• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MR_nitro

Registered User
لایک‌ها
22
داداش اتفاقا تعادلش خوبه اگه سوار شده باشی تایید میکنی. دیگه سازنده فرانسوی اونقد اوشکول نیس که بیاد یه ماشین بسازه که چپ کنه
یه جعبه دنده؟! داداش گیربکس رو کامل کی عوض میکنه؟! بعدشم استهلاکش خییییلی کمه قطعاتشم اونقد کم نیس!
به دکمه های بالابرشم عادت میکنی:|
slx رو سوار نشدم بنظر ماشین خوبی میاد. ولی در مورد تندر لااقل میدونی یه ماشین اصیل فرانسوی سوار میشی نه یه شترگاوپلنگ!

من قابل slxام ل۹۰ داشتم

که تصادف کردم ۳ ماه طول کشید نمایندگی‌ یه سری قطعه بهم بده
برای بدون گارانتیم اصلا نمیصرفه
سنسور عقب واسه پارک استفاده می‌شه نه دیده راننده

من نمیگم بده
تو کشور ما خوب نیس

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
همین اس ال ایکسی که شما میگی برو بپرس ببین پلوسش گیر میاد ؟ یا مثلا اورینگ های پمپ هیدرولیکش
یا دنده برنجی های گیربکسش
از ود ایران خودرو بپرسی مال چه ماشینی بهش میخوره،نمیدونه :-D
ال ۹۰ حداقل مدرن تره از نظظر فنی،طراحیشم با اینکه عین یه مکعب مستطیله که جلوش و پشتش خورده تو دیوار :-D ،اما حداقل مال سال ۲۰۰۲
۴۰۵ مال سال ۱۹۸۶ طراحیش !
موتور تی یو فایو از نظر شتاب از موتور K4m ال ۹۰ بهتره ولی از نظر استهلاک و دوام موتور ال ۹۰ بهتره

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
MVM 315 رو هم یه مقایسه میکنین؟مشکلات و مزایا.ممنون میشم.

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
دوستان تا رنج 30 میلیون تومن
بهترین پیشنهادتون برا خرید خودرو چیه و چه مدلی و با چه حدود کارکردی؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
MVM 315 رو هم یه مقایسه میکنین؟مشکلات و مزایا.ممنون میشم.

چند وقت پیش با 206 مقایسه ش کرده بودم تو یه تاپیک و برنده میدان کسی نبود جز 315..تو این رنج قیمت تو ایران 315حرف اول رو میزنه

البته اینایی که تو ایران هست همه مدل 2010ـــــه

اینم مدل 2013ش که تو بازار اروپا 16هزار دلار قیمت داره

x1ou9wm5j6um7fwx2ls6.jpg

xx23nwdayram0bgmwlv4.jpg

xboq6ffmanmj3f475py.jpg

xs3o827j2zlmfpaxmdpv.jpg

xs7nf5w39wryer930oifj.jpg

x0qfk8ss457u9s8ljk5zi.jpg

انواع مدلهای 206 هست که اصن هیچ کدوم پیشنهاد نمیشه...اصلا 206 و محصولات پژو نخرید هر کی هم داره رَد کنه بره..پژو هم که از ایران رفته بعدا شیر تو شیر خواهد شد..الان 206تیپ 2 که تولید نمیشه از 206تیپ 5که آخرای خط تولیدش هست گرونتره..بعد ها با کمبود قطعه مواجه خواهد شد همشون تو بازار و به گل خواهد نشست ایران فرغون

گزینه های دیگه هم ال نود هست و گفتم محصولات پژو که اصن پیشنهاد نمیشه...

نظر منو میخوای 3-4تومن بذار روش 315کارکرده بگیر

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
چند وقت پیش با 206 مقایسه ش کرده بودم تو یه تاپیک و برنده میدان کسی نبود جز 315..تو این رنج قیمت تو ایران 315حرف اول رو میزنه

البته اینایی که تو ایران هست همه مدل 2010ـــــه

اینم مدل 2013ش که تو بازار اروپا 16هزار دلار قیمت داره

x1ou9wm5j6um7fwx2ls6.jpg

xx23nwdayram0bgmwlv4.jpg

xboq6ffmanmj3f475py.jpg

xs3o827j2zlmfpaxmdpv.jpg

xs7nf5w39wryer930oifj.jpg

x0qfk8ss457u9s8ljk5zi.jpg

انواع مدلهای 206 هست که اصن هیچ کدوم پیشنهاد نمیشه...اصلا 206 و محصولات پژو نخرید هر کی هم داره رَد کنه بره..پژو هم که از ایران رفته بعدا شیر تو شیر خواهد شد..الان 206تیپ 2 که تولید نمیشه از 206تیپ 5که آخرای خط تولیدش هست گرونتره..بعد ها با کمبود قطعه مواجه خواهد شد همشون تو بازار و به گل خواهد نشست ایران فرغون

گزینه های دیگه هم ال نود هست و گفتم محصولات پژو که اصن پیشنهاد نمیشه...

