تو سایتشون که مشخص نکرده خیلی کلی صحبت کرده!اگه متولد 72 و قبل از این باشی میتونی کسری بگیری . به سایت **** وظیفه مراجعه کن
قبلش نمی تونه بگیره؟متولد 68 اون شخص
تو سایتشون که مشخص نکرده خیلی کلی صحبت کرده!اگه متولد 72 و قبل از این باشی میتونی کسری بگیری . به سایت **** وظیفه مراجعه کن
آره میتونه بگیرهتو سایتشون که مشخص نکرده خیلی کلی صحبت کرده!
قبلش نمی تونه بگیره؟متولد 68 اون شخص
دوستان لطفا یکبار به من یکی درست بگه معال میشم یا نه!!!!
من در رفتگی کتف داشتم 3 4 بار الان هم کتفام جفتشون سر جاشون شل هستن و کتف سمت چپم خیلی درد میگیره پشت ماشین...من از دررفتگی کتفم فقط 1 عکس دارم،چند وفت پیش هم به دلیل درد زیادش رفتم ام ار ای کردم و به وضوح اونجا اشاره شده که که این کتف مشکل داره و دکتر گیتی هم از پزشکای معتمد **** وظیفه بود بهم گفت که تو باید عمل بشی ولی در مورد معافی چیزی نگفت منم هیچی نپرسیدم چون خیلی جددی بود
1 دکتر دیگه هم گفت که این عمل لازم داره و معافتم میکنن ولی باید 3 تا عکس داشته باشی!!!!!!!من فقط 1کی دارم ولی اگه بدونم لازمه بازم کتفمو میدم در بیارن میرم عکس میگیرم
با توجه به همه این مسائل و اینکه من 1 بار از دانشگاه انصراف دادم و 4 سال دیگه درسم ادامه داره،ایا اگر عمل کنم کتفمو بازم معافم میکنن؟؟همینجوری بمونه تا 4 سال دیگه چی؟عمل میکنن؟؟
1 سوال دیگه اینه که من 1 برادر بزرگتر از خودم دارم حالا اگر ایشون تشکیل خانواده بده و بره سر خونه زندگی خودش و پدر من بالای 65 سال باشه معافم میکنن؟؟؟
از دوستان اینجا کسی آشنایی داره که تونه در نزاجا برای انتقال سرباز کمک کنه؟...
کلّی دعا میشه ها! :دی
فکر میکنم بتونی معافیتتو بگیرچون شما پدرتون بیماره وتک پسری (حالانمیدونم سن پدرتون بالا هستیا نه) احتمالا میتونی بگیری به **** وظیفه با پلیس +10 مراجعه کن.انشاله پدرتون هم سلامتیشونو بدست بیارندسلام.
بابای من سرطان لوزالمعده داره و همینطور سرطان روده ی بزرگ ! زخم معده ی خیلی حاد هم داره علاوه بر اون !( زخم همه ی معده رو گرفته)
دکترا گفتن این لوزالمعده رو نمیشه عمل کرد چون سرطان جای خاصیه و چیزایی که من سر در نمیارم ! فقط چند دوره شیمی درمانی دادن که الان 4 دورش گذشته ! گفتن بعد از این شیمی درمانی ها بیا آزمایش بده ببینیم به جایی رسیده که بتونی عمل کنی یا نه ! اگر نرسیده باشه بازم شیمی درمانی یا پرتو درمانی رو ادامه میدن تا بشه ! و توی عملی که باید انجام بشه هم لوزالمعده، بخشی از کبد، بخشی از معده، بخشی از روده( به اضافه ی منطقه ی سرطانی) و همه ی کیسه ی صفرا باید برداشته بشه ! الان توی این شرایط من که 24 سالمه و همه ی شرایط معافیت کفالت مثل تک پسری و نداشتن غیبت و ... رو دارم میتونم معافیت بگیرم ؟! منظورم نظر پزشکای **** وظیفست که به همچین موردی معافیت میدن ؟! مرسی.
قوانینو تا حدودی میدونم عزیز...
شهرستان نیستم که بعد از ۶ ماه جابجاییم امکان پذیر باشه!...داخل تهران ناچاراً باید جابجا شم.
س۳
اتفاقا مسئله همینه که اصلا چنین قوانینی برای کسی که پارتی داره وجود نداره، میخوای یه س3 رو از اینور کشور بندازی اونور کشور در عرض حداکثر 1 هفته؟! به بند پ مراجعه کن.
مطمعنی؟ چجوری همچین جوابی دادن راحت؟ قبلا هم یه مدت میفروختن اگه بفروشن عالیهآقا من زنگ زدم **** وظیفه هفته پیش و خودشون گفتن در آینده نزدیک میخوان شروع کنن به فروش سربازی.....دیگه وقتی خودشون گفتن یعنی می کنن ؟
من رفیقم اوکراین زندگی می کنه و اومده بود ایران و می خواست بدونه میتونه معاف بشه یا نه...زنگ زدیم بعد از کلی زنگ زدم جواب دادن و سوالات رو پرسیدیم و من گوشی رو گرفتم و شرایطم رو توضیح دادم و گفتم معافی می تونم بگیرم ؟ گفتن خیر اما یه مدت دست نگه دارین در آینده نزدیک مجددا فروشی میشه برای مدت کوتاه و شایعه نیستش که میخوان باز بفروشن......دیگه پس وقتی خوده **** وظیفه اعلام میکنه یعنی شایعه نیستش....مطمعنی؟ چجوری همچین جوابی دادن راحت؟ قبلا هم یه مدت میفروختن اگه بفروشن عالیه
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY