• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
سلام بر همه
یه سوال فوری فوتی
یه 405 مدل 87 پیدا شده که کارکردش حدود 40 هزارتاس.رنگ هم نداره....
چند میارزه؟بخرم؟دوستان لطف کنن جواب بدن

با این بازار برو تو کار 12-13 شاید هم کمتر

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
شما مطمئنی؟الان پراید 87 رو 10 نمیدن.

اشتباه میکنن میمونه رو دستشون

صفر 405 که ای بی اس و ایربگ داره هستش 25، تازه کسی نمیخره، 87 با این کارکرد حتما دستکاری شده، ماشین حدودا 6 سال کارکرده یعنی هر سال کمتر از 10000 تا این یعنی راه نرفته اینو میشه از ظاهر ماشین زیر و بند و پدالها فهمید ولی من میگم کیلومترش دستکاری شده مثل ماست. رنگ نداره خوبه که برای ماشین 5-6 سال پیش باید بیشتر دقت کرد.

خب صفرش شد 25 این ترمز ضد قفل و ایربگ رو کم کن اینم 500 خوبه 5 مدل و خشکی رو بنداز 10 تومن کسادی بازار هم روش.

البته شاید تو بنگاه ببینی قیمت تا 18- 19 هم بدن ها اما نخر داداش من چه خبره 89-90 این قیمتشه اونم با کلی ادا و اصول
بهت اطمینان میدم اگر همچین ماشینی رو ببری در بنگاه چنان تو ذوقت بزنن این جماعت که خدا میدونه

حالا 13 هم که گفتم نه‏ ها، ولی 17-18 آخرش. باز هم باید بری بازار ببینی وضع بازار چجوره این ماشینا رو چقدر میدن

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
اشتباه میکنن میمونه رو دستشون

صفر 405 که ای بی اس و ایربگ داره هستش 25، تازه کسی نمیخره، 87 با این کارکرد حتما دستکاری شده، ماشین حدودا 6 سال کارکرده یعنی هر سال کمتر از 10000 تا این یعنی راه نرفته اینو میشه از ظاهر ماشین زیر و بند و پدالها فهمید ولی من میگم کیلومترش دستکاری شده مثل ماست. رنگ نداره خوبه که برای ماشین 5-6 سال پیش باید بیشتر دقت کرد.

خب صفرش شد 25 این ترمز ضد قفل و ایربگ رو کم کن اینم 500 خوبه 5 مدل و خشکی رو بنداز 10 تومن کسادی بازار هم روش.

البته شاید تو بنگاه ببینی قیمت تا 18- 19 هم بدن ها اما نخر داداش من چه خبره 89-90 این قیمتشه اونم با کلی ادا و اصول
بهت اطمینان میدم اگر همچین ماشینی رو ببری در بنگاه چنان تو ذوقت بزنن این جماعت که خدا میدونه

حالا 13 هم که گفتم نه‏ ها، ولی 17-18 آخرش. باز هم باید بری بازار ببینی وضع بازار چجوره این ماشینا رو چقدر میدن
والا چند روز پیش ما یه 89 رو تا 21700000 راضی شدیم اما نداد و 22 فروختش.
حالا من فردا ماشین رو میبینم که تو چه وضعیه.صاحب ماشین مایه داره و این ماشین چندمش بوده و زیاد سوار نشده.برای چک کردن کارکرد (واقعی هست یا نه)چیارو چک کنم؟
قیمت رو گفته 19

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
والا چند روز پیش ما یه 89 رو تا 21700000 راضی شدیم اما نداد و 22 فروختش.
حالا من فردا ماشین رو میبینم که تو چه وضعیه.صاحب ماشین مایه داره و این ماشین چندمش بوده و زیاد سوار نشده.برای چک کردن کارکرد (واقعی هست یا نه)چیارو چک کنم؟
قیمت رو گفته 19

89 22 تومن :blink: والا اگه ما بردیم بازار بفروشیم میگفتم دوزار عجب مملکتیه

البته اینو بگم دیدم که 87 تمام رنگ رو قیمت زدن 15 تومن ها اینجوری هم هست اما کسی بخر باشه نمیدونم

برای چک کارکرد اگه ecu تعویض یا تعمیر نشده باشه کیلومتر واقعی تو چیپ هست ودر غیر این صورت هیچ ردی ازش نیست. همون ظاهر امر سر و صداهای داخل کابین. خوش رکابی ماشین. میزان سائیدگی لاستیک پدالها. افتادگی سیستم تعلیق و اینا. اهل فن میتونن تایید کنن که کارکرد میتونه صحیح باشه. ولی در پیش داوری کاملا دور از ذهن هستش

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
89 22 تومن :blink: والا اگه ما بردیم بازار بفروشیم میگفتم دوزار عجب مملکتیه

البته اینو بگم دیدم که 87 تمام رنگ رو قیمت زدن 15 تومن ها اینجوری هم هست اما کسی بخر باشه نمیدونم

برای چک کارکرد اگه ecu تعویض یا تعمیر نشده باشه کیلومتر واقعی تو چیپ هست ودر غیر این صورت هیچ ردی ازش نیست. همون ظاهر امر سر و صداهای داخل کابین. خوش رکابی ماشین. میزان سائیدگی لاستیک پدالها. افتادگی سیستم تعلیق و اینا. اهل فن میتونن تایید کنن که کارکرد میتونه صحیح باشه. ولی در پیش داوری کاملا دور از ذهن هستش
بله جدی میگم.اینم بگم کاملا تمیز بود مدل 89 بود و 73 هزارتا کارکرده بود.
پس ببرم دیاگ بزنن؟

