• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
اخه از کسی شنیده بودم گفت پایه 3 گرفتم

به هر حال ممنون

درسته ، من تازه گرفتم پایه 3 هست
کلا دیگه ب1 و ... اینارو برداشتن شده پایه 1و 2 و 3
راستی برای من حدود 20 روز اومد

Sent from my LT25i using Tapatalk 2

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
مقصر اون هست که گذاشته شما بری.
دهن ماشین طرفو سرویس کردی با 50 تومن میخای حلش کنی؟با50تومن؟صافکاری50تومن؟

brayanbarni

Registered User
لایک‌ها
172
الانم زنگ زدم باحاش قرار گذاشتم راضی شده به 150 تومن
100 تومن دیگه بش میدم بره پی کارش
از همه دوستان ممنونم واسه توضیحات و راهنماییشون

با همه این صحبتایی که شد و تفسیر دوستان و وقتی که بچه ها گذاشتن و 3 صفحه تاپیکی که ایجاد شده...
شما با این تصمیمی که گرفتید و حرفی که زدید نشون دادی که ...
واقعا خیلی انی
البته دست روزگار و حساب و کتاب اون همیشه کارش درست بوده و هست
و در آخر یه ضرب المثل مازندرانی هست که میگه:
شلاق دادگستری
مه کنس چو نوونه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
موتوری گواهینامه داشت. کپیشو ضمیمه ی پرونده کرده بودن (به اشتباه به من گفته بودن که نداره)
طبق نظر کاشناس راهنمایی، موتور مقصر شناخته شد
امروز رفتم دادگاه. طرف نیومد. فردا میرم کلانتری ببینیم چی میشه
بیمه ی موتوریه خسارت ماشینو میده. میتونم پول خسارت این چن روزی که بی ماشین هستم و کارام لنگ مونده و با تاکسی اینور اونور میرمم ازش بگیرم؟
money1.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اگه قبول کردی که مقصری !!! باید تمام هزینش رو بدی ، من یه بار تصادف کردم زدم کنار ، گفتم چاکرتم هستم کل خسارتت رو میدم ، بیمه فول هم بودم اما نمیخواستم استفاده کنم ... فقط زنگ نزن 110 ! من گواهینامه موبایل همه چی هم بهت میدم ، بریم در خونه پول رو بگیر ، یارو گفت باشه....

چند مین بعد پلیس اومد ، ناکس زنگ زده بود ، گفتم نالوتی چرا اینکارو کردی؟؟؟ وایساد چرت و پرت گفتند ، 40ت جریمه اضافی دادیم چون مقصر بودیم ، با این حال بازم تمام کمال پولش رو دادم ، در صورتی که میتونستم بگم خودم میبرم واست درستش میکنم...

حالا شما واست مرام گذاشته میخوای 2 دره بازی در بیاری..

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
میتونم پول خسارت این چن روزی که بی ماشین هستم و کارام لنگ مونده و با تاکسی اینور اونور میرمم ازش بگیرم؟

:blink: نمیخوای موتوریه پول قوطی پپسی که خوردی رو هم حساب کنه ؟ :lol:

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
سلام
دوستان ما یه مگان گرفتیم تازگیا اندازه ماشین دستم نبود اومدم یه لایی بکشم از بدشانسی پژو 206 سمت چپ من هم پاشو رو ترمز نذاشت گلگیر عقب ماشین من
به همراه سپر ماشین به گلگیر جلو سمت شاگرد 206 خورد
ماشین من هیچیش نشد فقط سپرم به اندازه 10 سانتی متر ساییده شد یکم رنگ سپر پرید که پرسیدم با 20-30 تومن درست میشه
اما 206 گلگیرش ساییده شد وتو رفت. مشخصات دقیق تر اینه : به اندازه 30 سانتی متر طولش و عرضشم 15 سانتی متر و عمق فرو رفتگی هم حدود 2 سانتی متر
با این حال چون ماشین رو تازه گرفتیم از بیمه هم استفاده نشده بود من هم نمیخواستم تو خونه کسی بفهمه ماشین خورده برگشتم گفتم آقا زنگ نزن مامور بیاد من خودم خصارتشو میدم کوتاه بیا
ایشون هم قبول کرد و شماره همراه منو گرفت و اعتماد کرد که باحاش قرار بزارم پول رو بهش بدم

رفت تعمیرگاه فرداییش زنگ زد داداش ماشین من بدون رنگ در میاد حدود 200 خرج داره
گفتم حاجی 200 چیه آخه من زیر 100 تومن اونو درست میکنم واست گفت نه شما باید کل خصارت منو بدی
گفتم من به شما 50 تومن بیشتر نمیدم دیدم طرف داره زرنگ بازی در میاره گفتم که شما از پشت زدی مقصری گفت نه از بغل زدی به من داشتی لایی میکشیدی گفتم نه حاجی من لایی نمیکشیدم که داشتم رامو میرفتم تو زدی به من
یهو قاطی کرد گفت تو مدارک نداریو من به 110 میگم فلان میکنم بهمان میکنم من شماره ماشینو برداشتم میرم 110 میگم . من تمام مدارکم کامله
گفتم داداش هر کاری میخوای بکن شماره کارتشو گرفتم 50 تومن زدم به حسابش بعدش زنگ زده میگه چن جا دیگم بردم میگن هزینش تا 200 تومنه
گفتم من بیشتر از این نمیدم
با تمام این صحبت ها من میخوام بدونم دوستانی که وارد هستن و تجربه دارن آیا من مقصر هستم یا نه ؟
الان اگه ایشون بره 110 بگه چی میشه ؟ میتونه مشکلی واسه من پیش بیاره ؟
ما ماشینو تا 1 شنبه میخوایم بفروشیم خوشبختانه کسی هم نفهمیده ماشینو زدم چیز خاصی هم نشده
هزینه ماشینش واقعا نهایتا 150 تومنه اونم اگه رنگ نزنه زیر 100 تومن میشه چون خیلی تو نرفته و راحت در میاد احتیاج به رنگم نداره
لطفا راهنماییم کنید

