• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
ببین اگه خیلی پول برات مهم نیست یک 580B بگیر 85 تومان (با سیستم نسبتا قوی که شما داری شاید این بودجه منطقی تر باشه)

ولی اگه نمی خواهی اینقدر پول بدی صبر کن مادربردت که اومد و خریدیش شاید تا اون موقع هم پاور رسیده باشه

ولی بازم از روی تجربیاتی که دارم و صحبتی که مهندس کردند (برای سیستمی مثل E4300 , 1G RAm , 7600Gt اگه اشتباه نکرده باشم 530 AB رو پیشنهاد دادند (صفحات قبل رو یه نگاهی بکن)) با این حساب 430 برای سیستم شما باید خیلی ضعیف باشه.

(خداییش PT رو برا چی فیل کردن؟ حتی شماره های مستقیم مخابرات هم فیل نیست منم از البرز استفاده می کنم که آخره فیله این سایت فیل نیست!)

دوست عزیز ، زیاد نگران پاور نباشین.چون من برای سیستمم از یه پاور Acbel 400 استفاده می کنم و حتی زمانی که بازیهای سنگین ، رندر و یا 3dmark06 رو اجرا می کنه هم هیچ مشکلی پیش نمی یاد. البته شاید یه پاور قوی تر مطمئنتر باشه ولی با همین پاور هم مشکل خاصی وجود نداره.
در ضمن تقریبا مطمئنم که با این پاور گرافیکم با حداکثر قدرت کار می کنه.چون این امتیازارو توی 3dmark گرفته:
3DMark05: 11500
3DMark06:7800

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
دوست عزیز ، زیاد نگران پاور نباشین.چون من برای سیستمم از یه پاور Acbel 400 استفاده می کنم و حتی زمانی که بازیهای سنگین ، رندر و یا 3dmark06 رو اجرا می کنه هم هیچ مشکلی پیش نمی یاد. البته شاید یه پاور قوی تر مطمئنتر باشه ولی با همین پاور هم مشکل خاصی وجود نداره.
در ضمن تقریبا مطمئنم که با این پاور گرافیکم با حداکثر قدرت کار می کنه.چون این امتیازارو توی 3dmark گرفته:
3DMark05: 11500
3DMark06:7800

سیستمت چقدر شبیه منه!!!!!!!!!!!!!
به غیر از گرافیکت که خداست!!!!!!! و 2 تام هارد داری

یک سوال این Acbel که خریدی راضی هستی چند؟ (من خودم 450 رو قیمت دارم 60)
گارانتی هم داره یا نه؟؟

با تشکرات مجدد

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یکی یه پاور خوب به ما پیشنهاد بده گرین نیست تو بازار 450 یا 500 w

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آقا امید یه مشکلی پیش اومده برام:
امروز و دیروز حدود 6-5 بار پیش اومده که برق کامپیوترم توسط محافظ کامپیوتر قطع میشه و کامپیوتر یه دفعه خاموش میشه. چون توی حدود 2 ماه اخیر از کامپیوترم سنگین کار کشیدم از قبل هم حدس می زدم پاورش شاید ضعیف شده باشه، ولی نمی دونم این مساله اخیر به خاطر مشکل پاوره یا نه؟ با توجه به این که برق از محافظ کامپیوتر قطع میشه که قبل از پاور قرار دارد می خواستم بدونم آیا ممکنه مشکل از پاور باشه و این جوری خودشو نشون بده؟
(به نظرم یه احتمال هم اینه که نوسان برق این چند روز زیاد باشه که البته توی وسایل دیگه خودشو نشون نداده!)
یه محبتی هم بکن چند تا پاور خوب اعم از ایرانی و خارجی برای سیستم من معرفی کن:
Athlon XP 2800+ Socket A
M.B ASUS A7N8X-X
2X 256 RAM TwinMOS
250GB H.D.D IDE
VGA ATI X800PRO AGP که یه سیم مخصوص از پاور هم می گیره.
علاوه بر اینها دو تا دی وی دی رایتر و دو تا کارت PCI هم دارم.
دستت درد نکنه.
clap.gif

