parsgooshi
کاربر تازه وارد
معمولا حدود 45 روز تا دو ماه طول میکشه تا شاهد یک افت چشمگیر بود -زمان تحویل پست به طور معمول 12-25 روز می باشد.ممنون که با حوصله جواب میدین از کی میشه با قیمت مناسب خرید و زمان تحویل چند روزه ممنون
معمولا حدود 45 روز تا دو ماه طول میکشه تا شاهد یک افت چشمگیر بود -زمان تحویل پست به طور معمول 12-25 روز می باشد.ممنون که با حوصله جواب میدین از کی میشه با قیمت مناسب خرید و زمان تحویل چند روزه ممنون
معمولا حدود 45 روز تا دو ماه طول میکشه تا شاهد یک افت چشمگیر بود -زمان تحویل پست به طور معمول 12-25 روز می باشد.
درود 16 گیگ سفید با ساپورت کلیه باندهای مخابراتی ایران 660ت ار چین قابل سفارش هستسلام
بنده یه xiaomi redmi note 2 میخوام سفارش بدم
این گوشی سه مدل داره که یکیش 32 گیگ هست و دوتاش 16 گیگ که یکی از 16 گیگ فرکانسهای کمتری نسبت به اون دو مدل دیگه رو ساپورت میکنه ... میخوام بدونم شما کدوم یکی از این مدل هارو میتونید تهیه بفرمایید
خیلی ممنون
پیوست : من نسخه 32 گیگی رو میخوام اگه امکانش باشه یا اگر نه تا کی باید صبر کنم ؟ اگه 16 گیگی میتونید بیارید کدوم یکی از اون دو مدل هست ؟
لطفا شرایط خرید و قیمت رو نیز بفرمایید
درود 16 گیگ سفید با ساپورت کلیه باندهای مخابراتی ایران 660ت ار چین قابل سفارش هست
برای شما همین قیمت ارسال می شود.ولی تو سایتتون گرونتر زده .
درود بله 32 گیگ نقره ای با قیمت : 1899 تسلام
من گوشی مدل Letv MAX X900 سفارش بدم شما میتونید بیارید؟ممنون
دوست من قیمت کف برای این گوشی 1850 هست و فک نمیکنم از این پایینتر کسی بده.داداش قیمت 32 این گوشی تو یه سایت دیگه 1800 هستش.دلیل اختلاف قیمت شما چی هستش؟البته برای بنده شما فروشنده معتبری هستید
خیر فک نمیکنم کسی موجود داشته باشه سفارشی از چین به آدرس خودتون هستداداش شما موجودی دارید یا باید سفارش بدید بیاد؟
ابتدا ارسال داشتید خریدارمبا عرض سلام
گوشی ulefone be touch 2 مو میخوام بفروشم ... حدود 20 کار کرده و کاملا سالمه آپدیت هم شده
از پارس گوشی خریدم و 1 سال گارنتی تعمیر رایگان داره
تو برگه گمرک به اشتباه تاریخ 15/4 خورده ولی تو برگه پست کامپیوتری 15/5 خورده
علت فروش : خرید oneplus two که تازه آمده
خودم 810 تومن هزینه کردم - 720 تومن میفروشم
شماره : 09357177726
با تشکر از جناب مومیوند