• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان فعالیت بخشهای بازارچه: امکان ایجاد موضوع جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

OMiD.1080p

Registered User
لایک‌ها
240
با این حال
یکی از دوستان کاربلد از این فرصت به وجود اومده استفاده کنه و یک پلتفرمی که توش بازارچه کامپیوتر و لوازم جانبی رو تدارک ببینه
ضمن اینکه یک فرصت سرمایه گذاری و تبلیغاتی که در کنارش براش به وجود میاد نهایت استفاده رو بکنه که نوش جونش هم باشه .
دیگه اکثر اعضاء اینجا قدیمی هستن با سوابق بیشتر از هفت هشت سال گواه بر پربازدید بودنش داره .
خداییش از فرصت بهتر و بکر تر عمرا گیرتون بیاد .

و تا دیر نشده ...برای اینکه فروشنده های محترمی که تو این سال ها معامله های سالمی داشتن و مورد اعتماد کاربران بودن
رو با اشخاص فرصت طلب و کلاهبردای که احتمالا از اسم این کاربران استفاده میکنن رو گم نکنیم .
با گرفتن یک شماره همراه به عنوان پیش نیاز ثبت نام و احراز در پلتفرم جدید با نام کاربری اینجا انجام بشه

مثلا : آقای ******* با شماره **** و نام کاربری *******
همین فرم حتی با تعداد معاملاتی که اینجا داشتن رو بیارید تو پلتفرم جدید
یکی از دوستان که حوصله شو داره امور رو در دست بگیره

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
با این حال
یکی از دوستان کاربلد از این فرصت به وجود اومده استفاده کنه و یک پلتفرمی که توش بازارچه کامپیوتر و لوازم جانبی رو تدارک ببینه
ضمن اینکه یک فرصت سرمایه گذاری و تبلیغاتی که در کنارش براش به وجود میاد نهایت استفاده رو بکنه که نوش جونش هم باشه .
دیگه اکثر اعضاء اینجا قدیمی هستن با سوابق بیشتر از هفت هشت سال گواه بر پربازدید بودنش داره .

و تا دیر نشده ...برای اینکه فروشنده های محترمی که تو این سال ها معامله های سالمی داشتن و مورد اعتماد کاربران بودن
رو با اشخاص فرصت طلب و کلاهبردای که احتمالا از اسم این کاربران استفاده میکنن رو گم نکنیم .
با گرفتن یک شماره همراه به عنوان پیش نیاز ثبت نام و احراز در پلتفرم جدید با نام کاربری اینجا انجام بشه

هر کاری می خواید بکنید باید به سرعت انجام بشه چون 3 هفته دیگه بنظر اینجا کلا Read only میشه.
به نظرم غر زدن رو دیگه کنار بزارن همه و فکر اساسی بکنن تا دیر نشده و سوابق و امتیاز همه خاک نشده

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
دوستان من کارم برنامه نویسی و تولید سایت های داینامیک هست و نمونه سایت آگهی هم قبلا ساختم
اگر اتفاق نظری بود، یکی از سایت های خودم رو فعلا مثل بازارچه تغییر بدم و توش فعالیت داشته باشیم
الان یک سایت شبیه دیوار برای این کار هست که میتونم تغییرات لازم رو هم توش بدم
و مثلا امتیاز کاربران رو انتقال بدم به اون سایت و ....

در یکی از سایت های آگهی دسته بندی های مختلف گذاشتم مثل قطعات کامپیوتر یا موبایل و ...
امکان ارسال نظر و امکان ارسال پیشنهاد قیمت هم قبلا براش گذاشته بودم
و همچنین امکان دریافت مبلغ و ارسال پستی و فروش تعدادی از یک کالا و محاسبه هزینه پستی
هر امکاناتی که داره رو میشه استفاده کرد و تغییرات دلخواه رو هم میتونم توش بدم(البته الان برای دو تا شرکت کار میکنم و تغییرات رو باید متناسب با وقت خودم توش بدم).

