اگر مدیریت خسته شده یا مشغله کاری داره یا اصلا دوست نداره ادامه بده ، فروم میتونه واگذار کنه به گروه جوانتر و با انگیزه تر ، سر یه مبلغی توافق کنه
همش الکیه از سه سال قبل قرار بود روز آخر اردیبهشت فقط بخش بازارچه فروم بسته بشه . یه نگاه به تصمیمات چند ماه اخیر و کارایی که قرار بود انجام بشه بنداز . داستان از این قرار بود . یه شور و اشتیاق زیادی توی پستای hwt بود . جوونیای خودمو تو این بچه میدیدم . از همون روز اول که اومد تاپیک نظرسنجی در مورد تغییر قوانین گرافیکو زد همه ما گفتیم اون منجی موعود که منتظرش بودیم ظهور کرد . من از زمین بلند شدم به سمت مشهد ایستادم دستمو گذاشتم رو سینم گفتم السلام علیک یا ادمین القضات . بعدش تاپیک دوم با عنوان چه نرم افزارایی باشنو زد ولی نمیدونم چرا وسطش این پست داخل عکس زیرو داد .
تو لحن صحبت میشه عصبانیت زیادو دید . واقعا این یدونه ادمین که قراره اینجارو به ایسام تبدیل کنه باید وقتشو برا این چیزای ساده بزاره ؟ خیلی از این یوزرایی که hwt تو عکس بالا بهشون اعتراض داره الان اومدن اینجا میگن وای ما از بچگی اینجا بزرگ شدیم مادرمون مارو اینجا زائید فروم نباشه ما میمیریم . حالا یه سوال پیش میاد : آیا خود hwt با شوق زیاد تو روز اول مدیریت میخواست فروم عین ساعت سوئیسی دقیق و منظم کار کنه که حتی به عکس بدون نام کاربری یوزر دویست سیصد امتیازی هم گیر میداد یا یه عده میرفتن گزارش میکردن چرا تاپیک فلانی عکس تست هارد یا گرافیک نداره و صاحب اون تاپیکام به ادمین میگفتن اول برو به تاپیکای بدون عکس با نام کاربری گیر بده بعد بیا سرغ ما .
من یه عده رو میدیدم تاپیک مزایده میزدن با قیمت پایین میدیدن به قیمت مدنظرشون نرسید جمش میکردن تاپیک معمولی میزدن . تاپیک فروش یا مزایده میزاشتین ولی وسطش میگفتین خارج فروم فروش رفت . بعضیا قیمت نمیزاشتن که هرکی میاد بنویسه قیمت . یعنی یه عده قوانین فرومو به فلانشون گرفته بودن جوری که وقتی یکی گزارش میکردشون اونا هم به hwt میگفتن اول برو اون تاپیکایی که عکس با نام کاربری ندارن یا تست هارد و گرافیک ندارنو درست کن بعد به من گیر بده . خب این بنده خدا چیکار کنه بیاد صد نفر آدمو یه شبه اصلاح کنه ؟ مگه خودتون نمیدونید قانون فروم چیه . بیاید یه لیست از بدیهیترین چیزایی که باید رعایت میکردین اما انجام ندادینو ببینید تو عکس زیر . حالا بگین مدیریت چرا بچه های اینجارو آدم حساب نکردی ازشون نظر سنجی کنی . مگه شماها مدیریتو آدم حساب کردین ؟ زدین دهن طرفو سرویس کردین بعد میگین آقا غوله فرمودن همینه که هسسسسس .
تازه قرار بود 10 اردیبهشت فاز اول پروژه "اجرای مرحله به مرحله کارت گرافیک" کلید بخوره و تا شهریور ماه ادامه داشته باشه که به مرحله نهایی برسه بعد یه عده باور کردن که از سال 1397 روز 31 اردیبهشت 1402 بعنوان روز پایان فعالیت فقط بخش بازارچه فروم انتخاب شده بود و جالبه که hwt هم اینو نمیدونست و کاملا اتفاقی این اواخر ناراحت بود . ناراحتی بیش از حد hwt تو پستای یک ماه گذشتش کاملا مشهوده بنده خدا بریده دیگه . هرکی هم با صفر امتیاز میومد تو فروم یه اورد ناشتا میداد که فروم اینجوری باشه خوبه اونجوری باشه خوبه . جدیدا هم که دیگه شاهد مسخره ترین تاپیکای شکایت بودیم . اون مداد منو برداشت اون به خطکش من دست زد .
یه عده میگن کد نویسن دقیقا عین اینجارو میسازن و بچه هارو منتقل کنن یا اینکه بعضیا لینک کانال تلگرامی میزارن . ولی مشکل اینا نیست مشکل مدیرییت درست هستش . اینجا باید به همین شکل با چنتا ادمین اصلاح بشه نه فقط با یک نفر . من میگم به
@Forum Manager بگیم که یک ماهو نیم بصورت آزمایشی بهمون فرصت بده تا با یه تیم سه نفره از با تجربه های اینجا که تو رای گیری مشخص میشن خودمون اینجارو مدیریت کنیم . فقط تا پایان خرداد ماه . اگر تو این یک ماه اوضاع خوب پیش نرفت فروم جمع بشه .
افرادی که بالای 100 امتیازن حق رای دارن و اسم سه نفرو که قبولشون دارن تو یه تاپیک بگن و در نهایت از بین اونا سه نفری که بیشترین رای رو آوردن بعنوان ادمین انتخاب بشن . کلی یوزر هست اینجا که خیلیا قبولشون دارن . من خودم نظرم روی تیم مدیریتی Hamed2G و مترجم و Sanaka هستش . یوزر حامد که درگذشته هم قصد مدیر شدنو داشته و فکر کنم تعداد زیادی قبولش داشته باشن و یوزر مترجم که هم ایده هاشو داره هم علاقشو یوزر Sanaka هم که الان داره کانال تلگرام فرومو مدیریت میکنه و بلده تا حد زیادی مدیریت تعداد زیادی کاربرو .
نظرتون چیه ؟ فروم که میخواد بسته بشه آخر اردیبهشت یک ماه به خود بچه های اینجا فرصت داده بشه ببینن میتونن خودشون اینجارو مدیریت کنن یا نه . اگر نتونستیم خودمون با خودمون کنار بیایم که پس دیگه هرکی بگه چرا ادمینا بستن چرا اینکارو کردن چرا نظر بچه هارو نخواستن داره حرف مفت میزنه . اونوقت معلوم میشه کارشون درست بود و ایراد از ما بوده . اگر با این نظر من موافق هستین
لایک کنید این پستو تا بلکه با استناد به تعداد لایکا صورت جلسه کنیم بفرستیم برای فروم منیجر ببینیم لایحه تصویب میشه یا نه .