• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
دادا از زانتیا بکش بیرون هزینه استهلاکش کمر شکنه

وقتی ماشین مدل بالا سوار میشه آدم باید پی همه چیو به تنش به ماله! وقتی پلوس ترکوندی پژو داشتی تو جیبت 200-500 میزاری میری تعمیرگاه! ولی وقتی زانتیا سوار میشی زیر 1 تومن اصلا فکر نکن! به همون اندازه هم حالشو میبری!
دو سه روز پیش کمری 2006 بود فکر کنم، دینام سوزونده بود! طرف یه دینام نو خرید واسه ماشینش 2 میلیون و 100 هزارتومن! ولی سمند زیر پات باشه ماکسیمم 300 تومن خرجت بر میداره!

بالاخره وقتی ماشین مدل بالا گرفتی باید همه چی رو در نظر بگیری :)

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
وقتی ماشین مدل بالا سوار میشه آدم باید پی همه چیو به تنش به ماله! وقتی پلوس ترکوندی پژو داشتی تو جیبت 200-500 میزاری میری تعمیرگاه! ولی وقتی زانتیا سوار میشی زیر 1 تومن اصلا فکر نکن! به همون اندازه هم حالشو میبری!
دو سه روز پیش کمری 2006 بود فکر کنم، دینام سوزونده بود! طرف یه دینام نو خرید واسه ماشینش 2 میلیون و 100 هزارتومن! ولی سمند زیر پات باشه ماکسیمم 300 تومن خرجت بر میداره!

ولی بنظر من زانتیا نسبت به سواری ای که میده این قیمت نمی ارزه. درسته از خیلیا بهتره ولی اونقد نیست که اینقدر باشه قیمتش. درضمن بدنه شم ضعیفه
قسمت دوم رو موافقم چند شب پیش یه آزرا لامپش سوخته بود 700 هزار تومن فقط یه لامپ!! کسی که اینقد پول به ماشین میده خب معلومه این خرجا واسش پولی نیس

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
قوربون آقا !
SLX TU5 از GLX 1800 از نظر موتوری قوی تر! سبک تر ، شتاب بیشتر داره! قیافه جدید تر! موتور 206 تیپ 5 میگن روش هست!
ترمز ABS ! مصرف سوخت خیلی خیلی کمتر ! یعنی خعیلی کمتر واقعی :دی
فقط داخلش انگار جنس مواد داخل کابین یه جوریه! انگار به مرغوبیت GLX نیست. حالا هر کس یه نظری داره! تا زمانی که توش نشینی و راه نری متوجه نمیشی! ولی ال 90 از SLX قوی تره هااا

فدای شما.
پس SLX از GLX به جز داخل اتاق سرتره.
L90 بهتره اما با ظاهرش حال نمیکنم.واقعا نمیدونم چرا اما 405 و پارس رو ترجیح میدم.
در مورد دنده اتوماتیک که تعمیرگاه ها تبدیل میکنن ماشین رو چی؟نظرتون چیه؟کارایی و دوامش چطوره؟مشکلاتش چیه؟هزینش؟

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125

بله خب وسیله گرونتر حتما هزینه های جانبی بیشتری هم داره همچنین مزایا و خوبیهای خودشم داره.

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
ولی بنظر من زانتیا نسبت به سواری ای که میده این قیمت نمی ارزه. درسته از خیلیا بهتره ولی اونقد نیست که اینقدر باشه قیمتش. درضمن بدنه شم ضعیفه
قسمت دوم رو موافقم چند شب پیش یه آزرا لامپش سوخته بود 700 هزار تومن فقط یه لامپ!! کسی که اینقد پول به ماشین میده خب معلومه این خرجا واسش پولی نیس
700 تومن فقط یه لامپ؟

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
فدای شما.
پس SLX از GLX به جز داخل اتاق سرتره.
L90 بهتره اما با ظاهرش حال نمیکنم.واقعا نمیدونم چرا اما 405 و پارس رو ترجیح میدم.
در مورد دنده اتوماتیک که تعمیرگاه ها تبدیل میکنن ماشین رو چی؟نظرتون چیه؟کارایی و دوامش چطوره؟مشکلاتش چیه؟هزینش؟

سورن ELX هم بزار تو لیست خریدت! ماشین خوبیه هر چند مصرفش بیشتراز SLX هست ولی من خانواده سمند رو بخاطر استحکام و نرمی واقعا دوست دارم!

