• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
با توجه به اینکه ایران یه جنگل بی قانونه، توصیه میکنم یه آفتامات کلاشنیکف بخرید و برید نمایندگی همه رو ببندید به رگبار. با شکایت و ... فکر نمیکنم به جایی برسید.

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
با توجه به اینکه ایران یه جنگل بی قانونه، توصیه میکنم یه آفتامات کلاشنیکف بخرید و برید نمایندگی همه رو ببندید به رگبار. با شکایت و ... فکر نمیکنم به جایی برسید.

Yes! i like it.

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
از طريق سايت مديران خودرو يه ايميل بهشون بزن

داداش رفتم تهران دفتر مرکزی شکایت کردم ذرست و حسابی جوابم رو ندادن دیگه چه برسه به ایمیل

سعی کن هم ایمیل بزنی به نمایندگی مرکزی که آدرس ایمیلش تو خود سایت هست هم تماس بگیری اونقدر پاپیچ بشی رسیدگی میکنن.
من قفل در ماشینم خراب شد اسم نوشتم که از تهران بیارن اول گفتن هفته دیگه بعد گفتن اصلا تو ایران نیست و تو بار قراره چندتا دونه برسه چندتا ایمیل دادم و یکی دوبار زنگیدم داد و بیداد کردن و حرف زدن با مسئول اصلیش زنگ زد گفت واست میفرستم فلان روز برو فلان نمایندگی قفلو بگیر بده درست کنن.
تو هم همین روشو پیاده کن یه تماس هم با فروشگاه 110 که تهرانه و مرکز پخش قطعات چری هست بزن و راجب قیمتا ازش بپرس.
با یکم داد و بیداد کردن کارت راه میفته نیازی به دادگاه نیست.

ممنون بابت راهنماییت
تلفن که هیچ رفتم فروشگاه 110 با آقای صالحی مسول شکایت صحبت کردم درست و حسابی جوابمو نداد

با دفتر مرکزی تهران تماس بگیرد ببینید اونا چی می گن! آیا اونام کارشون رو تائید می کنن

تقریبا یه چیزی تو مایه های تایید بود

الآن مساله ایربگ هست
صبح که خود کارگر ها گفتن ما بلد نیستیم عصر صاحب نمایندگی زنگ زده میگه کارگر ها غلط کردن برات نصب می کنیم
الآن موندم چیکار کنم!

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
پس دیگه وقتی دفتر مرکزی هم تائید کنه نمی تونید کاری کنید توی هر محکمه ای هم اونا مدرک می دن که به این دلایل بوده و 100% زور اونا بیشتره ! یه کمپانی خودرو سازی در مقابل یه فرد عامی !! باز با دفاتر دیگه هم تماس بگیرید و سعی کنید با مدیریت اصلی ارتباط پیدا کنید تا بتونید مستقیم بپرسید

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
پس دیگه وقتی دفتر مرکزی هم تائید کنه نمی تونید کاری کنید توی هر محکمه ای هم اونا مدرک می دن که به این دلایل بوده و 100% زور اونا بیشتره ! یه کمپانی خودرو سازی در مقابل یه فرد عامی !! باز با دفاتر دیگه هم تماس بگیرید و سعی کنید با مدیریت اصلی ارتباط پیدا کنید تا بتونید مستقیم بپرسید

مجددا فردا پدرم راهی تهرانه ببینه چی میشه

این تعزیرات که گفتن چطوریه؟ کسی تا حالا موردی داشته؟

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
به شخصه یک دل پری از این نمایندگی ها دارم که نگو... مخصوصا سایپا:hmm:

مس اینکه پول نمی گیرن و قراره صلواتی کار راه بندازن

تاپیک بزودی به مکان مناسب منتقل خواهد شد.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
به شخصه یک دل پری از این نمایندگی ها دارم که نگو... مخصوصا سایپا:hmm:

مس اینکه پول نمی گیرن و قراره صلواتی کار راه بندازن

تاپیک بزودی به مکان مناسب منتقل خواهد شد.

ممنون والا ما که تقریبا از بیشتر نمایندگی های شهرمون(چه سایپا و چه ایرانخودرو و ایندفعه هم که مدیران خودرو) یه درگیری داشتیم!

راستی یادم رفته بود که بگم دفعه قبل که به مسول شکایت در دفتر مرکزی شکایت کردیم 2 تا کارشناس ایرانی و یه کارشناس چینی هم فرستادن که هنوز هم وضع ما اینه

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
به نظر من از راه قانونی به جایی نمیرسید خیلی دوندگی داره و ایران هم قانون نداره. تو مملکت بی قانون، قانونی بودن اشتباهه. یه راه دیگه بغیر از عمل کردن به روش رامبو، اینه که تماس بگیرید با چندتا روزنامه و خبرنگار که بیان خبر تهیه کنن. یا در شهر یا همچین چیزی. برید جلوی در نمایندگی اصلی رو زمین دراز بکشید. یه جوری که شلوغ بشه جمعیت جمع بشه. خلاصه آبروریزی بشه برای نمایندگی. شاید اینجوری قبول کنن که خسارت بدن

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام به همه دوستان دادا
خیلی خیلی ببخشید زنگ بزن ب ری ن تو اعصابشون
بعد بگرد دنبال بر نگار خبر گذاری زنگ بزن 20:30 از همه جا که ابروشون بره
بعد هم تهدیدشون کن
این راه خشنش انشاا... موفق شی