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
براي سيستم شما acbel 400watt يا 430 وات گرين .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
با توجه به این که برق از محافظ کامپیوتر قطع میشه که قبل از پاور قرار دارد می خواستم بدونم آیا ممکنه مشکل از پاور باشه و این جوری خودشو نشون بده؟
با توجه به توضیحاتی که دادم مشکل می تونه از پاور باشه؟ به طور کلی تعویض پاور رو توصیه می کنید؟
297.gif

اون Cooller Master که یکی از بچه ها گفت رو هم چند روز پیش توی بازار قیمت کردم داشتم سکته می کردم!!
scare2.gif

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
جنس خوب كمي گرون هست ولي ارزشش خريدن رو دارد .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ACBel ساخت کجاس ؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به برو بچ گل pt
پنجشنبه رفتم ایران دنبال پاور به طور اتفاقی سبز سیستم یه دونه 530ab داشت کارکرده بود هر چی بالا پایینش کردم ظاهرا نه باز شده و نه خیلی خاک گرفته بود روی فن و هیتسنک هاش و آقای دانایی رو هم که میشناختم گفت مال مشتری آشناس گذاشته براش بفروشم خلاصه 30 تومن خریدم آرودم با یه مادر برد 945 تست کردم هارد و ماربرد و فن کیس رو وصل کردم حدودا 4 پنج ساعتی با همین بار کم کار کرد نه مشکل صدا داره و نه مشکل دیگه فقط چون مهلت تستش تا امروزه و اینکه نمی دونم اون طرف واسه چی فروخته و اصلا دست دوم واسه این سیتم حال نمی کنم دو دل شدم اگه دوستان لطف کنن بگن چه تستی بگیرم که خیالم راخت باشه ممنون می شم.

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
مدل پاور من الگانس 400وات مادام عمر گارانتی است

قطات داخل کیس:
3عدد فن بزرگ
3دد فن کوچک برای کارت ها
مارد برد همراه با 3تا رم
cpu 2400full 1m cash
dvb sky star
modem
vega: geforse 5200
dvd r/w sony 16x
cd rom asus 40x
hared 80+
سوال من این است که ایا پاور برای این قطعات مناسب است؟

چون از کیس اتیش میریزه:(
کاملا اتر کرمایش اون رو توی اتاق میشه حس کرد:wacko:

ایا بار روی پاور زیاده برای این داغه؟
یا وضعیت نرماله؟

اساصا از کجا میشه محاسبه کرد که به یک پاور متلا 400وات چقدر قطه میشه وصل کرد؟

من جای یک فن بزرگ دیگه دارم اگر اون رو فعال کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟/

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
f14 جان اگر گارانتي داره كه مشكلي نيست

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سريعا به فكر پاور باش . حداقل يك پاور 400 وات بگير گرين يا cooler master

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
f14 جان اگر گارانتي داره كه مشكلي نيست
درود از نوع سخت افزاری امید جان امیدوارم تو این هوای گرم کولینگ اتاقت خوب کار کنه:happy: و از اینکه مارو از راهنماییت بی نصیب نمی زاری واقعا ممنونم پاینده باشی.

KingRam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاور OCZ 850w بهتره یا Thermaltake 850w ؟
چرا آمپر ولتاژ 12 با هم فرق دارند؟ (OCZ=18,18,18,18 TT=18,30,18,30)

KingRam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان 780 وات 'گرین دارم.
مشکلی باش ندارم ، فقط طولش 20 سانته و کیسم Armor هست. پاور نمیزاره فن بالای کیس رو قرار بدم. الان که دارم سیستم Up می کنم گفتم پاوری بگیرم که سایز کمتر باشه تا بتونم اون فن رو هم بزارم و پاورم هم کمتر از اینی که دارم نشه.
E6600 بستم با MSI 8800GTX OC Edition و 4GB رم Corsair XMS2 Twin2X2048-6400C4 ولی مین رو فعلا" ترجیح دادم که MSI P965 Platinum بزارم چون n680i ها فعلا" زیاد فرقی با این ندارند و Slot چیدنشون هم بدرد من نمی خوره چون کارت صدا دارم شاید بخوام کارت کپچر بگیرم یا شاید کارت PCI دیگه اما می خوام گرافیکم جاش تنگ نشه ، من هم که تا حالا اور نکردم. سال دیگه همین موقع 4 هسته واقعی (نه دوتا دوال کور رویه یک CPU) بگیرم شاید هم 8 هسته و رم DDR3.

بالا