• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
مزدا323
جن2
ورنا
پارس ای ال ایکس

گزینهای مطلوبه فعلا
ممنون میشم نظرتوت رو بگید دربارشون
کدومشون ارزش تبدیل سورنelx رو دارن؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
هیچکدوم‏، به دلیل کارکرد بالایی که دارن. تو این رنج قیمت. بحث فنی موتور و گیرباکس شرط اول هستش فقط میمونه پارس ای ال ایکس که کلاس اتاق خودرو نسبت به سورن تغییری نداره پس معقول نیست زیاد

ولی اگه علاقه به تغییر داری برو تو کار مزدا لااقل یه ماشین ژاپنیه و مرگش کمتر از بقیه است. مخصوصا تیپ 5 مدل 86 البته سالم تمیزش فکر نکنم 34-5 تومن باشه

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
بازم سلام
آقا یکی بگه من کدومو بگیرم با در نظر گرفتن همه این مسائل که دوستان زحمت کشیدن و گفتن.
پارس-405-سمند
کدوم بهتره؟با ذکر برتریها و معایب و تیپ و سری مورد نظر و ذکر قیمت.
پیشاپیش ممنونم.

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
بازم سلام
آقا یکی بگه من کدومو بگیرم با در نظر گرفتن همه این مسائل که دوستان زحمت کشیدن و گفتن.
پارس-405-سمند
پیشاپیش ممنونم.

این سه گزینه که میفرمایی دوست عزیز همه در یه کلاس قرار میگیرن مخصوصا اینکه همه مدل موتور در این سه ماشین هست اما با قیمتهای خیلی متفاوت و البته رنج آپشن زیاد هست و تندر 90 هم هستش البته.

405 کم امکانات ترین
سمند اس ئی در حد 405 از نظر امکانات
سمند ال ایکس امکانات کامل رفاهی
پارس امکانات سمند ال ایکس یکم کمتر ( دزدگیر و صندوق پران از راه دور )
پارس سال امکانات پارس به علاوه شیشه های ضد اشعه
تندر 90 فول امکانات در حد پارس معمولی
تندر 90 e1 امکانات 405

میرسیم به بازار دست دوم

405 افت قیمت کمتری داره نسبت به همه
سمند افت قیمتش از پارس و تندر بالاتره مخصوصا ال ایکس موتور معمولی
پارس به دلیل داشتن قیافه بهتر قیمت بالاتری داره تا سمند مخصوصا در مدل پارس سال ال ایکس ( موتور tu5 ) بالاترین قیمت رو داریم بگذریم از مدل اتومات و elx البته
تندر 90 e1 افت قیمت کمتر از مدل فول هستش ولی کلا قیمتش در این گروه بالاس

خب انتخاب معقول به بودجه شما خیلی بستگی داره اگر تا 30 تومن دارید انتخاب سمند ef7 صفر کیلومتر رو پیش رو دارید اگر صفر نمیخواید و کارکرده خوب مد نظر هست ( به دلیل افت قیمتی که داشته ) گزینه پارس سال 91 هستش که امکانات خوبی داره به علاوه رخ بهتر ( مخصوصا از ماشینی مثل تندر. اگر رخ رو بیخیال هستید برید سراغ تندر )

بودجه تا 33 میطلبه پارس ال ایکس سوار بشید مدل 91 یا تندر 90 فول مدل 92 کمی کارکرده در حد 2000 کیلومتر

بودجه اولین راهنمای شماست اونو معلوم کنید خودتون تو انتخاب راحتر تر هستید بعدش با توجه به مطالب عرض شده میشه مثلا کمی صرفه جویی کرد و 405 سوار شد و مقداری پول رو به جیب مبارک برگردوند

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125

این سه گزینه که میفرمایی دوست عزیز همه در یه کلاس قرار میگیرن مخصوصا اینکه همه مدل موتور در این سه ماشین هست اما با قیمتهای خیلی متفاوت و البته رنج آپشن زیاد هست و تندر 90 هم هستش البته.

405 کم امکانات ترین
سمند اس ئی در حد 405 از نظر امکانات
سمند ال ایکس امکانات کامل رفاهی
پارس امکانات سمند ال ایکس یکم کمتر ( دزدگیر و صندوق پران از راه دور )
پارس سال امکانات پارس به علاوه شیشه های ضد اشعه
تندر 90 فول امکانات در حد پارس معمولی
تندر 90 e1 امکانات 405

میرسیم به بازار دست دوم

405 افت قیمت کمتری داره نسبت به همه
سمند افت قیمتش از پارس و تندر بالاتره مخصوصا ال ایکس موتور معمولی
پارس به دلیل داشتن قیافه بهتر قیمت بالاتری داره تا سمند مخصوصا در مدل پارس سال ال ایکس ( موتور tu5 ) بالاترین قیمت رو داریم بگذریم از مدل اتومات و elx البته
تندر 90 e1 افت قیمت کمتر از مدل فول هستش ولی کلا قیمتش در این گروه بالاس