این دنده اتوماتیک رو هر بار رفتم جواب بدم از دستم در رفت ببخشید
والله زیاد نیست که بگیم زیاد تست شده امتحانشو پس داده! ولی تعمیرکارایی که سوال کردم ازشون که رفیقمون بودن خودشون گفتن زیاد توصیه نمیکنن! صرفا جهت کلاس گذاشتن و ...

MR_nitro

Registered User
لایک‌ها
22
سورن ELX هم بزار تو لیست خریدت! ماشین خوبیه هر چند مصرفش بیشتراز SLX هست ولی من خانواده سمند رو بخاطر استحکام و نرمی واقعا دوست دارم!

والله زیاد نیست که بگیم زیاد تست شده امتحانشو پس داده! ولی تعمیرکارایی که سوال کردم ازشون که رفیقمون بودن خودشون گفتن زیاد توصیه نمیکنن! صرفا جهت کلاس گذاشتن و ...

در کول SLX ترکیبی‌ از ۳ ماشینِ

بدن GLX

موتور ۲۰۶
تودوزی پارس
فرمونش عالی
شتابش حرف نداره
مصرف سوخت پائین ( من با ۲تا باک پر رفتم تا بندر عباس )
باکش ۷۰ لیتریه
فقط بدیش اینه که شما تقریبا ماهی‌ ۱ بر باید از این مواد‌های چرب کنند بزنی‌ به داش برد که ترک نخوره

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424

الان زانیا مدل بالاس ؟ :-D
تولید ۱۹۹۲ ،یعنی مال ۲۱ سال پیشه،همین شماهایین که سایپا رو مایه دار کردید :-D
از لحاظ ایمنی ضعیف ترین ماشین بعد از پی کی ! باورتون نمیشه ؟ برید تست ایمنیش رو تو سایت euroncap ببینید.از ۵ ستاره ۱.۵ ستاره !!!
یعنی از پراید ضعیف تر،باورش سخته نه ؟ :-D
نخریییید،توروخدا نخرید،قبول دارم،سواریش خیلی خوبه،شتابش خیلی خوبه،نرمه،اماااا،اما ماشین نیست،ارابه ی مرگه ،و ضعف دیگش که بسیار فاجعس استهلاکشه،زرت و زرت خراب میشه.در واقع با اون پول شما میتونی بری یه هیوندا آوانته بخری که عاااالیه،قطعاتشم از این لگن ارزونتره،اما کیفیت و استهلاکش اصلا قابل مقایسه با زانتیا نیست
یه بنده خدایی میشناسم زانتیا داره،درجا که وایمیستاد دور موتور به جا ۸۰۰ میومد رو ۲ هزار وایمیستاد،آقا این بدبخت ۵ بار استپر موتورو عوض کرد،یک و خورده ای فقط پول استپر فرانسوی !!! داد :D
هنوزم درست نشده،یعنی ماشین به لگنی و پر استهلاکی زانتیا تو ایران وجود نداره،اینو جدی میگم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424

بدن GLX

موتور ۲۰۶
تودوزی پارس
فرمونش عالی
شتابش حرف نداره
باکش ۷۰ لیتریه
فقط بدیش اینه که شما تقریبا ماهی‌ ۱ بر باید از این مواد‌های چرب کنند بزنی‌ به داش برد که ترک نخوره

اس ال ایکس خیلی ماشین خوبیه،فقط ۳ تا ایراد میشه از کلش گرفت
ترمز های تقریبا ضعیف،ایمنی بدنه پایین (ورق ضعیف) و یکمی هم همون مرض های ذاتی پژو یعنی استهلاک تقریبا بالا (البته تو tu5 تقریبا کمه و قابل چشم پوشی)

