• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام بر دوستان
سلامی چو بوی خوش آشنایی

بفرما داخل

آی پسر. چایی بیار واسه مامور مخصوص بیمه

آقا اگه راهنمایی خاصی دارید ممنون میشم بگید

ما رسیدیم به اینجا که دادگاه نامه داده به کلانتری که از ماشین غیر مقصر (که ما باشیم) عکسبرداری کنه و ماشینو رفع توقیف کنن

کلانتری فرمود فردا برو از ماشینت عکس بگیر، پرینت کن، بیار ضمیمه ی پرونده کنیم، بعد berow ماشینتو آزاد کن

خسارتمونو میزارن تو پاکت میفرستن در خونه، یا اونم پروسه ی پیچیده ای داره؟
1650.gif
چجوریه داستانِ خسارت گرفتن

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
رفیق پس کجا بپرسم مربوط به گواهینامه س دیگه
اگه جاشو میدونی لینکشو بی زحمت بزار

الآن اينجا تاپيكيه كه من زدم
شما بايد يه مرحله برى عقب تر اونجا تاپيك بزنى

آموزشگاه پایتخت جوان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامی چو بوی خوش آشنایی

بفرما داخل

آی پسر. چایی بیار واسه مامور مخصوص بیمه

آقا اگه راهنمایی خاصی دارید ممنون میشم بگید

ما رسیدیم به اینجا که دادگاه نامه داده به کلانتری که از ماشین غیر مقصر (که ما باشیم) عکسبرداری کنه و ماشینو رفع توقیف کنن

کلانتری فرمود فردا برو از ماشینت عکس بگیر، پرینت کن، بیار ضمیمه ی پرونده کنیم، بعد berow ماشینتو آزاد کن

خسارتمونو میزارن تو پاکت میفرستن در خونه، یا اونم پروسه ی پیچیده ای داره؟
1650.gif
چجوریه داستانِ خسارت گرفتن

نه دوست عزیز اونم پروسه ی جداگانه داره
در مورد
پول خسارت این چن روزی که بی ماشین هستی و کارات لنگ مونده و با تاکسی اینور اونور میری هم میتونی مدعی باشی

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
موتور معضلی شده
هیچ کاریش نمیشه کرد
نه پلیس قدرتشو داره و نه اکثریت راننده هاش شعور رانندگی
از این صحنه های شما کلی برام پیش اومده داری میری یک دفعه یه ببعی میاد جلو ماشین شانس میاری که شتاب نمیگرفتی و گرنه سوت میشد تو آسمون
الانم تهران زوج و فرد ولی موتور که خود این رییس پلیس میگه 8 برابر از سواری آلایندگیش بیشتره راحت تو خیابون یک طرفه، ورود ممنوع، پیاده رو، با زنون روشن ویراژ کنان هلههه کنان مشغول رسیدن به خدمت مردم هستن! واقعاً حال بهم زن هستند مخصوصا این CG125ها. خودشون هم میدونن مردم آزارن نگاشون کنی گاز موتورو زیاد میکنن که آره ما هم هستیم یه نمونه واقعی زیر بوته ای!
خدا قسمت هیچ کس نکنه درگیری با موتورو . . .

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوستان این راسته که 15سال به بالا جدیدا یه گواهینامه موقت میدم؟؟

ali ata

Registered User
لایک‌ها
20
داداش من سلطان تصادفات و کروکی ام :)) مقصر صد در صد موتوریه. افسر اصلا به سرعت و اینا کاری نداره یه قانون کلی اینا برای مقصر و اینا دارند اینم اینه کسی که به بقلا نزدیک تر باشه (که شما نزدیکی) راه خودشو حتی مستقیم ادامه بده و بزنه به کسی که داره وارد دوربرگردون میشه مقصر نیست ( یعنی شما نیستی)

iran.mehdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال در مورد تعویض پلاک
1-الان ماشین با پلاک 88 دارم . اگه بخوام یه ماشین دیگه ثبت نام کنم پلاک اون ماشین جدید می خوره . حالا اگه بخوام ماشین قبلی رو بفروشم کدوم پلاک واسه من میمونه ؟ آیا می تونم بعد فروش ماشین قبلی پلاک قبلی رو منتقل کنم به ماشین جدیدم ؟
2-اگر الان یه ماشین ثبت نام کنم که موعد تحویلش اردیبهشت 94 باشه پلاک ماشین به امروز یعنی 88 می خوره یا به اریبهشت 94 ؟

iran.mehdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-الان ماشین با پلاک 88 دارم . اگه بخوام یه ماشین دیگه ثبت نام کنم پلاک این ماشین جدید می خوره . حالا اگه بخوام ماشین قبلی رو بفروشم کدوم پلاک واسه من میمونه ؟ آیا می تونم بعد فروش ماشین قبلی پلاک قبلی رو منتقل کنم به ماشین جدیدم ؟
2-اگر الان یه ماشین ثبت نام کنم که موعد تحویلش اردیبهشت 94 باشه پلاک ماشین به امروز یعنی 88 می خوره یا به اریبهشت 94 ؟

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
سلام
هیچی امروز داشتم میرفتم برای خودم تو لاین راست که یه تریلی(با راننده مفنگی) از پشت زد به سمت چپ سپر ماشینم بعد ماشین دو دور چرخید و یکبار دیگه خورد به تریلی و جدول و ماشین ایستاد! افسر که رسید گفت فلانی مقصره و یه کپن میکنیم بره بعد که رفت ماشین اونو ببینه من چند لحضه نبودم یکدفعه اومد گفت تو پیچیدی جلوش!!! از تعجب موندم هر کار کردم هم نظرشو عوض نکرد!(با اینکه جای برخوردش رو قسمت عقب و کنار سپر مونده و مردمی که بودند صحنه رو دیدند و خودمم مطمئنم داشتم راه خودمو میرفتم،شواهد موجود و خط ترمز او هم معلوم بود!!!) بعدا به ذهنم اومد ممکنه همون لحظه ای که تو دید من نبودن طرف رشوه ای چیزی داده باشه بهش!...البته این رو احتمال میدم ولی اصلا دور از ذهن نیست! به هر حال شما تو هم چین صحنه هایی حواستون باشه! قصدم توهین به همه مامورین یا عده خاصی نیست! ولی میگم این احتمال هستش بالاخره.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
سلام
دوست عزیز میتونستی بگی من قبول ندارم زنگ بزن یه افسر دیگه بیاد.
یکی دیگه هم میومد صحنه رو میدید شاید نظر دیگه ای میداد.

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
سلام
دوست عزیز میتونستی بگی من قبول ندارم زنگ بزن یه افسر دیگه بیاد.
یکی دیگه هم میومد صحنه رو میدید شاید نظر دیگه ای میداد.
درست میگین شاید باید اینکارو میکردم و اشتباه کردم! ولی خب آدم تو شرایط کلش کار نمیکنه! بعدش ترافیک عجیبی شده بود باید جمع میکرد سریع صحنه رو! ممنون
یه چیز دیگه اینکه در کمال تعجب ماشینم زیاد صدمه ندید! صافکار گفته تا فردا پسفردا بیرنگ در میاره تحویل میده...البته سپر باید عوض شه.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
وقت بخیر
چندتایی سوال داشتم که ممنون میشم بهشون پاسخ بدین.
من بهمن 20 سالم تمومه میرم تو 21 سالگی ( دو ساله گواهینامه پایه 2 یا همون ب 1 دارم ) آیا باید صبر کنم تا 23 سالم تموم شه تا بتونم واسه پایه 1 اقدام کنم ؟
میتونم مستقیما گواهینامه ای که مربوط به اتوبوس های بین شهری میشه رو بگیرم ؟ ( حالا نمیدونم ب هست پ هست هرچی هست خلاصه :D )
اینکه میگن حتما یه مدت باید شاگرد شوفر باشی صحت داره ؟ ینی اینکه یکی دو سالی کنار دست یه راننده خبره باشی
نحوه استخدام شرکت های مسافربری به چه صورته ؟
حقوقی که راننده ها درمیارن چجوریاس ؟ میخوام ببینم صرفه داره یا نه
در هفته چند بار میتونی مسافر ببری ؟ آخه فک نکنم اجازه بدن یه اتوبوس هر روز مسافر ببره
قیمت اتوبوس های اسکانیا و ولوو که الان ازشون استفاده میشه چندن ؟ ( ولوو B9R و اسکانیا سه محور )
اتوبوس حتما باید زیرنظر شرکت مسافربری باشه دیگه ؟
حالا اگر اتوبوس مال خودت باشه چند درصد از درامدت مال شرکت مسافربریه ؟
ممنون میشم دوستانی که تجربه یا اطلاعاتی دارن دراختیار بنده قرار بدن
تشکر...

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
دقیقا نمیدونم! اما از یکی از آشنایان پرسیدم پاسخ رو حدودی براتون می نویسم. (هیچ مسئولیتی در مورد پاسخ ها به عهده نمی گیرم! بهتره خودتون به صنف مربوطه مراجعه کنید و پاسخ رو دریافت کنید)

- برای رانندگی با اتوبوس بین شهری علاوه بر گواهینامه پایه یک، نیازمند کارت هوشمند رانندگی هم هستید. برای دریافت کارت هوشمند رانندگی باید 23 سال تمام داشته باشید. کسی که ازش سوال پرسیدم، در مورد شرط سن برای گرفتن گواهینامه پایه یک اطلاعی نداشت.

- در مورد شاگرد شوفر و... صحت ندارد. شایعه است!

- نحوه استخدام در هر شرکت متفاوته.

- اگه مرد تنهای شب باشی، درآمدت نسبتا خوبه. اما واقعا دردسر و سختی داره.

- در هر روز میتونی 9 ساعت رانندگی کنی. (مثل اینکه قبلا 8 ساعت بوده الان کردنش 9 ساعت) - حالا دیگه خودت حساب هفته و... رو بکن. ضمنا ممکنه برای مسیری که میری اتوبوسهای دیگه هم باشن و تعداد سرویس ها بین اونها تقسیم بشه.

- قیمت دقیقی در دسترس نیست. شاید ولوو و اسکانیای نو حدود 400 میلیون باشه. (حالا 100میلیون بالاتر یا پایین تر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- سن ماشین هم مهمه. جدیدا به هر ماشینی با هر سنی اجازه فعالیت داده نمیشه.

- بله باید زیر نظر شرکت باشه.

- اگه اتوبوس مال خودت باشه، به ازای تعداد مسافری که سوار می کنی، شرکت ازت پول می گیره. (بنا به گفته این آشنای ما، بین 12 تا 20درصد برای هر نفر)- اگه اتوبوس مال خودت نباشه، دستمزد راننده توافقی بین شما و مالک است.

بگم خدا چیکارت نکنه. برای دریافت این اطلاعات، این آشنای ما کلی منت سرمون گذاشت!! خدا کنه اطلاعاتش درست بوده باشه!

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
مرسی داداش اطلاعات واقعا مفید و ارزشمندی بود
خیلی خیلی لطف کردین
فقط یه چند مورد ابهام برام پیش اومد که اگر بقیه دوستان هم اطلاعاتی دارن ممنون میشم کمک کنن
آیا بعد از 23 سالگی میتونم مستقیما واسه گرفتن گواهینامه اتوبوس بین شهری اقدام کنم ؟ یا حتما باید اولش گواهینامه مینی بوس و اینا بگیرم ؟
این شغل رو میتونم بصورت عشقی ادامه بدم ؟ :D ینی اینکه هر زمانی دوس داشتم مسافر ببرم و بیارم و بعد از یه مدتی اگر خواستم بیخیالش بشم ؟

Mr.Hahn

Registered User
لایک‌ها
56
داداش چیزی به اسم گواهینامه اتوبوس بین شهری نداریم. هر چی هست گواهینامه پایه یکه که البته گرفتنش به این سادگیا نیست ولی اگه داشته باشیش می تونی انواع میدی بوس و اتوبوس و کامیون (از کامیونت 3.5 تن به بالا گرفته تا تریلی 18 چرخ) رو باهاش برونی. مینی بوس هم گواهینامه پایه 1 نمی خواد با همون پایه 2 می تونی برونیش، اما به شرطی که 23 سالت تموم شده باشه و حداقل یه سال از تاریخ صدور گواهینامت گذشته باشه (اینا رو پشت گواهینامه پایه 2ت نوشته یعنی تا حالا ندیدی؟)

بالا