amir_xavi
Registered User
- نوشتهها
- 185
- لایکها
- 86
اینجا مطرح کنید با مشخصات بیشتر البته !سلام.
206 تیپ 1 مدل 80 با قیمت 11 میلیون میصرفه بخرم؟ آیا مشکل خاصی نداره این نوع ماشین؟ مثل تیپ 2 هست که میگن مشکل داره یا نه بهتره؟! :|
اگه بخرم بعد یکی دو ماه میتونم با همین قیمت بفروشم یا اگه نه با چقد ضرر میتونم بفروشم؟ مثلا 10.5 ؟
من زیاد تجربه ندارم ولی ماشین منم اینطور شده بود باتری رو عوض کردم درست شدسلام. 2 تا سوال:
1 - ماشینم پراید انژکتور 84 هست . جدیدا در واقع با اغاز فصل سرما صبح ها که میخام ماشین رو روشن کنم بد روشن میشه یعنی بد به این معنی ک باید استارت را 10 ثانیه و بعضی وقتا تا 15 ثانیه نگه دارم و هی گاز بدم تا روشن بشه و وقتی هم روشن شود یک دقیقه ای یکم گاز را نگه دارم بعد بزارم سلو کار کنه همون اول گاز را ول کنم خاموش میشه . قبلا و سالهای قبل اینجور نبود .
به نظرتون دلیلش چیه سردی هوا یا اینکه مشکلی داره . در طول روز راحت و با تک استارت روشن میشه . ضمنا شمع های ماشین هم نو هستن
2. به گفته دوست عزیزمون در بالا واقعا ریختن یه روغن دیگه رو روغن دیگه ضرر داره ؟ مثلا من ماشینم یکم روغن کم کرده برم نیم یا ربع لیتر روغن بریزم سرش از همون مارک روغن داخل موتور نباشه ضرر داره ؟
سلام.
206 تیپ 1 مدل 80 با قیمت 11 میلیون میصرفه بخرم؟ آیا مشکل خاصی نداره این نوع ماشین؟ مثل تیپ 2 هست که میگن مشکل داره یا نه بهتره؟! :|
اگه بخرم بعد یکی دو ماه میتونم با همین قیمت بفروشم یا اگه نه با چقد ضرر میتونم بفروشم؟ مثلا 10.5 ؟
سلام. 2 تا سوال:
1 - ماشینم پراید انژکتور 84 هست . جدیدا در واقع با اغاز فصل سرما صبح ها که میخام ماشین رو روشن کنم بد روشن میشه یعنی بد به این معنی ک باید استارت را 10 ثانیه و بعضی وقتا تا 15 ثانیه نگه دارم و هی گاز بدم تا روشن بشه و وقتی هم روشن شود یک دقیقه ای یکم گاز را نگه دارم بعد بزارم سلو کار کنه همون اول گاز را ول کنم خاموش میشه . قبلا و سالهای قبل اینجور نبود .
به نظرتون دلیلش چیه سردی هوا یا اینکه مشکلی داره . در طول روز راحت و با تک استارت روشن میشه . ضمنا شمع های ماشین هم نو هستن
2. به گفته دوست عزیزمون در بالا واقعا ریختن یه روغن دیگه رو روغن دیگه ضرر داره ؟ مثلا من ماشینم یکم روغن کم کرده برم نیم یا ربع لیتر روغن بریزم سرش از همون مارک روغن داخل موتور نباشه ضرر داره ؟
یعنی چی که میسوزه؟منظورتون اینه که آب میشه یا چیز دیگه؟چون چیزی به نام سوختن تو قطعه ای به نام انژکتور نداریمسلام
دلیل اینکه ماشین انژکتورش میسوزه چیه؟
انژکتور ماشین خراب شده بود و ماشین درست کار نمیکرد و از اگزوز ماشین تو سرعتهای مختلف صدای ترقه میداد!!یعنی چی که میسوزه؟منظورتون اینه که آب میشه یا چیز دیگه؟چون چیزی به نام سوختن تو قطعه ای به نام انژکتور نداریم
ماشین یه زمانه کار نمیکرده،1 سیلندره کار میکرده که اونم نمیشه،یا 1 سیلندر اصلا روشن نمیمونهانژکتور ماشین خراب شده بود و ماشین درست کار نمیکرد و از اگزوز ماشین تو سرعتهای مختلف صدای ترقه میداد!!
بردم نمایندگی گفت انژکتور ماشین از 4 تا 3 تاش سوخته و باعث شده ماشین 1 زمانه کار کنه
والا من اطلاعات فنی ندارم.اگر اشتباه میگم معذرت!!ماشین یه زمانه کار نمیکرده،1 سیلندره کار میکرده که اونم نمیشه،یا 1 سیلندر اصلا روشن نمیمونه
حالا عوض کردی انژکتورا رو درست شد؟کار دیگه ای نکرد؟
خواهش میکنم،ماشین 4 سیلندر با یه سیلندر روشن نمیمونه آخه،2 حالت داره:1-یا انژکتورا به صورتی خراب بودن که موتور کار می کرده اما اون بازدهی قبل رو نداشته2-یا یارو یه پول بی خودی سلفیده و مشکلی رو که با یه شست و شو برطرف می شده با تعویض حل کرده :دیوالا من اطلاعات فنی ندارم.اگر اشتباه میگم معذرت!!
اره انژکتور رو عوض کرد درست شد.کار دیگه ای نکرد نه.
خواهش میکنم،ماشین 4 سیلندر با یه سیلندر روشن نمیمونه آخه،2 حالت داره:1-یا انژکتورا به صورتی خراب بودن که موتور کار می کرده اما اون بازدهی قبل رو نداشته2-یا یارو یه پول بی خودی سلفیده و مشکلی رو که با یه شست و شو برطرف می شده با تعویض حل کرده :دی
ماشالا مکانیکاتون چه حلق گشادی دارن !بردم نمايندگي ايران خودرو.گفت بخشنامه اومده ك ديگه انژكتور رو نشوريم و بايد تعويض كنيم.بيرون نشون دادم ك گفتن سر سيلندر سوخته و خرج ٥٠٠ تا ١٣٠٠ اينا گفتن!!! بسته به اينكه سيلندر تراش بخوره و چقدر كار داره ك ديدم اينطوره گفتم نمايندگي بهتره ك وقتي درست كردن گفتن انژكتور بوده
سلاماقو من یه ریو دارم نابودم کرده !!!!!!!!!! تو یه سال اخیر چهار بار واشر سوزونده ! به نظرتون چه مشکلی داره؟تا الان حدود 5 تومن خرجش کردم از هرکی هم گه میگم باور نمیکنه میگه ریو اصلا واشر نمیسوزونه خریجی نداره از این حرفا