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
بله جدی میگم.اینم بگم کاملا تمیز بود مدل 89 بود و 73 هزارتا کارکرده بود.
پس ببرم دیاگ بزنن؟

دوست من گرونه، يعني مشتري بخت برگشته گرون خريده

اينو داشته باش

1390 ، پژو ، 405 SLX

22,500,000
27000 كيلومتر كاركرد
سفيد
اصفهان

دارای گارانتی وبیمه با موتور16 سوپاپ TU5

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
دوست من گرونه، يعني مشتري بخت برگشته گرون خريده

اينو داشته باش

1390 ، پژو ، 405 SLX

22,500,000
27000 كيلومتر كاركرد
سفيد
اصفهان

دارای گارانتی وبیمه با موتور16 سوپاپ TU5

ممنونم.
شما لینک این رو که گفتین بدین.

agha_k2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه...من دنبال 2 مدل ماشینم...
اول Gol مدل 86 یا 87؟؟

دوم 206 مدل 87 به بالا؟؟
کدوم بهتره؟ از همه لحاظ از نظره تعمیرات خرج و ....؟؟

Kootavali

Registered User
لایک‌ها
5
نظرتون راجع به کاهنده سوخت چیه

Starless Sky

Registered User
لایک‌ها
360
نظرتون راجع به کاهنده سوخت چیه

سلام عزیز
شما به چند صورت میتونید
بهره وری ماشینتونو بالا ببرید
1 ) استفاده از فیلتر اسپرت (هوای بیشتری رو به موتور برسونید)
2 ) استفاده از سایکلون 3 (هوای فشرده وارد موتور میکنه)
3 ) تعویض منبع کاتالیزور با 1 منبع معمولی

البته اینا نظر شخصی منه

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
میشه کیلومتر زانتیا رو کم کرد ؟
جوری که طرف دیاگ میزنه هم متوجه نشه
؟؟؟

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
انجمن تخصصی خودرو و موتور سیکلت و‌ تیونینگ Iranian tuning پاسخگو ی تمامی سوالات و پرسش های شما عزیزان در هر زمینه!!

www.iraniantuning.com

★iranian tuning★

ardalanjoon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دوستای گلم بنده ایران نیستم می‌خوام ماشین دست دوم می‌خوام بخرم زیاد هم سر رشته ندارم

ممنون میشم مهمترین چیزایی که باید توجه کنم واسه چک کردن ماشین رو بهم بگید

نظرتون در مورد بی‌ ‌ام و ۳۱۶ای کامپکت چی‌ هست؟مال سال ۲۰۰۲-۲۰۰۳.کارکرد ۱۴۰ هزار کیلومتر
پیشا پیش سپاسگزارم

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
یه کارشناس خودرویی میگفت 206 تیپ 2 نخرین و فقط تیپ 5 یا 6 بخرین؟ ب نظرتون چرا؟ چون قدرت موتورش کمه؟ یا مشکل خاصی داره؟ قدرت موتور تیپ 2، 75 اسب بخاره و تیپ 5، 100 فکر کنم حالا دقیق یادم نیست... میخوام بدونم فرقشون فقط همینه؟ یا مشکل خاصی داره تیپ 2 مثلا مصرف سوخت بالا؟

این قدرت موتور کمتر فقط شتاب ماشینو و سرعتش رو کاهش ميده، یا تاثیر دیگه ای هم داره،؟

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یه کارشناس خودرویی میگفت 206 تیپ 2 نخرین و فقط تیپ 5 یا 6 بخرین؟ ب نظرتون چرا؟ چون قدرت موتورش کمه؟ یا مشکل خاصی داره؟ قدرت موتور تیپ 2، 75 اسب بخاره و تیپ 5، 100 فکر کنم حالا دقیق یادم نیست... میخوام بدونم فرقشون فقط همینه؟ یا مشکل خاصی داره تیپ 2 مثلا مصرف سوخت بالا؟

این قدرت موتور کمتر فقط شتاب ماشینو و سرعتش رو کاهش ميده، یا تاثیر دیگه ای هم داره،؟

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

۲۰۶ تیپ ۲ در حال حاضر خریدش موضوعیتی نداره.اصلاا
اولا که صفرش الان تولید نمیشه
دو اینکه این ماشین بجز امنیت و زیبایی هیچ برتری خاصی بر پراید نداره ! باورش سخته؟
هندلینگ در حد پراید،آمار چپی هم عین پراید بالاس،فنر بندی عقبش از پراید بدتره
از لحاظ موتوری خیلی ایراد پیدا میکنه و زودتر از چیزی که فکر کنید واشر سر سیلندر میزنه،دقیقا برعکس پراید که ایرادات موتوریش واقعاااا کمه
جلوبندیش محکم تر از پرایده،اما بازم سالی یه بار نیاز به تعویض و تعمیر دارید(تقریبا هر ۲۵ هزار کیلومتر)
ایرادات برقی و کام ۲۰۰۰ توی ۲۰۶ بسیار شایعه،که به صورت روتین،توی پراید دیده نمیشه

تیپ ۵ و ۶ کلا بحثش جداست،حتی تو سری SD سیستم تعلیق عقب هم متفاوته،که باعث میشه هندلینگ ماشین افزایش پیدا کنه
موتوز چابک و خوب و ایرادات موتوری کمتر از موتور tu3 که بر روی تیپ ۲ و ۳ نصب شده
موتور تیپ ۲ از نظر شتاب و کشش هم واقعا داغونه،کولر هم بزنید که دیگه میمیره

یا ۲۰۶ نخرید یا تیپ ۵ بخرید !

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

بالا