نظر منو میخوای 3-4تومن بذار روش 315کارکرده بگیر

فقط دپ تا سوال و مساله
تست تصادف اروپا از این ماشین پیدا نکردم ... ؟
مشکل دیسک و صفحه که داغ میمنه و فنرهای عقب ماشین که شدیدا میکوبن هنوز حل نشده

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
فقط دپ تا سوال و مساله
تست تصادف اروپا از این ماشین پیدا نکردم ... ؟
مشکل دیسک و صفحه که داغ میمنه و فنرهای عقب ماشین که شدیدا میکوبن هنوز حل نشده

چطور میتونی پیدا نکنی وقتی خوده ماشین 4ستاره از EURONCAP و C-NCAP داره:D....

Fulwin 2 C-NCAP Crash Test|4-Stars|Chery Motors

(اسمش فالوین هست در اصل)

سرچ بزنی راحت گیر میاد..من نمونه سدانش رو پیدا کردم..نتم دایل آپ ـه وگرنه هاچبَک ش هم پیدا میکردم

http://www.auto-chinese.com/chery/fulwin-2-c-ncap-crash-test4-starschery-motors/

مشکل دیسک هم فقط تو نمونه های مونتاژِی دیده شده اونم بعد از صرف هزاران کیلومتر...مشکل دیسک و ...ماشین در مقابل مشکلات 206 چیزیه به نظرت؟ میدونی 206چندتا نمره منفی داره! نمره منفی ش از ال نود هم بیشتره! کمترین نمره منفی تا سقف هزینه 50میلیون بگیم همین محصولات چینی دارن..و بازهم تا سقف هزینه 100 میلیون چینی ها برتر هستن تو بازار ایران ...

Last edited:

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
یعنی315روبیشتر از سورنelxپیشنهاد میکنید؟
الآن سورنelx دارم
ارزش تبدیل به 315 داره یه نه همین بهتره؟

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
الآن سورنelx دارم

سورن! چه امامی :D....

حتی ام وی ام 530 مخصوصا لیفان620 چه بسا بهتر است از سورن...سورن جز 4تا شیشه برقی چیزه دیگه نداره!

سورن رو پارسال هفته نامه خودرو تست کرده بود از لحاظ کشش و شتاب و کیفیت قطعات...افتضاح توصیف کرده بود

سورن از لحاظ شتاب و کشش و ...حرفی بره گفتن نداره جلو اینا..با این که لیفان موتورش 1600ـــه !!

از لحاظ کیفیت و آپشن سمند چیزی بره گفتن نداره جلو اینا حتی دریغ از سانروف !

از لحاظ ایمنی هم سمند جلوی اینا حرفی بره گفتن نداره

حتی فضای بار سمند از هر دوی اینا کمتره و مصرف سوختش بیشتر

هر دوی این محصولات چینی (مثل خیلی از چینی های دیگه) کیفیت خوبی دارن و موتور بروز تر VVT و مصرف معقولانه تر و استاندارد آلایندگی یورو4..سمند همچنان با موتور قدیمی و تنبل پژو و اتاق الکی سنگین

بره تک تک حرفام میتونم سند و مدرک و تست و....بیارم(فعلا با نت دایل آپ نمیتونم) سرچ ساده بزنی متوجه میشی

داووش جدی متولد 95یی؟ چیپس تو منه 92یی :D

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
چطور میتونی پیدا نکنی وقتی خوده ماشین 4ستاره از EURONCAP و C-NCAP داره:D....

