• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
اگه متولد 72 و قبل از این باشی میتونی کسری بگیری . به سایت **** وظیفه مراجعه کن
تو سایتشون که مشخص نکرده خیلی کلی صحبت کرده!
قبلش نمی تونه بگیره؟متولد 68 اون شخص

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
دوستان لطفا یکبار به من یکی درست بگه معال میشم یا نه!!!!
من در رفتگی کتف داشتم 3 4 بار الان هم کتفام جفتشون سر جاشون شل هستن و کتف سمت چپم خیلی درد میگیره پشت ماشین...من از دررفتگی کتفم فقط 1 عکس دارم،چند وفت پیش هم به دلیل درد زیادش رفتم ام ار ای کردم و به وضوح اونجا اشاره شده که که این کتف مشکل داره و دکتر گیتی هم از پزشکای معتمد **** وظیفه بود بهم گفت که تو باید عمل بشی ولی در مورد معافی چیزی نگفت منم هیچی نپرسیدم چون خیلی جددی بود
1 دکتر دیگه هم گفت که این عمل لازم داره و معافتم میکنن ولی باید 3 تا عکس داشته باشی!!!!!!!من فقط 1کی دارم ولی اگه بدونم لازمه بازم کتفمو میدم در بیارن میرم عکس میگیرم
با توجه به همه این مسائل و اینکه من 1 بار از دانشگاه انصراف دادم و 4 سال دیگه درسم ادامه داره،ایا اگر عمل کنم کتفمو بازم معافم میکنن؟؟همینجوری بمونه تا 4 سال دیگه چی؟عمل میکنن؟؟

1 سوال دیگه اینه که من 1 برادر بزرگتر از خودم دارم حالا اگر ایشون تشکیل خانواده بده و بره سر خونه زندگی خودش و پدر من بالای 65 سال باشه معافم میکنن؟؟؟

واقعا هیچ کسی نیست که جواب منو بده؟؟خواهش میکنم یکی جواب بده

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
دوستان من قوز قرنیه دارم. چشم چپ که کاملا شدید هست و حتی عینک هم نمیتونه کاری براش بکنه (عینکی که دکتر بهم داده برا چشم چپ شیشه هست!)
چشم راستم هم بدون عینک تار میبینه.

قوز قرنیه رو معاف میکنند؟ اگه آره زیاد سخت میگیرن؟

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
ارسال جوابيه بيمارستان (‌نظريه تخصصي ) به حوزه رسيدگي كننده و بعد ارسال از طرف **** وظیفه برای حظور در شورا چقدر طول میکشه؟
لطفا دوستان زودتر جواب بدهند...
با تشکر

roka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من واسه معافيت پرشكي بعد اينكه كار پركردن برگه هاي دفترچه و واكسيناسيون و غيره رو انجام دادم رفتم پليس +10 و اونا يه برگه تاييديه ثبت اطلاعات درخواست معافيت دادن و گفتن 10 روز بمون تا واست sms معرفي به بيمارستان بياد
10 روز شد ولي هنوز sms نيومده
حالا من چطور پيگير كارام باشم؟
فرضا بعد اينكه sms اومد و رفتم بيمارستان و اونا با معافيتم موافقت كردن چه مراحل ديگه اي واسه معافيت بايد طي كنم ميشه مختصر و مفيد محبت كنين واسم توضيح بدين
باتشكر

Last edited:

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
از دوستان اینجا کسی آشنایی داره که تونه در نزاجا برای انتقال سرباز کمک کنه؟...
کلّی دعا میشه ها! :دی

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
دوستان نیاز شدیدی به راهنمایتون دارم.
من متولد ماه خرداد سال 74 هستم و الان پشت کنکورم و پارسال خرداد هم قبول شدم و مدرکم رو دریافت کردم. الان هم مثل اینکه باید برم پلیس +10 یه کارایی رو انجام بدم که طبق شنیدم باید دفتر چه ی اعزام رو پر کنم فقط مشکل اینجاست که اگه الان پر کنم اعزامم تا چند ماه اینده و قبل از ثبت نام در دانشگاه میاد اگه میشه یه راهنمایی در مورد اینکه مراحل کلی چی هست و چه طور باید اعزام رو به تعویق بیندازم بهم بدید.

