• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاپ آپ - کسب 12 تومان از هر آی پی + ده هزار تومان هدیه عضویت

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
سلام
مدیر مای پاپ آپ هستم..
باید بگم همش تخسیر خودتون هست. وقتی تا یه سایت جدید میاد و 1 ریال بیشتر میده همون روز همه میرن سمتش و از مایی که 2 ساله داریم کار میکنیم حمایت نمیکنید ..
در مورد سیستم های 12 - 15 تومانی برای هر آی پی باید بهتون بگم که در سیستم xdev امکان تعیین شمارش بر اساس ثانیه وجود داره. و اینایی که 15 تومان میدن شمارش رو گذاشتن رو 20 ثانیه. یعنی صفحه پاپ آپ اگر بعد از 19 ثانیه بسته بشه شمارش نمیکنه....

به شما که حرفه ای هستید باید بگم بهتره در کنار قیمت حتما شمارش سایت ها رو هم تست کنید.
درسته پاپ آپ به دلیل گستردگی دیگه از حالت دستی خارج شده و به شکل سیستم دراومده و مدیران با کاربران ارنباط نزدیکتری ندارند. ولی این دلیل نمیشه که شما تا یه سیستم جدید که هیچ اعتباری هم نداره دیدی بری سمت اون و سودی که با اعتماد کامل در مدت طولانی از سیستم های قدیمی داشتید در نظر نگیرید و با قطع همکاری باعث ورشکستگی همین چند سیستم معتبر باقی مونده بشید.

صحبت های من کلی بوده و بنده هیچ مشکلی با استارتر و دیگر دوستان ندارم
با تقدیم احترام
تخسیر خودمونه؟ :Do_O چند سالته شما؟ :D
بهتره جمع کنید :D

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
ما کلی پول ازش طلب داریم
دوستان شما میگید چیکار کنم؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بورس کالا برای منو واریز کرد

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
موجودی من هم واریز شد.

دو اطلاعیه درج کردن در سایتشون:

باسلام
پیرو درگیری های اخیر با اسپانسرها و تعرفه همکاران در پاپ آپ هیچ گونه دریافتی نداشتیم و سود ما از کل پاپ آپ ها از ابتدا تا بحال نزدیک به صفر بوده است.
ولی ما فردا تسویه کاربران را انجام خواهیم داد. هفته اخیر هفته بدی در زمینه پاپ آپ و همکاری در فروش محصول بود.

باسلام
دوستان امروز نیمی از تسویه ها انجام شد و نیمی دیگر تا شب اتمام خواهد رسید
خبری خوب برای کاربران خوب
امروز مذاکرات و مراحل خرید سایت بروزترین ها به آدرس berooztarinha.com در حال انجام است
بدیهی است با خرید آن سایت درامد شرکت بیشتر خواهد شد و تضمین پرداخت موجودی حساب شما 400% تضمین شده خواهد بود.
این شرکت در جهت حفظ منافع کاربران و ذینفعان خود اقدام به سرمایه گذاری در مسکن نیز نمونده است و اینها بخشی از راهکارهای ما در جهت حفظ منافع شماست.
ما همچنان به سود شما می اندیشیم/مدیریت

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
احتمالا مبالغ 10 20 تومانی رو واریز کردن فقط

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
نه واسه من 60 مونده بود واریز کرد