لطفا نظر خودتون رو در این مورد بگید

شما برنامه نویسی کنید، بنده هم مدیریت پروژه جدید را به عهده می گیرم

به نظرم یک وبسایت برای امتیاز دهی و نظر به فروشنده و خریدار ایجاد بشه و امتیازهای کنونی داخلش لحاظ بشه

هر فروشنده می تونه ثبت نام کنه و یک آدرس وبلاگ به وبسایت جدید معرفی کنه (برای خریدار نیازی نیست) و پست هاش رو داخل وبلاگ خودش بریزه (امتیاز خرید هم باید از فروش جدا بشه تا معلوم بشه خریدار بهونه گیر هست یا خیر)

وبسایت عنوان محتوای جدید کاربران رو هر چند ساعت یک بار بگرده پیدا کنه

باز شدن کل محتوای وبلاگ فروشنده نیز (پس از تفهیم class تگ متن)، سمت کلاینت انجام بشه بدون اینکه فشاری به سرور بیاد

این پروژه نیازی به فریمورک سمت کلاینت هم نداره

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
شما برنامه نویسی کنید، بنده هم مدیریت پروژه جدید را به عهده می گیرم

به نظرم یک وبسایت برای امتیاز دهی و نظر به فروشنده و خریدار ایجاد بشه و امتیازهای کنونی داخلش لحاظ بشه

هر فروشنده می تونه ثبت نام کنه و یک آدرس وبلاگ به وبسایت جدید معرفی کنه (برای خریدار نیازی نیست) و پست هاش رو داخل وبلاگ خودش بریزه (امتیاز خرید هم باید از فروش جدا بشه تا معلوم بشه خریدار بهونه گیر هست یا خیر)

وبسایت عنوان محتوای جدید کاربران رو هر چند ساعت یک بار بگرده پیدا کنه

باز شدن کل محتوای وبلاگ فروشنده نیز (پس از تفهیم class تگ متن)، سمت کلاینت انجام بشه بدون اینکه فشاری به سرور بیاد

این پروژه نیازی به فریمورک سمت کلاینت هم نداره
من خود بخش بازارچه پرشین تولز رو که نگاه میکنم، واقعیتش کار راحتی هست که در ابتدا عین همین سیستم رو تو یک سایت راه بندازم

توی بخش های مختلف بازارچه، کاربران بتونن تاپیک جدید بزنن و هر کس نظرات خودش رو بگه و پیشنهاد قیمت بده
امتیازها هم از پرشین تولز به این سایت منتقل بشه

و یا میشه که بعد از تاپیک زدن، بشه پیشنهاد قیمت جداگانه ای داد و همه بتونن پیشنهاد رو ببینن و نظر دادن تو بخش دیگری باشه
مثلا صفحه به دو بخش تقسیم بشه و نظرات تو یک بخش و پیشنهادات قیمت تو بخش دیگه دیده بشه

هر کسی هم خواست بتونه مثل ایسام مبلغ واریز کنه و بعد از توافق طرفین مبلغ آزاد بشه
یا کارهایی از این دست که به ایجاد اعتماد کمک میکنه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من خود بخش بازارچه پرشین تولز رو که نگاه میکنم، واقعیتش کار راحتی هست که در ابتدا عین همین سیستم رو تو یک سایت راه بندازم

توی بخش های مختلف بازارچه، کاربران بتونن تاپیک جدید بزنن و هر کس نظرات خودش رو بگه و پیشنهاد قیمت بده
امتیازها هم از پرشین تولز به این سایت منتقل بشه

و یا میشه که بعد از تاپیک زدن، بشه پیشنهاد قیمت جداگانه ای داد و همه بتونن پیشنهاد رو ببینن و نظر دادن تو بخش دیگری باشه
مثلا صفحه به دو بخش تقسیم بشه و نظرات تو یک بخش و پیشنهادات قیمت تو بخش دیگه دیده بشه

هر کسی هم خواست بتونه مثل ایسام مبلغ واریز کنه و بعد از توافق طرفین مبلغ آزاد بشه
یا کارهایی از این دست که به ایجاد اعتماد کمک میکنه
اگر قراره اون سایت ادامه ی اینجا باشه پس باید همه مشخصات یکی باشه از جمله نام کاربری و تاریخ عضویت یا حتی تعداد نوشته ها و امتیازات ... همه ی اینها در اینکه خریدار بتونه به فروشنده اعتماد کنه تاثیر داره

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
اگر قراره اون سایت ادامه ی اینجا باشه پس باید همه مشخصات یکی باشه از جمله نام کاربری و تاریخ عضویت یا حتی تعداد نوشته ها و امتیازات ... همه ی اینها در اینکه خریدار بتونه به فروشنده اعتماد کنه تاثیر داره
امتیازات و خلاصه ی فعالیت ها رو میشه به راحتی تو سایت جدید انتقال داد
نوشته رو به این راحتی نمیشه انتقال داد ولی میشه نوشته های جدید کاربران بزنن و مقاله و بحث و ... باز کنند

به نظرم هر کاری از دستمون برمیاد باید انجام بدیم تا چنین انجمنی نابود نشه

برای اعتماد سازی میشه روشهای سایت هایی مثل ایسام رو اینجا هم استفاده کرد
فقط نباید تنها به فکر پول درآوردن بود و این تعرفه های ایسام واقعا مزخرف هست و به گونه ی بهتری میشه عمل کرد

به نظرم میشه یک هیئت موسس تشکیل داد که روی این ایده وقت و انرژی بگذارن و چند نفر گرداندن بازارچه های مختلف رو به عهده بگیرن

برای برنامه نویسی مثل من، تولید چنین سایتی اصلا سخت نیست
ولی وقت گذاشتن روی بررسی تاپیک ها و کنترل حرف های کاربران و منطبق بودن با قوانین مملکتی، خیلی سخت هست که با کمک نفرات فعال میشه به راحتی بر این مشکل غلبه کرد

Last edited:

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
به نظرم من بیشتر دلیلش اقتصادی هست
احسان اگر این 20 سالی که وقتش پای این سایت گذاشته پای هر کار یا تخصص دیگه ای میذاشت موفقتر بود
داستان F21 هم باعث شد 60-70 درصد کاربرا برای همیشه ریزش داشته باشه و کلی هم حاشیه برای احسان ایجاد کرد
مضاعف بر اون امدن انواع شبکه های اجتماعی روی موبایل باعث شده دوران طلای فروم ها به پایان برسه خیلی فروم های دیگه فارسی و خارجی هم از بین رفتن در طی این سالها اگر هنوز این سایت تا حالا زنده مونده بخاطر بازارچه اش بوده

الانم احساس میکنم احسان نه دیگه علاقه و حوصله سر زدن به سایت داره نه براش منفعت مالی مناسبی مدیریت این سایت هم دردسر های خودش داره

من از همین جا از احسان جان از صمیم قلبم براش ارزوی خوشبختی و موفقیت میکنم و بسیار ازش تشکر میکنم این سایت رو راه اندازی کرد که زمینه اشنای با هزاران دوست از چهار گوشه ایران عزیز برامون فراهم کرد دوستانی که هر وقت به یادشون میفتیم لبخندی بر لبانمون و خاطرات شیرین فراوانی برامون تداعی میشه
@ehsan

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
اگر مدیریت خسته شده یا مشغله کاری داره یا اصلا دوست نداره ادامه بده ، فروم میتونه واگذار کنه به گروه جوانتر و با انگیزه تر ، سر یه مبلغی توافق کنه

