• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه به جز غیبت برات مشکلی پیش نمیاد

نه .. تقریبا از هیچ مزایایی بر خوردار نمیشی !

شما باید برید اقدام کنید و مراحل رو پیش برید .. کار خاصی نمی تونید بکنبد ... فقط گاهی میشه با انجام یه سری کار ها وضعیت خودتون رو در هنگام معاینه حاد تر نشون بدید .. مثلاً قبل معاینه کمی بدوید تا ضربان شما نا منظم تر بشه :D البته این موارد در مجموع اثر خیلی زیادی نداره

متشکرم دوست عزیز
منظور از
(نه .. تقریبا از هیچ مزایایی بر خوردار نمیشی !) چیه ؟

metal-music

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داشتن غیبت در روند معافیت پزشکی تاثیری نداره

دوست عزیز ممنون از جوابت
پس این که میگن برو خدمت (بخاطر غیبت) بعد اقدام کن برای معافی، به مورد من مربوط نمیشه نه؟

Last edited:

mostafa.yey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من فارغ التحصیل کاردانی هستم و تا بهمن معافیت دارم
اگه دفترچه رو بفرستم حدودا چقدر باید منتظر بمونم
حداکثر زمانش چند وقته آخه می خوام هر چی میشه به تعویق بندازم

fr1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت همه
من بدجوری گیر کردم لطف کنین یک پاسخ جامعی به من بدین .
من متولد نیمه اول 68 هستم که 31/6/88 از مقطع کاردان عمران ( کارهای عمومی ساختمان ) فارغ التحصیل شدم در کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 88 شرکت کردم و دررشته عمران – ساختمان قبول شدم .می خواستم بدونم که :
1 ) اگه در کنکور سال بعد کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 89 شرکت کنم و عمران - عمران ( یکی از گرایشهای عمران ) بیارم و بخوام که در این رشته ادامه بدم ، تطبیق واحد را انجام میدن و مشکلی از لحاظ سربازی ندارم ؟؟
2 ) اگه دانشگاه آزاد برم (عمران - عمران در نیمسال دوم ) ، واحد های رشته ای که الان می خونم (عمران – ساختمان ) را تطبیق میزنن یا نمی زنن و مشکلی از لحاظ سربازی ندارم ؟؟
3) اگه همین دانشگاه آزاد را یک ترم بخونم ( نیمسال دوم ) و در کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 89 شرکت کنم و عمران - عمران بیارم آیا از دانشگاه آزاد به غیرانتفاعی تطبیق واحد رو انجام میدن و مشکلی از لحاظ سربازی ندارم ؟

با تشکر از پاسخ دوستان:(

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

یک سوال داشتم من فوق دیپلم خود را1387/11/30 تمام کردم و الان میخوام در آزمون دانشگاه آزاد کارشناسی ناپیوسته امتحان بدم .

اما فرجه 6 ماه من اگه از تاریخ بالا حساب کنیم تا امروز حدود 18 یا 20 روز گذشته یعنی 6 ماه تمام شده که فکر میکنم غیبت هم خوردم .

حالا میخوام بدنم اگه در آزمون قبول شم چون که غیبت خوردم و دفترچه سربازی رو هم تا به امروز پر نکردم و نفرستادم آیا اگه قبول شدم میتونم وارد دانشگاه شم و ادامه تحصیل بدم یا خیر ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
آقا سلام.من یه سوال دارم.دوستایی که معافیت پزشکی گرفتن برای چشم یه مقدار در مورد کمیسیون پزشکی وفضاش واینکه چند بار تشکیل میشه چندبار معاینه میکنن واینکه مثل بیمارستان با دستگاه چک میکنن چقدر سخت گیری میکنن واینکه بچه ها گفتن پزشک عمومی هستن چه طور معاینه میکنن توضیح بدن ممنون میشم.کلا دوستانی که معافیت پزشکی چشم گرفتن بگن به نظر دکتر اول یا بیمارستان چه قذر اهمیت میدن؟یه کم فضای کمیسیون پزشکی برای چشم رو تشریح کنین دستتون درد نکنه.در ضمن من کل 133 صفحه وسوالات دوستان رو خوندم.واقعا مطالب وسوالات جالبی مطرح شده بود وواقعا دوستان فعالن وپیگیری میکنن.از همتون ممنون

asmo1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
پدر من سال 84 فوت شده و یک برادر بزرگتر از خودم دارم بنا به دلایلی درسم طول کشیده
در دانشگاه میگن که من می تونم تا 14 ترم درس بخونم و فوق دیپلمم رو بگیرم و از معافیت تحصیلی استفاده کنم می خواستم بدونم این معافیت کفالت موقت شامل حال من میشه که بتونم 16 ترم درس بخونم و لیسانس بگیرم
ضمنا برادرم در شهرستان کار می کنه و خانواده هم تهران هستن و من شهرستان درس می خونم در صورت امکان این مسئله آیا لازمه من کنار خانواده باشم

