• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Starless Sky

Registered User
لایک‌ها
360
ممنون از توجهتون.
سواری میخوام.ترجیحا کم خرج و کم مصرف.نه دوگانه حال نمیده همون تک بسمونه از سرمونم زیاده.
خب ماکسیمم 30 پایینتر بود اشکال نداره.
واسه مصرف خودم میخوام و.... دلالی در کار نیس.

سلام
ممنون ار توجهتون.

برای رفت و آمد و گاهیم مسافرت.من مغازم زیر خونمه و مشکل مسیر ندارم.هفته ای 1-2 بار تهران رفتن و گاهیم مسافرت استفاده من از ماشینه.

یه دوساله که پراید خانواده رو سوار میشم حالا میخوام یه ماشین جدا بگیرم.

سلام عزیز

با این مشخصاتی که فرمودین :
بهترین ماشین واستون همون پرایده ،
بهترین ماشین واستون همون پرایده ، کم خرج و کم مصرف ،برای رفت و آمد و گاهیم مسافرت و هفته ای 1-2 بار تهران رفتن .
اینجوری هم کمتر خرج کردین هم میتونن بهش برسینو خوشکلش کنید و تقویتش کنید .
اگر هم بخواین با ماشین خانواده فرق کنه میتونید 1 مدل دیگه بردارین ، مثل 141 یا 132
اینجوری 17-18 میدین پراید + 4-5 خرجش میکنید.
اگر هم اصلا پراید نمیخواین 405 هم گذینه مناسبیه ، چون تو خانواده پژو ها (405 ،206 ، 207 ، پرشیا) کم خرج ترینه

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام عزیز

با این مشخصاتی که فرمودین :
بهترین ماشین واستون همون پرایده ،

اینجوری هم کمتر خرج کردین هم میتونن بهش برسینو خوشکلش کنید و تقویتش کنید .
اگر هم بخواین با ماشین خانواده فرق کنه میتونید 1 مدل دیگه بردارین ، مثل 141 یا 132
اینجوری 17-18 میدین پراید + 4-5 خرجش میکنید.
اگر هم اصلا پراید نمیخواین 405 هم گذینه مناسبیه ، چون تو خانواده پژو ها (405 ،206 ، 207 ، پرشیا) کم خرج ترینه

ممنونم
از پراید اصلا خوشم نمیاد اگر پراید بخوام که هست.
میرم رو همون 405.
مرسی

Starless Sky

Registered User
لایک‌ها
360
ممنونم
از پراید اصلا خوشم نمیاد اگر پراید بخوام که هست.
میرم رو همون 405.
مرسی

امکانشو میدادم با پراید حال نکنی

تیبا هم میتونی بگیری (یادت باشه یکم پول واسه تزئینات نگه دار همشو فقط بابت پول خود ماشین نده);)

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

سنگ توالت فرنگی بخرید اما پراید وتیبا و کلا سایپا نخرید.

پ. ن. تا ب حال سوار ماشینهای فوق نشدم.

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
امکانشو میدادم با پراید حال نکنی

تیبا هم میتونی بگیری (یادت باشه یکم پول واسه تزئینات نگه دار همشو فقط بابت پول خود ماشین نده);)

تیبا هم به درد نمیخوره.
هزینه تزئینات جداست من سقف هزینه که برای خود ماشین در نظر گرفتم رو گفتم.

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125

Starless Sky

Registered User
لایک‌ها
360
درود،

سنگ توالت فرنگی بخرید اما پراید وتیبا و کلا سایپا نخرید.

پ. ن. تا ب حال سوار ماشینهای فوق نشدم.

تیبا هم به درد نمیخوره.
هزینه تزئینات جداست من سقف هزینه که برای خود ماشین در نظر گرفتم رو گفتم.

من زیاد سوار شدم واقعا حق با شماست.

ببخشید که اینو میگم .
ولی میگن
وقتی ننه نیست ، به زن بابا باید بگی مادر

وقتی پ از 7 شده 17
تویوتا کمری و سوناتا و اپتیما ی 30 تومنی شده 150
لنکروزر 180 شده 400

با 30 تومن چی میشه خرید ؟؟؟؟؟؟!!!