Fulwin 2 C-NCAP Crash Test|4-Stars|Chery Motors

(اسمش فالوین هست در اصل)

سرچ بزنی راحت گیر میاد..من نمونه سدانش رو پیدا کردم..نتم دایل آپ ـه وگرنه هاچبَک ش هم پیدا میکردم

http://www.auto-chinese.com/chery/fulwin-2-c-ncap-crash-test4-starschery-motors/

مشکل دیسک هم فقط تو نمونه های مونتاژِی دیده شده اونم بعد از صرف هزاران کیلومتر...مشکل دیسک و ...ماشین در مقابل مشکلات 206 چیزیه به نظرت؟ میدونی 206چندتا نمره منفی داره! نمره منفی ش از ال نود هم بیشتره! کمترین نمره منفی تا سقف هزینه 50میلیون بگیم همین محصولات چینی دارن..و بازهم تا سقف هزینه 100 میلیون چینی ها برتر هستن تو بازار ایران ...

خو لینک تست تصادف اروپاشو بده که منم روشن شم
ال ۹۰ وجدانا ایرادات عجیب و غریب نداره

الآن سورنelx دارم

نه آقت،نکن اینکارو:-D

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
خو لینک تست تصادف اروپاشو بده که منم روشن شم

میگم از موسسه c-cap و A-capاعتبار داره میگی لینک اروپا بده! اعتبار و قدمت هر دوی اینا از EuroNcap بیشتره

نتمم دایل آپ ـه ..گوگل گذاشتن بره چیپس پ! اینو بسرچ دیگه chery fulwin hatchback صدتا ویدئو از یوتیوبش مییاد فقط

ال ۹۰ وجدانا ایرادات عجیب و غریب نداره

شما یا از چیزی اطلاع نداری یا الکی غرور ملی داری

به نظر من شامل هر جفتش هم میشی

مثل اینکه یادت نی ال نود های ایران خودرو چقدر مشکل داشت و دست به دامن پارس خودرو شدن و دردی دوا نشد ..حتی گیبرکس و ضریب دنده هاش هم مورد داشت (و هنو داره) مشکل ریزش روغن از زیر جعبه فرمان مشکل استپر موتور ..مشکل شیلنگ هیدرولیک پمپ و بسیاری از مشکلات ریز و درشت دیگه اینایی که گفتم مختصر مشکلات تندر پارس خودرو بود ..تو تندر90 های ایران خودرو که ب وووفور قطعات دست دوم به کار رفته پیدا میشد..

یه سر تو این سایت های خودرویی بزنی میبین که چقدر تاپیک مشکلات ال نود میزنن مردم.....

داچیا با اون داچیا خط تولیدش رو بعد از یه شکست افتضاج جمع کرد این مونتاژِی ها که جای خود دارند

نه آقت،نکن اینکارو:-D

یا جواب مردم رو نده یا با کلی دلایل قانع کننده جواب بده...

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189

پارس ال ایکس مدل 90 یا 91 کمی رنگ دار

pars LX tu5

امکاناتش خوبه و قابل قبول

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
الآن سورنelx دارم

315 یه چینیه که هنوز خیلی دست دومش تو بازار نیومده تا قیمتش دربیاد اما همینایی هم که هست با حدود 4 ماه و 5000 کیلومتر کارکرد میشه 4 تا 5 میلیون زیر صفر خریدشون و این یعنی افت قیمت کارکرده اش بالاست

سورن هم اگه داشبورد جدید باشه و موتور EF7 ماشینه خوبیه ترمز عقب دیسکی و داخل اتاق جدید و موتور هم خوب و کلا از 315 بهتره حداقل شبیه اسباب بازی نیست

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
من از این ماشینای چینی مثل 530 و 315 و لیفان620 یکمی میترسم
همون چینی بودنش حس خوبی به آدم نمیده
نمیدونم از لحاظ قطعه و تعمیرکار و کلا خدمات پس از فروش چطورن!
من کارکردم با ماشین شدید بالاس
ماهی 6000تا الی 7000 تا
90درصدش هم اتوبان اصفهان-تهران-دماوند
یعنی اکثرش جادس اما مسافت بالاست
نمیخوام تو راه بذاره!یا حتی تو شهر بذاره آدم رو نتونی قطعه و تعمیرکارواردش رو پیدا کنی!
من از این لحاظ ها میپرسم آیا ارزش داره سورن elx رو به یه چیزی مثل 315 یا 530 تبدیل کنم؟

پ.ن:سورن elx غیر از سانروف تقریبا تمامی امکانات رفاهی مطلوب رو داره و از نظر ایمنی در سطح نسبتا بالایی(مثل206وال90)قرار داره
موتورش هم 1800سی سی xu7 هست که به نظرم مشکل قطعه و تعمیرکار نداره

پ.ن2:نهایتا تا 34-35 میلیون میتونم هزینه کنم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
میگم از موسسه c-cap و A-capاعتبار داره میگی لینک اروپا بده! اعتبار و قدمت هر دوی اینا از EuroNcap بیشتره