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به اقای parsimehr
مچکرم که تا اینجا من رو همراهی کردید و به همه سوالم جواب دادید
من دو تا سوال دیگه هم دارم
الان هنوز نامه نرسیده به **** وظیفه شهر ما

یعنی اگر هم برسه من تا پایان نظر کمسون باید صبر کنم چون تو دفترچه نوشته به نظر شورا نمیشه اععتراض کرد

بله .. این نامه مهر و موم شده و در جلوی شما باز میشه و مورد بررسی قرار میگیره .. اما احتمالش بسیار ضعیفه شما با نظر یک پزشک پروندتون به پایان برسه !

ایا واسه کمسیون حضور من هم اجباریه یا در غیاب من کمسیون رو تشکیل میدند.

با تشکر

بله .. حظور شما بی شک الزامیه ! چون مثلا قراره باز معاینه بشین ( هر چند فرمالیته هست:D ) و حتما باید اصل شناسنامه هم همراه خودتون ببرید

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
متشکرم دوست عزیز
منظور از
(نه .. تقریبا از هیچ مزایایی بر خوردار نمیشی !) چیه ؟
یعنی شما نمی تونید تاریخ اعزامتون رو تمدید کنید ! ( کلا هر گونه قانون و مزایایی که برای مشمولین باشه شامل غائبین نمیشه)

Last edited:

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنون از جوابت
پس این که میگن برو خدمت (بخاطر غیبت) بعد اقدام کن برای معافی، به مورد من مربوط نمیشه نه؟

نه ... این یه کسی مربوط میشه که در کمسیون پزشکی مشمول شناخته شده و می خواد باز برای معافیت اقدام کنه .. در این صورت باید اعزام بشه و بعد از اعزام ، در حین خدمت مجددا اقدام کنه

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من فارغ التحصیل کاردانی هستم و تا بهمن معافیت دارم
اگه دفترچه رو بفرستم حدودا چقدر باید منتظر بمونم
حداکثر زمانش چند وقته آخه می خوام هر چی میشه به تعویق بندازم

در کل نمیشه زمان خاصی رو تعیین کرد .. این موضوع بستگی به تعداد افرادی داره که در همون سال اقدام به ارسال دفترچه کردن و گاهی با یک سری معافیت ها ( مثل قانون سه برادری) نعداد مشمولین کاهش پیدا می کنه و در نتیجه نوبت افراد برای اعزام زودتر میشه ...
شما در یک هفته باقی مانده به اتمام شش ماه دفترچه رو ارسال کنید .. در این صورت اگر بد شانس باشین برای 3 ما بعد و اگر خوش شانس باشید برای 9 ماه بعد اسمتون در میاد که در هر حال به تاخیر انداختنش تا 2 ما کار ساده ایی هست و با یک در خواست این کار رو می کنن .. راه دیگه هم جابه جا کردن زمان اعزام خودتون با شخصیه که هم مدرک و هم استانی شما باشه

در آخر هم بگم که قانون جدیدی تصویب شده که زمان معافیت تحصیلی از شش ماه شده یک سال اما هنوز اجرایی نشده و منم نمی دونم کی ممکنه به اجرا در بیاد.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام
آقا من تا ماه دی بیشتر زمان ندارم و دارم کارهای معافیت پزشکی برای صافی کف پا رو انجام میدم
ولی این کارهای فارغ وتحصیلی و گرفتن اصل دیپلم و فوق دیپلم خیلی زمان بر هست حتی تایید تحصیلی رو گفتم 2 ماه
از اونجایی که گفتن برای معافیت پزشکی باید 3 ماه جلو تر اقدام کرد با این وضعی که من دارم اصلا نمیتونم تا دو ماه زود تر مدارک رو بفرستم
میخوام بدونم مشکلی پیش میاد یا نه ؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت همه
من بدجوری گیر کردم لطف کنین یک پاسخ جامعی به من بدین .
من متولد نیمه اول 68 هستم که 31/6/88 از مقطع کاردان عمران ( کارهای عمومی ساختمان ) فارغ التحصیل شدم در کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 88 شرکت کردم و دررشته عمران – ساختمان قبول شدم .می خواستم بدونم که :
1 ) اگه در کنکور سال بعد کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 89 شرکت کنم و عمران - عمران ( یکی از گرایشهای عمران ) بیارم و بخوام که در این رشته ادامه بدم ، تطبیق واحد را انجام میدن و مشکلی از لحاظ سربازی ندارم ؟؟
2 ) اگه دانشگاه آزاد برم (عمران - عمران در نیمسال دوم ) ، واحد های رشته ای که الان می خونم (عمران – ساختمان ) را تطبیق میزنن یا نمی زنن و مشکلی از لحاظ سربازی ندارم ؟؟
3) اگه همین دانشگاه آزاد را یک ترم بخونم ( نیمسال دوم ) و در کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 89 شرکت کنم و عمران - عمران بیارم آیا از دانشگاه آزاد به غیرانتفاعی تطبیق واحد رو انجام میدن و مشکلی از لحاظ سربازی ندارم ؟