خب انتخاب معقول به بودجه شما خیلی بستگی داره اگر تا 30 تومن دارید انتخاب سمند ef7 صفر کیلومتر رو پیش رو دارید اگر صفر نمیخواید و کارکرده خوب مد نظر هست ( به دلیل افت قیمتی که داشته ) گزینه پارس سال 91 هستش که امکانات خوبی داره به علاوه رخ بهتر ( مخصوصا از ماشینی مثل تندر. اگر رخ رو بیخیال هستید برید سراغ تندر )

بودجه تا 33 میطلبه پارس ال ایکس سوار بشید مدل 91 یا تندر 90 فول مدل 92 کمی کارکرده در حد 2000 کیلومتر

بودجه اولین راهنمای شماست اونو معلوم کنید خودتون تو انتخاب راحتر تر هستید بعدش با توجه به مطالب عرض شده میشه مثلا کمی صرفه جویی کرد و 405 سوار شد و مقداری پول رو به جیب مبارک برگردوند

ممنونم از راهنماییتون.
من بودجه ای که در نظر گرفتم برای ماشین 30 تومن هست.تا 40 هم میتونم افزایشش بدم اما بدلیل نداشتن پارکینگ(پارکینگ توسط ماشین دیگه ای اشغال شده)و اینکه باید ماشین بیرون پارک بشه و .... ترجیح روی 30 و پایینتر هست.من از پارس و 405 و سمند بیشتر از ال 90 خوشم میاد به لحاظ ظاهر.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چه حوصله یی دارین سر لگنهای ایرانی بحث میکنین همش یه اشغاله :thumbsdow

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
ممنونم از راهنماییتون.
من بودجه ای که در نظر گرفتم برای ماشین 30 تومن هست.تا 40 هم میتونم افزایشش بدم اما بدلیل نداشتن پارکینگ(پارکینگ توسط ماشین دیگه ای اشغال شده)و اینکه باید ماشین بیرون پارک بشه و .... ترجیح روی 30 و پایینتر هست.من از پارس و 405 و سمند بیشتر از ال 90 خوشم میاد به لحاظ ظاهر.

خب زیر 30 میتونید 405 slx TU5 بگیرید صفر کیلومتر هم فاله هم تماشا.
نخواستید پارس سال 91
نخواستید سمند LX EF7 CNG هم صفر میشه خرید

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بازم سلام
پارس-405-سمند
پیشاپیش ممنونم.

عزیز انتظاراتت از ماشین رو بگو٬اینجوری نمیشه نظر داد

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
خب زیر 30 میتونید 405 slx TU5 بگیرید صفر کیلومتر هم فاله هم تماشا.
نخواستید پارس سال 91
نخواستید سمند LX EF7 CNG هم صفر میشه خرید

مشکل چوب شدن ترمز SLX خیلی جدیه؟

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
مشکل چوب شدن ترمز SLX خیلی جدیه؟

ترمز اینا که فرقی با هم ندارن قرار به چوب باشه اونای دیگه هم میشن الان سیستم ای بی اس پیکان وانت هم مثل سمند و 405 و پارسه همه کروز هستن

فکر نمیکنم همچین موردی باشه اگر هم هست همه دارن این مشکل رو. البته در مقایسه با تندر 90 ترمزهای خانواده پژو ضعیف تر عمل میکنن

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سالی 2-3 بار مسافرت و هفته ای نهایتا 1 بار تهران رفتن مصرف من از ماشینه.من کرجم.

اگر منظورت از این ماشینایی که گفتی با موتور xu7 باشه که مثه همن تقریبا و فقط اختلافات جزیی تو تجهیزات دارن،اما اگر با موتور tu5 میخوای ماجرا متفاوته،اونوقت با توجه به ضرایب دنده گیربکسی که برای این موتور استفاده شده و اینکه بهترین شتابش تو دورهای بالای ۴هزار به دست میاد،من سبک وزن ترین بین این ۳تا،یعنی ۴۰۵ رو بهت توصیه میکنم،فقط مشکلش ترمزشه و تجهیزات کمش
ولی هندلینگش عااااالیه :)

ترمز اینا که فرقی با هم ندارن قرار به چوب باشه اونای دیگه هم میشن الان سیستم ای بی اس پیکان وانت هم مثل سمند و 405 و پارسه همه کروز هستن

فکر نمیکنم همچین موردی باشه اگر هم هست همه دارن این مشکل رو. البته در مقایسه با تندر 90 ترمزهای خانواده پژو ضعیف تر عمل میکنن

