• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
نه باز نکرد فقط رفت داخل چاله گفت از جعبه فرمان و گیربکس ت هستش. چهارشنبه بیار بازش کنم !!!!! برم پیش مکانیک یا جلوبند ؟؟؟؟ مشکل از چی میتونه باشه حالا ؟؟؟

جعبه فرمون سر در نمیارم ولی بعید میدونم روغن خاصی بده...
ولی گیربکس داخلش واسکازین هست. که تا زمانی که ماشین در حال کار هست این روغن درش جریان داره...نشتی از زمانی شروع میشه که ماشین خاموش میشه...

گیربکس رو باید ببری پیش مکانیکت.... برو اول مکانیکت کامل چک کنه بعد ببر پیش جلوبندی کار واسه جعبه فرمان...

برو اصلا ببین روغن ریزی از گیربکس هست یا نه...

krg.0rg

Registered User
لایک‌ها
23
جعبه فرمون سر در نمیارم ولی بعید میدونم روغن خاصی بده...
ولی گیربکس داخلش واسکازین هست. که تا زمانی که ماشین در حال کار هست این روغن درش جریان داره...نشتی از زمانی شروع میشه که ماشین خاموش میشه...

گیربکس رو باید ببری پیش مکانیکت.... برو اول مکانیکت کامل چک کنه بعد ببر پیش جلوبندی کار واسه جعبه فرمان...

برو اصلا ببین روغن ریزی از گیربکس هست یا نه...

سپاس داداشم برای راهنمایی . فردا برم ببینم چی میشه. نمایندگی های ایران خودرو تعطیلی های رسمی بازن ؟؟؟؟

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
سپاس داداشم برای راهنمایی . فردا برم ببینم چی میشه. نمایندگی های ایران خودرو تعطیلی های رسمی بازن ؟؟؟؟

فاعدتا باز نیستن. صبح رفتی زیر ماشین رو ببین ، ببین کدوم سمت ماشینت روغن میده! سمت چپ و راست دقیقا نگاه کن ببین کدوم سمتته که به مکانیکت بگی ...

ایشالله که حل میشه...

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
داداش اگه از گیربکس باشه ببین از کنار چرخها روغن نشت میکنه یا از وسط ماشین؟؟!!!!
اگه از وسط باشه باس گیربکس ماشینت بازشه ولی اگه از نزدیک لاستیک ها باشه از کاسه نمد و پلوس ها هست...که با تعویض کاسه نمد حله!
موفق باشی.

krg.0rg

Registered User
لایک‌ها
23
داداش اگه از گیربکس باشه ببین از کنار چرخها روغن نشت میکنه یا از وسط ماشین؟؟!!!!
اگه از وسط باشه باس گیربکس ماشینت بازشه ولی اگه از نزدیک لاستیک ها باشه از کاسه نمد و پلوس ها هست...که با تعویض کاسه نمد حله!
موفق باشی.

از سمت راننده روغن نشت میکنه . صبحی بردمش ویران خودرو گفتن کاسه نمدش خرابه اینش حدود 40 تومن خرجی داره بعدش گفتن جعبه فرمون تم نشت داره و کمکش بایستی عوض شه اینم به گفته ی خودش 250 خرج داره !!!!

اینا بدرک صبح باهاش میرفتم ویران خودرو وقتی ترمز میگیرم بعضی اوقات نه همیشه صدای یه آهن از ترمزهاش میاد و وقتی این ترمزو ول میکنم باز میگرمش درست میشه !!!! این نمیدونم از کجا اومد !!!!!!!!

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
داداش اگه تعمیر کار درست حسابی و کاربلد سراغ داری خارج از ایران خودرو ماشینو ببر پیش اون...اینطوری هم کارت زودتر راه میوفته هم خرجت کمتر میشینه!!
اون صدا طبیعیه..لنت ترمز رو کی عوض کردین؟؟!! چه لنتی انداختین؟!
ایشالا کارت زو تر ری بکفید کاکه گیان..

krg.0rg

Registered User
لایک‌ها
23
داداش اگه تعمیر کار درست حسابی و کاربلد سراغ داری خارج از ایران خودرو ماشینو ببر پیش اون...اینطوری هم کارت زودتر راه میوفته هم خرجت کمتر میشینه!!
اون صدا طبیعیه..لنت ترمز رو کی عوض کردین؟؟!! چه لنتی انداختین؟!
ایشالا کارت زو تر ری بکفید کاکه گیان..[/QUOTE
گیانکمی دلم . والا ماشینو یه هفته ست خریدم به احتمال زیاد مشکل از لنتش نباشه چون قشنگ زیر پات وقتی ترمز میگیری صدای بهم خوردن آهن میده و ترمز شل شل میشه بعد که ترمزو رها کردی و باز گرفتی درست میشه. فقط بعضی اوقاتم اینجوری میشه یعنی همیشگی نیست !!!!!

