• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
ماشینو از کسی خریدم.
مدل 91 است
کارکردش 5000تا بود موقعی که خریدم
ولی الان شده12000تا:دی
موقعی که گاز میدم، صدای گاز میاد داخل اتاق

من سوالم اینه که همشون اینجوری صدا میدن؟؟

پس چرا اینقدر گرونه؟

من انتظار ندارم 40میلیون بدم اخر توش صدا بده!

اخه یه 206سوار شدم، اصلا صدا نداشت، انگار ماشین خاموش بود!
من میخوام ال90هم اونجوزی باشه

حالا همه ی ال90ها مثل این صدا میدن؟

ال نود نداشتم! یکی هم که واسه دوستان بود سوار شدم صدای موتور معمولی بود و مثل باقی ماشین ها بود!
شما موقع خرید صدا رو نشنیدید که اینطور میگید ؟!به نظرم شما بیش از اندازه حساس شدید یا واقعا صدای خیلی زیادی داخل دارید! صدا رو دنبال کنید ببنید از کدوم قسمت ماشین هست؟

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
ال نود نداشتم! یکی هم که واسه دوستان بود سوار شدم صدای موتور معمولی بود و مثل باقی ماشین ها بود!
شما موقع خرید صدا رو نشنیدید که اینطور میگید ؟!به نظرم شما بیش از اندازه حساس شدید یا واقعا صدای خیلی زیادی داخل دارید! صدا رو دنبال کنید ببنید از کدوم قسمت ماشین هست؟

صدای موتور معمولی میاد داخل!

من یه بار سوار206شدم اصلا کوچکترین صدا رو نمیداد

من انتظار دارم ال90هم اونجوری باشه

ال 90مثل پراید صدا میده!!!

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
صدای موتور معمولی میاد داخل!

من یه بار سوار206شدم اصلا کوچکترین صدا رو نمیداد

من انتظار دارم ال90هم اونجوری باشه

ال 90مثل پراید صدا میده!!!

ماشین با ماشین فرق داره! دوتا ماشین یک کارخونه یک رنگ یک مدل رو نمیتونی زیاد با هم مقایسه کنی! عزیزانی که ال نود دارن میتونن کمکت کنن! غیر صدای موتور اگه صدای دیگه ای شنیدی برو دنبالش وگرنه الکی دست نزن که صداشو کمتر کنی

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
ماشین با ماشین فرق داره! دوتا ماشین یک کارخونه یک رنگ یک مدل رو نمیتونی زیاد با هم مقایسه کنی! عزیزانی که ال نود دارن میتونن کمکت کنن! غیر صدای موتور اگه صدای دیگه ای شنیدی برو دنبالش وگرنه الکی دست نزن که صداشو کمتر کنی

نه فقط صدای موتور رو میشنوم

اخه خیلی آزارم میده!

من انتظار داشتم مثل 206 اصلا کوچکترین صدا رو هم نده!

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
حالا یکی میگقت که موتورش رو میشه صدا گیری کرد

گفت اگه صدا گیری کنی، مثل کمری میشه و اصلا صدا نمیده؟؟؟
اون چیکار میخواد کنه؟؟؟
ضرر نداره واسه موتور؟؟

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131

اون چیکار میخواد کنه؟؟؟
ضرر نداره واسه موتور؟؟

واسه خفه کردن صدا ماشین راه زیاده
- نمد زیر کاپوت
- داشبورد رو باز کنی و پشتشو عایق کاری کنی
- روغن موتور و وازکازین با کیفیت عالی بریز موتورت نرم تر کار میکنه و صدا کمتر میشه :)
- فایروال حرفه ای نمیدونم اگر واسه ال نود هست بزارید خوب خیلی تو صدای داخل اتاق تاثیر داره (همون عایق کاری میشه که تو چند مورد قبل گفتم ولی فایروال حرفه ای ساخته شده باشه خیلی اصولی تره)
- کف اتاق هم اگر عایق کاری کنی صدا کمتر میاد

فقط تذکر بدم بعضی ها هم پیشنهاد میدن دور گیربکس رو پشم شیشه بزاری اصلا این کار رو انجام نده احتمال آتیش گرفتن هست :(

در کل عایق گیری درست و اصولی انجام بدی تا 30-40 درصد ، اگر هم از عایق های حرفه ای استفاده کنی 70-80 درصد صدا موتور داخل اتاق نمیاد

اگر خواستی نمد بخری حواست باشه جنس خوب و بد داره! هر چی دم دست اومد نخر و درست تحقیق کن :)

فعلا همینا به ذهنم اومد :دی ایشالله یه 10 ساعت بخوابم استراحت کنم یه 7-8 مورد دیگه میاد به ذهن آدم :دی

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

یه 131 SL داریم که 30 هزارتا کار کرده.