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
از لحاظ ایمنی ضعیف ترین ماشین بعد از پی کی ! باورتون نمیشه ؟ برید تست ایمنیش رو تو سایت euroncap ببینید.از ۵ ستاره ۱.۵ ستاره !!!
نخریییید،توروخدا نخرید،قبول دارم،سواریش خیلی خوبه،شتابش خیلی خوبه،نرمه،اماااا،اما ماشین نیست،ارابه ی مرگه ،و ضعف دیگش که بسیار فاجعس استهلاکشه،زرت و زرت خراب میشه.در واقع با اون پول شما میتونی بری یه هیوندا آوانته بخری که عاااالیه،قطعاتشم از این لگن ارزونتره،اما کیفیت و استهلاکش اصلا قابل مقایسه با زانتیا نیست
یه بنده خدایی میشناسم زانتیا داره،درجا که وایمیستاد دور موتور به جا ۸۰۰ میومد رو ۲ هزار وایمیستاد،آقا این بدبخت ۵ بار استپر موتورو عوض کرد،یک و خورده ای فقط پول استپر فرانسوی !!! داد :D
هنوزم درست نشده،یعنی ماشین به لگنی و پر استهلاکی زانتیا تو ایران وجود نداره،اینو جدی میگم

سایپا از وقتی که شما ریو ازش خریدی مایه دار شده خخخخخخخ :دی

والله زانتیایی که ایرانی ها انگول دادن بعله ! ولی زانتیا سری اول رو شما سوار بشووو حالشو ببر! تا حالا تصادف مرگبار نداشتم بدونم قویه یا نه :دی
ولی یه زانتیا از پاکستان اومده بود موتور 2000 اصل ! اصن یع وعضی عاشقش شدم!
خودم از سایپا بدم میاد :دی ولی صرفا پیشنهاد بود! من کلا عشق ماشین مدل پایینم این جدیدیا هر چی اومد چینی گند زده رفته! همون ریو مدل 83 الی 86 رو با این جدیدا نمیتونی مقایسه کنی! مخصوصا تا 83 مرگ نداره ...

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
ترمز های تقریبا ضعیف،ایمنی بدنه پایین (ورق ضعیف) و یکمی هم همون مرض های ذاتی پژو یعنی استهلاک تقریبا بالا (البته تو tu5 تقریبا کمه و قابل چشم پوشی)

لایک! ترمزهاش رو میشه انگول داد اوکی کرد فقط باید خرج کرد یکم! اونم چون ترمزهای 206 روش گذاشتن که مورد داشته! ترمزهاش سفت میکنه! اونم یک ترمز ساز حرفه ای میدونه چجوری انگولش بده!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سایپا از وقتی که شما ریو ازش خریدی مایه دار شده خخخخخخخ :دی

والله زانتیایی که ایرانی ها انگول دادن بعله ! ولی زانتیا سری اول رو شما سوار بشووو حالشو ببر! تا حالا تصادف مرگبار نداشتم بدونم قویه یا نه :دی
ولی یه زانتیا از پاکستان اومده بود موتور 2000 اصل ! اصن یع وعضی عاشقش شدم!
خودم از سایپا بدم میاد :دی ولی صرفا پیشنهاد بود! من کلا عشق ماشین مدل پایینم این جدیدیا هر چی اومد چینی گند زده رفته! همون ریو مدل 83 الی 86 رو با این جدیدا نمیتونی مقایسه کنی! مخصوصا تا 83 مرگ نداره ...

ریو سال ۲۰۰۲ به عنوان خودرو دانشجویی(کم خرج) تو آمریکا انتخاب شد پسر خوب :-D
من میدونم چی بخرم،البته ریو سواری پژو رو نداره،اما برا منی کن شیپیش ته جیبمه بهترین ماشین،چون فقط روغن میخواد،آبم نمیخواد :-D
زانتیا کلا استهلاکش بالاست،اونایی که ایران انگولشون کرد کیفیتشونم اومد پایین،اما حتی فرانسویشم پر استهلاکه

ضمنا،ریو از خرداد ۸۴ تولید شد،شوما ۸۳ و ما قبلشو از کجا پیدا کردی :D
ریو تا آبان ۸۷ فقط ۱۰٪داخلی سازی شده بود،اونم باطری،ضبط،لاستیک های کف پایی،شیشه ها بود
بعد از اون کم کم رفت بالا،تا حدودای سال ۹۰ که به ۳۰ و خورده ای درصد رسید و کیفیتش شذد در حد ۲۰۶ های مدل ۸۶ :-D

لایک! ترمزهاش رو میشه انگول داد اوکی کرد فقط باید خرج کرد یکم! اونم چون ترمزهای 206 روش گذاشتن که مورد داشته! ترمزهاش سفت میکنه! اونم یک ترمز ساز حرفه ای میدونه چجوری انگولش بده!
این ماشین کلا هرچیزش مال یه ماشینه دیگس.مثلا پلوساش شبیه پلوس ۴۰۷.گیربکسش با گیربکس ۲۰۶ یکم فرق‌داره،بالاخص ضرایبش
ضمنا ما بحثمون سر فابریکی ماشینه،وگرنه شما اگر بخوای تیون کنی میتونی با پی کی ماکسیما رو بگیری :-D
ترمزهای اس ال ایکس هم به صورت ذاتی زیاد زیر پا چوب میکنه،دقیقا برعکس ترمزهای ۲۰۶ تیپ ۵ و ۶ که خیلی خوبن و میشه بهشون اعتماد کرد

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
ضمنا،ریو از خرداد ۸۴ تولید شد،شوما ۸۳ و ما قبلشو از کجا پیدا کردی :D

والله سری اول ریو سوار شدم حساب کتاب کردم شد 83 ! حالا 84 تولید شد پس همون 84ه :دی سر یکسال معامله رو به هم نزن! بحث 7-8 سال پیشه خخخ

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
والله سری اول ریو سوار شدم حساب کتاب کردم شد 83 ! حالا 84 تولید شد پس همون 84ه :دی سر یکسال معامله رو به هم نزن! بحث 7-8 سال پیشه خخخ

خود سایپا اسفند ۸۳ یه دونه ریو از کره وارد کردو تو هتل المپیک فراخوان داد به پراید دارا که بیایده و این ماشینو ببینید و در موردش نظر بدید٬اتفاقا منم رفتم و دیدمش و سوارشم شدم٬عکسشم دارم خواستی بگو بزارم :)

با اینحال باهات موافقم که تو اران به جز ال ۹۰ که تقریبا افت کیفیت نداشته ٬ باقی ماشینا هرچی رو به عقب بری کیفیتشون بیشتره

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125

آقا ممنون از توجه و توضیحاتتون
آقا SLX با اینهمه ایراد که شما گفتین ماشین خیلی خوبیه پس دیگه ماشین بد چیه؟!
من داشتم قانع میشدم برای خرید حتمی SLX اما با این مشکلات دیگه.....

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125

قیمت فعلی سورن ای ال ایکس رو شما دارین؟خوبه؟
خواهش میکنم.شما ببخشید لطف میکنین و وقت میذارین و جواب میدین.اون دنده اتوماتیک هم برای اون دوستم الزامیه(شرایط ویژه داره)

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125

بدن GLX

موتور ۲۰۶
تودوزی پارس
فرمونش عالی
شتابش حرف نداره
باکش ۷۰ لیتریه

یعنی صدی چند؟

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
آره داداش فقط یه لامپ!! البته لامپشم لامپه ها.... ببین چی شده که سوخته. مثه پراید و پژو نیس که .. یه عمر کار میکنه واست

داداش آخه دیگه این خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی لامپه.

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125

در مورد استحکام زانتیا موافقم.

بالا