من که فعلا تصمیم گرفتم یک ماهی سایت رو ببرم رو ایران سرور (هاست دانلود)
کسی نظری نداره :-؟
نظر..
انتقاد..
پیشنهاد...
درد و دلــ...
تعریف و تمجید...
نسبت به هاست دی ال بله .قیمتها واقعا بالا هست برای سایتهای پر بازدید
خیلی بالاست...
نسبت به هاست دی ال بله .
ولی از ممد فخرایی در همین انجمن هم قیمت بگیرید . انصافش خوبه .
کیمیا هاست کاملاً تایید میشه و بسیاررررررررررررررررررررررررررررررررررر عالی هستش خیلی هم ازش راضی بودم.1)سرور قدرتمند کیمیاهاست کیمیا هاست ، ثبت دامنه ، میزبانی وب و هاستینگ ایران امروز راه افتاد پاتوق یو و چند سایت دیگر بک آپ هاشون داره انتقال میشن
2)محمدفخرایی هم از بچه های همین فروم بچه خوبیه منم ازش خوشم میاد اونم سرور قوی ای راه انداخته از اون هم خبر بگیرید
ممد رو که همه میشناسن .پشتیبان هم خوبه اما گرون
ممد فخرایی رو معرفی کنید
من 50 گیگ هاست و BW نا محدود گرفته بودم 70 - 80 از هاس دی ال
کسی سراغ داره قیمت مناسب و چیزی مث هاس دی ال؟
دوستانی که عضو نت افراز هستند اگه میشه لینک تعرفه های هاست دانلود نت افرازو اینجا قرار بدن
و یه سوال اینکه نت افراز برای چی برای هاستهای معمولیش این همه فضا میده اما اخرش نوشته که سرویس های مذکور برای دانلود/ آپلود با اتصال های همزمان بالا در نظر گرفته نشده اند؟!!!
پس حذف کردن منم میخواستم چک کنم نشدنت افزار، هاست دانلود رو فقط به کسانی میده که ازشون میزبانی هم گرفته باشن
من باهاشون صحبت کردم
گفتن هاست میزبانی هم اگه شما نرم افزار یا هر چیز دیگه ای که قانون کپی رایت داشته باشه رو قرار بدید ، اگه شکایت کردن ما بدون هماهنگی فایل رو از سرور حذف میکنیم
یعنی اینکه مثه هاست های دیگه چراغ قرمز داره و وارز نیست
در مورد شکایت کردن و حذف لینک هم ، من یه سایت خارجی داشتم که هفته ای 2 بار از گوگل وبمستر بهم اخطار میدادن و مجبور بودم پست هامو حذف کنم که البته لینکهای دانلود برای راپیدشر و ... بودن ( شبیه softarchive بود )
اینم لینک لیست قیمت های هاست دانلود تا 3 روز پیش که من چک کردم وجود داشت ، ولی امروز میزنه Not Found
http://www.netafraz.com/download.php
شاپ کیپر هم داره منتقل میکنه
چه خبره توی وب فارسی ؟ :دی
:lol:خبر اینه که دارن برای پیشواز عید هاست تکانی می کنند!