• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
کسی نبود به سوال من جواب بده ؟
2i8d4ao.gif

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدت خدمت با مدرک پزشکی در نیروی انتظامی چقدر هست و خدمت چطور بهشون خواهد گذشت..توی شهر خودشون میفتن یا بعدها میتونن انتقال بگیرن؟؟لطفا در مورد کل مرخصی هاشونم بنویسید..ممنون

kiasha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز, من ACL و PCL زانوم پاره شده ولی مینیسک سالم مونده و هنوز عمل هم نکرده ام
می خوام بدونم با این شرایط میشه معافیت دائم گرفت یا خیر... اگر عمل کنم و اختلال حرکت نداشته باشم چطور؟

Alifar2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من در تاریخ 01/10/81 در شرکت هوا÷یمائی به صورت تعهد 9 ساله استخدام شدم اکنون بعد از 8 سال به دلایل مشکلات خانوادگی می خواهم از شرکت استعفا دهم شرکت میگوید ما به **** وظیفه اعلام می کنیم که شما یک سال کمتر از تعهد خدمتتان در شرکت بوده اید
می خواستم ببینم سازمان **** وظیفه چه تصمیمی در مورد بنده می گیرد
بخدا خیلی خیلی برام حیاتی و داره زندگیم از هم می÷پاشه اگه می تونید کمکم کنید لطفا خبر دهید

Last edited:

Alifar2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من در سال 01/10/81 در شرکت صنایع هواپیمائی به صورت تعهد خدمتی استخدام شده ام الان بعد از 8 سال بدلیل مشکلات خانوادگی می خوام استعفا بدهم آیا کسی از دوستان میتواند مرا راهنمائی کند که بعد از استعفا آیا من باید خدمت کنم یا از خدمت معاف می شوم لطفا در صئرتی که می توانید کمکم کنید
این موضوع برای من خیلی حیاتی است

Alifar2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من در سال 01/10/81 در شرکت صنایع هواپیمائی به صورت تعهد خدمتی استخدام شده ام الان بعد از 8 سال بدلیل مشکلات خانوادگی می خوام استعفا بدهم آیا کسی از دوستان میتواند مرا راهنمائی کند که بعد از استعفا آیا من باید خدمت کنم یا از خدمت معاف می شوم لطفا در صئرتی که می توانید کمکم کنید
این موضوع برای من خیلی حیاتی است

hosssein20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معافیت شب ادراری چه شرایطی دارد همچنین در بيمارستان نیروهای مسلح چه ازمایشاتی برای صحت این مشکل می گیرند (چون در دفترچه نوشته شده به شرط اثبات در بیمارستانهای نیروهای مسلح)

hosssein20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معافیت شب ادراري چه شرایطی دارد همچنین در بيمارستان نیروهای مسلح چه ازمایشاتی برای صحت این مشکل می گیرند (چون در دفترچه نوشته شده به شرط اثبات در بیمارستانهای نیروهای مسلح

mska

Registered User
لایک‌ها
22
من قرار هفته آینده کمیسیون پزشکی برم دوستانی که تجربه دارند لطفا اگر نکته و موردی هست راهنمایی کنند

ممنون

mohsen1388

Registered User
لایک‌ها
1
نامه معرفی به بیمارستان فقط برای بیماری ذکر شده در برگه معاینه اولیه صادر شده ومعاینات برای همون بیماری انجام میشه.در این مرحله نمیشه برای بیماری دیگه ای در خواست داد.دوباره باید از طریق **** وظیفه اقدام کنین.

اینجور نیست دوست عزیز ... تو برگه نوشته معاینات درخواست شده : فرضا بیماری های خون !
ولی شما اونجا توسط یه پزشک عمومی معاینه میشی و میتونی هر دردی دوست داشتی عنوان کنی تا اونا بررسی کنن ، من قبلا هم گفتم ، درخواست من فقط برای فاویست بود و همین هم ثبت شده بود ، یه هفته قبل از اینکه برم کمیسیون فهمیدم سینوزیتم (با توجه به اینکه مزمن هست) به کارم میاد ، اونجا همینو گفتم بدون هیچ مشکلی فقط با یه سی تی اسکن تایید شد و معاف دائم !!!!! هرچند برای طی مراحل اداری نمونه آزمایش خون هم گرفتن تا فاویست رو که اصل درخواست معاینه بوده تایید کنن و گذاشتن رو پرونده ... همونجا هم رئیس کمسیون پزشکی بهم گفت ، شما که معاف دائم هستی نیازی به تایید فاویست نداری چون معاف از رزم داره و اصولا برا شما دیگه معنا نداره ولی خب برای کامل بودن پرونده ، اینهم انجام بده که مشکلی پیش نیاد .