هم چنین پدر بنده الان سنش 62 سال هست و ضعف بینایی و شنوایی داره هم چنین مثل اینکه جدیدا مشکل کلیوی یا همچین چیزی هم پیدا کرده (که هنوز دقیقا مشخص نیست از کجاست اما به احتمال قوی از کلیه هستش) و کمی هم ضعف بدنی پیدا کرده به نظرتون این ها باعث دریافت مافیت کفالت میشه یا نه؟ چون متعصفانه از هر دردی یه تیکش رو داره و از شانس زیبای ما هم یکی دو سال پیش شرط سنی رو از 59 بردن به 65 سال:general208::general208::general208:.این نکته رو هم ذکر کنم که بنده تنها فرزند پسر هستم.
اگه برا خودم یه گواهی کار درست کنم میتونه تاثیری داشته باشه؟
لطفا یه توضیحی هم در مورد مراحل کلی این بدید ممنون.

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
کسی میتونه برام پایان خدمت یا معافیت بگیره ؟ اگه کسی هست پخ بده

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از دوستان اینجا کسی آشنایی داره که تونه در نزاجا برای انتقال سرباز کمک کنه؟...
کلّی دعا میشه ها! :دی

صرفا جهت اطلاع میپرسم!
سرباز صفر؟ کجا خدمت میکنی میخوای بری کجا؟! چند ماه خدمتی؟

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
سلام.
بابای من سرطان لوزالمعده داره و همینطور سرطان روده ی بزرگ ! زخم معده ی خیلی حاد هم داره علاوه بر اون !( زخم همه ی معده رو گرفته)
دکترا گفتن این لوزالمعده رو نمیشه عمل کرد چون سرطان جای خاصیه و چیزایی که من سر در نمیارم ! فقط چند دوره شیمی درمانی دادن که الان 4 دورش گذشته ! گفتن بعد از این شیمی درمانی ها بیا آزمایش بده ببینیم به جایی رسیده که بتونی عمل کنی یا نه ! اگر نرسیده باشه بازم شیمی درمانی یا پرتو درمانی رو ادامه میدن تا بشه ! و توی عملی که باید انجام بشه هم لوزالمعده، بخشی از کبد، بخشی از معده، بخشی از روده( به اضافه ی منطقه ی سرطانی) و همه ی کیسه ی صفرا باید برداشته بشه ! الان توی این شرایط من که 24 سالمه و همه ی شرایط معافیت کفالت مثل تک پسری و نداشتن غیبت و ... رو دارم میتونم معافیت بگیرم ؟! منظورم نظر پزشکای **** وظیفست که به همچین موردی معافیت میدن ؟! مرسی.

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سلام.
بابای من سرطان لوزالمعده داره و همینطور سرطان روده ی بزرگ ! زخم معده ی خیلی حاد هم داره علاوه بر اون !( زخم همه ی معده رو گرفته)
دکترا گفتن این لوزالمعده رو نمیشه عمل کرد چون سرطان جای خاصیه و چیزایی که من سر در نمیارم ! فقط چند دوره شیمی درمانی دادن که الان 4 دورش گذشته ! گفتن بعد از این شیمی درمانی ها بیا آزمایش بده ببینیم به جایی رسیده که بتونی عمل کنی یا نه ! اگر نرسیده باشه بازم شیمی درمانی یا پرتو درمانی رو ادامه میدن تا بشه ! و توی عملی که باید انجام بشه هم لوزالمعده، بخشی از کبد، بخشی از معده، بخشی از روده( به اضافه ی منطقه ی سرطانی) و همه ی کیسه ی صفرا باید برداشته بشه ! الان توی این شرایط من که 24 سالمه و همه ی شرایط معافیت کفالت مثل تک پسری و نداشتن غیبت و ... رو دارم میتونم معافیت بگیرم ؟! منظورم نظر پزشکای **** وظیفست که به همچین موردی معافیت میدن ؟! مرسی.
فکر میکنم بتونی معافیتتو بگیرچون شما پدرتون بیماره وتک پسری (حالانمیدونم سن پدرتون بالا هستیا نه) احتمالا میتونی بگیری به **** وظیفه با پلیس +10 مراجعه کن.انشاله پدرتون هم سلامتیشونو بدست بیارند

