ای بابا پس همون 405 ؟
برو MVM315h و ببین
اگه نخواستی SLX بگیر دیگه
ای بابا پس همون 405 ؟
داداش اتفاقا تعادلش خوبه اگه سوار شده باشی تایید میکنی. دیگه سازنده فرانسوی اونقد اوشکول نیس که بیاد یه ماشین بسازه که چپ کنه
یه جعبه دنده؟! داداش گیربکس رو کامل کی عوض میکنه؟! بعدشم استهلاکش خییییلی کمه قطعاتشم اونقد کم نیس!
به دکمه های بالابرشم عادت میکنی:|
slx رو سوار نشدم بنظر ماشین خوبی میاد. ولی در مورد تندر لااقل میدونی یه ماشین اصیل فرانسوی سوار میشی نه یه شترگاوپلنگ!
MVM 315 رو هم یه مقایسه میکنین؟مشکلات و مزایا.ممنون میشم.
دوستان تا رنج 30 میلیون تومن
بهترین پیشنهادتون برا خرید خودرو چیه و چه مدلی و با چه حدود کارکردی؟
چند وقت پیش با 206 مقایسه ش کرده بودم تو یه تاپیک و برنده میدان کسی نبود جز 315..تو این رنج قیمت تو ایران 315حرف اول رو میزنه
البته اینایی که تو ایران هست همه مدل 2010ـــــه
اینم مدل 2013ش که تو بازار اروپا 16هزار دلار قیمت داره
انواع مدلهای 206 هست که اصن هیچ کدوم پیشنهاد نمیشه...اصلا 206 و محصولات پژو نخرید هر کی هم داره رَد کنه بره..پژو هم که از ایران رفته بعدا شیر تو شیر خواهد شد..الان 206تیپ 2 که تولید نمیشه از 206تیپ 5که آخرای خط تولیدش هست گرونتره..بعد ها با کمبود قطعه مواجه خواهد شد همشون تو بازار و به گل خواهد نشست ایران فرغون
گزینه های دیگه هم ال نود هست و گفتم محصولات پژو که اصن پیشنهاد نمیشه...
نظر منو میخوای 3-4تومن بذار روش 315کارکرده بگیر
فقط دپ تا سوال و مساله
تست تصادف اروپا از این ماشین پیدا نکردم ... ؟
مشکل دیسک و صفحه که داغ میمنه و فنرهای عقب ماشین که شدیدا میکوبن هنوز حل نشده
یعنی315روبیشتر از سورنelxپیشنهاد میکنید؟
الآن سورنelx دارم
ارزش تبدیل به 315 داره یه نه همین بهتره؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
چطور میتونی پیدا نکنی وقتی خوده ماشین 4ستاره از EURONCAP و C-NCAP داره....
Fulwin 2 C-NCAP Crash Test|4-Stars|Chery Motors
(اسمش فالوین هست در اصل)
سرچ بزنی راحت گیر میاد..من نمونه سدانش رو پیدا کردم..نتم دایل آپ ـه وگرنه هاچبَک ش هم پیدا میکردم
http://www.auto-chinese.com/chery/fulwin-2-c-ncap-crash-test4-starschery-motors/
مشکل دیسک هم فقط تو نمونه های مونتاژِی دیده شده اونم بعد از صرف هزاران کیلومتر...مشکل دیسک و ...ماشین در مقابل مشکلات 206 چیزیه به نظرت؟ میدونی 206چندتا نمره منفی داره! نمره منفی ش از ال نود هم بیشتره! کمترین نمره منفی تا سقف هزینه 50میلیون بگیم همین محصولات چینی دارن..و بازهم تا سقف هزینه 100 میلیون چینی ها برتر هستن تو بازار ایران ...