این از اون حرفا بود !
یعنی چی همشون مثه همه ترمزشون ؟ صرف اینکه مال کروز باشن یعنی همشون یجوره ؟
مثلا ترمز های v8 با سمند یا با ۴۰۵ فرق نداره ؟
الان سیستم abs پراید مال ماندو و ریو هو مال همین کارخونس،قر نیست که یجور باشن !
ضمنا دیسک ترمز ۴۰۵ و سمند هم متفاوتن،پس قاعدتا قدرت ترمزگیریشونم فرق داره
۴۰۵ تی یو فایو چون یکم سیستماش قرقاطین مشکل ترمز داره،چون معلوم نیست الان بوستر و سنسور و حتی لنتاش مال ۴۰۵ باشه یا ۲۰۶ یا حتی ۴۰۷ !!
بخاطر همین قروقاطی کردناس که یکم مشکل داره
ترمزهای 405 tu5 به نسبت سمند،ال ۹۰ و ۲۰۶ به وضوح از توانایی ترمزگیری و مانور کمتری برخورداره

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
ممنونم ار توضیحات همه دوستان.
من با موتور TU5 رو میخوام.با این حساب 405 خوبه.
اما قضیه ترمزهاش رو میشه کاری کرد؟

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
اگر منظورت از این ماشینایی که گفتی با موتور xu7 باشه که مثه همن تقریبا و فقط اختلافات جزیی تو تجهیزات دارن،اما اگر با موتور tu5 میخوای ماجرا متفاوته،اونوقت با توجه به ضرایب دنده گیربکسی که برای این موتور استفاده شده و اینکه بهترین شتابش تو دورهای بالای ۴هزار به دست میاد،من سبک وزن ترین بین این ۳تا،یعنی ۴۰۵ رو بهت توصیه میکنم،فقط مشکلش ترمزشه و تجهیزات کمش
ولی هندلینگش عااااالیه :)

این از اون حرفا بود !
یعنی چی همشون مثه همه ترمزشون ؟ صرف اینکه مال کروز باشن یعنی همشون یجوره ؟
مثلا ترمز های v8 با سمند یا با ۴۰۵ فرق نداره ؟
الان سیستم abs پراید مال ماندو و ریو هو مال همین کارخونس،قر نیست که یجور باشن !
ضمنا دیسک ترمز ۴۰۵ و سمند هم متفاوتن،پس قاعدتا قدرت ترمزگیریشونم فرق داره
۴۰۵ تی یو فایو چون یکم سیستماش قرقاطین مشکل ترمز داره،چون معلوم نیست الان بوستر و سنسور و حتی لنتاش مال ۴۰۵ باشه یا ۲۰۶ یا حتی ۴۰۷ !!
بخاطر همین قروقاطی کردناس که یکم مشکل داره
ترمزهای 405 tu5 به نسبت سمند،ال ۹۰ و ۲۰۶ به وضوح از توانایی ترمزگیری و مانور کمتری برخورداره

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

از شما بعيده استاد!!

تشابه فقط در 405 و سمند و پارس منظور بوده. 206 كه كلا متفاوته ال 90 هم كه عرض شد بين اين گروه سلطان ترمز تشريف داره

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
برا کارکرد بالای 7000 تا در ماه اونم تو جاده من هنوز نتونستم انتخاب مناسبی انجام بدم!
همین سورن elx یا انتخاب بهتری هم هست؟

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
برا کارکرد بالای 7000 تا در ماه اونم تو جاده من هنوز نتونستم انتخاب مناسبی انجام بدم!
همین سورن elx یا انتخاب بهتری هم هست؟

از اين بهتر سورن elx EF7 هستش وگرنه ديگه چيزي نيست مگر بودجه رو برسوني به 50 كه بشه رفت طرف ماشين خارجي اونم كاركرده رنگ دار

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
از اين بهتر سورن elx EF7 هستش وگرنه ديگه چيزي نيست مگر بودجه رو برسوني به 50 كه بشه رفت طرف ماشين خارجي اونم كاركرده رنگ دار

ای اف7 رو میگن عمرش کمتره و هر تعمیرکاری بهش وارد نیست بعضا تامین قطعاتش سخت و کمیابه

درست میگن؟

قدرتی10اسب بخار و مصرفی کمتر از1لیتر اختلاف دارن باهم

واقعا ارزشش بیشتره؟

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
ای اف7 رو میگن عمرش کمتره و هر تعمیرکاری بهش وارد نیست بعضا تامین قطعاتش سخت و کمیابه

درست میگن؟

قدرتی10اسب بخار و مصرفی کمتر از1لیتر اختلاف دارن باهم

واقعا ارزشش بیشتره؟

تعميرات خدا نكنه كسي گير بيوفته كه در اون صورت پرايد هم ميشه هواپيما

ارزشش رو نداره، اما در مقايسه كه فرمودي عرض كردم تو اين رنج قيمت موتور ملي بهتره.

اگه به سلامت ماشينت اعتماد داري بيخود با هم رده خودش عوضش نكن. اگه پولي گيرت اومد به ماشين خارجي فكر كن

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام بر همه
یه سوال فوری فوتی
یه 405 مدل 87 پیدا شده که کارکردش حدود 40 هزارتاس.رنگ هم نداره....
چند میارزه؟بخرم؟دوستان لطف کنن جواب بدن

بالا