همش الکیه از سه سال قبل قرار بود روز آخر اردیبهشت فقط بخش بازارچه فروم بسته بشه . یه نگاه به تصمیمات چند ماه اخیر و کارایی که قرار بود انجام بشه بنداز . داستان از این قرار بود . یه شور و اشتیاق زیادی توی پستای hwt بود . جوونیای خودمو تو این بچه میدیدم . از همون روز اول که اومد تاپیک نظرسنجی در مورد تغییر قوانین گرافیکو زد همه ما گفتیم اون منجی موعود که منتظرش بودیم ظهور کرد . من از زمین بلند شدم به سمت مشهد ایستادم دستمو گذاشتم رو سینم گفتم السلام علیک یا ادمین القضات . بعدش تاپیک دوم با عنوان چه نرم افزارایی باشنو زد ولی نمیدونم چرا وسطش این پست داخل عکس زیرو داد .
1682471904352.png

تو لحن صحبت میشه عصبانیت زیادو دید . واقعا این یدونه ادمین که قراره اینجارو به ایسام تبدیل کنه باید وقتشو برا این چیزای ساده بزاره ؟ خیلی از این یوزرایی که hwt تو عکس بالا بهشون اعتراض داره الان اومدن اینجا میگن وای ما از بچگی اینجا بزرگ شدیم مادرمون مارو اینجا زائید فروم نباشه ما میمیریم . حالا یه سوال پیش میاد : آیا خود hwt با شوق زیاد تو روز اول مدیریت میخواست فروم عین ساعت سوئیسی دقیق و منظم کار کنه که حتی به عکس بدون نام کاربری یوزر دویست سیصد امتیازی هم گیر میداد یا یه عده میرفتن گزارش میکردن چرا تاپیک فلانی عکس تست هارد یا گرافیک نداره و صاحب اون تاپیکام به ادمین میگفتن اول برو به تاپیکای بدون عکس با نام کاربری گیر بده بعد بیا سرغ ما .

من یه عده رو میدیدم تاپیک مزایده میزدن با قیمت پایین میدیدن به قیمت مدنظرشون نرسید جمش میکردن تاپیک معمولی میزدن . تاپیک فروش یا مزایده میزاشتین ولی وسطش میگفتین خارج فروم فروش رفت . بعضیا قیمت نمیزاشتن که هرکی میاد بنویسه قیمت . یعنی یه عده قوانین فرومو به فلانشون گرفته بودن جوری که وقتی یکی گزارش میکردشون اونا هم به hwt میگفتن اول برو اون تاپیکایی که عکس با نام کاربری ندارن یا تست هارد و گرافیک ندارنو درست کن بعد به من گیر بده . خب این بنده خدا چیکار کنه بیاد صد نفر آدمو یه شبه اصلاح کنه ؟ مگه خودتون نمیدونید قانون فروم چیه . بیاید یه لیست از بدیهیترین چیزایی که باید رعایت میکردین اما انجام ندادینو ببینید تو عکس زیر . حالا بگین مدیریت چرا بچه های اینجارو آدم حساب نکردی ازشون نظر سنجی کنی . مگه شماها مدیریتو آدم حساب کردین ؟ زدین دهن طرفو سرویس کردین بعد میگین آقا غوله فرمودن همینه که هسسسسس .
1682472743563.png

تازه قرار بود 10 اردیبهشت فاز اول پروژه "اجرای مرحله به مرحله کارت گرافیک" کلید بخوره و تا شهریور ماه ادامه داشته باشه که به مرحله نهایی برسه بعد یه عده باور کردن که از سال 1397 روز 31 اردیبهشت 1402 بعنوان روز پایان فعالیت فقط بخش بازارچه فروم انتخاب شده بود و جالبه که hwt هم اینو نمیدونست و کاملا اتفاقی این اواخر ناراحت بود . ناراحتی بیش از حد hwt تو پستای یک ماه گذشتش کاملا مشهوده بنده خدا بریده دیگه . هرکی هم با صفر امتیاز میومد تو فروم یه اورد ناشتا میداد که فروم اینجوری باشه خوبه اونجوری باشه خوبه . جدیدا هم که دیگه شاهد مسخره ترین تاپیکای شکایت بودیم . اون مداد منو برداشت اون به خطکش من دست زد .