نه آقت،نکن اینکارو:-Dیعنی315روبیشتر از سورنelxپیشنهاد میکنید؟
الآن سورنelx دارم
خو لینک تست تصادف اروپاشو بده که منم روشن شم
ال ۹۰ وجدانا ایرادات عجیب و غریب نداره
نه آقت،نکن اینکارو:-D
دوستان تا رنج 30 میلیون تومن
بهترین پیشنهادتون برا خرید خودرو چیه و چه مدلی و با چه حدود کارکردی؟
یعنی315روبیشتر از سورنelxپیشنهاد میکنید؟
الآن سورنelx دارم
میگم از موسسه c-cap و A-capاعتبار داره میگی لینک اروپا بده! اعتبار و قدمت هر دوی اینا از EuroNcap بیشتره
نتمم دایل آپ ـه ..گوگل گذاشتن بره چیپس پ! اینو بسرچ دیگه chery fulwin hatchback صدتا ویدئو از یوتیوبش مییاد فقط
شما یا از چیزی اطلاع نداری یا الکی غرور ملی داری
به نظر من شامل هر جفتش هم میشی
مثل اینکه یادت نی ال نود های ایران خودرو چقدر مشکل داشت و دست به دامن پارس خودرو شدن و دردی دوا نشد ..حتی گیبرکس و ضریب دنده هاش هم مورد داشت (و هنو داره) مشکل ریزش روغن از زیر جعبه فرمان مشکل استپر موتور ..مشکل شیلنگ هیدرولیک پمپ و بسیاری از مشکلات ریز و درشت دیگه اینایی که گفتم مختصر مشکلات تندر پارس خودرو بود ..تو تندر90 های ایران خودرو که ب وووفور قطعات دست دوم به کار رفته پیدا میشد..
یه سر تو این سایت های خودرویی بزنی میبین که چقدر تاپیک مشکلات ال نود میزنن مردم.....
داچیا با اون داچیا خط تولیدش رو بعد از یه شکست افتضاج جمع کرد این مونتاژِی ها که جای خود دارند
یا جواب مردم رو نده یا با کلی دلایل قانع کننده جواب بده...
من از این ماشینای چینی مثل 530 و 315 و لیفان620 یکمی میترسم
همون چینی بودنش حس خوبی به آدم نمیده
نمیدونم از لحاظ قطعه و تعمیرکار و کلا خدمات پس از فروش چطورن!
من کارکردم با ماشین شدید بالاس
ماهی 6000تا الی 7000 تا
90درصدش هم اتوبان اصفهان-تهران-دماوند
یعنی اکثرش جادس اما مسافت بالاست
نمیخوام تو راه بذاره!یا حتی تو شهر بذاره آدم رو نتونی قطعه و تعمیرکارواردش رو پیدا کنی!
من از این لحاظ ها میپرسم آیا ارزش داره سورن elx رو به یه چیزی مثل 315 یا 530 تبدیل کنم؟
پ.ن:سورن elx غیر از سانروف تقریبا تمامی امکانات رفاهی مطلوب رو داره و از نظر ایمنی در سطح نسبتا بالایی(مثل206وال90)قرار داره
موتورش هم 1800سی سی xu7 هست که به نظرم مشکل قطعه و تعمیرکار نداره
پ.ن2:نهایتا تا 34-35 میلیون میتونم هزینه کنم
هر روزه شاهد آتش سوزی های بی مورد و یا نقص فنی در خودروهای صفر کیلومتر ... استفاده از قطعههای مصرف شده و یا به قولی دست دوم در خودروهای صفر داخلی ... در گذشته تعداد شکایات و نارضایتی ها در این باره بسیار باعث تاسف بود اما این ... قطعات به کار رفته در این خودروها فاقد کیفیت لازم هستن
خسته کردی منو باووو ....منم چیزایی رو که میبینم رو میگم دیگه خودروسازهای ما چی هستن که حالا پژو و تندر و....ش چی باشه!
در مورد استفاده از قطعات دست دوم در خودروهای داخلی اصن شک ندارم....بارها تو شبکه خبر دیدم مردم زنگ میزنن و میگن این موضوع رو ببین چیه که تو تلوزیون ملی هم صداش در مییاد ..بارها تو هفته نامه خودرو و مجله ماشین دیدم ملت نامه دادن در این مورد..از سال 90 به این ور تعداد این نوع نامه ها بیشتر و بیشتر شده
http://www.nasle-farda.ir/cms4/editorial.asp?id=-1682363535
تیکه ای از توضیحات لینک بالایی:
صفحه پیش م گفتم نمره منفی و نقایض فنی چینی ها ب مراتب کمتره از تولیدات داخلی
داوووش الکی که نیست در ضمینه مصرف سوخت ایرانی ها رکورد دارن تو دنیا!
والکی نیست که تو تصادفات و مرگ و میر جاده ای هم صاحب رکورد هستیم
چرا ملت ما دوست دارن فقط یه چیزی داشته باشن بکنن باهاش برن شمال من موندم!