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
کاکه ماشین abs دار هست ؟؟!!
این علائم بازدید دیسک هاست..داداش موقعی که رفتی نشتی کاسه نمد رو درست کنی بده دیسک های ترمز جلو رو هم یه نگا بندازن!

krg.0rg

Registered User
لایک‌ها
23
کاکه ماشین abs دار هست ؟؟!!
این علائم بازدید دیسک هاست..داداش موقعی که رفتی نشتی کاسه نمد رو درست کنی بده دیسک های ترمز جلو رو هم یه نگا بندازن!

آره داداش ABS دار هستش ( حک به زیادم نکرد آره والا ) !

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
خوب داداش تو ماشین هایی که abs دارن ضربه زدن به زیر پایه سرنشینان جلو امری کاملا طبیعی و مثبت هستش و نشان دهنده ی سلامت abs هست...
ولی خالی شدن ترمز زیر پا غیر طبیعیه!
حالا که ماشین abs هست باید هر 4 ماه سنسورش تنظیم و هوا گیری بشه!! اینو ببر خود ایران خودرو..

ولی بازم‌جهت اطمینان دیسک هارو بده بازدید کنن.

Last edited:

krg.0rg

Registered User
لایک‌ها
23
خوب داداش تو ماشین هایی که abs دارن ضربه زدن به زیر پایه سرنشینان جلو امری کاملا طبیعی و مثبت هستش و نشان دهنده ی سلامت abs هست...
ولی خالی شدن ترمز زیر پا غیر طبیعیه!
حالا که ماشین abs هست باید هر 4 ماه سنسورش تنظیم و باد گیری بشه!! اینو ببر خود ایران خودرو..

ولی بازم‌جهت اطمینان دیسک هارو بده بازدید کنن.

یه دنیا ممنون کاکه گیان بو راهنماییت. فردا میبرمش کل اینارو انجام بدن راحت شم. هرچند که میدونم بعد اینا هم حتما یه جایی دیگه ش خراب میشه ! :دی ! ماشینه ایرانیه دیگه !

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
خواهش کم کاکه وظیفس...ایشالا موفق بای.
آره دیگه داداش ماشین همینه..حالا دیگه چه برسه ساخت داخل هم باشه!!
سوالی داشتی در خدمتیم.یاعلی

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان سلاام من یک جفت بوق هلزونی fiamm دارم از یکی از دوستانم بهم رسیده الان میخوام نصبش کنم اما نمیدونم از کجا و چجوری اگه امکان داره نحوه سیم کشی و لوازمی که میخواد رو دقیق بگید مثل قطر سیم و نوع رله یا آفتامات اگه عکسی از نحوه نصبش بزارید ممنون میشم ماشین من سایپا141 از این جدیداس میخوام سیم هایی که به بوق اصلیش خورده رو در بیارم و به این بوق بزنم اما این دوتاس که روی یکیش زده H ویکی دیگه L ممنونم از سایت مفیدتون اینم عکسش

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    36.5 KB · نمایش ها: 17
  • 20140102481.jpg
    20140102481.jpg
    91.3 KB · نمایش ها: 16
  • 20140102482.jpg
    20140102482.jpg
    36 KB · نمایش ها: 15
  • 20140102483.jpg
    20140102483.jpg
    74.3 KB · نمایش ها: 14

reza206x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر دوستان
خودرو روآ سال دارم يه چند روزيه وقتي پا رو از رو گاز بر ميداري خاموش ميكنه البته هميشه نه گاهي اوقات كه اخيرا بيشتر شده و گاهي اوقات هم تو دورهاي پايين 2000 ماشين هي لگد ميزنه و گاهي وقت ها هم كه ميخواي حركت كني حالت خفگي به ماشين دست ميده ... دوستان كسي ميتونه كمك كنه و بگه مشكل از كجاست ؟