یه عده میگن کد نویسن دقیقا عین اینجارو میسازن و بچه هارو منتقل کنن یا اینکه بعضیا لینک کانال تلگرامی میزارن . ولی مشکل اینا نیست مشکل مدیرییت درست هستش . اینجا باید به همین شکل با چنتا ادمین اصلاح بشه نه فقط با یک نفر . من میگم به @Forum Manager بگیم که یک ماهو نیم بصورت آزمایشی بهمون فرصت بده تا با یه تیم سه نفره از با تجربه های اینجا که تو رای گیری مشخص میشن خودمون اینجارو مدیریت کنیم . فقط تا پایان خرداد ماه . اگر تو این یک ماه اوضاع خوب پیش نرفت فروم جمع بشه .

افرادی که بالای 100 امتیازن حق رای دارن و اسم سه نفرو که قبولشون دارن تو یه تاپیک بگن و در نهایت از بین اونا سه نفری که بیشترین رای رو آوردن بعنوان ادمین انتخاب بشن . کلی یوزر هست اینجا که خیلیا قبولشون دارن . من خودم نظرم روی تیم مدیریتی Hamed2G و مترجم و Sanaka هستش . یوزر حامد که درگذشته هم قصد مدیر شدنو داشته و فکر کنم تعداد زیادی قبولش داشته باشن و یوزر مترجم که هم ایده هاشو داره هم علاقشو یوزر Sanaka هم که الان داره کانال تلگرام فرومو مدیریت میکنه و بلده تا حد زیادی مدیریت تعداد زیادی کاربرو .

نظرتون چیه ؟ فروم که میخواد بسته بشه آخر اردیبهشت یک ماه به خود بچه های اینجا فرصت داده بشه ببینن میتونن خودشون اینجارو مدیریت کنن یا نه . اگر نتونستیم خودمون با خودمون کنار بیایم که پس دیگه هرکی بگه چرا ادمینا بستن چرا اینکارو کردن چرا نظر بچه هارو نخواستن داره حرف مفت میزنه . اونوقت معلوم میشه کارشون درست بود و ایراد از ما بوده . اگر با این نظر من موافق هستین لایک کنید این پستو تا بلکه با استناد به تعداد لایکا صورت جلسه کنیم بفرستیم برای فروم منیجر ببینیم لایحه تصویب میشه یا نه .

Last edited:

pc hardware

Registered User
لایک‌ها
66
با سلام
کاش یه نظر سنجی و یا حداقل توضیحی در این مورد به کاربران داده می‌شد. سرمایه این سایت کاربرانش هستن و قطعن با این کار بیشتر از نصف کاربران سایت ریزش میکنن و در اصل یه جور خودکشی.
یاد hwt افتادم که چطور بدونه هیچ خبر و اطلاعیه بست شد و واقعن شوک بزرگی به خیلی‌ها از جمله خودم وارد شد.
مدیریت محترم به احترام وفا داری کاربران حداقل دلیل این کار رو بگید یا تجدید نظر کنید.

KHOSHEHGIR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
با اینکه فعالیت زیادی نداشتم ولی با ادمای باهوش و خاصی اشنا شدم
تو گفتگوها تجربه های خوبی منتقل میشد
از مدیریت متشکرم بابت این فضا
اینده هم هر چی تصمیم گرفتن برام محترمه
هیچی تو این دنیا دائمی نیست

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
به نظرم دارن کامنتارو میخونن و میخندن.یه شک به بازارچه دادن نترسین دوستان
گمان‌نمیکنم..
مدیریت اینجا همیشه به سمت تخریب بی دلیل بوده تا منفعت طلبی و پول دوستی..

