با سلام خدمت مهندس سبز![]()
می خواستم بپرسم این 530AB برای اور کردن مناسبه یا نه (به طور خاص می خواهم E4300 رو تا 266 اور کنم)
با تشکر
چه ربطی به پاور داره؟ لابد اگه ایشون تو از شرکت فراسو بودن،میگفتی که موس و کیبوردهای شما برای اور کردن خوبه یا نه
با سلام خدمت مهندس سبز![]()
می خواستم بپرسم این 530AB برای اور کردن مناسبه یا نه (به طور خاص می خواهم E4300 رو تا 266 اور کنم)
با تشکر
به یچی گفتیا برای اورکلاک توان پاور یکی از مهمترین چیزهاست چون هرچی سرعت کلاک بیشتر میشه مصرف CPU هم باهاش بیشتر میشه حتی شاید بعضیا ندونن ولی بالا بردن سرعت و باس رم هم در مصرف توان تاثیر داره میزان تغییر ولتاژ هم مهمه رم های DDR3 این خاصیت رو دارن که در ولتاژ پایینتری نسبت به رم های DDR2 کار میکنن برای همین مصرف کمتری البته شاید مصرف توان رم اونقدری نباشه ولی در هر صورت هست .چه ربطی به پاور داره؟ لابد اگه ایشون تو از شرکت فراسو بودن،میگفتی که موس و کیبوردهای شما برای اور کردن خوبه یا نه![]()
پس خدا خیرش بده :happy: خودت که دست تو جیب مبارک نمی کنی ی پاوری می خری که با تعویضش 130 مگاهرتز میری بالاتر :lol: :lol: :wacko:
ی Enermax 1000W بگیر شاید جای Nitros cooling را پر کنهاینو گفتم چون فکر کنم بیشتر از اینکه مشکل حرارتی داشته باشی،مشکل پاور داری![]()
![]()
6800 مگه مثل ati موقع اور کردن زیادی artifact میندازه؟ کارت های انویدیا که هنگ می کنن و تا 20 ثانیه البته خوده سیستم کار می کنه ولی خوده کارت گرافیک هنگ کرده!