با تشکر از پاسخ دوستان:(

در مورد تطبیق واحد ها باید برید از کارشناس رشته عمران در دانشگاه سوال کنید ... اما تا اونجا که من می دونم وقتی کسی از کاردانی به کارشناسی امتحان میده پس از قبولی فقط بیاد دروس کارشناسی رو بگذرونه و اصلا کاری به دوره کاردانی اون ندارن . چون شما فقط رشته ایی رو می تونید ادامه بدین که اونا اجازه میدن پس اگر اجازه دادن دیگه مشکلی برای تطبیق پیش نمیاد
تطبیق واحد ها هیچ ربطی به سربازی نداره .... شما اگر غایب نباشین ثبت نام می کنن و مشکل دیگه ایی ندارین

اما یک مسئله ایی که هست اینه که شما احتمالش ضعیفه که بتونید سال بعد رو دوباره امتحان بدید! چون برای شرکت در آزمون سال بعد شما باید انصراف از تحصیل بدید تا ثبت نام کنن شما رو و انصراف از تحصیل هم شما رو شمول به خدمت می کنه و شما باید به سربازی برین و توی سربازی اگر قبول شدید ترخیص میشید.

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

یک سوال داشتم من فوق دیپلم خود را1387/11/30 تمام کردم و الان میخوام در آزمون دانشگاه آزاد کارشناسی ناپیوسته امتحان بدم .

اما فرجه 6 ماه من اگه از تاریخ بالا حساب کنیم تا امروز حدود 18 یا 20 روز گذشته یعنی 6 ماه تمام شده که فکر میکنم غیبت هم خوردم .

حالا میخوام بدنم اگه در آزمون قبول شم چون که غیبت خوردم و دفترچه سربازی رو هم تا به امروز پر نکردم و نفرستادم آیا اگه قبول شدم میتونم وارد دانشگاه شم و ادامه تحصیل بدم یا خیر ؟

تا اونجا که من اطلاع دارم خیر .. افراد غائب ترخیص نمی شن .. جهت اطمینان از حوزه **** وظیفه سوال کنید

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا من تا ماه دی بیشتر زمان ندارم و دارم کارهای معافیت پزشکی برای صافی کف پا رو انجام میدم
ولی این کارهای فارغ وتحصیلی و گرفتن اصل دیپلم و فوق دیپلم خیلی زمان بر هست حتی تایید تحصیلی رو گفتم 2 ماه
از اونجایی که گفتن برای معافیت پزشکی باید 3 ماه جلو تر اقدام کرد با این وضعی که من دارم اصلا نمیتونم تا دو ماه زود تر مدارک رو بفرستم
میخوام بدونم مشکلی پیش میاد یا نه ؟

برای اقدام پزشکی شما روز آخر هم می تونید اقدام کنید ;) اینکه میگن 3 ماه زودتر اقدام کنید برای اینه که اگر احیانا شما معاف نشدید تا قبل از شش ما تکلیف پرونده شما روشن بشه و غیبت نخورید..

کار های فارغ التحصیلی اصلا زمان بر نیست و توی 2 یا 3 روز هم تموم میشه ! اصل مدرک تحصیلی هم تا زمانی که شما کارت پایان خدمت رو تحویل ندین صادر نمیشه ! و برای اعزام به خدمت فقط یک گواهی فارغ التحصیلی جهت تحویل به حوزه در اختیار شما قرار میگیره

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
پدر من سال 84 فوت شده و یک برادر بزرگتر از خودم دارم بنا به دلایلی درسم طول کشیده
در دانشگاه میگن که من می تونم تا 14 ترم درس بخونم و فوق دیپلمم رو بگیرم و از معافیت تحصیلی استفاده کنم می خواستم بدونم این معافیت کفالت موقت شامل حال من میشه که بتونم 16 ترم درس بخونم و لیسانس بگیرم
ضمنا برادرم در شهرستان کار می کنه و خانواده هم تهران هستن و من شهرستان درس می خونم در صورت امکان این مسئله آیا لازمه من کنار خانواده باشم

