saeed74
Registered User
در مورد پراید چی؟ چ پرایدی بخریم خوبه؟ چ مدلی؟ چه نکاتی در مورد پراید لازمه بدونیم قبل خرید؟ مرسی
Sent from my C2105 using Tapatalk 4
در مورد پراید چی؟ چ پرایدی بخریم خوبه؟ چ مدلی؟ چه نکاتی در مورد پراید لازمه بدونیم قبل خرید؟ مرسی
بودجه چقده ؟
10 میل
با 10 میل فک کنم یه 86-87 میتونی بگیری
چیزی که میتونم بگم اینه که به بدنه و کارکرد دقت کن٬چون اون مدل آپشن خاصی نداره که بخوای دقت بکنی
فقط همون مساله اصلی هنگام خرید ماشین یعنی وضعیت فنی و بدنه
ممنون
صبا یا 131 یا 132؟!
سلام خسته نباشی
من پژو 405 کاربراتی دارم مدل 72
صبح ها که میخواد روشن بشه به خصوص این چند روزه که هوا سرد شده
ماشین روشن نمیشه و حدود 1 دقیقه که استارت میزنی به زور روشن میشه
(با نیش استارت 1 2 استارت روشن نمیشه)
باعث شد که باطری خالی کنم
بره رفع این مشکل تو فصل سرما چیکار کنم
و زود روشن شدن ماشین چیکار کنم
در ضمن باطری رو باید بدم بزارن شارژ ؟
یا همون رو ماشین بمونه شارژ میشه؟
مشکل پیدا کردم امروز
مشکل استفاده از فیلترهای هوای آشغال ایساکویی بود
یه دونه سرکان خریدم انداختم روش با 1 نیش استارت روشن میشه
بله 100 درصد از فیلتر هواتهواسه من امروز تا استارت میزنم خاموش میشه ماشین! بعد باید حتما گاز بدم بلافصله بعد استارت تا راه بیفته ....
واسه شما هم همینطوری بود؟
بله 100 درصد از فیلتر هواته
فبلترو دربیار بدون فیلتر امتحان کن اگه خاموش نشد فیلترو عوض کن
فیلتر های جدید آشغال شده به خصوص این ایساکویی هادمت گرم صبحی چک میکنم! همین امروز عجیب بود واسم اعصابمو خورد کرده بود...
تازه هم فیلترمو عوض کردم نمیدونم چرا اینطوری شده؟
فیلتر های جدید آشغال شده به خصوص این ایساکویی ها
منم تازه 20 روز بود عوض کرده بودم فیلتر رو
سلام
یه پراید 132 مدل91 دارم.گارانتیش تموم شده
الان بعضی وقتا صبح که میخام راه بیفتم , همون اولش ی صدای سوت مانندی میاد از جلوی ماشین.یعنی تو سرعت 5 الی 10 کیلومتر
ولی وقتی سرعتم بیشتر میشه صدا هم دیگه کلا گم میشه...
مشکل چیه دوستان ؟؟؟
سلام خدمت همه دوستان
یه هفنه ای میشه یه سمند ال ایکس 89 گرفتم. امروز که از پارکینگ بردمش بیرون یه چهار چکه روغن ریخته بود. با همون دیروقتی عصر بردمش پیش یه جلوبند ساز گفت از دو جا روغن میده ( درست گفته بود چون تو پارکینگ هم روغن از دو جا ریخته بود) بعدش گفت یکیش از جعبه فرمان و دیگری مربوط به گیربکس ماشینه ! به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه و حدود خرجیش چقدره ؟؟؟ واقعا نارحتم کرد یه هفته نشده که ناسلامتی مدل بالاش و خریدیم !!!!!
برو پیش مکانیکت ، بره زیر ماشین ببینه چه خبره. تازه اون میزان روغنی که جناب عالی دیدی همه اون چیزی نیست که ریخته ، نصفه روغن روی سینی ماشینت ریخته، این میزان هم در اثر گرما موتور ریخته پایین
خودش جعبه فرمون رو باز نکرد ببینه روغن چیه ازش میزنه بیرون؟