شمع رو تازه عوض کردم برند اکیوم مثلا ژاپنی 430 تومن آب خورد برام !همه شمت تعویض کن
یعنی اصلا تعمیر نمی کنند سریع میگن برو بخر بیار
قطعه هم اینقدر بی کیفیت هست چند ماه بیشتر کار نمی کنه رو ماشین
شمع رو تازه عوض کردم برند اکیوم مثلا ژاپنی 430 تومن آب خورد برام !همه شمت تعویض کن
یعنی اصلا تعمیر نمی کنند سریع میگن برو بخر بیار
قطعه هم اینقدر بی کیفیت هست چند ماه بیشتر کار نمی کنه رو ماشین
خرجت راه دوری نمیره..شمع رو تازه عوض کردم برند اکیوم مثلا ژاپنی 430 تومن آب خورد برام !
اکیوم که کلا اروپاییه فرانسوی باید باشه و برند خیلی مطرحی هم نیست با این حال ارزون ترین پک ش هم بعید میدونم زیر ۲۰ یورو باشه که میشه ۱ تومن.شمع رو تازه عوض کردم برند اکیوم مثلا ژاپنی 430 تومن آب خورد برام !
باتری رو چند وقت خریدی؟ اگه بیشتر از دو سال احتمالا خراب شدهسوال فوری
باتری ماشین۴۰۵ خوابیده
نورش مشکیه که طبق نوشته باید شارژ بشه
احتمال خرابیش هست؟
سایتی مطمئن و مناسب برای خرید و ارسال تهران سراغ دارین؟
درصورت خرابی ۶۶آمپر بندازم یا ۷۴؟
نه همه چیش فابریک ماشین معمولی سیستم اینا ندارمباتری رو چند وقت خریدی؟ اگه بیشتر از دو سال احتمالا خراب شده
---------
اسیدی یا اتمی...اسیدی ممکنه اسیدش کم شده باشه
اسیدی به مرور ضعیف میشه، اما اتمی یهو میخوابه
---------
اگه سیستم داری امپر بالاتر بگیر
باتری کلا تاریخ انقضا دارهنه همه چیش فابریک ماشین معمولی سیستم اینا ندارم
فکر کنم اتمی و 5سال رو ماشینه ولی ماشین خوابه همش(هفته ای یبار روشن میشه)
میخواستم باتری به باتری کنم قبلش ولی نمیخوام تو راه بمونم، ریسک نکنم عوضش کنم بره...
از دو سه سال پیش قیمتا سه برابر شده!!
کم کم ماهم مثل پاکستانیا میشم..باتری کلا تاریخ انقضا داره
5 سال ک خیلی خوب مونده
ولی یهو بخوابه این یعنی بگا رفته
اتمی هم جای اسید ریختن نداره
البته پاکستانی ها تعمیرش میکنن ولی این مرحله هنوز برای ایرانی ها قفله
معمولا بیشتر از یک هفته میخوابهکم کم ماهم مثل پاکستانیا میشم..
با یه هفته که باتری نمیخوابه؟
من هفته پیش چهل دیقه رفتم بنزین زدم دوتا استارت خورد و آخرش یه کولر گرفتم
رفتم که سفارش بدم باتری بیارن دیدم کارت گارانتی رو زده بود خرید برج5 1400معمولا بیشتر از یک هفته میخوابه
منم 206 رو انداختم توی انبار از 12ام استارتش نزدم
دفعه قبلی 15 روز استارت نخورده بود یکم ضعیف شده بود .اما استارت خورد
البته دوستم دستگاه شارژ باتری داره. دوشواری ندارم
-----------
مشاهده پیوست 1327590
مشاهده پیوست 1327591
سلام . چراغی که روی باتری هست بیشتر نشان دهنده ی سطح اسید داخل باتری هست . خیلی از موارد باتری با چراغ سبز دیگه جون نداره و باید تعویض بشه .رفتم که سفارش بدم باتری بیارن دیدم کارت گارانتی رو زده بود خرید برج5 1400
تازه دوسال شده!
باتری به باتری کردم و روشن کردم یه دور 20 دیقه ای پرگاز رفتم دیدم باز چراغش سبز نشده!