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
به نظر من از راه قانونی به جایی نمیرسید خیلی دوندگی داره و ایران هم قانون نداره. تو مملکت بی قانون، قانونی بودن اشتباهه. یه راه دیگه بغیر از عمل کردن به روش رامبو، اینه که تماس بگیرید با چندتا روزنامه و خبرنگار که بیان خبر تهیه کنن. یا در شهر یا همچین چیزی. برید جلوی در نمایندگی اصلی رو زمین دراز بکشید. یه جوری که شلوغ بشه جمعیت جمع بشه. خلاصه آبروریزی بشه برای نمایندگی. شاید اینجوری قبول کنن که خسارت بدن

اونجوری شلوغ بشه که ممکنه پلیس بیاد به جرایم دیگه آدمو دستگیر کنه ولی همینجوری چند نفری که اومدن گذری بهشون گفتم

با سلام به همه دوستان دادا
خیلی خیلی ببخشید زنگ بزن ب ری ن تو اعصابشون
بعد بگرد دنبال بر نگار خبر گذاری زنگ بزن 20:30 از همه جا که ابروشون بره
بعد هم تهدیدشون کن
این راه خشنش انشاا... موفق شی

ممنون پیشنهاد شما عالیه
اگه دوباره از تهران تنیجه نگرفتم باید همین کارو بکنم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
اونجوری شلوغ بشه که ممکنه پلیس بیاد به جرایم دیگه آدمو دستگیر کنه ولی همینجوری چند نفری که اومدن گذری بهشون گفتم

ممنون پیشنهاد شما عالیه
اگه دوباره از تهران تنیجه نگرفتم باید همین کارو بکنم

داداش همینه دیگه. به نظرت کسی که تو یه بانک حساب ارزی باز کرده موقعی که دلار 3000 تومن بوده مثلا 10000 دلار برده داده بانک مثلا گذاشتن تو حسابش. بعد الان که دلار 4000 تومنه میره بانک پولش رو بگیره به نرخ دولتی 1226 تومن براش حساب میکنن معادل ریال میدن! به نظرت همچین آدمی چه راهی داره بجز تهیه چند کیلو C-4 و منفجر کردن بانک مذبور؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
داداش همینه دیگه. به نظرت کسی که تو یه بانک حساب ارزی باز کرده موقعی که دلار 3000 تومن بوده مثلا 10000 دلار برده داده بانک مثلا گذاشتن تو حسابش. بعد الان که دلار 4000 تومنه میره بانک پولش رو بگیره به نرخ دولتی 1226 تومن براش حساب میکنن معادل ریال میدن! به نظرت همچین آدمی چه راهی داره بجز تهیه چند کیلو C-4 و منفجر کردن بانک مذبور؟

من دنبال یه روش بدون درد و خونریزی می گردم:D

arash911

Registered User
لایک‌ها
42

با قسمت اخر موافقم

HOSS3!N

Registered User
لایک‌ها
22
ای بابا منم تا 18 سالم شد گواهينامه رو سر 20 روز گرفتم همه امتحاناشم سرضرب قبول شدم ولی الان داره خاك ميخوره
شوقش همون هفته اوله:D

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
دوست عزیز این دعوا یک دعوای مدنی محسوب میشه و برای شکایت شما باید به دادگاه های مدنی و پر کردن فرم درخواست و حتی هزینه ی دادرسی و کلی وقت و هزینه که باید بزاری اما ببینید شما راه های دیگه ای هم مثل همون حمایت از حقوق مصرف کننده و وزارت صنایع رو هم پیش پاتون هست شما سوالتون یه مقدار تخصصی هست اما خوب اگر می خواین از راه دادگاه جلو برید هزینه و وقت زیادی باید خرج کنید که حالا بهتره فکراتون رو بکنید اگر ضرر زیادی رو متحمل شدید بهترین کار شکایت کردنه اما اگر دنبال یه راه اسون و مطمئن هستی متاسفانه همچین چیزی تو ایران نیست به جز جرم سیاسی :eek: در مورد تعزیرات اطلاعی ندارم

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوست عزیز این دعوا یک دعوای مدنی محسوب میشه و برای شکایت شما باید به دادگاه های مدنی و پر کردن فرم درخواست و حتی هزینه ی دادرسی و کلی وقت و هزینه که باید بزاری اما ببینید شما راه های دیگه ای هم مثل همون حمایت از حقوق مصرف کننده و وزارت صنایع رو هم پیش پاتون هست شما سوالتون یه مقدار تخصصی هست اما خوب اگر می خواین از راه دادگاه جلو برید هزینه و وقت زیادی باید خرج کنید که حالا بهتره فکراتون رو بکنید اگر ضرر زیادی رو متحمل شدید بهترین کار شکایت کردنه اما اگر دنبال یه راه اسون و مطمئن هستی متاسفانه همچین چیزی تو ایران نیست به جز جرم سیاسی :eek: در مورد تعزیرات اطلاعی ندارم

ممنون دوست گرامی

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

من یک ال90 نام نویسی کردم اولین ماشین من بود و قبلن پلاک نداشتم الان ماشین رو فروختم و بنام خریدار زدم الان باز یک سمند بصورت فروش نقدی از سایت ایران خودرو نام نویسی کردم حدود 40 روزه دیگه بدستم میرسه حالا سوال من اینه پلاک ماشین جدید چی میشه؟ باز با خود ماشین میاد؟ پلاک ماشین قبلی چی میشه؟

بالا