30 هزار تا سرویـس سایـپـا داره ولی پولیه. الان لنت های جلوش تموم شده و ترمزش مشکل داره. شمع هاش هم باید تعویض بشه.

ببرمش سرویس سایـپـا تا کلا چک بشه (اگه چک کنن!) اخه تو سرویس 30 هزار تا چند تا چک لیست هست که باید بررسی بشه.

یا اینکه ببرم تعمیرگاه فقط این ایرادهایی که داره رو ردیف کنم؟!

و اینکه قیمت تعویض لنت ها و شمع ها هر کدوم چقدر میشه؟!

ممنون

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

30 هزار تا سرویـس سایـپـا داره ولی پولیه. الان لنت های جلوش تموم شده و ترمزش مشکل داره. شمع هاش هم باید تعویض بشه.

ببرمش سرویس سایـپـا تا کلا چک بشه (اگه چک کنن!) اخه تو سرویس 30 هزار تا چند تا چک لیست هست که باید بررسی بشه.

ممنون

Any Suggestion ؟!
upset.gif

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام

ممنون

داداش تهرانی شما ؟

اون چیکار میخواد کنه؟؟؟
ضرر نداره واسه موتور؟؟

اتاق ال ۹۰،چه از نظر طواری چه سر وصدا خیلی بهتر و ساکت تر از ۲۰۶ هست
ماشین شما احتمالا مشکلی تو موتور یا بلبرینگ ها یا گیربکس داره:)

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

ممنون

داداش تهرانی شما ؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

چطور مگه ؟!
upset.gif

فعلاً نه، شهرستانم
yogi.gif

Last edited:

elna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من پراید دارم جدیدا روشن میکنم دنده یک میزنم چند متر اول رو که میره ریپ میزینه مشکل چیه ؟ چقدر هزینه داره پول مول ندارم میترسم ببرم تعمیر 200-300 پیداده شم با این قیمتای جدید

majidli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان جایی پیدا نکردم برا این سوال
یه دزدگیر معمولی ماجیکار دارم
باطری رو که عوض کردم کلا همه چیش تعطیل شد
دیگه موقع باز و بسته کردن صداش در میاد/موقع باز شدن در قلاشر ها هم نمیزنه و آژیرش هم تعطیل شده
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید
با تشکر

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
دوستان جایی پیدا نکردم برا این سوال
یه دزدگیر معمولی ماجیکار دارم
باطری رو که عوض کردم کلا همه چیش تعطیل شد
دیگه موقع باز و بسته کردن صداش در میاد/موقع باز شدن در قلاشر ها هم نمیزنه و آژیرش هم تعطیل شده
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید
با تشکر

فکر کنم اون باتری که تو دزد گیر انداختی ضعیفه و ولتاژش مناسب نیست واسه دزدگیرتون

برو از همون باتری ها که اول روش بوذ بخر شاید درست بشه

majidli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فکر کنم اون باتری که تو دزد گیر انداختی ضعیفه و ولتاژش مناسب نیست واسه دزدگیرتون

برو از همون باتری ها که اول روش بوذ بخر شاید درست بشه
باطری 55 هستش دیگه
مگه دزدگیر چقدر نیاز داره که این باطری جوابشو نده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

farshad_sab59

Registered User
لایک‌ها
22
سلام.من ماشینم سوناتا ۲۰۱۲ هست با ۷۰تا کارکرد. وقتی‌ دنده رو درایو میزارم و گاز میدم یه صدای تق میده.همینطور وقتی‌ میزارم رو دنده عقب.از دست موتور نیست صدای تیزی داره،اینجا نشون دادم نفهمیدن چیه مشکل.

Starless Sky

Registered User
لایک‌ها
360
سلام

دوست عزیز میشه ادرس سایتی رو ازش عکس گذاشتی رو برام pm کنی؟
در مورد شمع هم فکر نکنم استفاده از مدلی DP مشکل خاصی داشته باشه.چون گرید دمایی یکسانی داره.
فیلر شمع هم بزارین بمونه چون سوزنی هستش و گپش با شمع معمولی فرق داره.