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
صرفا جهت اطلاع میپرسم!
سرباز صفر؟ کجا خدمت میکنی میخوای بری کجا؟! چند ماه خدمتی؟

قوانینو تا حدودی میدونم عزیز...
شهرستان نیستم که بعد از ۶ ماه جابجاییم امکان پذیر باشه!
...داخل تهران ناچاراً باید جابجا شم.
س۳

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
قوانینو تا حدودی میدونم عزیز...
شهرستان نیستم که بعد از ۶ ماه جابجاییم امکان پذیر باشه!
...داخل تهران ناچاراً باید جابجا شم.
س۳

اتفاقا مسئله همینه که اصلا چنین قوانینی برای کسی که پارتی داره وجود نداره، میخوای یه س3 رو از اینور کشور بندازی اونور کشور در عرض حداکثر 1 هفته؟! به بند پ مراجعه کن.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
اتفاقا مسئله همینه که اصلا چنین قوانینی برای کسی که پارتی داره وجود نداره، میخوای یه س3 رو از اینور کشور بندازی اونور کشور در عرض حداکثر 1 هفته؟! به بند پ مراجعه کن.

متأسفانه مشکل همینجاست...ندارم! :(

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
آقا من زنگ زدم **** وظیفه هفته پیش و خودشون گفتن در آینده نزدیک میخوان شروع کنن به فروش سربازی.....دیگه وقتی خودشون گفتن یعنی می کنن ؟‌

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا من زنگ زدم **** وظیفه هفته پیش و خودشون گفتن در آینده نزدیک میخوان شروع کنن به فروش سربازی.....دیگه وقتی خودشون گفتن یعنی می کنن ؟‌
مطمعنی؟ چجوری همچین جوابی دادن راحت؟ قبلا هم یه مدت میفروختن اگه بفروشن عالیه

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
مطمعنی؟ چجوری همچین جوابی دادن راحت؟ قبلا هم یه مدت میفروختن اگه بفروشن عالیه

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
من رفیقم اوکراین زندگی می کنه و اومده بود ایران و می خواست بدونه میتونه معاف بشه یا نه...زنگ زدیم بعد از کلی زنگ زدم جواب دادن و سوالات رو پرسیدیم و من گوشی رو گرفتم و شرایطم رو توضیح دادم و گفتم معافی می تونم بگیرم ؟ گفتن خیر اما یه مدت دست نگه دارین در آینده نزدیک مجددا فروشی میشه برای مدت کوتاه و شایعه نیستش که میخوان باز بفروشن......دیگه پس وقتی خوده **** وظیفه اعلام میکنه یعنی شایعه نیستش....

optis2005

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان من ترم بهمن امسال که ترم نهم میشه میتونم واحدامو تموم کنم ولی از اونجایی که یک سال برای ارسال دفترچه فرصت است فکر میکنم اگه واحدامو نگه دارم تا ترم ده یعنی بهار تموم کنم بتونم دوبار ارشد شرکت کنم
به نظرتون کار درستیه؟ده ترمه شدن که مشکلی برای فرجه یکساله ایجاد نمیکنه؟
ممنون

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

بالا