سلام دوستان
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید .
من در تاریخ 4/2/89 کمیسیون پزشکی ام برگزار شد و سرباز شدم . الآن به برگ سبزم احتیاج دارم . کسی میدونه که چطوری میشود برگ سبز را زودتر از اینکه پست به در منزل بیاورد بدست آورد ؟در ضمن من ساکن شیراز هستم .
سلام دوستان
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید .
من در تاریخ 4/2/89 کمیسیون پزشکی ام برگزار شد و سرباز شدم . الآن به برگ سبزم احتیاج دارم . کسی میدونه که چطوری میشود برگ سبز را زودتر از اینکه پست به در منزل بیاورد بدست آورد ؟در ضمن من ساکن شیراز هستم .
میشه بگین چجوری بود شورای پزشکی ؟ نوع بیماریتون چی بود ؟
دوستان خسته نباشید
پدرم 2 خرداد 59 سالش تموم میشه و میره تو 60 سال خودم دانشجو ویک سال از درسم مونده یه برادر دارم که ابان امسال 17 سالش میشه میخواستم بدونم با این شرایط من میتونم کفالت پدرم بگیرم و معاف شم؟
در شورای پزشکی برگه معاینات پزشکی که با مراجعه به بیمارستانی که از طرف **** وظیفه معرفی شده بودم توسط سه پزشک بررسی شد و با توجه به آیین نامه های پزشکی **** وظیفه مشخص میکنند که فرد معاف دائم است یا معاف از رزم یا هیچکدام .
مشکل من ارتوپدی بود قبلا یک شکستگی در زانویم داشتم .
آیا شما رو تو **** وظیفه هم معاینه کردن یا با توجه به مدارک گفتن نه ؟
من رفتم بیمارستان امام ***** که خودشون معرفی کردن دکتر اونجا گفت شما واریکسل گرید 3 دارید گفت معافی حالا میخوام بدونم شانس معافیتم چقدره ؟
???????کسی در مورد معافیت پزشکی میتونه کمکی کنه؟
من بصورت ژنتیکی در حالت عادی گاهی تپش قلب ناگهانی پیدا میکنم که یکبار شدید بود ضربان گرفتیم 20 بار در 5 ثانیه!!!
و بعد به صورت خودبخود هم خوب میشه
گاهی 2-3 بار در سال و گاهی 2 بار در یک ماه! گاهی نیم ساعت طول میکشه و یک مورد از صبح ساعت 9 تا 5 بعد از ظهر طول کشید
آیا بیماری مادرزادی به حساب میاد؟
دو تا برادرهامم در حال خدمتند که یکیشون غیبت داشته
پدرم هم 65 ساله هست
منم در آستانه انصراف از دانشگاه
پیشنهادی دارین؟!
فتق و واریکوسل جزء بیماریهایی هست که تو شورای پزشکی توسط متخصص معاینه میشه.در واقع اصلی ترین ومهمترین نظر رو تو شورا میدن. برای این نوع بیماریها مدارک و... زیاد مهم نیست.بیمارستان در واقع یه مرحله غربالگریه که اونایی که واقعا بیماری دارن با اونایی که مشکلی ندارن از هم سوا بشن.
سلام
مثلا اگه متخصص بیمارستان بگه طرف فتق یا واریکوسل داره...بازم ممکنه متخصص شورای پزشکی رد کنه؟ چه دلیلی وجود داره که رد کنن؟ بخصوص برای فتق، چون بالاخره یا یکی این بیماری رو داره یا نداره،حد وسط که وجود نداره. البته برای واریکوسل ممکنه درجه اش مطرح باشه ولی برای فتق میدونین چجوریه؟؟
ممنون
آیا شما رو تو **** وظیفه هم معاینه کردن یا با توجه به مدارک گفتن نه ؟
من رفتم بیمارستان امام ***** که خودشون معرفی کردن دکتر اونجا گفت شما واریکسل گرید 3 دارید گفت معافی حالا میخوام بدونم شانس معافیتم چقدره ؟
1- میدان **** (تقریباً مرکز تهران)سلام
از دوستان عزیز علی الخصوص بچه های شیراز درخواست کمکی دارم .
من تا حالا تهران نرفته ام و آشنایی هم در آنجا ندارم .الآن هم بخاطر ضرورت باید به **** وظیفه تهران مراجعه کنم .
1- میخواستم بدانم که آدرس دقیق **** وظیفه تهران کجاست؟
2- آیا برای تغییر زمان اعزام باید روز خاصی به **** وظیفه رفت یا در تمام ایام هفته میشود ؟
3- این درسته که اتوبوسهایی که از شیراز به تهران میروند مقصدشان پایانه های مختلفی در تهران است ، نزدیکترین پایانه به **** وظیفه کجاست ؟
4- پس از پیاده شدن از اتوبوس چطور خودم را به **** وظیفه برسانم ؟ قیمت تاکسی دربست از پایانه تا **** وظیفه چند تومن است ؟
در **** وظیفه آدرس یه تعداد متخصص هست که هرکس برای مشکلی که دارد پیش از اقدام برای معافی برای مشاوره گرفتن به آنها مراجعه میکند . شما هم به متخصص قلب مراجعه کن .کسی در مورد معافیت پزشکی میتونه کمکی کنه؟
من بصورت ژنتیکی در حالت عادی گاهی تپش قلب ناگهانی پیدا میکنم که یکبار شدید بود ضربان گرفتیم 20 بار در 5 ثانیه!!!
و بعد به صورت خودبخود هم خوب میشه
گاهی 2-3 بار در سال و گاهی 2 بار در یک ماه! گاهی نیم ساعت طول میکشه و یک مورد از صبح ساعت 9 تا 5 بعد از ظهر طول کشید
آیا بیماری مادرزادی به حساب میاد؟
دو تا برادرهامم در حال خدمتند که یکیشون غیبت داشته
پدرم هم 65 ساله هست
منم در آستانه انصراف از دانشگاه
پیشنهادی دارین؟!