irmelody.in
Registered User
سایت ما رو تایید کنید
irmelody.i n
irmelody.i n
سلام
14 تا نداریم
یا مرورگر شما باگ داره یا افزونه فایرباگ روی FF داری , IE چت کرده. چون منم دیشب در حال صحبت با یکی از وب مستر ها بودن لینک سایتشو داد از IE کلیک کردم در سایتش بی نهایت تب در IE باز شد و سیستم هنگ کرد. اون مشکل گهگاه در مرورگر هست
دوستان برای 4 تا یک فکری باید بکنم. اگر کاهش بدم مجبورم درامد اولی رو بکنم 7 دومی رو بکنم 3. نظرتون چیه ؟
عمو سعید رفتی از کجا کدوم بچه ها نظر سنجی کردی؟؟
ملاک ما مالکان وب سایت هست که در سایت ما ثبت نام کردند و نه بازدید کنندگان و نه هر کس دیگه فقط کسی که با ما کار می کنه.
نه پایین نیار قیمت چون رقیب زیاده همین جوری پر قدرت ادامه بدهدوستان برای 4 تا یک فکری باید بکنم. اگر کاهش بدم مجبورم درامد اولی رو بکنم 7 دومی رو بکنم 3. نظرتون چیه ؟
سلام. همه رو تسویه کردیم . باتشکر از همه. بجز مرتضی که ش کارت نزده بود و دو نفر که تازه به 15000 رسدند و گفتم شاید راضی نباشند 500 کارمزد کم شه ازشون.
قند شکن شمارش نمیشه.
دیگه ببخشید دیگه ما سخت گیریم ولی قیمت خوب و تسویه خوب ارائه می دیم. به پسرای خوب هم جایزه می دیم. حالا بگرد دنبال پسر خوب...
داداش دروغم چیه؟! خارجی هستن ولی از خارج که نمیان!!! با قندشکن میان! مثلا یکی داره توی فی..س..ب.وک میگرده میاد سایت ما یه مطلب کپی کنه فیسبوک! آی پی خارجی میشه دیگه!!چه خبره بیش از 50 درصد خارجی. این چه حرفیه نزن این حرفو. (سایت ایرانی و این همه بازدید خارجی؟؟)
به هر حال دیگه چیکار کنیم.
منطقی نیست که بیشتر بازدید ها با قند شکن و امبردست باشه.
روی این قضیه باید بیشتر فکر کنم. ولی هیچ قولی نمی دم. و 1% احتمال داره قند شکن رو هم قبول کنم.
برا منم همینطور!داداش حتی برا خودم باز نمیشه که حتی ببینم تبلیغش چیه!!!
چون ای پی من طبق وبگذر ای پی خارجی ست حتی بدون قند شکن