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
من زیاد سوار شدم واقعا حق با شماست.

داداش شما اولین مورد این باشه ماشینت حتما دوگانه سوز باشه :) اصلا شک نکن خرید و فروش دوگانه سوز راحتتره ! من خودم ماشین خیلی خریدم و فروختم دارم بهت توصیه میکنم. اصلا استفاده نکن ازش ولی ماشینت دوگانه باشه!

در مورد ماشین هایی که بهت توصیه میکنم

سمند مدل 84-85-86 میتونی با 14-18 میلیون گیر بیاری. مخصوصا بین 83-85 اگر گیر بیاری و تر تمیز باشن ماشین های سگی هستن. بین این همه ماشین که بالا پایین کردم هیچ کدوم به سگی و نرمی سمند 85 که زیر پاییمه ندیدم! البته تا 30 تومن میتونی سمند صفر هم بخری! ولی ef7 نخر. LX دوگانه بگیر :)
حتما دنبال دوگانه فابریک باش ! اصلا دوگانه دستی نگیر!

405 هم ماشین ایده آلیه ، شتاب و مصرف و... هم عالی! دوگانه فابریک توصیه میشه !

از محصولات سایپا کلک هم فقط ریو مدل 83 توصیه میکنم.

البته من ماشین مدل پایین دوست دارم چون تو این میزان سال ها که گذاشتم همگی قطعات اصل هست. کلا نرمی و لذت خوبی داره ولی از طرفی هم ماشین مدل پایین کمی خرج داره که اگر انجام بدی از نو بهتر کار میکنه! کمی از پول هم ذخیره میشه

تو مایه های پول خودت نو اگه خواستی بگیری فقط سمند بدردت میخوره! که کلا از 86 به اینور رفته رفته ماشین ها چینی شدند :)

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
ببخشید که اینو میگم .
ولی میگن
وقتی ننه نیست ، به زن بابا باید بگی مادر

وقتی پ از 7 شده 17
تویوتا کمری و سوناتا و اپتیما ی 30 تومنی شده 150
لنکروزر 180 شده 400

با 30 تومن چی میشه خرید ؟؟؟؟؟؟!!!
حق با شماست بازار و وضع قیمتها واقعا .... شده.
من پارسال با 17 تومن میتونستم L90 بخرمگفتم بذار یکم دیگه یه ماشین بهتر بخرم اما دیگه دستمون به L90 هم نمیرسه.....

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
داداش شما اولین مورد این باشه ماشینت حتما دوگانه سوز باشه :) اصلا شک نکن خرید و فروش دوگانه سوز راحتتره ! من خودم ماشین خیلی خریدم و فروختم دارم بهت توصیه میکنم. اصلا استفاده نکن ازش ولی ماشینت دوگانه باشه!

در مورد ماشین هایی که بهت توصیه میکنم

سمند مدل 84-85-86 میتونی با 14-18 میلیون گیر بیاری. مخصوصا بین 83-85 اگر گیر بیاری و تر تمیز باشن ماشین های سگی هستن. بین این همه ماشین که بالا پایین کردم هیچ کدوم به سگی و نرمی سمند 85 که زیر پاییمه ندیدم! البته تا 30 تومن میتونی سمند صفر هم بخری! ولی ef7 نخر. LX دوگانه بگیر :)
حتما دنبال دوگانه فابریک باش ! اصلا دوگانه دستی نگیر!

405 هم ماشین ایده آلیه ، شتاب و مصرف و... هم عالی! دوگانه فابریک توصیه میشه !

از محصولات سایپا کلک هم فقط ریو مدل 83 توصیه میکنم.