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
جالب اینجا ست @hwt غیب شده :rolleyes: کجایی استاد نماز فرادی ول کن بیا اینجا اقتدا کنیم....
ایشان هم که @Forum Manager مثل استاد مکاارم هستند "حرام است، نمی شود، راه ندارد، شیفت دیلیت زارت":censored:
اون غول ehsun هم که جرات ندارم @ بزنم میاد صاف این تاپیک هم پاک می کنه....:(

من فقط موندم در این شانس کجم! در هر فرومی قدیمی شدم صاحب فروم یهو تسمه تایم پاره کرده....به هیچ صراطی هم مستقیم نمیشه....

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
تا جایی که من در این سال ها به یاد دارم وقتی مدیریت میخواسته یک بخش رو تعطیل کنه اینکار رو کرده و گفتن و درخواست کاربرها هم هیچ فایده ای نداشته
حالا اعضا 10 جور ایده و نظر میدن اما در مجموع مدیریت بعیده حتی وقت بزاره بخونه
اتفاقا اینکه هیچ مدیری در اینجا پاسخ نمیده مشخصه که از قبل کاملا هماهنگ شده و اعلام شده که تصمیم ادمین قطعی هست و کسی از مدیرها نظر و پاسخی نده وگرنه حتما یکی از مدیرها یک خط اینجا مینوشت
برای همین همون ایده ی خارج از محیط سایت رو بررسی کنید بهتره تا به نتیجه برسه

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
ایده خوبی دوستان دادن بابت راه اندازی
با این حال

ایده خوبی هست ولی به این سرعت فکر نمیکنم انجام شدنی باشه
برنامه نویس و طراح زیاد داریم ولی کاربران قدیمی که بخشی از تخصص آنها فروشندگی هست باید به نحوی به : برند جدید و پشتیبان اعتماد داشته باشند (محاله و سخته)
و کار سختی هست بدست آوردن اعتماد در این شرایط که بعضی از کاربران قدیمی خاطرات منفی خود را از نحوه فروش بیان کردند.

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
بازارچه وبمستری بجز پی تی کجا خوبه؟
وب هاستینگ تالک مُرده
شاپ کیپر تقریبا دیگه مومیایی شده
گروه های تلگرام هم مدیر های عقده ای زیاد هست پاک میکنن یا انتظار دارن پول بدیم بهشون برای تبلیغات
تو دیوار آگهی بزنم دسته بندی پولی حساب میشه و فقط روز اول دیده میشه
تو سایت های درج آگهی مثل ایران تجارت و... برم مخاطب و بازدید ندارن

تمام مشکلات گفتید و فقط سایت های دیگه یوزر فرندلی نیستند و بازدید اصلا ندارن و مردن .
پروژه فروش قطعات دست دوم لیون کامپیوتر هم که چند ماهه شکست خرده

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
لطفا اگه کسی طراحی فروم و سایت بلده یه کمک همگانی کنیم یه فروم جدید بالا بیاد خیلی بهتره.

اخه فقط فروم لیون میمونه اونم که بدتره😅

یه ارمین ابیشی بیسواد توشه انگار مثلا فرماندهی ایرانو بهش دادن
به همه کاربرا میتوپه ولی کسی حق نداره بهش بگه تو...
سعید حسینی هم که میگه خدا به مشتری هاش زنگ زد و لیون کامپیوتر زنده شد.
برید فروم جدید بالا بیارید اون سمتی نرید که کلا وضعیت جالبی نداره
مشکل اول این مورد طراحی و بالا اوردن هست .
اما فکر کردید چه جوری و با چه بد بختی باید مخاطب و بازدید کسب کرد؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
به نظرم هرچیزی تاریخ انقضا داره و دوره فروم هم به تاریخ انقضاش رسیده , به شخصه تو خیلی از فرومها خارجی هم سرک میکشیدم , مخصوصا فروم های دانلود ولی به جرات میتونم بگم 70-80% از معروفترین فروم هایی که میرفتم الان دیگه بسته شدن و وجود ندارند نمونه ــش warez-bb

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا