parsgooshi
کاربر تازه وارد
درود خیر سفارشی است 1260تسلام گوشی میزو mx5 موجوده یا سفارشیه ممنون قیمتم لطف کنید
درود خیر سفارشی است 1260تسلام گوشی میزو mx5 موجوده یا سفارشیه ممنون قیمتم لطف کنید
micro SD هم میخوره این مدل؟ردمی نوت 2 با 16 گیگ حافظه ساپورت 4g تعداد محدود ارسال با پست هلند رنگ سفید از امروز قابل سفارش است. قیمت 665ت
دوست گرامی شما امروز به ما 180 دلار بفروشید ما از شما میخریم.داداش 125 دلار چطوری میشه 665000 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
125*3300= 412500
شما بیش از 250000 تومن داری بیشتر میگیری ! مگه چقدر هزینه داره ؟
100 تومن هزینه ؟
100 تومن سود ؟
باز 50 داری بالاتر میدی . هزینه گمرکم که پای ماست . 20 روز هم باید صبر کنیم :-/
بابا انصافتونو شکر !
دوست گرامی شما امروز به ما 180 دلار بفروشید ما از شما میخریم.
دوست عزیز این قیمت قیمت خود کمپانی توی فلش سیل flash sale هست. یعنی شما چمشت جلوی کامپیوتر باشه و ساکن چین باشی و شهروند چینی. اونوقت شرکت mi این گوشی رو با همین قیمتی که فرمودید به شما تقدیم میکنه.داداش 125 دلار چطوری میشه 665000 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
125*3300= 412500
100 تومن هزینه ؟
100 تومن سود ؟
بابا انصافتونو شکر !
بله تمامی مدل های redmi note2 کارت میکرو اس دی تا ظرفیت 32 گیگابایت ساپورت میکنندmicro SD هم میخوره این مدل؟
دوست عزیز این قیمت قیمت خود کمپانی توی فلش سیل flash sale هست. یعنی شما چمشت جلوی کامپیوتر باشه و ساکن چین باشی و شهروند چینی. اونوقت شرکت mi این گوشی رو با همین قیمتی که فرمودید به شما تقدیم میکنه.
من نمیدوتم این وسط هزینه ی ارسال این محصول با هواپیما رو چطور حساب کردید و مسائل دیگر.
این وسط سود اون شخصی که توی چین هست + سود پارس گوشی چی میشه؟ در ضمن این گوشی 140 دلار است نه 125 دلار شما میری از سایتی مثل زومیت چند خبر میخونید. سایت زومیت و امثال اون اطلاعات را به صورت کاملا ناقص به کاربر ارائه میدهد. مدل 125 دلاری قابلیت 4g و 3g ایران رو نداره و برای شبکه های مخابراتی چین طراحی شده.ارسال با هواپیما مگه چقدر هزینه داره ؟ بیشتر از 30 دلار ؟؟؟؟؟
بلهmicro SD هم میخوره این مدل؟
مدل 16 گیگ که از شبکه های ایران پشتیبانی نمیکند 799 یوان یا 125 دلاراین وسط سود اون شخصی که توی چین هست + سود پارس گوشی چی میشه؟ در ضمن این گوشی 140 دلار است نه 125 دلار شما میری از سایتی مثل زومیت چند خبر میخونید. سایت زومیت و امثال اون اطلاعات را به صورت کاملا ناقص به کاربر ارائه میدهد. مدل 125 دلاری قابلیت 4g و 3g ایران رو نداره و برای شبکه های مخابراتی چین طراحی شده.
دوست گرامی ما تضمین کمترین قیمت رو داریم اگر جایی سراغ دارید پایینتر در ایران عنوان کنید ما در خدمت هستیم. ضمنا اگر باز پایینتر می توانید از قیمت ما تهیه کنید بفرمایید ما از شما خرید می کنیم.ارسال با هواپیما مگه چقدر هزینه داره ؟ بیشتر از 30 دلار ؟؟؟؟؟
داداش 125 دلار چطوری میشه 665000 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
125*3300= 412500
100 تومن هزینه ؟
100 تومن سود ؟
بابا انصافتونو شکر !
دوست عزیز من خودم اصلا فروشنده نیستم بلکه گوشی xiaomi دارم و مصرف کننده. اما شما میگید 140 دلار. ببینید 140 دلار قیمت گوشی در چین برای مردم چین هست . در ضمن این گوشی دقیقا یک هفته ی پیش رونمایی شد. و در 12 ساعت 800 هزار عدد گوشی به فروش رفت و سایت فروش چین بسته شد . الان شما شهروند چینی هم که بشاید قادر به خرید نیستید . چون سایت بسته شده . داستان شبیه ایران خودرو . میگن سایت ساعت 10 صبح برای فروش بازه . 10.10 دقیقه وارد سایت میشی میگه ظرفیت تکمیل شد . الان دلال های چین این گوشی رو خریدن اون ها هم چون این گوشی خاصه به قیمت بالا عرضه میکنن . این قیمت باور کنید باور نکردنیه . باور ندارید ؟قیمتتون وحشتناک بالاست . اگه 200 دلار هم حسان کنیم بازم انقدر نمیشه / گوشی رو من چک کردم 140 دلار هست با پول گمرک زیاد زیاد550 بیشتر در نمیاد که شما داری رو یک گوشی نزدیک به 170 هزار میکشی.البته از قدیم هم گفتن سزای گرونی نخریدنه
من کلی گفتم قیمت رو و متختص پارس گوشی نبود . کلا همه چی تو ایران اگه مفت مفت هم باشه باید پول داد . من قیمت 140 دلار رو نگفتم گفتم حتی اگه 200 دلار هم باشه این قیمت در نمیاد دوست عزیزدوست عزیز من خودم اصلا فروشنده نیستم بلکه گوشی xiaomi دارم و مصرف کننده. اما شما میگید 140 دلار. ببینید 140 دلار قیمت گوشی در چین برای مردم چین هست . در ضمن این گوشی دقیقا یک هفته ی پیش رونمایی شد. و در 12 ساعت 800 هزار عدد گوشی به فروش رفت و سایت فروش چین بسته شد . الان شما شهروند چینی هم که بشاید قادر به خرید نیستید . چون سایت بسته شده . داستان شبیه ایران خودرو . میگن سایت ساعت 10 صبح برای فروش بازه . 10.10 دقیقه وارد سایت میشی میگه ظرفیت تکمیل شد . الان دلال های چین این گوشی رو خریدن اون ها هم چون این گوشی خاصه به قیمت بالا عرضه میکنن . این قیمت باور کنید باور نکردنیه . باور ندارید ؟
این لینک سایت . شما از اینجا 140 دلار میتونید تهیه کنید . الان سایت فروش بسته است . باید صبر کنید و وقتی باز شد خیلی سریع خرید رو انجام بدید تا سایت بسته نشه . باید توی چین هم باشید .
http://item.mi.com/buyphone/note2
من خودم گوشیمو از جناب مومیوند (پارس گوشی) خریدم . مثلا همین گوشی های موجود در بازار رو شما مقایسه کنید میبیند پارس گوشی از بقیه ی جاها ارزون تره . من سایت های زیادی گشتم . واقعا ایشون کارشون درسته .