نتمم دایل آپ ـه ..گوگل گذاشتن بره چیپس پ! اینو بسرچ دیگه chery fulwin hatchback صدتا ویدئو از یوتیوبش مییاد فقط

شما یا از چیزی اطلاع نداری یا الکی غرور ملی داری

به نظر من شامل هر جفتش هم میشی

مثل اینکه یادت نی ال نود های ایران خودرو چقدر مشکل داشت و دست به دامن پارس خودرو شدن و دردی دوا نشد ..حتی گیبرکس و ضریب دنده هاش هم مورد داشت (و هنو داره) مشکل ریزش روغن از زیر جعبه فرمان مشکل استپر موتور ..مشکل شیلنگ هیدرولیک پمپ و بسیاری از مشکلات ریز و درشت دیگه اینایی که گفتم مختصر مشکلات تندر پارس خودرو بود ..تو تندر90 های ایران خودرو که ب وووفور قطعات دست دوم به کار رفته پیدا میشد..

یه سر تو این سایت های خودرویی بزنی میبین که چقدر تاپیک مشکلات ال نود میزنن مردم.....

داچیا با اون داچیا خط تولیدش رو بعد از یه شکست افتضاج جمع کرد این مونتاژِی ها که جای خود دارند

یا جواب مردم رو نده یا با کلی دلایل قانع کننده جواب بده...

اوکی‌من برا تست ایمنی ۳۱۵ سرچ میکنم ببینم چی گیر میاد

در خصوص ال ۹۰.عامو منم از رو معدم حرف نمیزنم،حدود یک سالم خبرنگار سایت carnp بوم و عکاس مسابقات درگ،میخوای مدارکشم بزارم برات
ال ۹۰ مشکلات شایع نداشته و نداره،نه بخاطر لطف ایران خودرو و پارس خودرو،اینا هر ۲ دزدن !
فقط به خاطر نظارت رنو پارس
من خودم هم ال ۹۰ سوار شدم،هم دیدم تست استرس ازش بگیرن،به جز اون بحث هندلینگ و طراحی داغونش :-D ماشین بسیار خوبیه،خودم ریو دارم پس دلیلی نداره بخوام با تعصب از ال ۹۰ حرف بزنم،موتور و گیربکس کاملا هماهنگ،اتاق راحت،ترمزهای فوق العاده عالی،صندوق جادار

ممکنه تکو توک ایراد پیدا کنن،اما مشکلات شایع ندره،شاهد مدعامم تاپیک های تی تی هست،مثلا مدلای ۹۱ یه سریشو صدای تایپیت میددن اول که نو بودن اما بعد از یه مدت از بین رفت،یا همشون از ۸۹ به بعد در داشبوردشون کجه ! از این تیپ ایرادا داره،اما هیچ وقت مثه محصولات پژو ایرادای ناموسی نداشته !
این حرفام که ایران خودرو جنس دست دو استفادن کرده و نمیدونم ال و بل و اینا تو محافل علمی تا وقتی ستدی براش نیاری وقعی نداره !
مدرک بیار،البته من در بی شرفی خودروسازان داخلی شکی ندارم،اما گفتم/،نظارت رنو پارس...
پسر خوب ما خودمونم یکی از محصولات ام وی ام رو داریم تو خونه،برا کسی بگو که ندونه :-D
میخوای بگو کارت ماشینم عکس بگیرم برات