برای ادامه تحصیل نگران نباشید .. کاری به شما ندارن! اگر در دانشکاه ازاد هستید که اصلا خبری نیست! من خودم تا ترم 15 در دانشگاه ازاد بودم و در آخز هم مدرک کاردانی از رشته کارشناسی بهم دادن و بدون غیبت اعزام شدم به خدمت

در مورد معافیت موقت هم فکر نکنم بتونید کاری کنید چون این قانون کفالت موقت شامل مراقبت برادر یا خواهر کوچک میشه

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
آقا سلام.من یه سوال دارم.دوستایی که معافیت پزشکی گرفتن برای چشم یه مقدار در مورد کمیسیون پزشکی وفضاش واینکه چند بار تشکیل میشه چندبار معاینه میکنن واینکه مثل بیمارستان با دستگاه چک میکنن چقدر سخت گیری میکنن واینکه بچه ها گفتن پزشک عمومی هستن چه طور معاینه میکنن توضیح بدن ممنون میشم.کلا دوستانی که معافیت پزشکی چشم گرفتن بگن به نظر دکتر اول یا بیمارستان چه قذر اهمیت میدن؟یه کم فضای کمیسیون پزشکی برای چشم رو تشریح کنین دستتون درد نکنه.در ضمن من کل 133 صفحه وسوالات دوستان رو خوندم.واقعا مطالب وسوالات جالبی مطرح شده بود وواقعا دوستان فعالن وپیگیری میکنن.از همتون ممنون

کمسیون پزشکی در شهرستان ها کاملا فرمالیته هست و توش هیچ خبری از هیچ دستگاهی نیست ( توی تهران شاید دستگاهی باشه توی کمسیون! نمی دونم من) . و تصمیم فقط بر اساس نظر پزشک های قبلی هست
معاینه اولیه که برای تشکیل پرونده هست معمولا یک پزشک عمومیه که گاهی همون پزشک هم یک معاینه اولیه از طرف یک متخصص رو می خواد ازتون که بر اساس تصمیم اون برگه معافیت رو پر کنه و مهر بزنه
برای معاینه هم معمولا 2 پزشک متخصص ( که از طرف بیمارستانی که حوزه شما رو به اونجا معرفی میکنه) باید شما رو ببینن اما گاهی به پزشک سومی هم شما رو ارجاع میدن

در پایان بگم که من خودم همچین مراحلی رو نگذروندم و این ها رو بر اساس پرس و جو های خودم متوجه شدم و برای اطمینان از دوستان اگر کسی خودش معاف پزشکی شده به این دوستمون پاسخ بده

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا اونجا که من اطلاع دارم خیر .. افراد غائب ترخیص نمی شن .. جهت اطمینان از حوزه **** وظیفه سوال کنید

مگه میشه که هنوز دفترچه را پر نکردیم تمدید کنیم سربازی را ؟

من هنوز دفترچه سربازی رو پر نکردم که بفرستم . تاریخ اتمام دانشگا ه هم 1387/11/30 هستش الان هم فکر کنم 20 روزی از فرجم گذشته و هنوز دفترچه را نفرستادم .

حلا میخوام بدنم که اگه دانشگاه آزاد کارشناسی قبول شم میتونم ادامه تحصیل بدم یا خیر ؟

(راستی اینکه میگن اگه از فرجت گذشته باشه بعد مثلا 1 ماه بعد از فرجه 6 ماه دفترچه را پست کنی شاید غیبت نخوریم شاید هم بخوریم ؟ میشه اینجوری یعنی شانسی باشه ؟)

تورو خدا درست بگین من چه کار کنم میتونم دانشگاه امتحان بدم و اگه قبول هم شدم چون دور دفترچه را پیت کردم ادامه تحصیل بدم ؟

این خبر منظورش چیه آیا ربطی به من دار ه ؟
این لینک را بخوانید:

http://police.ir/Portal/Home/ShowPa...df1d8&ID=305d6326-a38b-4c59-a4db-b34f4aba9b17

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
مگه میشه که هنوز دفترچه را پر نکردیم تمدید کنیم سربازی را ؟

من هنوز دفترچه سربازی رو پر نکردم که بفرستم . تاریخ اتمام دانشگا ه هم 1387/11/30 هستش الان هم فکر کنم 20 روزی از فرجم گذشته و هنوز دفترچه را نفرستادم .

