• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
شمع برای 206 تیپ 2 چی خوبه بچه ها
من اکیوم فرانسه گرفتم انداختم الان بعد از 3 ماه لرزش ماشین زیاد شده و حس می کنم و هم مصرف رفته بالا

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دوستان یه مشکله دیگه بعد از تعویض صفحه کلاچ دارم اونم اینه که وقتی کلاچ می گیرم یه صدای تق تق شنیده میشه . مشکلی پیش نمیاد؟. هر چی هست از گیربکس هستش
ببره نشون بده باز
این تعمییر کاری های وطنی ببخشید بعضی ها سر به هوا هستن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من اکیوم فرانسه گرفتم انداختم الان بعد از 3 ماه لرزش ماشین زیاد شده و حس می کنم و هم مصرف رفته بالا
بعدش این داستان
شمع دو پلاتین
یا سوزنی چیه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
206 تیپ دو
شمع سرد باید استفاده کرد یا گرم؟

این شمع سرد هست

این شمع گرم هست

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
206 تیپ دو

این شمع سرد هست

این شمع گرم هست
سلام.
توصیه سازنده به یکی از سه شمع زیر هست:
برای TU3
eyqum rfn 58 lz
bosch fr7 de
champion rc8 ylc

https://www.digikala.com/product/dkp-1088913/شمع-خودرو-اکیوم-مدل-rfn58lz-بسته-4-عددی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام.
توصیه سازنده به یکی از سه شمع زیر هست:
برای TU3
eyqum rfn 58 lz
bosch fr7 de
champion rc8 ylc

https://www.digikala.com/product/dkp-1088913/شمع-خودرو-اکیوم-مدل-rfn58lz-بسته-4-عددی

الان eyqum روی ماشین هست که جالب نیستش اصلا

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
الان eyqum روی ماشین هست که جالب نیستش اصلا
قطعات قلابی بسیارررررر زیاد شدن.
شمعی که خریدی تقلبی هست.
وقتی یک بسته 4 عددی شمع اکیوم ساخت فرانسه اورجینال 150 تا 300هزارتومن توی بازار ایران قیمتشه یعنی 5 دلار تا 10 دلار.تازه با هزینه حمل و نقل و سود فروشنده و....
درصورتی که اصل این شمع 30 دلار قیمتش هست یعنی 900 هزار تومن.اونم توی خود فرانسه که کارخونش سرکوچشونه:دی
حالا شمع 5 دلاری اصله یا 30 دلاری؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
قطعات قلابی بسیارررررر زیاد شدن.
شمعی که خریدی تقلبی هست.
وقتی یک بسته 4 عددی شمع اکیوم ساخت فرانسه اورجینال 150 تا 300هزارتومن توی بازار ایران قیمتشه یعنی 5 دلار تا 10 دلار.تازه با هزینه حمل و نقل و سود فروشنده و....
درصورتی که اصل این شمع 30 دلار قیمتش هست یعنی 900 هزار تومن.اونم توی خود فرانسه که کارخونش سرکوچشونه:دی
حالا شمع 5 دلاری اصله یا 30 دلاری؟
دقیقا 4 ماه پیش انداختم 120 هزار شد چهارتاش

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
حالا سرد بهتر هست درسته؟

اینجا نوشته فیلر کشی هم می کنند شمعو... فیلر چیه؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
206 تیپ دو

این شمع سرد هست

این شمع گرم هست
من شمع ماشینمو که فابریک بود بعد 50k عوض کردم. همین مدل زیر انداختم
شتاب ماشین بهتر شد. مصرف سوخت فرق نکرد و هنوز شخمی مصرف میکنه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
مشکل ماشین من از ECU بودش متاسفانه
که برطرف شد فعلا رفتیم مرحله بعد
واسه ECU ماشین منم آپدیت اومده. ولی میترسم آپدیتش کنم. اگه ECU این وسط بسوزه بدبخت میشه آدم چون گارانتیش تموم شده. ECU زیمنس هست

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
مشکل ماشین من فک کنم از دسته موتور باشه

چون با دنده یک که اروم راه میرم تا پامو از گاز برمیدارم یه صدای تق کوچیک میاد و ماشین کله میکنه
و اینکه موقعی که کلاچو ول می کنم چندتا تق تق از تو جلو ماشین میاد.

دسته موتور بالارو قبلا عوض کرده بودم حالا میرم دسته موتور پایین و گیربکس هم میدم چک کنن عوض کنم ببینم چی مشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مشکل ماشین من فک کنم از دسته موتور باشه

چون با دنده یک که اروم راه میرم تا پامو از گاز برمیدارم یه صدای تق کوچیک میاد و ماشین کله میکنه
و اینکه موقعی که کلاچو ول می کنم چندتا تق تق از تو جلو ماشین میاد.

دسته موتور بالارو قبلا عوض کرده بودم حالا میرم دسته موتور پایین و گیربکس هم میدم چک کنن عوض کنم ببینم چی مشه
احتمال داره

برای من همین جوری بود موتور خیلی لرزش داشت. بردم مکانیک طرف تسمه تایم چک دید نا میزون... چون یکبار ماشین هل و با دنده روشن کرده بودم اینجوری شد.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
احتمال داره

برای من همین جوری بود موتور خیلی لرزش داشت. بردم مکانیک طرف تسمه تایم چک دید نا میزون... چون یکبار ماشین هل و با دنده روشن کرده بودم اینجوری شد.

امروز دسته موتور ها رو عوض کردم باید عوض میشدن چون پاره شده بودن ولی متاستفانه مشکل دنده یک حل نشد.

شما فقط تو دنده یک این مشکل رو داشتی. پامو از گاز برمیدارم تکون خیلی شدیده فقط دنده یک اینجوریه. البته من سه هفته پیش تسمه تایم رو هم عوض کرده بودم . ممکنه که تسمه تایم خوب تنظیم نشده باشه؟ چه جوری میشه چک کردن که درست نصب شده.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
امروز دسته موتور ها رو عوض کردم باید عوض میشدن چون پاره شده بودن ولی متاستفانه مشکل دنده یک حل نشد.

شما فقط تو دنده یک این مشکل رو داشتی. پامو از گاز برمیدارم تکون خیلی شدیده فقط دنده یک اینجوریه. البته من سه هفته پیش تسمه تایم رو هم عوض کرده بودم . ممکنه که تسمه تایم خوب تنظیم نشده باشه؟ چه جوری میشه چک کردن که درست نصب شده.

بالاخره مشکل حل شدددددددددددد :p :p :p

واقعا اعصابمو خرد کرده بود این مشکل کله کردن و میخاستم برم گیربکس بیارم پایین!! ولی الان کاملا اتفاقی متوجه شدم سنسور کلاچ که رو پدال کلاچ هست از جاش دراومده بود اونو محکم جا زدم و تست گرفتم دیدم کاملا ماشین اکی شد نه کله ای بود نه صدای تق تقی . نزدیک بود واسه همین مشکل ساده میلیونی خرج کنم. مطمینا هر تعمیر کاری هم میخاست کلی هزینه بابته کمکو سیبکو طبقو جلو بندیو گیربکسو اینا ازم بگیره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بالاخره مشکل حل شدددددددددددد :p :p :p

واقعا اعصابمو خرد کرده بود این مشکل کله کردن و میخاستم برم گیربکس بیارم پایین!! ولی الان کاملا اتفاقی متوجه شدم سنسور کلاچ که رو پدال کلاچ هست از جاش دراومده بود اونو محکم جا زدم و تست گرفتم دیدم کاملا ماشین اکی شد نه کله ای بود نه صدای تق تقی . نزدیک بود واسه همین مشکل ساده میلیونی خرج کنم. مطمینا هر تعمیر کاری هم میخاست کلی هزینه بابته کمکو سیبکو طبقو جلو بندیو گیربکسو اینا ازم بگیره
چه جالب
خدا را شکر

متاسفانه بعضی از مکانیک ها و تعمیرکارا نمی دونم از روی عمد یا هر چیزی کارشونو درست انجام نمیدن
دوستی می گفت ماشین بدجور صدا میداد
یکی گفت روغن عوض کن یکی گفت فیلتر و هوا و..
شمع ها رو عوض کردم باز ماشین صدا می داد
بردم تعمیرگاهی طرف تا دید گفت شمع هات سفت و محکم بسته نشدن با محکم بستن شمع ها صدای موتور افتاد.
و چقدر هزینه الکی پای من گذاشت

بالا