ramin_m125
Registered User
هدفون دوم من هم رسید
مثل سفارش قبلی همه چی عالی
مثل سفارش قبلی همه چی عالی
دوست عزیز من خودم اصلا فروشنده نیستم بلکه گوشی xiaomi دارم و مصرف کننده. اما شما میگید 140 دلار. ببینید 140 دلار قیمت گوشی در چین برای مردم چین هست . در ضمن این گوشی دقیقا یک هفته ی پیش رونمایی شد. و در 12 ساعت 800 هزار عدد گوشی به فروش رفت و سایت فروش چین بسته شد . الان شما شهروند چینی هم که بشاید قادر به خرید نیستید . چون سایت بسته شده . داستان شبیه ایران خودرو . میگن سایت ساعت 10 صبح برای فروش بازه . 10.10 دقیقه وارد سایت میشی میگه ظرفیت تکمیل شد . الان دلال های چین این گوشی رو خریدن اون ها هم چون این گوشی خاصه به قیمت بالا عرضه میکنن . این قیمت باور کنید باور نکردنیه . باور ندارید ؟
این لینک سایت . شما از اینجا 140 دلار میتونید تهیه کنید . الان سایت فروش بسته است . باید صبر کنید و وقتی باز شد خیلی سریع خرید رو انجام بدید تا سایت بسته نشه . باید توی چین هم باشید .
http://item.mi.com/buyphone/note2
من خودم گوشیمو از جناب مومیوند (پارس گوشی) خریدم . مثلا همین گوشی های موجود در بازار رو شما مقایسه کنید میبیند پارس گوشی از بقیه ی جاها ارزون تره . من سایت های زیادی گشتم . واقعا ایشون کارشون درسته .
دوست گرامی دلار با حواله آزاد می باشد و گرانتر از اسکناس بازار می باشد شما دلار رو چند حساب کردید - ضمنا سود پارس گوشی کمتر از 10درصد می باشد که در مقابل خدمات و سرویسهای پارس گوشی اصلا مبلغ گارنتی هم نیست - باز هم میگویم اگر جایی سراغ دارید که ارزانتر از ما می دهد بگویید ما هم تهیه می کنیم و اگر سراغ ندارید و دستی در اینکار ندارید خواهش میکنم از کسانی که در اینکار دست دارند و واردات انجام میدهند سئوال بفرمایید و بعد نظر ثبت نمایید.من کلی گفتم قیمت رو و متختص پارس گوشی نبود . کلا همه چی تو ایران اگه مفت مفت هم باشه باید پول داد . من قیمت 140 دلار رو نگفتم گفتم حتی اگه 200 دلار هم باشه این قیمت در نمیاد دوست عزیز
والا من بندرعباس هستم و اونجا سوال کردم گفتن اگه تعداد بیاری 600 تومن هم پات در نمیاد به خاطر همین مطرح کردم عزیز . انشاالله موفق باشی شما کارتون درسته و قیمتتون از جاهای دیگه بهتره که من پرسیدم .. شاید به خاطر اینه که تازه اومده بازار و کم کم قیمتش افت کنه و به قیمت اصلیش برسهدوست گرامی دلار با حواله آزاد می باشد و گرانتر از اسکناس بازار می باشد شما دلار رو چند حساب کردید - ضمنا سود پارس گوشی کمتر از 10درصد می باشد که در مقابل خدمات و سرویسهای پارس گوشی اصلا مبلغ گارنتی هم نیست - باز هم میگویم اگر جایی سراغ دارید که ارزانتر از ما می دهد بگویید ما هم تهیه می کنیم و اگر سراغ ندارید و دستی در اینکار ندارید خواهش میکنم از کسانی که در اینکار دست دارند و واردات انجام میدهند سئوال بفرمایید و بعد نظر ثبت نمایید.
درسته دوست من تعداد بخوای وارد کنید زیر 600 هم میشه وارد کرد برای تمام برندها همین قضیه صدق می کند و روی تعداد 10 تا 20 درصد میتوانید پایینتر بخرید.والا من بندرعباس هستم و اونجا سوال کردم گفتن اگه تعداد بیاری 600 تومن هم پات در نمیاد به خاطر همین مطرح کردم عزیز . انشاالله موفق باشی شما کارتون درسته و قیمتتون از جاهای دیگه بهتره که من پرسیدم .. شاید به خاطر اینه که تازه اومده بازار و کم کم قیمتش افت کنه و به قیمت اصلیش برسه
دورود موجود نیست ارسال از چین 12 -25 روزه میرسدسلام و خسته نباشید . میشه لطفا قیمت گوشی UMI IRON 4G LTE رو بگید و اینکه موجود دارید یا نه ؟ در صورت سفارش جند روزه میرسه ؟
با تشکر
درود خیر سفارش از چین هستسلام،
ردمی نوت ۲ موجود دارین؟
Sent from my 2014811 using Tapatalk
درود ردمی نوت 2 انتخاب خوبی هست البته قیمتها تا ماه آینده کاهش پیدا میکند و میتونید منتظر بمونید .سلام جناب...
قصد خرید دارم ازتون تا قیمت 800 تومن پیشنهادتون چی هست؟
ترجیحا دوسیم باشه اما تک سیم هم شد عیب نداره...
دوربین خوبی هم داشته باشه....
درود - کلا دو مدل هست یکی برای چین هست و دیگری جهانی در نسخه چینی 3g,4g ایران ساپورت نمی شود و ابزار گوگل نیز قابل نصب نیست - اما نسخه جهانی این مشکلات را ندارد.ببخشید ردمی نوت 2 چند تا پک داره ؟؟؟ ورژن جهانی هم داره که چینی نباشه اذیت کنه مثل ایسوز . که مشکل گوگل پلی داره تو نسخه غیر جهانیش
درود سفارش از چین می باشد.درود. Zenfone 2 ورژن 4/32 رو موجود دارید یا سفارش از چین هست؟ با تشکر
ممنون که با حوصله جواب میدین از کی میشه با قیمت مناسب خرید و زمان تحویل چند روزه ممنوندرود - کلا دو مدل هست یکی برای چین هست و دیگری جهانی در نسخه چینی 3g,4g ایران ساپورت نمی شود و ابزار گوگل نیز قابل نصب نیست - اما نسخه جهانی این مشکلات را ندارد.