• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
نه داداش دیگه اینجوریام نیس که شما میگی. با ب 1 فقط میشه سواری + وانت رو روند.
ب 2 مال آمبولانس و ون ایناس.
پ 2 مربوط به مینی بوسه.
درضمن اینجوری یکی به ما اطلاعات داد نحوه گرفتن گواهینامه اتوبوس بین شهری ( ت 2 ) به اینصورته :
- حداقل سن 25 سال تمام
- داشتن گواهینامه های ب 1 + ب 2 + پ 2

Mr.Hahn

Registered User
لایک‌ها
56
نه داداش دیگه اینجوریام نیس که شما میگی. با ب 1 فقط میشه سواری + وانت رو روند.
ب 2 مال آمبولانس و ون ایناس.
پ 2 مربوط به مینی بوسه.
درضمن اینجوری یکی به ما اطلاعات داد نحوه گرفتن گواهینامه اتوبوس بین شهری ( ت 2 ) به اینصورته :
- حداقل سن 25 سال تمام
- داشتن گواهینامه های ب 1 + ب 2 + پ 2

والا اینایی که شما میگی رو من بار اوله دارم می شنوم. البته خودم سال 84 پایه 2 گرفتم و 90 هم پایه 1. اون موقع ب1 و... و از این خبرا نبود.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آقا کارت هوشمند و پایه 1 رو گرفتی میتونی مستقیم بری بشینی پشت بوژی کش 60 چرخ.. اطلاعات غلط چرا میدین

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
والا اینایی که شما میگی رو من بار اوله دارم می شنوم. البته خودم سال 84 پایه 2 گرفتم و 90 هم پایه 1. اون موقع ب1 و... و از این خبرا نبود.

داداش حرف شما صحیح
چون زمان شما خبری از ب 1 و ب2 و این چیزا نبود
من دیروز از یه راننده پرسیدم اینارو بهم گفت
پشت گواهینامه های جدید رو نگا کنی متوجه منظورم میشی

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
داداش چیزی به اسم گواهینامه اتوبوس بین شهری نداریم.
تایید میشه گواهینامه اتوبوس بین شهری نداریم! برای رانندگی با اتوبوس باید گواهینامه رانندگی پایه یک + کارت هوشمند رانندگان مسافری پایه یک (مخصوص اتوبوس) + دفترچه ثبت ساعت + کارت هوشمند ناوگان اتوبوسی داشته باشید.

آیا بعد از 23 سالگی میتونم مستقیما واسه گرفتن گواهینامه اتوبوس بین شهری اقدام کنم ؟ یا حتما باید اولش گواهینامه مینی بوس و اینا بگیرم ؟

ببینید شما گفتید "( دو ساله گواهینامه پایه 2 یا همون ب 1 دارم )" ===> پایه دو دارید؟ یا پایه2-ب1؟

اگه پایه دو قدیم دارید که هیچی. اما اگه پایه2-ب1 دارید، چون دو سال از گواهینامه ب1 شما گذشته، باید به دفاتر پلیس+10 مراجعه کنید و یه سری مراحل رو انجام بدید تا گواهینامه پایه2-ب1 شما رو به گواهینامه پایه2-ب2 تبدیل کنن. (البته طبق قوانین جدید ب1 و ب2 و... از بین رفته و مثل قدیم شده، یعنی بعد از طی مراحل به شما گواهینامه پایه دو میدن و نه گواهینامه پایه2-ب2!)

این از گواهینامه پایه دو شما. حالا باید برای گواهینامه پایه یک اقدام کنید. نمیدونم برای دریافت گواهینامه پایه یک شرط سنی وجود داره یا نه. اما فرضا شما گواهینامه پایه یک گرفتی، باید یکسال از گواهینامه پایه یک بگذره و سنتون به 23 سال برسه، سپس برای دریافت کارت هوشمند رانندگی اقدام کنید.

توجه کنید که در فاصله زمانی یکساله پس از دریافت گواهینامه پایه یک، حتی اگه سنتون بیش از 23 هم باشه، نمیتونید برای دریافت کارت هوشمند اقدام کنید! در این فاصله زمانی یکساله حتی کارت هوشمند مینی بوس هم بهتون داده نمیشه.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
این شغل رو میتونم بصورت عشقی ادامه بدم ؟ :D ینی اینکه هر زمانی دوس داشتم مسافر ببرم و بیارم و بعد از یه مدتی اگر خواستم بیخیالش بشم ؟
باید میزان کارکرد شما در ماه از مقدار مشخصی کمتر نشه وگرنه برای سال بعد کارت هوشمند رانندگیتون رو تمدید نمی کنن! مثلا در هر ماه حداقل باید 10 سرویس رو رفته باشید. حالا اگه مریض و... بشید قضیش فرق می کنه.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
متاسفانه امروز متوجه شدم که کارت سوخت ماشینم گم شده ( البته توسط پدر بنده :))

حدود 250 لیتر بنزین 400 تومنی داشت :(.. این کارت سوخت بنام مالک اول بود ماشین بوده و ماشین که به من فروخته شد روی کارت نام صاحب اول ماشین بود و منم اقدامی جهت اینکه کارت سوخت به نام خودم بشه انجام نداده بودم .

الان که کارت گم شده برای گرفتن المثنی چند تا سوال داشتم ؟

1- کارت المثنی که بگیرم چون به نام خودم هست آیا همون مقدار بنزین قبلی که داخل کارت بوده شاملش میشه یا نه یعنی 250 لیتر ؟ (چون تو سندهای ماشین نام مالک قبلی ذکر شده و با کارت سوخت گم شده یکی هست )

2- چقدر طول میکشه که کارت سوخت تحویل بگیرم ؟

3- مدارک و چقدر باید هزینه کنیم ؟

مدیر محترم اگه محل تاپیک اشتباهه تاپیکو منتقل کنید . با تشکر

pedram79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز ربطی به نام نداره بامدارک خودرو برو پلیس+10 کارت رو برات میسوزونن مبلغ 10 هزار تومن به شماره حسابی که بهت میدن و برای بانک ملت هستش واریز میکنی و میاری میدیش دفتر نهایت 15 تا 20 روز بعد کارت توسط پست میاد دم منزل
اگه رمز داشته باشه چون نمیشه استفاده کرد تمامی بنزین ذخبره شده منتقل میشه به کارت جدید اگرهم رمز نداشته باشه تو سط یابنده مصرف میشه ومابقی منتقل میشه که اینم مونده به انصاف و وجدان یابنده
در کل برو بسوزوون خیال خودتو راحت کن

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
دوست عزیز ربطی به نام نداره بامدارک خودرو برو پلیس+10 کارت رو برات میسوزونن مبلغ 10 هزار تومن به شماره حسابی که بهت میدن و برای بانک ملت هستش واریز میکنی و میاری میدیش دفتر نهایت 15 تا 20 روز بعد کارت توسط پست میاد دم منزل
اگه رمز داشته باشه چون نمیشه استفاده کرد تمامی بنزین ذخبره شده منتقل میشه به کارت جدید اگرهم رمز نداشته باشه تو سط یابنده مصرف میشه ومابقی منتقل میشه که اینم مونده به انصاف و وجدان یابنده
در کل برو بسوزوون خیال خودتو راحت کن

سپاس از شما .. خوشبختانه رمز داشته :D

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
متاسفانه امروز متوجه شدم که کارت سوخت ماشینم گم شده ( البته توسط پدر بنده :))

حدود 250 لیتر بنزین 400 تومنی داشت :(.. این کارت سوخت بنام مالک اول بود ماشین بوده و ماشین که به من فروخته شد روی کارت نام صاحب اول ماشین بود و منم اقدامی جهت اینکه کارت سوخت به نام خودم بشه انجام نداده بودم .

الان که کارت گم شده برای گرفتن المثنی چند تا سوال داشتم ؟

1- کارت المثنی که بگیرم چون به نام خودم هست آیا همون مقدار بنزین قبلی که داخل کارت بوده شاملش میشه یا نه یعنی 250 لیتر ؟ (چون تو سندهای ماشین نام مالک قبلی ذکر شده و با کارت سوخت گم شده یکی هست )

2- چقدر طول میکشه که کارت سوخت تحویل بگیرم ؟

3- مدارک و چقدر باید هزینه کنیم ؟

مدیر محترم اگه محل تاپیک اشتباهه تاپیکو منتقل کنید . با تشکر

پلاک رو تعویض کرده باشی، کارت سوخت جدید با تمام موجودی قبلی به نام خودت و به آدرست میاد وگرنه میتونی درخواست بدی میره در خونه صاحب قبلی باهاش هماهنگ کن بازش نکنه بری بگیری ازش

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میدونم حرفایی که تو این 4 صفحه گفته شد به چپتم دایورت نمی کنی اما خدایی تا وقتی ما ایرانی ها سر حرفمون نباشیم همدیگرو بچاپیم و بگا...م چه انتظاری از دولت و خارجی ها هست
ازت خواهش میکنم رضایت طرفو چون مردونگی کرده و زنگ نزده جلب کنی
تموم شد رفیق
ایشون خودش ماشینو برد پیش تعمیر کار خودش با 55 تومن درآورد
یه مبلغیم داده پولیش زدن اصلا انگار نه اگار که خورده
کلن زیر 150 تومن خرج برداشته
منم 100 تومن فردایی همون شب که تاپیک زدم دادم به اون بنده خدا خیلیم بچه گلی بود که قبول کرد یه کپنم کم نشه

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خودت یه دور دیگه پست هات رو بخون استارتر.
حال نداشتم تمام پست ها رو ویرایش کنم.
فقط همین رو بگم. حقش بود طرف زنگ میزد مامور میومد و روال قانونی طی میشد و مقصر میشدی اونوقت میفهمیدی هزینه یعنی چی.
بعدشم شما اگه از سمت چپ سبقت میگرفتی چطور سمت چپ سپرت مالیده شده؟! خودت قاطی کردی نمیفهمی چی میگی!
اومدی سبقت از راست بگیری گوشی هم دستت بوده نفهمیدی مالیدی به طرف حالا نمیدونی چطور درستش کتی.
بعدشم گلگیر 206 مالیده شده پس از پشت نزده که بگیم مقصر بوده. شما هم که سبقتت از راست بوده + اینکه گوشی هم دست بوده کاملا مقصری.

جدا از این حرفها اون که فکر میکنه زرنگه شما هستی نه اون بدبخت که زدی ماشینشو به ... دادی.

چرا به شما برخورده عزیز ؟
من داشتم لایی میکشیدم !! اولش که گفتم داشتم لایی میکشیدم
بعد دیدم طرف داره صحبت از 250 تومنو 500 تومن میکنه زنگ زدم بش گفتم داداش من داشتم سبقت میگرفتم از چپ تو جای اینکه ترمز بزنیو بکشی کنار اومدی سمت من
دوست عزیزم من سبقت از چپ گرفتم گلگیر عقب + سپر سمت چپ من خورد به گلگیر سمت راست 206 . اوکی ؟
چه حالی داری خداوکیلی اینهمه پستای منو جم کردی : دی
به هر حال تموم شد رفت اون قضیه

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
نوامیس چیه برادر من عجله داشتم باید میرفتم جایی مگه همه مثل شمان ؟
پایگاتم بزار پش... واسه رش... خوبه توام به من بخوری کلتو میکنم طاق مس.. بفهمی چند چندیم
دیمن: شما چکاره مملکتی که میخوای تایین تکلیف کنی واسه اینو اون ؟
اولا بگو کجا داشنی میرفتی که عجله داشتی ،حالا توی خیابون نه ولی معلوم نیست اونجایی که می خواستی بری چه بساطی بر پا بوده ،که این همه عجله داشتی
دوما :من در فتنه سر صد تا لات بزرگتر از تو رو به طاق کوبیدم
سوما >زدی ماشین مردمو داغون کردی ،حالا طرف بهت لطف کردی طلبکارشم شدی
چهارما .اگه من اونجا بودم یک تست الکل از شما می گرفتم تا ببینم به چه حقی لایی میکشی و جان مسلمانان را به خطر می اندازی

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام
دوستان ما یه مگان گرفتیم تازگیا اندازه ماشین دستم نبود اومدم یه لایی بکشم از بدشانسی پژو 206 سمت چپ من هم پاشو رو ترمز نذاشت گلگیر عقب ماشین من
به همراه سپر ماشین به گلگیر جلو سمت شاگرد 206 خورد
ماشین من هیچیش نشد فقط سپرم به اندازه 10 سانتی متر ساییده شد یکم رنگ سپر پرید که پرسیدم با 20-30 تومن درست میشه
اما 206 گلگیرش ساییده شد وتو رفت. مشخصات دقیق تر اینه : به اندازه 30 سانتی متر طولش و عرضشم 15 سانتی متر و عمق فرو رفتگی هم حدود 2 سانتی متر
با این حال چون ماشین رو تازه گرفتیم از بیمه هم استفاده نشده بود من هم نمیخواستم تو خونه کسی بفهمه ماشین خورده برگشتم گفتم آقا زنگ نزن مامور بیاد من خودم خصارتشو میدم کوتاه بیا
ایشون هم قبول کرد و شماره همراه منو گرفت و اعتماد کرد که باحاش قرار بزارم پول رو بهش بدم
رفت تعمیرگاه فرداییش زنگ زد داداش ماشین من بدون رنگ در میاد حدود 200 خرج داره
گفتم حاجی 200 چیه آخه من زیر 100 تومن اونو درست میکنم واست گفت نه شما باید کل خصارت منو بدی
گفتم من به شما 50 تومن بیشتر نمیدم دیدم طرف داره زرنگ بازی در میاره گفتم که شما از پشت زدی مقصری گفت نه از بغل زدی به من داشتی لایی میکشیدی گفتم نه حاجی من لایی نمیکشیدم که داشتم رامو میرفتم تو زدی به من
یهو قاطی کرد گفت تو مدارک نداریو من به 110 میگم فلان میکنم بهمان میکنم من شماره ماشینو برداشتم میرم 110 میگم . من تمام مدارکم کامله
گفتم داداش هر کاری میخوای بکن شماره کارتشو گرفتم 50 تومن زدم به حسابش بعدش زنگ زده میگه چن جا دیگم بردم میگن هزینش تا 200 تومنه
گفتم من بیشتر از این نمیدم
با تمام این صحبت ها من میخوام بدونم دوستانی که وارد هستن و تجربه دارن آیا من مقصر هستم یا نه ؟
الان اگه ایشون بره 110 بگه چی میشه ؟ میتونه مشکلی واسه من پیش بیاره ؟
ما ماشینو تا 1 شنبه میخوایم بفروشیم خوشبختانه کسی هم نفهمیده ماشینو زدم چیز خاصی هم نشده
هزینه ماشینش واقعا نهایتا 150 تومنه اونم اگه رنگ نزنه زیر 100 تومن میشه چون خیلی تو نرفته و راحت در میاد احتیاج به رنگم نداره
لطفا راهنماییم کنید

درود،

چند سالتونه عموجان؟ خیلی پر رو تشریف دارین. من اگر نقطه ای روی ماشینم بیوفته، حتی وسط بزرگراه، زنگ میزنم پلیس بیاد. کلا از بیمه ی طرف استفاده میکنم تا گیر جانوران نیفتم. ماشین بنده خدا رو داغون کردین و الان دارین شاخ و شونه برای بنده خدا میکشین؟ شدیدا پر رو تشریف دارین. آخه جالبیش اینجاست ک فردا ک شما بخواین ماشین رو بفروشین، آگهی میدین ک بدون خط و خش هست ماشین.

دوست داره میگه دویست تومن. آخه مسلمون جان، اگه از بیمه ی شما استفاده میکرد، مخصوصا بیمه ایران، چهارصد تومن بهش میدادن.

وجدان کجاست؟ مستراح؟ بله.

فکرنم کم سن باشید، زیر بیست و پنج سال احتمالا. چون هنوز با خانواده زندگی میکنین.

البته جوانید و خام. امیدوارم،گ ملت رو بزغاله فرض نکنید ازین ببعد. برینید در اموال ملت و بعد قول و التماس و فلان، و فردای اونروز دبه و مابقی ماجرا.

بدرود

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اولا بگو کجا داشنی میرفتی که عجله داشتی ،حالا توی خیابون نه ولی معلوم نیست اونجایی که می خواستی بری چه بساطی بر پا بوده ،که این همه عجله داشتی
دوما :من در فتنه سر صد تا لات بزرگتر از تو رو به طاق کوبیدم
سوما >زدی ماشین مردمو داغون کردی ،حالا طرف بهت لطف کردی طلبکارشم شدی
چهارما .اگه من اونجا بودم یک تست الکل از شما می گرفتم تا ببینم به چه حقی لایی میکشی و جان مسلمانان را به خطر می اندازی

استارتر یه 50 تومن حالت صدقه بریز واسه این بابا ایشالا خدا شفاش بده :thumbup::D:D:D

Sent from my Awesome LG P713

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
عجب نميدونم اين تاپيك رو براي چي زدي بنده جاي اون شخص بودم علاوه بر خسارت عادي خسارت فروش و كسري از ماشينم مطالبه ميكردم

شما خلاف قانون رفتار پر خطر داشتي و جون خودتو ديگرانو به خطر انداختي الانم ك يه نفر بهت اعتماد كرده اينجوري باعث ميشي فرهنگ جون مردي تو جامعه كم رنگ بشه ؟؟
من بودم جاي ٢٠٠ براش ٢٥٠ يا ٣٠٠ ميزدم راضي باشه

خودت ك ميدوني مقصري وجدان داشته باش

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
شما هزار درصد مقصری
ببخشید ولی حقتون همین بود که همونوقت زنگ میزد پلیس میومد مو رو از ماست میکشید قشنگ!
ماشین جنابعالی رو هم درست میخوابوند پارکینک و هزار تا خرج دیگه بعلاوه دردسرای خونواده رو برات رقم میزد
شما بااین رفتارات جامعه رو ناامن میکنی دوست عزیز
یعنی الان منی که این مطلبو خوندم اگه تو شرایط مشابه طرف مقابل قرار بگیرم محاله که اعتماد کنم به طرفی که زده
اون چیزی که شما اسمشو گذاشتی زرنگ بازی،حق طرف بوده
چه بسا که شما باید بخاطر لطفی که به شما کرده ازش تشکر هم میکزدی
ولی خب متاسفانه فرهنگمون اینه که تا کار خودمون راه افتاد دیگه طرف مقابل رو دایورت میکنیم!!!
والا رفیق ما زده بود به گلگیر یه پرشیا البته گلگیر عقب،۱۳۰ داده بود

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بالا