البته من ماشین مدل پایین دوست دارم چون تو این میزان سال ها که گذاشتم همگی قطعات اصل هست. کلا نرمی و لذت خوبی داره ولی از طرفی هم ماشین مدل پایین کمی خرج داره که اگر انجام بدی از نو بهتر کار میکنه! کمی از پول هم ذخیره میشه

تو مایه های پول خودت نو اگه خواستی بگیری فقط سمند بدردت میخوره! که کلا از 86 به اینور رفته رفته ماشین ها چینی شدند :)

ممنون از توجهتون و اینکه وقت گذاشتین.
پس شما سمند و 405 رو توصیه میکنین؟من یه 405 دوگانه دیدم مدل 89 بدون خوردگی 22 میگفت.نظرتون چیه؟کلا پشت فرمون 405 نشستم قبلا به نظرم خوبه.سمند رو خوشم میاد اما اینکه میگن بد فروش و کم طرفداره و لش میشه و .... اینا حقیقت داره؟اگر بخوام صفر بگیرم و تا 40 افزایش بودجه بدم شما چی توصیه میکنین؟

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
ممنون از توجهتون و اینکه وقت گذاشتین.
پس شما سمند و 405 رو توصیه میکنین؟من یه 405 دوگانه دیدم مدل 89 بدون خوردگی 22 میگفت.نظرتون چیه؟کلا پشت فرمون 405 نشستم قبلا به نظرم خوبه.سمند رو خوشم میاد اما اینکه میگن بد فروش و کم طرفداره و لش میشه و .... اینا حقیقت داره؟اگر بخوام صفر بگیرم و تا 40 افزایش بودجه بدم شما چی توصیه میکنین؟

قربون شوما

نیگاه کن داداش شتاب 405 از سمند یکم بیشتره !چون سبک تره
از نظر قدرت شبیه به هم هستن
ماشین دوگانه از بس به مردم پول بنزین فشار اومده . شوما دوگانه فابریک بگیر سه سوت مشتری پیدا میشه
استحکام بدنه سمند از 405 خیلی بیشتره
از نظر خرج و مخارج عینا مثل هم هستن چون 99 درصد قطعات مشابه هست فقط تو مسائل ظاهری و یکسری موارد دیگه با هم فرق دارند
از نظر مصرف سوخت سمند چون سنگین تره مصرفش از 405 بیشتره ولی نه اونقدر
به نظر من که هر دو رو داشتم خانواده سمند از 405 خیلی نرم تره و سواری دلچسب تری داره!

شوما که تا 40 بخوای افزایش بدی میتونی L90 شیک و تر تمیز به راحتی پیدا کنی!
L90 قیافشو بزاریم کنار . موتور خیلی خوبی داره! خوبیش اینه آپشن های زیادی تو بازار داره هنوز هم زیاد به گند کشیده نشده! یه ال نود شیک و تمیز پیدا کن روش خرج کن. نگهش دار :)

اولویت من تا 40 میلیون بودجه...

زانتیا
L90
سمند
Pars ELX - موتور زانتیا
405

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
قربون شوما

نیگاه کن داداش شتاب 405 از سمند یکم بیشتره !چون سبک تره
از نظر قدرت شبیه به هم هستن
ماشین دوگانه از بس به مردم پول بنزین فشار اومده . شوما دوگانه فابریک بگیر سه سوت مشتری پیدا میشه
استحکام بدنه سمند از 405 خیلی بیشتره
از نظر خرج و مخارج عینا مثل هم هستن چون 99 درصد قطعات مشابه هست فقط تو مسائل ظاهری و یکسری موارد دیگه با هم فرق دارند
از نظر مصرف سوخت سمند چون سنگین تره مصرفش از 405 بیشتره ولی نه اونقدر
به نظر من که هر دو رو داشتم خانواده سمند از 405 خیلی نرم تره و سواری دلچسب تری داره!

شوما که تا 40 بخوای افزایش بدی میتونی L90 شیک و تر تمیز به راحتی پیدا کنی!
L90 قیافشو بزاریم کنار . موتور خیلی خوبی داره! خوبیش اینه آپشن های زیادی تو بازار داره هنوز هم زیاد به گند کشیده نشده! یه ال نود شیک و تمیز پیدا کن روش خرج کن. نگهش دار :)

اولویت من تا 40 میلیون بودجه...

