soheyl_ppc
Registered User
- نوشتهها
- 1,466
- لایکها
- 255
به قول خاله سوسکه میگیرنت میبرنت کلانتری به جرم فحاشی و آبرو بری ! :lol:
میگم حالا این اختلاف قیمت چقدر هست ؟
به قول خاله سوسکه میگیرنت میبرنت کلانتری به جرم فحاشی و آبرو بری ! :lol:
سلام دوستان
تقریبا اواسط مهر ماه از یکی از نماینده های شرکت مدیران خودرو یه سری قطعه برای ماشین خریدیم و فاکتور نهایی دادن و 70% رو پرداخت کردیم حالا بعد از کلی امروز و فرد کردن و گفتن که یه سری از قطعات اومده بقیه بعدا میاد. امروز می گن بیا کل قطعات رو تحویل بگیر و به صورت دست نویس یه مبلق نسبتا زیادی رو به فاکتور اضافه کردن
تازه الآن که قطعات کامل رسیده نمایندگی ایربگ رو داده بهم میگه خودت ببر نصب کن ما بلد نیستیمبه دفتر مرکزی هم می گیم، میگه تنها کاری که می تونم بکنم بیاری اینجا زود تر(به طور عادی 3-4 ماه بعد وقت میده) برات راه بندازم
دیگه سایر ماجرا ها و درگیری هایی که تو این مدت داشتیم بماند
حالا من می خوام بدونم که به کجا و چطوری باید شکایت کنم تا نه تنها اون مقدار اضافه رو پرداخت نکنم بلکه به خاطر این تاخیر چند ماهه خسارت هم بگیرم
اگه کسی اطلاعی داره یا جایی آشنا داره لطفا راهنمایی کنه
دوستان از همدردی ها و راهنمایی هاتون کمال تشکر را دارم
به نظر من از راه قانونی به جایی نمیرسید خیلی دوندگی داره و ایران هم قانون نداره. تو مملکت بی قانون، قانونی بودن اشتباهه. یه راه دیگه بغیر از عمل کردن به روش رامبو، اینه که تماس بگیرید با چندتا روزنامه و خبرنگار که بیان خبر تهیه کنن. یا در شهر یا همچین چیزی. برید جلوی در نمایندگی اصلی رو زمین دراز بکشید. یه جوری که شلوغ بشه جمعیت جمع بشه. خلاصه آبروریزی بشه برای نمایندگی. شاید اینجوری قبول کنن که خسارت بدن
ناقابله4 و خورده ای
هزار تومن ؟
میخوای تفنگمو بیارم خای ه هاشون بچسبه زیر گلوشون؟:hmm:
برای سایت تابناک نامه بنویس
یه ستون توی سایتش داره اسمش با بینندگان هست خوراکش این چیر هاست!
مگه این ماشین شما چند قیمتشه که اینقدر خرجش باشه که چهار میلیون و خرده ای فقط دبه فاکتور تعمیراتش باشه ؟ میگم mvm هست دیگه احتمالا bmw که نیست نه ؟
ok x33 هست من تو تفکراتم 110 سه سیلندر بود :lol:
البت قیمت کارخونه 63 و بازار 64 تومنه قیمت روز خودرو
اون بازار نه اون یکی بازار
از بنگاه قیمت کردم مال امسال با 19هزار تا کارکرد رو میداد 75 تومن
از کدوم بازار ایکس 33 رو با اینقدر کارکرد قیمت کردی 75تومن؟
خالی بندی؟
یعنی پولدار شدیم
خب طرف میگه 2ماه صبر میکنم ماشین نو میگیرم 12تومنم هم میزارم بانک یا تو طلا و ارز..
نه این قیمت محاله مگر طرف خیلی پرت بوده باشه.
حرفات متین ولی هرچی فکرشو میکنم 75 نمیارزه خب خودم یه ساله سوارشم..