• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاپ آپ - کسب 12 تومان از هر آی پی + ده هزار تومان هدیه عضویت

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
ظاهرا ای پی دوم از 5 تومن شده 2 تومن
اقا ای پی خارجی هم حساب کن
چون الان حداقل یک سوم درامدمون کمتر حساب میشه

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
ظاهرا ای پی دوم از 5 تومن شده 2 تومن
اقا ای پی خارجی هم حساب کن
چون الان حداقل یک سوم درامدمون کمتر حساب میشه
آره..فکر کنم... چون برا منم دیگه نه 5 تومنی و نه 3 تومن ثبت نشده!

فکر کنم فقط اولی 10ت و دومی 2 تومن شده! خدا کنه فقط اولی که 10 تومنه کاهش نداشته باشه :( !

آقا فکر کنم راز کم شمردن سیستمها رو کشف کردم! :D:p به این دلیله که آی پی خارجی حساب نمیکنن! یکی از سیستمها ( اسمشو بخاطر استارتر نمیگم که تبلیغ نشه! ) حدود 30 دردصد بیشتر از شما میشمره اونم بخاط اینه که آی پی خارجی حساب میکنه! حداقل برا من که اینجوری بوده!

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
سلام
سیستم هایی که آی پی خارجی قبول می کنند در ها رو بسوی تقلب باز کردند. روش های تقلب زیاده ولی رد آی پی های خارجی یکی از راه های جلوگیریه
مه نمی بینی مدام سایت های پاپ آپ رو می گذراند برای فروش ؟ و مدیرانش مدام عوض میشه
یه علتی داره دیگه
طرف سایت پاپ آپ می زنه و متوجه میشه فروش محصولش کمه و بازدهی کم بعد یک ماه متوجه میشه تقلب صورت می گرفته.

ضمنا بستگی به اسپانسر داره یک اسپانسر پیدا کردم که مخش تاب داشت و آی پی خارجی هم قبول کرد چشم رو چشم....

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
سلام
سیستم هایی که آی پی خارجی قبول می کنند در ها رو بسوی تقلب باز کردند. روش های تقلب زیاده ولی رد آی پی های خارجی یکی از راه های جلوگیریه
مه نمی بینی مدام سایت های پاپ آپ رو می گذراند برای فروش ؟ و مدیرانش مدام عوض میشه
یه علتی داره دیگه
طرف سایت پاپ آپ می زنه و متوجه میشه فروش محصولش کمه و بازدهی کم بعد یک ماه متوجه میشه تقلب صورت می گرفته.

ضمنا بستگی به اسپانسر داره یک اسپانسر پیدا کردم که مخش تاب داشت و آی پی خارجی هم قبول کرد چشم رو چشم....

والا من ندیدم مدام سیستمها فروش برن به غیر از یک نفر که انگار کارش همینه!

اگه یکی بخواد با تغییر آی پی تقلب کنه میتونه با آی پی ایرانی هم اینکارو انجام بده!!

این شما هستید که باید مدیریت خوبی داشته باشی و مدام چک کنی که تقلب نشه! وگرنه تقلب راحت میشه کرد!

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
اقا مگه نمیگین اسپانسر پیدا کردین که ای پی خارجی هم میخاد حساب کنه پس چرا فعال نمی کنید

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
شما که نمیدونم سلطان پاپ آپ بودینو قدرت دست شما بود :D اسپانسر میخواین چکار؟

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
سلام بر همه
جواب چند سوال
به اسپانسر نیاز نداریم مگر اینکه بابت آیپی های خارجیو قند شکن ... یکی بیاد بگه می خواد و مشکی نداره.... همچنان قدرت دست ماست

در مورد فروش سیستم های پاپ آپ یک جستجوی ساده در همین سایت بزنید و در قسمت مزایده فروش دامنه و ... سر بزنید پیدا نکردید اسم تمام همکاران رو که رفتند و نتونستند ادامه بدهند رو میارم همین جا ولی الان ذکرش درست نیست و شاید مالک سایتش راضی نباشه

اسپانسری هم که قند شکن قبول داشته باشه هنوز پیدا نشده
نگران هیچی نباشیدو یکی رو پیدا می کنیم و قند شکن هارو می ندازیم تو پاچش.
با ما به ازین باش....