زانتیا
L90
سمند
Pars ELX - موتور زانتیا
405
بازم تشکر از توجهتون.
من با پارس حال نمیکنم(همون 405 با خرجهای اضافس.)
زانتیا هم که با این پول مدل پایین گیرم میاد.
L90 کدوم سری مناسبه؟صفر بگیرم دیگه؟
شما سمند کدوم سریش رو پیشنهاد میدین؟
405 چطور؟SLX یا GLX؟
و بین این 3 تا مطمئنا L90 درسته؟
و یه چیز دیگه.اینکه میرن دنده رو اوتوماتیک میکنن جریانش چیه؟(اینو واسه یه آشنا میپرسم)کارکردش خوب هست؟معایبش چیه؟و اینکه اصلا توصیه میشه؟هزینه هاش چطوریه؟جایی رو سراغ دارین؟

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
بازم تشکر از توجهتون.
405 چطور؟SLX یا GLX؟
و یه چیز دیگه.اینکه میرن دنده رو اوتوماتیک میکنن جریانش چیه؟(اینو واسه یه آشنا میپرسم)کارکردش خوب هست؟معایبش چیه؟و اینکه اصلا توصیه میشه؟هزینه هاش چطوریه؟جایی رو سراغ دارین؟
همون ال 90 از همشون کم مصرف تره استهلاکشم خییییلی کمه... اندازه پراید مصرف میکنه پس تک بگیر نه دوگانه. اسپرتشم کنی خوشگل میشه
دنده اتوماتم از فکرش بیا بیرون. ماشینی که بخوای خودت اتوماتش کنی مثه فابریکش نمیشه و اذیتت میکنه

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
همون ال 90 از همشون کم مصرف تره استهلاکشم خییییلی کمه... اندازه پراید مصرف میکنه پس تک بگیر نه دوگانه. اسپرتشم کنی خوشگل میشه
دنده اتوماتم از فکرش بیا بیرون. ماشینی که بخوای خودت اتوماتش کنی مثه فابریکش نمیشه و اذیتت میکنه

ممنونم
اون دنده اوتوماتیک که گفتم مربوط به شخص دیگس.کارکردش چطوره و هزینش؟

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
سلام
یکی از دوستان من ساعاتی پیش تصادف کرده
اینجوری که میگه طرف مقابل م*س*ت بوده و یهو اومده وسط میدون ترمز کرده و به نظرش طرف مقابل مقصر بوده
متاسفانه دوست من ترسیده و فرار کرده ، بعد از یک ساعت که عقلش اومده سر جاش و برگشته دیده اثری از طرف مقابل یا پلیس نیست
از مغازه های اطراف سوال کرده ، گفتن ما دیدیم که شما دور میدون داشتی گردش میکردی و ایشون زده به شما و شما مقصر نبودی ، چرا فرار کردی؟!
خلاصه گفتن این شخص ع.ر.ق خور حرفه ای هست و همیشه م.س*ت هست و هر چند روز میاد از سوپر چیپس و ... میخره
الان چه کار کنه دوستم به نظرتون؟
ماشین خودش نبوده و از کسی گرفته بوده ، الان خیلی ناراحت هست ، ماشین کمری 2012 هست و میگفت چراغش شکسته و سپر ، به یه جا نشون داده گفته 1.5 چراغش میشه و سپر و ... هم حدود 1 تومن خرج داره (یعنی در مجموع حدود 2.5 میلیون)
در مورد خرج درست گفته یا کمتر بیشتر هست؟
بیمه قبول نمیکنه؟
لطفا سریع راهنمایی کنید
مرسی