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واسه چاقی هم معافیت میدن ؟
kaffeetrinker_2.gif

وزن 110 کیلو و قد هم 178 می تونم وزنمو اضافه هم کنم

برادر زاده من هم قد شماست و 17 كيلو از شما سنگينتره :D تازه كم كاري تيروئيد هم داره، الان هم احتمالا تو آسايشگاه خوابيده اگه نگهبان نباشه :D:D (پادگاه عجبشير)

m.rezae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخام برای سابقه خدمت پدرم برم تبریز، متاسفانه پدرم همکاری نمیکنه:(
1-حتما باید بابامم باشه یا مدارک شناسایی و کارت پایان خدمتش کفایت میکنه؟
2-سابقه داوطلبانه با بسیجو چجوری میشه گرفت از کجا؟ضمن اینکه مدرکی دست ما نیست
3-بابام یه 2-3 تایی ترکش هنوز تو تنش مونده؛ چون بیمارستانش صحرایی بوده و مدارکش فک کنم گم شده باشه به صرف این ترکشا میشه جانبازیم بگیرم؟

خیلیییی ممنون

Last edited:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
واسه چاقی هم معافیت میدن ؟
kaffeetrinker_2.gif

وزن 110 کیلو و قد هم 178 می تونم وزنمو اضافه هم کنم

معاف که نمیشی هیچی میبرنت اونجا 40 کیلو میشی تو آموزشی بعد میری یگان میشی 170 کیلو :lol:

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
من تابستون دفترچه فرستادم اعزامم افتاد آبان بعد شهریور دانشگاه قبول شدم.برگه سفید واسم اومد منم نرفتم...

الان باز واسه من برگه سبز اومده واسه 18 بهمن روشم زده غیبت خوردی! چیکار کنم!

kiasha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی جواب سوال منو نمی دونه؟
من ACL و PCL زانوم پاره شده ولی مینیسک فقط یه مقداری کشیده شده و سالم مونده و هنوز عمل هم نکرده ام
می خوام بدونم با این شرایط میشه معافیت دائم گرفت یا خیر... اگر عمل کنم و اختلال حرکت نداشته باشم چطور؟
در ضمن من الان دانشجو هستم، واسه همین می خواهم بدونم اگه می تونم معافیت کامل گرفت, از دانشگاه انصراف بدم.. راه حل دیگه ای اگه سراغ دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
من تا آخر ماه فرصت دارم که دفترچه رو به قول قدیمیا پست کنم

آیا میتونم دقیقا روز آخر ماه اقدام کنم ؟؟
یا باید حتما چند روز زودتر اقدام بشه
ممنون میشم پساخ دقیق بدید

یا علی

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
من تابستون دفترچه فرستادم اعزامم افتاد آبان بعد شهریور دانشگاه قبول شدم.برگه سفید واسم اومد منم نرفتم...

الان باز واسه من برگه سبز اومده واسه 18 بهمن روشم زده غیبت خوردی! چیکار کنم!

دوست عزیز نگران نباش
مدارکت رو همراه با یه نامه از دانشگاه که تایید میکنن شما قبول شدی با خودت ببر **** وظیفه
اونجا واست ردیفش میکنن
کوتاهی از دانشگاه بوده که درخواست معافیتت رو ارسال نکرده به **** وظیفه

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمیسیون عالی **** هیچکس رفته یا اطلاعات داره؟ آیا دکتراش عوض میشن یا هرروز دکترخاصی هست؟

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

امریه گرفتن توی وزارت خونه ها یا استانداری می تونه برای استخدام بعد از مدت امریه تو همونجا مزیتی به حساب بیاد ؟!

یعنی تو یه اداره درپیت امریه گیرم بیاد بهتره یا استانداری ؟!

خیلی ممنون

بالا