rohullah23
Registered User
یعنی هیچکس نیست جواب منو بده؟
ماشینو از کسی خریدم.
مدل 91 است
کارکردش 5000تا بود موقعی که خریدم
ولی الان شده12000تا:دی
موقعی که گاز میدم، صدای گاز میاد داخل اتاق
من سوالم اینه که همشون اینجوری صدا میدن؟؟
پس چرا اینقدر گرونه؟
من انتظار ندارم 40میلیون بدم اخر توش صدا بده!
اخه یه 206سوار شدم، اصلا صدا نداشت، انگار ماشین خاموش بود!
من میخوام ال90هم اونجوزی باشه
حالا همه ی ال90ها مثل این صدا میدن؟
ال نود نداشتم! یکی هم که واسه دوستان بود سوار شدم صدای موتور معمولی بود و مثل باقی ماشین ها بود!
شما موقع خرید صدا رو نشنیدید که اینطور میگید ؟!به نظرم شما بیش از اندازه حساس شدید یا واقعا صدای خیلی زیادی داخل دارید! صدا رو دنبال کنید ببنید از کدوم قسمت ماشین هست؟
صدای موتور معمولی میاد داخل!
من یه بار سوار206شدم اصلا کوچکترین صدا رو نمیداد
من انتظار دارم ال90هم اونجوری باشه
ال 90مثل پراید صدا میده!!!
ماشین با ماشین فرق داره! دوتا ماشین یک کارخونه یک رنگ یک مدل رو نمیتونی زیاد با هم مقایسه کنی! عزیزانی که ال نود دارن میتونن کمکت کنن! غیر صدای موتور اگه صدای دیگه ای شنیدی برو دنبالش وگرنه الکی دست نزن که صداشو کمتر کنی
حالا یکی میگقت که موتورش رو میشه صدا گیری کرد
گفت اگه صدا گیری کنی، مثل کمری میشه و اصلا صدا نمیده؟؟؟
اون چیکار میخواد کنه؟؟؟
ضرر نداره واسه موتور؟؟
سلام
یه 131 SL داریم که 30 هزارتا کار کرده.
30 هزار تا سرویـس سایـپـا داره ولی پولیه. الان لنت های جلوش تموم شده و ترمزش مشکل داره. شمع هاش هم باید تعویض بشه.
ببرمش سرویس سایـپـا تا کلا چک بشه (اگه چک کنن!) اخه تو سرویس 30 هزار تا چند تا چک لیست هست که باید بررسی بشه.
یا اینکه ببرم تعمیرگاه فقط این ایرادهایی که داره رو ردیف کنم؟!
و اینکه قیمت تعویض لنت ها و شمع ها هر کدوم چقدر میشه؟!
ممنون
سلام
30 هزار تا سرویـس سایـپـا داره ولی پولیه. الان لنت های جلوش تموم شده و ترمزش مشکل داره. شمع هاش هم باید تعویض بشه.
ببرمش سرویس سایـپـا تا کلا چک بشه (اگه چک کنن!) اخه تو سرویس 30 هزار تا چند تا چک لیست هست که باید بررسی بشه.
ممنون
حالا یکی میگقت که موتورش رو میشه صدا گیری کرد
گفت اگه صدا گیری کنی، مثل کمری میشه و اصلا صدا نمیده؟؟؟
اون چیکار میخواد کنه؟؟؟
ضرر نداره واسه موتور؟؟
سلام
ممنون
داداش تهرانی شما ؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
دوستان جایی پیدا نکردم برا این سوال
یه دزدگیر معمولی ماجیکار دارم
باطری رو که عوض کردم کلا همه چیش تعطیل شد
دیگه موقع باز و بسته کردن صداش در میاد/موقع باز شدن در قلاشر ها هم نمیزنه و آژیرش هم تعطیل شده
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید
با تشکر
باطری 55 هستش دیگهفکر کنم اون باتری که تو دزد گیر انداختی ضعیفه و ولتاژش مناسب نیست واسه دزدگیرتون
برو از همون باتری ها که اول روش بوذ بخر شاید درست بشه
سلام
دوست عزیز میشه ادرس سایتی رو ازش عکس گذاشتی رو برام pm کنی؟
در مورد شمع هم فکر نکنم استفاده از مدلی DP مشکل خاصی داشته باشه.چون گرید دمایی یکسانی داره.
فیلر شمع هم بزارین بمونه چون سوزنی هستش و گپش با شمع معمولی فرق داره.
ولی استفاده از شمع سوزنی تفاوت آنچنانی تو موتور ایجاد نمی کنه.( از نظر اقتصادی توصیه نمیشه ) مگه اینکه موتور از لحاظ دیگه هم دستکاری کرده باشین (از هدرز و فیلتر اسپرت بگیر به بالا )
با سلام.واسه موتور TU5 چه شمعی مناسبه؟ماشین من(پژو 405) 38000 تا کار کرده،کی باید شمعها را تعویض کنم؟با تشکر
سلام. اولا واسه پرایدم انژکتوری 84 که دوگانه هم هست البته دستی بهترین شمع که خیلی خوب باشه چی بگیرم ؟ وایر شمع هم چی بگیرم عالی باشه
دوما : من ماشینم وقتی ماشین یکم داغ میشد مثلا یه ربی باش میروندی وقتی توی دنده 2 یا 3 پام رو از رو گاز برمیدارم بعضی وقتا ماشین شروع میکنه به لگد زدن یعنی هی جلو عقب میشه مث وقتی که مثلا میخای حرکت کنی ولی کلاج را درس ول نکنی ماشین هی شل و سفت کنه ها همونجوری . دارم با دنده 2 میرم پا رو که از رو گاز برمیدارم اینجو میشه سرعتم هم برا دنده 2 خوبه خیلی کم نیست که بخای بگی بخاطر سرعت کم ودنده بالا هست
قبلا ها فقط روی بنزین اینجوری میشد ولی الان رو گاز هم داره میشه و رو بنزین هم زیادتر شده . تو سرعتهای بالا اصلا نمیشه ها
نشون دادم بعضی ها میگن مال شمع هست بعضیا میکن مال پمپ بنزینت . نمیدونم
اساتید کمک کنید