چین توی خودروسازی مخصوصا تو مصولات رده پایینش فعلا داره آزمون و خطا میکنه...زوده براش،شاهد مدعامم اینه که فعلا مشغول کپی کاریه،هیچ شکی ندارم که ام وی ام ۳۱۵ دشرایط حاضر از ۲۰۶ تیپ ۲ صفر بهتره ! چون ۲۰۶ هم قطعاتش چینیه،اما به مراتب بی کیفیت تر .امکان و شتاب و کشش هم که هیچی ... !
اما اگر بخوای کیفیت قطعات همین ۳۱۰ رو فرضا با ال ۹۰ مقایسه بکنی،یا با آوانته،یا ریو یا جنتو،حرفی برا گفتن نداره
مشکل دیسک و صفحه هم تقریبا تمامی دارندگان این ماشین باهاش دست به گریبانن،باورت نمیشه برو تاپیکش رو تو تی تی ببین،هفته ی پیش اتفاقا تو نمایندگی کیلومتر ۱۶ مدیران خودرو بودم برا ماشین خودمو،در مورد همین ۳۱۵ ها پرسیدم،گفت خیلیاشون رو با بکسل میارن تا اینجا،چون کلا دیسک و صفحه میسوزه و دیگه ماشین راه نمیره .ْ:-D
خودمم اتفاقا تو فکرشم که ماشبن خواهرمو بفروشیمو ۳۱۵ بگیریم براش،اما ایرادات ذاتیشم میدونم و بهش واقفم،غول نسازید ازش !
در خصوص اون دوستی که سمند سورن جدید داره،ببین عزیز اگر موتور ماشینت tu5 هست و مورد خاصیم باهاش نداری به نظرم تعویض با ۳۱۵ بع این دلایل منطفی نیست
اول اینکه فضای داخلی ماشینت خیلی بهتر و جادارتر وراحت تر از ۳۱۵ هستش
دوم شتاب وکشش ماشینت خیلی خیلی بهتر از ۳۱۵
سیم هندلینگه که بازم ماشین خودت بهتره اوضاش
از نظر ایمنی تصادفات فعلا چیزی نمیگم چون هنوز تست ایمنی اروپا ام وی ام رو ندیدم
گیربکس ۳۱۵ از لحاظ ضرایب دنده داغونه ! یکی از دلایل مشکل دیسک و صفحشم همینه....
از نظر مصرف سوخت هم با توجع به این که گفتی تو جاده ای،مصرف ماشین خودت اگر موتورش تی یو فایو باشه حدود ۷ میچرخه،۳۱۵ حداکثر ۶ باشه،که با توجه به اینکه شتاب و کشش و سرعت ماشین خودت چند سر و گردن از ام وی ام بالاتره،مصرف بالاترشم کاملا منطقیه
بحث بعدی کیفیت و عمر قطعاته،که در ورد ماشین خودت باید بگم متوسط رو به پایینه متاسفان،اما ام وی ام هنوز جوابشو پس نداده و باید صبر کرد و دید بعد از ۵۰،۶۰ هزار کیلومتر چجوری اوضاشون
ضمنا بازار فروش دست دو ام وی ام هم افت قیمت بالایی داره،حواست به اینم باشه

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
من از این ماشینای چینی مثل 530 و 315 و لیفان620 یکمی میترسم
همون چینی بودنش حس خوبی به آدم نمیده
نمیدونم از لحاظ قطعه و تعمیرکار و کلا خدمات پس از فروش چطورن!
من کارکردم با ماشین شدید بالاس
ماهی 6000تا الی 7000 تا
90درصدش هم اتوبان اصفهان-تهران-دماوند
یعنی اکثرش جادس اما مسافت بالاست
نمیخوام تو راه بذاره!یا حتی تو شهر بذاره آدم رو نتونی قطعه و تعمیرکارواردش رو پیدا کنی!
من از این لحاظ ها میپرسم آیا ارزش داره سورن elx رو به یه چیزی مثل 315 یا 530 تبدیل کنم؟

پ.ن:سورن elx غیر از سانروف تقریبا تمامی امکانات رفاهی مطلوب رو داره و از نظر ایمنی در سطح نسبتا بالایی(مثل206وال90)قرار داره
موتورش هم 1800سی سی xu7 هست که به نظرم مشکل قطعه و تعمیرکار نداره

پ.ن2:نهایتا تا 34-35 میلیون میتونم هزینه کنم

ماشینایی که داشتم

پراید 4 تا
ال 90
405
سمند
پارس
مدت یکسال ماشین خارجی سه ماشین مختلف

ال 90 فقط باید گفت موتور، گیرباکس، فرمون ایناش عالی هستن. اما صدای کابین زیاده نسبت به مثلا تیپ 5 یا وی 8 یا همین پارس. فرمون فوق‌العاده ای داره خیلی نرم. سیستم تعلیقش خیلی لو لو میخوره تو دست انداز، گیرباکسش هم عالیه نسبت به مخصوصا 206 صندوقدار وی 8. دینامیک ال 90 تو جاده اصلا خوب نیست. در سرعت بالای 140 باید بیشتر از ماشینایی مثل خانواده پژو و سمند حواست به جاده باشه.

سمند و 405 و پارس معمولی و سورن اینا فرمونشون و کلاجشون خیلی در مقابل ال 90 سفته. اما پارس ال ایکس کمی بهتره از اونا و کم بدتر از ال 90 هستش.

در پایان رخ که ال 90 یه قوطی حلبی بیش نیست مخصوصا در مقابل پارس

این رنج ماشین هم که هیچ کدوم سانروف ندارن. به سرت نرنه سانروف خودت نصب کنی که تو بازار میگن سقف رنگ شده. البته خواهان ماشین اینو نخواهد گفت

ماشین چینی چشم و دل آدم رو میلرزونه و تن رو بیشتر. چینیه دیگه. جنسای چینی همه چی شون رو کاغذ خیلی خوبن خیلی. یه مطلب دیگه این که هیچ کدوم از دارندگان ماشنای چینی عیوب ماشینشون رو نخواهند گفت چون انکار میشه تف سربالا متوجه هستین که

به نظر من بودجه رو بکنی 50 بری سراغ ماشینای خارجی رنگ دار و حتی چپی بازسازی شده تر و تمیز خیلی بهتره ( مثل مزدا 3 و سوناتا و سراتو و اپتیما ) اصفهون هم که معدن این ماشیناس

این ها رو همه تجربه کردم شنیده از زبان دیگران یا نقل قول نیست داداش

سورنت رو نگه دار یا برو تو کار همین اما 16 سوپاپ

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141

خسته کردی منو باووو :D....منم چیزایی رو که میبینم رو میگم دیگه خودروسازهای ما چی هستن که حالا پژو و تندر و....ش چی باشه!

در مورد استفاده از قطعات دست دوم در خودروهای داخلی اصن شک ندارم....بارها تو شبکه خبر دیدم مردم زنگ میزنن و میگن این موضوع رو ببین چیه که تو تلوزیون ملی هم صداش در مییاد ..بارها تو هفته نامه خودرو و مجله ماشین دیدم ملت نامه دادن در این مورد..از سال 90 به این ور تعداد این نوع نامه ها بیشتر و بیشتر شده

http://www.nasle-farda.ir/cms4/editorial.asp?id=-1682363535

تیکه ای از توضیحات لینک بالایی:

هر روزه شاهد آتش سوزی های بی مورد و یا نقص فنی در خودروهای صفر کیلومتر ... استفاده از قطعه‌های مصرف شده و یا به قولی دست دوم در خودروهای صفر داخلی ... در گذشته تعداد شکایات و نارضایتی ها در این باره بسیار باعث تاسف بود اما این ... قطعات به کار رفته در این خودروها فاقد کیفیت لازم هستن

صفحه پیش م گفتم نمره منفی و نقایض فنی چینی ها ب مراتب کمتره از تولیدات داخلی

داوووش الکی که نیست در ضمینه مصرف سوخت ایرانی ها رکورد دارن تو دنیا!

والکی نیست که تو تصادفات و مرگ و میر جاده ای هم صاحب رکورد هستیم

چرا ملت ما دوست دارن فقط یه چیزی داشته باشن بکنن باهاش برن شمال من موندم!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خسته کردی منو باووو :D....منم چیزایی رو که میبینم رو میگم دیگه خودروسازهای ما چی هستن که حالا پژو و تندر و....ش چی باشه!

در مورد استفاده از قطعات دست دوم در خودروهای داخلی اصن شک ندارم....بارها تو شبکه خبر دیدم مردم زنگ میزنن و میگن این موضوع رو ببین چیه که تو تلوزیون ملی هم صداش در مییاد ..بارها تو هفته نامه خودرو و مجله ماشین دیدم ملت نامه دادن در این مورد..از سال 90 به این ور تعداد این نوع نامه ها بیشتر و بیشتر شده

http://www.nasle-farda.ir/cms4/editorial.asp?id=-1682363535

تیکه ای از توضیحات لینک بالایی:

صفحه پیش م گفتم نمره منفی و نقایض فنی چینی ها ب مراتب کمتره از تولیدات داخلی

داوووش الکی که نیست در ضمینه مصرف سوخت ایرانی ها رکورد دارن تو دنیا!

والکی نیست که تو تصادفات و مرگ و میر جاده ای هم صاحب رکورد هستیم

چرا ملت ما دوست دارن فقط یه چیزی داشته باشن بکنن باهاش برن شمال من موندم!

البته کامل جواب منو بدی بد نیست ...:-D
و اینکه تو همین لینک غیر معتبریم که دادی من اسمی از ال ۹۰ ندیدم،یجا گفته سمند
من بحثم سر ال ۹۰ بود،خودمم هیچ علاقه ای به محصولات پژو ندارم

بالا