• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

XPayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا دوستم گفت اینو بپرسم ببینم شما اطلاعی دارید یا نه ؟
دوستم پدرش مشکل بینایی داره و میگه حتی 1 متر جلوتر رو هم نمیتونه ببینه ولی داره کار میکنه بیمه هم براش رد میشه سنش هم حدود 52 سالشه آیا پسرش که تک فرزنده میتونه کفالتش رو بر عهده بگیره ؟

تا اونجا که من اطلاع دارم اگه پدر زیر 60 سالش نباشه باید از کارافتاده باشه. که اینو شورای پزشکی تشخیص میده.

vertigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در صورت امكان بنده را راهنمايي بفرماييد..من بعلت تصادف كندگي pcl داشته ام كه پس از عمل جراحي قسمت شكستۀ استخوان با پيچ پلاتيني فيكس شده.. در حال حاضر هم با فيزيوتراپي تا حد زيادي خمش زانو بهبودي يافته.بعد تعطيلات هم قرار است در كميسيون پزشكي حاضر شوم؛ ميخواستم نظرتان را بدانم..با امتنان.

esool

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
بخشید یه سوال داشتم
پدر من بالای 60 سال سن داره و من 21 و برادرم 25 سال سن داره.
می خواستم ببینم تحت چه شرایطی من یا برادرم معاف میشیم؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
بخشید یه سوال داشتم

متاسفانه معافی کفالت شامل حال شما نمیشه!
مگر در شرایط خاص
که مثلا برادر شما مشکل پزشکی داشته باشن و توانایی کفالت پدر را طبق تشخص کمیسیون نداشته باشن

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه معافی کفالت شامل حال شما نمیشه!
مگر در شرایط خاص
که مثلا برادر شما مشکل پزشکی داشته باشن و توانایی کفالت پدر را طبق تشخص کمیسیون نداشته باشن

من یه برادر دارم که معافیت پزشکی گرفته، چه قدر ممکنه کفالت بگیرم و آیا کسی تجربه مشابهی داره؟ لطفا جواب بدین

vertigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان..كسي جواب ما رو نميده؟؟:(:(

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
در صورت امكان بنده را راهنمايي بفرماييد..من بعلت تصادف كندگي pcl داشته ام كه پس از عمل جراحي قسمت شكستۀ استخوان با پيچ پلاتيني فيكس شده.. در حال حاضر هم با فيزيوتراپي تا حد زيادي خمش زانو بهبودي يافته.بعد تعطيلات هم قرار است در كميسيون پزشكي حاضر شوم؛ ميخواستم نظرتان را بدانم..با امتنان.

اگر پلاتین داشته باشین معاف میشین

من یه برادر دارم که معافیت پزشکی گرفته، چه قدر ممکنه کفالت بگیرم و آیا کسی تجربه مشابهی داره؟ لطفا جواب بدین
اگر تو کمیسیون تشخیص بدن که بیماری برادر شما به گونه ای هستش که توانایی بر عهده گرفتن کفالت پدر را نداره شما هم معاف میشید

برین **** وظیفه در این مورد سوال کنید

Last edited:

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

توی خدمت به امثال شما میگن پا طلایی ؛ شما معاف از رزم میشین به احتمال زیاد

سلام
بخشید یه سوال داشتم

تحت هیچ شرایطی ؛ مگر اینکه یکی از شما دو برادر خودش بیمار باشه ...

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
توی خدمت به امثال شما میگن پا طلایی ؛ شما معاف از رزم میشین به احتمال زیاد
درسته
شدیدا توصیه میکنم اگر واقعا مشکلتون جدی نیست جزو این دسته نباشید
اولا همیشه مورد تمسخر بقیه هستید
ثانیا اکثر کارهای تمیز کردن خصوصا شستشوی توالت های ... و هرگونه حمالی مخصوص گروه پا طلایی ها هست

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

درسته
شدیدا توصیه میکنم اگر واقعا مشکلتون جدی نیست جزو این دسته نباشید
اولا همیشه مورد تمسخر بقیه هستید
ثانیا اکثر کارهای تمیز کردن خصوصا شستشوی توالت های ... و هرگونه حمالی مخصوص گروه پا طلایی ها هست

اول تحقیق کنید اگر دید که 100% معاف میشید حتما اقدام کنید

ولی برای معاف ار رزم منم پیشنهاد نمی کنم البته نه به خاطر این دلایلی که دوستمون گفتن چون تو پادگان ما اصلا از این خبر ها نبود

فقط به این خاطر که تو کارت پایان خدمت شما معاف از رزمی تون قید میشه و با این که کامل 18 ماه خدمت می کنید ولی مثل معافی پزشکی تو استخدام های دولتی به مشکل می خورید یعنی کلا استخدامتون نمی کنن همش به خاطر 2 ماه راحتی

تو پادگان ما که هر کسی مشکل داشت مدارک پزشکی می آورد و از رژه این کارا معاف می شد

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اول تحقیق کنید اگر دید که 100% معاف میشید حتما اقدام کنید

ولی برای معاف ار رزم منم پیشنهاد نمی کنم البته نه به خاطر این دلایلی که دوستمون گفتن چون تو پادگان ما اصلا از این خبر ها نبود

فقط به این خاطر که تو کارت پایان خدمت شما معاف از رزمی تون قید میشه و با این که کامل 18 ماه خدمت می کنید ولی مثل معافی پزشکی تو استخدام های دولتی به مشکل می خورید یعنی کلا استخدامتون نمی کنن همش به خاطر 2 ماه راحتی

تو پادگان ما که هر کسی مشکل داشت مدارک پزشکی می آورد و از رژه این کارا معاف می شد
در مورد قید شدن در کارت مطمئنید؟
منکه چنین چیزی ندیدم
ولی به هر حال چیز خوبی نیست
من خودم شدیدا مشکل کلیه و تنفس داشتم ودقیقا قبل از اموزشی سنگ دفع کرده بودم و کوچکترین تحرکی درد خیلی زیادی برام به همراه داشت ولی هیچ وقت حاضر نشدم معاف از رزم بگیرم
ولی بقیه واسه مسخره ترین چیزا معاف از رزم میگرفتن

vertigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در صورت امكان بنده را راهنمايي بفرماييد..من بعلت تصادف كندگي pcl داشته ام كه پس از عمل جراحي قسمت شكستۀ استخوان با پيچ پلاتيني فيكس شده.. در حال حاضر هم با فيزيوتراپي تا حد زيادي خمش زانو بهبودي يافته.بعد تعطيلات هم قرار است در كميسيون پزشكي حاضر شوم؛ ميخواستم نظرتان را بدانم..با امتنان

اگر پلاتین داشته باشین معاف میشین

معذرت ميخواهم دوباره مي پرسم دوست عزيز به سطح تحصيلات هم ربط داره؟(من دكتراي داروسازي دارم) الان از زير زانو 2 پيچ پلاتيني در پايم وجود داره.. با اين اوصاف معافيت به من تعلق مي گيرد؟(موقت يا دايم؟) و ديگر اينكه براي شركت در جلسه كميسيون پزشكي نكتۀ قابل ذكري اگر هست بگوييد در نظر بگيرم ..تشكر فراوان

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
كسي ميدونه كد مركز آموزش 86 مال كجاست و چه نيروييه؟

Mohcn

Registered User
لایک‌ها
0
من چند صفحه از این تاپیک رو خوندم اما اکثراً سوالات تخصصیه ، من یه سوال ساده دارم!:p :

من الان ترم آخر دانشگاهم (کارشناسی) ، ورودی مهر . تاریخ فارغ التحصیلی خرداد محسوب میشه؟ چند ماه بعد از فراغت از تحصیل فرصت دارم برای ارسال مدارک؟ تاریخ اعزام حداقل و حداکثر چند ماه بعد از ازسال مدارکه؟

اینو هم نفهمیدم. اگه ممکنه توضیح بدین :

با تصويب ستاد كل نيروهاي مسلح افزايش سقف تحصيلي معافيت تحصيل مشمولان وظيفه عمومي اعلام گرديد با توجه به اينكه در برخي موارد بدليل شرايط غير عادي و خارج از اراده دانشجو ممكن است سقف مجاز تعيين شده براي هر مقطع تحصيلي پاسخگوي نياز دانشجو نباشد فلذا بر اساس ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح ، با تصويب كميسيون موارد خاص دانشگاهها و وزارت خانه هاي علوم و بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد اسلامي مدت مجاز تحصيل به شرح زير افزايش مي يابد:
الف - مقاطع كارداني ، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته يك ترم
ب- مقاطع كارشناسي پيوسته ، دكتري پزشكي پيوسته و دكتري PHD دو ترم
+

Last edited:

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من تک پسرم و بابابم بازنشسته دولت،

آقای پدر متولد 2/8/1329 هست

من میخوام بدونم 2/8/1388 معافیت شاملم میشه یا نه؟

آخه یکی میگه بابات تازه وارد 59 سال میشه و یکی میگه نه 59 تمامه !!

کار سختی نیست اما هر کدوم یه دلیل میارن

او نی که میگه معاف نیستی میگه : 59=1329-1388

نمیدونم والا چطور حساب میکنن!!!:(

لطفا راهنمایی بفرماین

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
این منظورش چیه؟ تا اون جایی که من یادمه طبق آیین نامه دانشگاه برای کارشناسی طبق نظر دانشگاه میشد یکسال سقف سنوات رو اضافه کرد. یعنی لیسانس رو تا 7 سال فرصت داشتن که بخونن. یا اینکه من درست متوجه نشدم و این یه چیز جدیده؟

با تصويب ستاد كل نيروهاي مسلح افزايش سقف تحصيلي معافيت تحصيل مشمولان وظيفه عمومي اعلام گرديد با توجه به اينكه در برخي موارد بدليل شرايط غير عادي و خارج از اراده دانشجو ممكن است سقف مجاز تعيين شده براي هر مقطع تحصيلي پاسخگوي نياز دانشجو نباشد فلذا بر اساس ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح ، با تصويب كميسيون موارد خاص دانشگاهها و وزارت خانه هاي علوم و بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد اسلامي مدت مجاز تحصيل به شرح زير افزايش مي يابد:
الف - مقاطع كارداني ، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته يك ترم
ب- مقاطع كارشناسي پيوسته ، دكتري پزشكي پيوسته و دكتري PHD دو ترم
+

rayanehkhabar

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

لطفا راهنمایی بفرماین

ملاک برای معاف کردن 60 سال تمام هستش ولی اگه یه چندتایی مدرک مبنی بر از کار افتادگی پدر یا بیماری جور کنی احتمال اینکه معاف بشی زیاده.

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام چندتا پست قبل يه سوال پرسيدم كسي جواب نداد...
نميدونم دقيقا از چه طريقي بايد اقدام كنم ...تك پسر هستم پدرم متولد 1334 هست ومن 2 ترم ديگه درسم تموم ميشه(كارشناسي پيوسته) ...ديگه اينكه پدرم زانوي سمت راستش (زماني كه خودش سربازي ميرفته)ضربه خورده و الان انواع و اقسام مشكلاتي كه يك زانو ميتونه داشته باشه رو داره از قبيل پارگي ليگامن، كشيدگي تاندون،نداشتن مينيسك داخلي آرتروز شديد و تا حالا هم چند بار عمل شده !هنوز هم بازنشسته نشده
بعد اگه نتونم معافي بگيرم زماني كه ترم 9 درسم تموم بشه چقدر براي فوق وقت دارم ؟!
پيشاپيش ممنون

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3

لطفا راهنمایی بفرماین

سالگرد تولد پدر شما در سال 88 مصادف میشه با پایان 59 سالگی ایشون و میتونید برای معافی اقدام کنید
ملاک برای معاف کردن 60 سال تمام هستش ولی اگه یه چندتایی مدرک مبنی بر از کار افتادگی پدر یا بیماری جور کنی احتمال اینکه معاف بشی زیاده.

چند سالی میشه که به 59 سال تمام تغییر کرده!

بعد اگه نتونم معافي بگيرم زماني كه ترم 9 درسم تموم بشه چقدر براي فوق وقت دارم ؟!
6 ماه

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
سالگرد تولد پدر شما در سال 88 مصادف میشه با پایان 59 سالگی ایشون و میتونید برای معافی اقدام کنید

چند سالی میشه که به 59 سال تمام تغییر کرده!

دست گلت درد نکنه

لطف کردی

بالا