ببین اگه خیلی پول برات مهم نیست یک 580B بگیر 85 تومان (با سیستم نسبتا قوی که شما داری شاید این بودجه منطقی تر باشه)
ولی اگه نمی خواهی اینقدر پول بدی صبر کن مادربردت که اومد و خریدیش شاید تا اون موقع هم پاور رسیده باشه
ولی بازم از روی تجربیاتی که دارم و صحبتی که مهندس کردند (برای سیستمی مثل E4300 , 1G RAm , 7600Gt اگه اشتباه نکرده باشم 530 AB رو پیشنهاد دادند (صفحات قبل رو یه نگاهی بکن)) با این حساب 430 برای سیستم شما باید خیلی ضعیف باشه.
(خداییش PT رو برا چی فیل کردن؟ حتی شماره های مستقیم مخابرات هم فیل نیست منم از البرز استفاده می کنم که آخره فیله این سایت فیل نیست!)
دوست عزیز ، زیاد نگران پاور نباشین.چون من برای سیستمم از یه پاور Acbel 400 استفاده می کنم و حتی زمانی که بازیهای سنگین ، رندر و یا 3dmark06 رو اجرا می کنه هم هیچ مشکلی پیش نمی یاد. البته شاید یه پاور قوی تر مطمئنتر باشه ولی با همین پاور هم مشکل خاصی وجود نداره.
در ضمن تقریبا مطمئنم که با این پاور گرافیکم با حداکثر قدرت کار می کنه.چون این امتیازارو توی 3dmark گرفته:
3DMark05: 11500
3DMark06:7800
در ضمن تقریبا مطمئنم که با این پاور گرافیکم با حداکثر قدرت کار می کنه.چون این امتیازارو توی 3dmark گرفته:
3DMark05: 11500
3DMark06:7800