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
یه سرکان گرفتم حل شد. دمت گرم.
رفتم تعویض روغنی بهش گفتم جریان اینطوریه عوض کن کلی یارو خندید بهم :دی
خدا رو شکر که مشکل تو هم حل شد
ولی باطری من مرخص شده
من وقتی باطری خالی بود آمپر شارژ باطری رو گرفتم 1.5 بود
به دینام شک دارم
چون با 1.5 یه باطری 65 باید 50 ساعت کار کنه تا باطری شارژ بشه

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
درود بر دوستان
خودرو روآ سال دارم يه چند روزيه وقتي پا رو از رو گاز بر ميداري خاموش ميكنه البته هميشه نه گاهي اوقات كه اخيرا بيشتر شده و گاهي اوقات هم تو دورهاي پايين 2000 ماشين هي لگد ميزنه و گاهي وقت ها هم كه ميخواي حركت كني حالت خفگي به ماشين دست ميده ... دوستان كسي ميتونه كمك كنه و بگه مشكل از كجاست ؟
اگه اینجا کسی جواب نداد وایر هارو یبار چک کن و اینکه سر همشون جرقه میزنه یا نه
ما همین مشکلو با سمند داشتیم بعد از عوض کردن استپر به گفته ی مکانیک اخرم خودمون فهمیدیم چشه !
ادیت : سعی کن تا از ایرادش مطمئن نشدی بیخودی قطعه عوض نکنی !

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان سلاام من یک جفت بوق هلزونی fiamm دارم از یکی از دوستانم بهم رسیده الان میخوام نصبش کنم اما نمیدونم از کجا و چجوری اگه امکان داره نحوه سیم کشی و لوازمی که میخواد رو دقیق بگید مثل قطر سیم و نوع رله یا آفتامات اگه عکسی از نحوه نصبش بزارید ممنون میشم ماشین من سایپا141 از این جدیداس میخوام سیم هایی که به بوق اصلیش خورده رو در بیارم و به این بوق بزنم اما این دوتاس که روی یکیش زده H ویکی دیگه L ممنونم از سایت مفیدتون اینم عکسش

درود.
دوست عزیز به نظر من بهتره به یه برقکار ماشین مراجعه کنید تا کارتون رو دقیق و تمیز در بیاره!!
چون اولا به دردسرش نمی ارزه...دوما ممکنه به سیم کشی آسیب جدی وارد کنید!
موفق باشید‌

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
درود بر دوستان

درود.
دوست عزیز برای فهمیدن دقیق علت باید به تعمیر کار مراجعه کنید و اینطوری نمیشه دقیق عیب یابی کرد!!

ولی فیلتر هوای موتور رو عوض کنید و همچنین استپر رو هم بازدید کنید...!
موفق باشید

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
یک سوال دارم!(البته نمیدونم جای درستی اومدم یا نه:))

برای پژو 206 تیپ 5 (هاچ بک) ، با رینگ سایز 16 چه لاستیکی مناسب هست؟
بیشتر منظورم ارتفاع لاستیک هست(مدل های فابریک که رینگ 14 اینچی دارند فکر کنم ارتفاع لاستیک 65mm هست!)
حالا با رینگ 16 اینچ، ارتفاع لاستیک چقدر باشه تا هم کیلومتر شمار خطا نداشته باشه، هم ABS دچار مشکل نشه و هم کوبشش خیلی زیاد نشه!
*ارتفاع ماشین فابریک هست و دستکاری نشده...

درضمن لاستیک با پهنای 195 یا 205 روی رینگ 16 اینچ به گلگیر گیر میکنه؟

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
درود.
دوست عزیز رینگ 16 واسه زیر 206 یخورده دست و پاگیر هست و باید لاستیک با فاق پایین بندازید! پهنا هم حداکثر 195 خوبه که گیر نکنه و فرمون مشکلی ایجاد نکنه!!
به نظرم دنبال این سایز لاستیک باشید..

195/40/16
195/50/16
تو این رنج از سایز لاستیک خطای کیلومتر شمار خیلی کمتره!
در ضمن پیشنهاد میکنم برای این که ماشینتون رخ بگیره یه ارت کوچیک هم بزنید!

موفق باشید

بالا