ولی استفاده از شمع سوزنی تفاوت آنچنانی تو موتور ایجاد نمی کنه.( از نظر اقتصادی توصیه نمیشه ) مگه اینکه موتور از لحاظ دیگه هم دستکاری کرده باشین (از هدرز و فیلتر اسپرت بگیر به بالا )

سلام عزیز

بنظر من fr7dp شمع مناسبیه واسه 206 تیپ 2

همینطور که میدونین موتور 206 تیپ 2 TU3A
توی لیست خود شرکت بوش اگه نیگاه کننید ، میبینین که موتور TU3A شمع استاندادش + FR7DC و شمع پیشنهادی بوش FR7DP هستش

فایل های ضمیمه

• 206  v 207.png
    206 v 207.png
    102.3 KB · نمایش ها: 23

Starless Sky

Registered User
لایک‌ها
360
با سلام.واسه موتور TU5 چه شمعی مناسبه؟ماشین من(پژو 405) 38000 تا کار کرده،کی باید شمعها را تعویض کنم؟با تشکر

سلام عزیز

واسه موتور TU5 که ظاهرا شمع پایه بلند میخوره ، میتونین شمع سوزنی بوش پایه بلند ببندین

این شمع حدود 100،000 کیلومتر طبق ادعای شرکت بوش آلمان کارکردشه

این شمع که توسط شرکت بوش آلمان برای خودروهای با شمع پایه بلند تولید شده است بسیار مورد
توجه دارندگان این خودروها قرار گرفته است. این قبیل خودروها که اغلب جزو خودروهای مدرن به
حساب می آیند به دلیل کیفیت و بازده نسبتا پائین شمع های معمولی، دارندگان خود را مجاب به
خرید این مدل از شمع کرده است. این شمع نیز مانند همه شمع های سوزنی باعث افزایش شتاب و
کاهش مصرف سوخت خودرو می گردد. قیمت بالای این نوع از شمع باعث کاهش خرید آن نگشته
است اما دارندگان خودرو با اطلاع از کیفیت شمع های سوزنی هیچ گاه استفاده از آن را از دست نمی دهند

.

Starless Sky

Registered User
لایک‌ها
360
سلام. اولا واسه پرایدم انژکتوری 84 که دوگانه هم هست البته دستی بهترین شمع که خیلی خوب باشه چی بگیرم ؟ وایر شمع هم چی بگیرم عالی باشه

دوما : من ماشینم وقتی ماشین یکم داغ میشد مثلا یه ربی باش میروندی وقتی توی دنده 2 یا 3 پام رو از رو گاز برمیدارم بعضی وقتا ماشین شروع میکنه به لگد زدن یعنی هی جلو عقب میشه مث وقتی که مثلا میخای حرکت کنی ولی کلاج را درس ول نکنی ماشین هی شل و سفت کنه ها همونجوری . دارم با دنده 2 میرم پا رو که از رو گاز برمیدارم اینجو میشه سرعتم هم برا دنده 2 خوبه خیلی کم نیست که بخای بگی بخاطر سرعت کم ودنده بالا هست

قبلا ها فقط روی بنزین اینجوری میشد ولی الان رو گاز هم داره میشه و رو بنزین هم زیادتر شده . تو سرعتهای بالا اصلا نمیشه ها

نشون دادم بعضی ها میگن مال شمع هست بعضیا میکن مال پمپ بنزینت . نمیدونم
اساتید کمک کنید

سلام عزیز
وایر 1 دست فرانتک بنداز + فیلتر هواتو بنداز دور و 1 فیلتر اسپرت بنداز + اگه گیر اومد 1 سایکلون 3 هم ببند ، با شمع بوش == دنده 2 رو 60 پر میکنه :wacko::D
شمع خوب اگه میخوای پرواز کنی شمع
1: شمع سوزنی بوش اصل آلمان { پلاتینیوم + } خودم هم همینو دارم
;)

attachment-454491d1379490273-1bb.jpg

در ساخت این شمع از الکترود میانی با جنس پلاتینیوم استفاده گردیده است که خوردگی الکترود رابسیار کاهش داده و احتمال از دست دادن جرقه نسبت به شمع های عادی را بسیار پایین می آورد و
در مجموع باعث بوجود آمدن بهسوزی و افزایش راندمان و طول عمر شمع می گردد
این شمع قابل نصب بر روی تمام خودروهای سایپا، ایران خودرو، نیسان، بنز، بی.ام.و، هیوندا و ...است
و با 100 هزار کیلومتر کارکرد واقعی دارای ویژگی افزایش شتاب %20 و کاهش مصرف 15
درصدی سوخت و از همه مهمتر عمر زیاد شمع می باشد و همچنین مورد تایید کمپانی بنز، بی.ام.و
تویوتا، هیوندا و پژو می باشد. این شمع به خاطر احتراق بالا و شتاب دادن عالی توسط رانندگان بسیار
مورد توجه قرار گرفته است .

بالا