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
سلام
یکی از دوستان من ساعاتی پیش تصادف کرده
اینجوری که میگه طرف مقابل م*س*ت بوده و یهو اومده وسط میدون ترمز کرده و به نظرش طرف مقابل مقصر بوده
متاسفانه دوست من ترسیده و فرار کرده ، بعد از یک ساعت که عقلش اومده سر جاش و برگشته دیده اثری از طرف مقابل یا پلیس نیست
از مغازه های اطراف سوال کرده ، گفتن ما دیدیم که شما دور میدون داشتی گردش میکردی و ایشون زده به شما و شما مقصر نبودی ، چرا فرار کردی؟!
خلاصه گفتن این شخص ع.ر.ق خور حرفه ای هست و همیشه م.س*ت هست و هر چند روز میاد از سوپر چیپس و ... میخره
الان چه کار کنه دوستم به نظرتون؟
ماشین خودش نبوده و از کسی گرفته بوده ، الان خیلی ناراحت هست ، ماشین کمری 2012 هست و میگفت چراغش شکسته و سپر ، به یه جا نشون داده گفته 1.5 چراغش میشه و سپر و ... هم حدود 1 تومن خرج داره (یعنی در مجموع حدود 2.5 میلیون)
در مورد خرج درست گفته یا کمتر بیشتر هست؟
بیمه قبول نمیکنه؟
لطفا سریع راهنمایی کنید
مرسی
سلام
شماره پلاکشو گیر بیار برو کلانتری بگو این ماشین بهم زده فرار کرده با مغازه ها هم صحبت کن که شاهد موضوع بودن اگه یارو بازی در اورد شاهد داشته باشی...
موفق باشی

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
بازم تشکر از توجهتون.
405 چطور؟SLX یا GLX؟

زانتیا 85-87 خوب و سرحال گیرت میاد! خدایی ماشین توپولیه! به بودجهتم میخوره! سگ واقعی
ماکسیما چپ کرده هست تو دست و بالم ولی بعدا تو فروشش مشکل گیر میکنی وگرنه اونم گوزینه خوبی بود واست :)
L90 بگیر اگه بودجه تو داری افزایش میدی حتما L90 بهترین گزینس. فول آپشن:)ولی زانتیا رو هم دوست میدارم :دی

سمند صفر که مثل تخم مرغ شانسیه باید بشینی پشتش تا بفهمی ! از بس مدل به مدل زدن و هر کدومش یه داستانی داره! فقط ef7 نگیر که قطعاتش گیرت نمیاد! وگرنه LX خوبه! سورن هم خوب بید :) سریر هم خوشگل و باکلاسه :)

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
زانتیا 85-87 خوب و سرحال گیرت میاد! خدایی ماشین توپولیه! به بودجهتم میخوره! سگ واقعی
ماکسیما چپ کرده هست تو دست و بالم ولی بعدا تو فروشش مشکل گیر میکنی وگرنه اونم گوزینه خوبی بود واست :)
L90 بگیر اگه بودجه تو داری افزایش میدی حتما L90 بهترین گزینس. فول آپشن:)ولی زانتیا رو هم دوست میدارم :دی

سمند صفر که مثل تخم مرغ شانسیه باید بشینی پشتش تا بفهمی ! از بس مدل به مدل زدن و هر کدومش یه داستانی داره! فقط ef7 نگیر که قطعاتش گیرت نمیاد! وگرنه LX خوبه! سورن هم خوب بید :) سریر هم خوشگل و باکلاسه :)

سلام.
بازم ممنون از توجه و توضیحاتتون.
در مورد GLX و SLX چی؟میشه یه مقایسه کنین؟
در مورد اون قضیه دنده اوتوماتیک غیر کارخونه ای؟
405 چشممو گرفته.

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
سلام.
405 چشممو گرفته.
دادا از زانتیا بکش بیرون هزینه استهلاکش کمر شکنه

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
سلام.
405 چشممو گرفته.

قوربون آقا !
SLX TU5 از GLX 1800 از نظر موتوری قوی تر! سبک تر ، شتاب بیشتر داره! قیافه جدید تر! موتور 206 تیپ 5 میگن روش هست!
ترمز ABS ! مصرف سوخت خیلی خیلی کمتر ! یعنی خعیلی کمتر واقعی :دی
فقط داخلش انگار جنس مواد داخل کابین یه جوریه! انگار به مرغوبیت GLX نیست. حالا هر کس یه نظری داره! تا زمانی که توش نشینی و راه نری متوجه نمیشی! ولی ال 90 از SLX قوی تره هااا

بالا