حلا میخوام بدنم که اگه دانشگاه آزاد کارشناسی قبول شم میتونم ادامه تحصیل بدم یا خیر ؟

(راستی اینکه میگن اگه از فرجت گذشته باشه بعد مثلا 1 ماه بعد از فرجه 6 ماه دفترچه را پست کنی شاید غیبت نخوریم شاید هم بخوریم ؟ میشه اینجوری یعنی شانسی باشه ؟)

تورو خدا درست بگین من چه کار کنم میتونم دانشگاه امتحان بدم و اگه قبول هم شدم چون دور دفترچه را پیت کردم ادامه تحصیل بدم ؟

این خبر منظورش چیه آیا ربطی به من دار ه ؟
این لینک را بخوانید:

http://police.ir/Portal/Home/ShowPa...df1d8&ID=305d6326-a38b-4c59-a4db-b34f4aba9b17

بله این صفحه دقیقا مربوط به شما میشه :
حذف محدوديت 6 ماهه معافيت تحصيلي مشمولان قانون خدمت وظيفه عمومي

ه موجب مقررات قانون خدمت وظيفه عمومي كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر 6 ماه پس از فراغت از تحصيل مهلت دارند تا خود را جهت انجام دوره ضرورت معرفي نمايند و چنانچه در مدت فوق ( 6 ماه پس از فراغت از تحصيل ) در مقطع بالاتر پذيرفته شوند مجاز به ادامه تحصيل خواهند بود.

نظر به اين كه عده اي از مشمولان وظيفه پس از مدت زمان 6 ماه در دانشگاه پذيرفته مي شوند لذا قادر به ادامه تحصيل نخواهند بود . از آنجاكه اين امر مشكلاتي را براي عده‌اي از جوانان ايجاد كرده بود حسب پيشنهاد سازمان وظيفه عمومي به ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا محدوديت فوق براي ادامه تحصيل حذف گرديد.بر اين اساس كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر تا 6 ماهه پس از فراغت از تحصيل خو را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفي نمايند و مرتكب غيبت نشوند.ليكن خارج از مدت 6 ماهه در دانشگاه پذيرفته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد .

که با کاری که شما انجام دادید قاعدتا باید غیبت بخورید! اینکه میگن تا چند روز بعدش هم ممکنه مشکلی پیش نیاد برای زمانی بود که مشمول دفترچه رو پست می کرد و با احتصاب تاخیر دریافت نامه توسط پست یه چند روزی رو هم تخفیف می دادن نه الان که توی پلیس +10 در همون روز شما رو ثبت نام میکنن! اما توی این حکومت بی در و پیکر هر اتفاقی ممکنه بیفته و شایدم شما غیبت نخورید
از قدیم گفتن سری که درد نمی کنه دستمال بهش نمی بندن! خوب شما چرا اقدام نکردید توی این شش ماه که حالا کار به اما و اگر برسه؟؟
کلام آخر اینکه ..... شما هیچ دلیلی نداره که الان دفترچه رو نفرستید ! حالا یا غیبت می خورید یا نمی خورید اما دست روی دست گذاشتنش کمکی به شما نمی کنه .. اگر غیبت نخوردید که یه جعبه شیرنی هم بابت خوش شانس بودنتون بگیرین ببرین خونه ! اگر غیبت خوردید هم دیگه راهی نداره و زیاد خودتون رو اذیت نکنید .. البته با داشتن غیبت هم می تونید در کنکور شرکت کنید! اگر زود اقدام کنید خدمت شما تا قبل از کنکور 90 تموم میشه .. البته می تونید توی کنکور 89 هم شرکت کنید و در صورت قبولی ترم اول رو مرخصی بگیرید.

اما من با تجربه خودم بهتون پیشنهاد می دم برین به سربازی و بعدش ادامه تحصیل بدین.. چرا؟ چون شما چیزی رو از دست نمیدین بلکه یه جورایی از بقیه جلو هم میفتین ... شما با داشتن مدرک کاردانی در بسیاری از آزمون های استخدامی می تونید شرکت کنید و در واقع هم می تونید ادامه تحصیل بدین هم کار کنید .. در کل داشتن کارت پایان خدمت یک برگ برنده هست برای شما

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان .

من یه سؤال داشتم اینکه:

من از هر کسی میپرسم برای ادامه تحصیل به سربازی و مشکلات برمیخورم بهم میگن تا زمانی که شما داری ادامه تحصیل میدی ( درس میخونی ) نمیبرنت سربازی و کاریم بهت ندارن! حالا واقعاً این درسته؟ با توجه به شرایط من»» ( ص.1 || ص.4 ) متشکر...

بالا