• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام خدمت مهندس سبز:p
می خواستم بپرسم این 530AB برای اور کردن مناسبه یا نه (به طور خاص می خواهم E4300 رو تا 266 اور کنم)
با تشکر

چه ربطی به پاور داره؟ لابد اگه ایشون تو از شرکت فراسو بودن،میگفتی که موس و کیبوردهای شما برای اور کردن خوبه یا نه :eek:

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چه ربطی به پاور داره؟ لابد اگه ایشون تو از شرکت فراسو بودن،میگفتی که موس و کیبوردهای شما برای اور کردن خوبه یا نه :eek:
به یچی گفتیا برای اورکلاک توان پاور یکی از مهمترین چیزهاست چون هرچی سرعت کلاک بیشتر میشه مصرف CPU هم باهاش بیشتر میشه حتی شاید بعضیا ندونن ولی بالا بردن سرعت و باس رم هم در مصرف توان تاثیر داره میزان تغییر ولتاژ هم مهمه رم های DDR3 این خاصیت رو دارن که در ولتاژ پایینتری نسبت به رم های DDR2 کار میکنن برای همین مصرف کمتری البته شاید مصرف توان رم اونقدری نباشه ولی در هر صورت هست .

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم بپرسم این 530AB برای اور کردن مناسبه یا نه (به طور خاص می خواهم E4300 رو تا 266 اور کنم)

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

ضمن احترام به استاد عزیزم، وحید خان و در خواست پوزش؛

مبحث نویز خروجی پاور تاثیر مستقیم بر کارآیی پردازنده در اینگونه شرایط دارد. میزان حرارت و سرعت پردازنده در صورت عدم ثبات در نویز خروجی پاور، دچار نوسان خواهد شد. به عنوان مثال شما می توانید در این مورد از دوست عزیزمان (جناب آقای یزدانی) هم استعلام فرمایید که با تعویض پاور خود ، چه شرایطی در ارتقای سطح اور پردازنده ایشان به وجود آمد.

در مورد سوال دوست خوبمان ، جناب Fandogh ؛ باید عرض کنم که میزان نویز خروجی این پاور در حالت Vpp رقمی کمتر از 80mV برای شاخه 12V2 + می باشد و مشکلی برای اور پردازنده خود (البته فقط در ارتباط با پاور مورد نظر ) نخواهند داشت.

البته توان متناسب پاور با سیستم هم به این مسئله کاملا مرتبط می باشد. ولی در اینجا مشکلی از نظر توان خروجی نداریم.

با تقدیم احترام

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
كاملا پاور خوب تو اوركلاك يكي از اصلي ترين گزينه هاست . چون خيالت رو از ولتاژ راحت ميكنه .

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
در جهت تایید فرمایشات استادان عزیز ...والاه من وقتی پاورم رو عوض کردم تونستم 130 مگاهرتز بیشتر پردازنده رو آورکلاک کنم. ولی کارت گرافیک رو بیشتر از 5 مگاهرتز برای هسته نتونستم که اون هم محدودیتش به نظرم از حرارت تولید شدش بود بالای 85 درجه برفک مینداخت!!!

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
سلام به همه
دوستان من میخوام یه سری اطلاعات در مورد اینکه هر سیستم و هر قطعه چند وات مصرف داره رو جمع کنم البته یه سری کارا کردم و بازم میخوام ادامه بدم توی این راه کمکم کنید خوشحال میشم البته جناب مدیر در جریانه که داریم تمام سعیمون رو میکنیم که اطلاع رسانی خوبی د اشته باشیم حداقل یه ثوابی ببریم که خریدار اینقدر زجر نکشه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
جناب مهندس يك بار توضيح دادند كه در حال مذاكره با چند فروشگاه بزرگ تو اصفهان هستند .كمي صبر كنيد تا مشكل حل بشه . مهندس براي كمك به بچه هاي اينجا وقت ميذاره .بهتره انتقادات و نظراتتون رو بصورت pm به حضورشون برسونيد

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چشم بنده تسلیمم ولی خوب نیم نگاهی هم به TDP سی پی یو ایشون و مصرف 965 ها بیاندازید و اینطوری می گیرید قضیه رو ;) هر پاوری بنظر میاد برای اور کردن مناسب باشه،مگر اینکه اوضاش خیت باشه که تو بازار ایران هم بعید نیست:D

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
یه کیس خوب تا سقف 70 تومن معرفی کنید ... مرسی.

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
پس خدا خیرش بده :happy: خودت که دست تو جیب مبارک نمی کنی ی پاوری می خری که با تعویضش 130 مگاهرتز میری بالاتر :lol: :lol: :wacko:

ی Enermax 1000W بگیر شاید جای Nitros cooling را پر کنه
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif
اینو گفتم چون فکر کنم بیشتر از اینکه مشکل حرارتی داشته باشی،مشکل پاور داری
gigglesmile.gif

6800 مگه مثل ati موقع اور کردن زیادی artifact میندازه؟ کارت های انویدیا که هنگ می کنن و تا 20 ثانیه البته خوده سیستم کار می کنه ولی خوده کارت گرافیک هنگ کرده!

نه بزار پاور قبلیمو بدم بهت تا پردازنده تو underclock بشه. بیگی جووون

نه دیگه مشکلی نیست فکر میکنم 2900 مگاهرتز واسه +athlon 3000 و فن استوک نهایتش باشه.

کارت های تو هنگ میکنن مثه خودت اما کارت من نه :D

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

من بلاخره کیس خریدم!!!1(Xblade) چقدر سنگین بود ! 7 کیلو!!

ولی پاور گرین 530AB تو بازار نبود حتی نمایندگیشم نداشت.

می خواستم ببینم 450 AcBel همون قدرت رو داره یا نه (تازه 5 تومن هم گرون تره)

با تشکر مجدد!

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آخه نگفتی نهایت چقدر واسه پاور می تونی پول بدی؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با مردم (سلام)

آقا ما سیستم قبلی خودمونو رو بستیم با کیس و پاور رو هم 30 تومن!

کیسم رو خریدم شد 40 تومان!

آخه سیستم 600 تومنی رو چقدر باید پول کیس و پاور داد؟

حالا با این وضع خیلی برای من زور داره که برای پاور پول زیادی بدم

فرض کنید 100 تومن ، 40 تومنش رفت 60 مونده (یعنی نهایتش همون ACbel 450)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
acbel 450 هم كافي هست .البته گرين 430 وات real هم موجود دارم.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با سلام

430A با این سیستمی که من می خوام بخرم (E4300 Over bus 266 - 2G Ram - 250Hard - 2ODD - 8600GT - Tforce965 - Modem - FDD) کم نمیاره؟

مل به 480A هم راضی هستیما!

آخه AcBel شصت تومانه این دو تا حدود 35 و 45 تومانند!!!!!

خداحافظ

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کم نمیاره ...

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
نه 430 وات real هست كم نمياره .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
باسلام بعد از 60 سال !!!
آقا ما این Case که خریدیم 1 فن 12 سانتی داره و جای 3 تا فن 8 سانتی
می خواستم ببینم فن 8 سانتی های(مال Case) موجود در بازار "انواع" دارند یا نه (مثلا کم صدا باشن و از این جور خصیصه ها)
نمی دونم اگر مارک خاصی رو توصیه می کنین (اگر همچین چیزی وجود داره) بگین ممنون می شم.
با تشکر قبلی

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فن 8 سانتی کلان سر و صدا بیشتری داره! فنهای شرکت Thermaltake هستش اگه گیر بیاری گرون هم هستن.

بالا