ممکنه از دینام باشه؟ شارژ نکنه؟
چراغش سفید نیست
سلامسلام . چراغی که روی باتری هست بیشتر نشان دهنده ی سطح اسید داخل باتری هست . خیلی از موارد باتری با چراغ سبز دیگه جون نداره و باید تعویض بشه .
در مورد باتری های اتمی هم اگه فنی باشید میتونید روی باتری رو که چسب و ... خورده رو بردارید و داخلش اسید (آب باتری) بریزید و بزارید شارژ بشه و بیشتر ازش استفاده کنید. من خودم خیلی وقت نیست که این کار رو از یکی از افرادی که خیلی فنی هست یاد گرفتم و بعد از ضعیف شدن باتری ماشینم میخوام این کار رو انجام بدم.
البته بیشتر کار کشیدن از باتری بستگی به کیفیت صفحات باتری داره . این عکسها هم برای باتری سوزوکی اتمی هست میفرستم. اگر فنی نیستید بهتره از یه باتری ساز راهنمایی بگیرید
من موندم چرا پلمپ میکنن در باتری روبا سلام
بعد از گذشت حدود ۲ سال از عمر باتری، وقتی باتری تخلیه شد، دیگه شارژ نمیشه.
به عبارتی به طور موقت شارژ میشه اما چون صفحات داخلی سولفاته شدن، قدرت نگهداری شارژ رو ندارن و در نهایت با یه استارت زدن ممکنه کامل تخلیه بشه.
عمر باتری های خودرو هم حداکثر ۲ سال هست.
برای اطمینان از عملکرد صحیح دینام به یه باتری ساز مراجعه کنید و با دستگاه براتون تست میکنن.
در هر صورت بعد از دو سال بهتره باتری رو عوض کنید و هیچ خرج اضافه ای نکنید.
اضافه کردن اسید هم مشکل رو برطرف نمیکنه. در نظر داشته باشید اگر هم میخواید به باتری چیزی اضافه کنید، باید آب مقطر اضافه کنید چون آنچه منجر به کاهش سطح محلول میشه، بخار شدن آب و افزایش غلظت اسیده.
درود.من موندم چرا پلمپ میکنن در باتری رو
اگه قرار در هر صورت تبخیر شه آبش،مثل باتریای قدیمی باز بزارن که کنترل بشه
الان استارت میخوره ولی ولتاژ پایینه و چراغ سیاه
خطر نداره پلمپشو باز کنم؟چون انگار باتری باید کاملا خالی باشه
آیا شما از موتور xu7 ملقب به سلطان واشر استفاده می کنید؟دوستان دیروز یک لیتر ضد یخ و آب مقطر اضافه کردم متوجه شدم حدود ۲لیتر آب کم داشت ماشین!
ماشین رو یه ربع روشن کردم که ترموستات باز شه و ضدیخ بگرده تو مدار و خاموش کردم امروز صبح رفتم دیدم خیلی کم ضد یخ از وسط موتور چکه کرده
اول روشن کردن هم که موتور سرد بود قطرات آب میومد از اگزوز بیرون و از دور که دقت کردم رنگ دود مایل به سفیده که بعد از گرم شدن همه رفع شد..
دم عید ۳لیتر ضدیخ و بقیه آب مقطر ریخته بودم ماشین( بعد از تعویض واشرسر سیلندر)
و تا یک ماه چک میکردم که یک قطره هم کم نمیکرد و خیالم راحت شد و تا الان چک نکرده بودم..
درب روغن موتور رو نگاه کردم در حد خیلی کم سفید داشت!
ماشین تک استارت روشن میشه البته جدیدا دقت کردم ثانیه اول یهو دور موتور کم میشه و سریع برمیگرده و خاموش نمیشه
اصلا گاز نمیدم به ماشین خودش روشن میشه تو سرما
به نظرم اومد واشر ترسونده شاید..
نظرتون در مورد نشتگیر و ترمیم کننده واشر و ... که تو بازار هست چیه؟کسی استفاده کرده؟
از دفعه قبل که سرسیلندر باز کردم ۳هزارتا کارنکرده و نمیخوام واقعا بازم..