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
شما تو ذهنتون تصور کنید که بنده به فکر شما هستم و مدام فکر می کنم که چطوری درامد زایی کنم براتون. پس اگر دیدتون رو عوض کنید جواب خیلی از مشکلات حل خواهد شد. در مورد واریزی ها می تونم ضمانت 800% بدم که تسویه ها در مون ساعات و روزش انجام خواهد شد.
ولی انتظار دارم دوستانی که بازدیدشون خوبه و درامدشون خوبه حد نصاب رو از 15000 بالاتر ببرند و یا خودشون دستی درخواست واریز بدهند.
چانچه درخواست های واریز شما بالا تر از صد هزار تومان باشه 500 تومان کارمزد رو بنده خودم به عهده می گیرم...
ولی اگر بابت هر 15هزار بخوام 500 از جیب بدم خوشایند نیست.
با کمال احترام. THE GOD OF POPUP

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
اقا شمارشون خیلی افتضاح شده فکر کنم دلیلشم نشمردن ای پی خارجی باشه
مگه ای پی دوم 5 تومن نیست پس چرا 2 تومن داره میندازه
یه فکری بحالش کنید چون اینجوری اصلا بصرفه نیست

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
شنبه هم داره تموم میشه نمیخاین پرداخت کنین

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
و همچنان پرداخت نکردن

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
چی شد اقا؟ نمیخوای بدی بگو نمیدم طبق گفته خودتون قرار بوده چهارشنبه واریز کنید الان 2 شنبس

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
نکته عجیبی که هست اصلا پیام های من که از 26 فرستادم هنوز نخونده
نکنه براش اتفاقی افتاده

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اره تو پی تی هم انلاین نشدن

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
به رحمت خدا رفته :D:D
اینقدر قدرتش بالا بود ترکید :D:D

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
همیشه سنگ بزرگ علامت نزدنه گویا ایشون سنشون پایین بوده کم آوردن بیخیال نت شدن رفتن سربازی :D:D:D

haftiraniii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
همیشه سنگ بزرگ علامت نزدنه گویا ایشون سنشون پایین بوده کم آوردن بیخیال نت شدن رفتن سربازی :D:D:D
نه بابا ایشونو می شناسم زمانی یکی از کاربرای آی پاپ آپمون بوده.
ایشون سنشون خیلی بزرگ تر از ماها هستش.
آدمی نیستند که سر قولشون بزنن.
الان ببینین دوستان مای پاپ اپ کرد سه تومن ایران پاپ اپ هم کرد 2 علتشم مگه چیه خوب اونا ضربه شدیدی بهشون وارد شده.
وقتی که من و شما به عنوان کاربر تو سایتامون همزمان از ده سیستم استفاده می کنیم و فقط به فکر منفعت خودمون هستیم از این بهتر نمیشه.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
اینا همش حرفه وقتی رو هوا سیستم می زنن اخرش می شه این

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
اینا همش حرفه وقتی رو هوا سیستم می زنن اخرش می شه این
سلام
مدیر مای پاپ آپ هستم..
باید بگم همش تخسیر خودتون هست. وقتی تا یه سایت جدید میاد و 1 ریال بیشتر میده همون روز همه میرن سمتش و از مایی که 2 ساله داریم کار میکنیم حمایت نمیکنید ..
در مورد سیستم های 12 - 15 تومانی برای هر آی پی باید بهتون بگم که در سیستم xdev امکان تعیین شمارش بر اساس ثانیه وجود داره. و اینایی که 15 تومان میدن شمارش رو گذاشتن رو 20 ثانیه. یعنی صفحه پاپ آپ اگر بعد از 19 ثانیه بسته بشه شمارش نمیکنه....

به شما که حرفه ای هستید باید بگم بهتره در کنار قیمت حتما شمارش سایت ها رو هم تست کنید.
درسته پاپ آپ به دلیل گستردگی دیگه از حالت دستی خارج شده و به شکل سیستم دراومده و مدیران با کاربران ارنباط نزدیکتری ندارند. ولی این دلیل نمیشه که شما تا یه سیستم جدید که هیچ اعتباری هم نداره دیدی بری سمت اون و سودی که با اعتماد کامل در مدت طولانی از سیستم های قدیمی داشتید در نظر نگیرید و با قطع همکاری باعث ورشکستگی همین چند سیستم معتبر باقی مونده بشید.

صحبت های من کلی بوده و بنده هیچ مشکلی با استارتر و دیگر دوستان ندارم
با تقدیم احترام

بالا