این آقا فکر میکنه خیلی زرنگه
50 تومن ریختم حسابش همین الانم هی داره اس ام اس میده من باحات راه اومدم نزاشتم مامور بیاد الان اینجوری جواب میدی
میم من 50 تومن بت دادم 50 تومن روش بزار برو ماشینتو درست کن میگه نه هزینش بیشتر از این حرفاس
گفتم من پول الان ندارم تا 1 ماه دیگه بت 50 تومن دیگه میدم اینو گفتم که بره پی کارش والا بخدا زیر 100 تومن هزینه در آوردنشه
من زانتیا درداغون شده بردم بدون رنگ واسم با 250 تومن درآوردن بعد این اینجوری میه اعصابم داغون میشه

الان اصلا من مقصرم یا 206 ؟
من داشتم لایی میکشیدم سرعتم زیاد نبود پسره گاگول عین ابلها رفت سمت من حواسش نبود منم مبایل دستم بود حرف میزدم
اگه مامور سر صحنه میومد من مقصر بودم یا اون ؟

میدونم کمه
قرار شد بره تعمیرگاه ماشینو درست کنه من کامل خرجشو بدم به خودش
اما این نرفته اونجا زنگ زده میگه 200 تومن هزینشه کارت به کارت کن
من تهش 50 تومن دیگم بش میدم
هزینه ماشینش ته تهش 120-30 تومنه

ببینید
من داشتم رامو میرفتم یهو دیدم راه هست واسه سبقت حالا لایی یا هر چیز دیگه ای که بود . از سمت چپ داشتم سبقت میگرفتم اما 206 ترمز نگرفت یه کله گاز داد زد سپر مارو
من ردش کردم اما ته ماشینم که سمت چپ میشه به گلگیر سمت راست همون سمت شاگرد 206 گرفت
دقیقا همین

گفتیم شما رو برو تعمیرگاه هرچقدر بود من میدم
رفت زنگ زد حدود 200 خرج داره . دقیقا گفت 240 تومن خرج داره
گفتم من یه جا میگم برو با 100 واست ردیف میکنن در میارن
گفت نه من همون جا که خودم میخوام باید بدم درست کنه
گفتم آقا جون 50 تومن بت میدم بیشتر از اینم ندارم اگه نمیخوای برو شکایت کن خودت از پشت زدی مقصری
گفت باشه اما بازم زنگ زدو اس ام اس دادو این حرفا
حالام فردا قراره 50تومن دیگه بش بدم بره پی کارش . بازم حرف پولو بزنه میزارم بلک لیست گوشیم هر غلطی میخواد بکنه

خودت یه دور دیگه پست هات رو بخون استارتر.
حال نداشتم تمام پست ها رو ویرایش کنم.
فقط همین رو بگم. حقش بود طرف زنگ میزد مامور میومد و روال قانونی طی میشد و مقصر میشدی اونوقت میفهمیدی هزینه یعنی چی.
بعدشم شما اگه از سمت چپ سبقت میگرفتی چطور سمت چپ سپرت مالیده شده؟! خودت قاطی کردی نمیفهمی چی میگی!
اومدی سبقت از راست بگیری گوشی هم دستت بوده نفهمیدی مالیدی به طرف حالا نمیدونی چطور درستش کتی.
بعدشم گلگیر 206 مالیده شده پس از پشت نزده که بگیم مقصر بوده. شما هم که سبقتت از راست بوده + اینکه گوشی هم دست بوده کاملا مقصری.

جدا از این حرفها اون که فکر میکنه زرنگه شما هستی نه اون بدبخت که زدی ماشینشو به ... دادی.

Last edited:

912

Registered User
لایک‌ها
472
درسته ، من تازه گرفتم پایه 3 هست
کلا دیگه ب1 و ... اینارو برداشتن شده پایه 1و 2 و 3
راستی برای من حدود 20 روز اومد

Sent from my LT25i using Tapatalk 2

میشه لطف کنید یه عکس از پشت و روی کارت بزارید (با مخفی کردن اطلاعات شخصی)
ممنون میشم این کار رو انجام بدید

shiralizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
1-برای تمدید گواهینامه باید چه کار کرد؟ چه مدارکی نیازه ، باید دوباره رفت پیش دکتر برای سلامت؟
2-گروه خونی من رو اصلا نخواستن ! تو گواهینامه هم جاش خالییه چطور باید گروه خونی مشخص بشه؟
3-چطور میتونم گواهینامه موتور هم بگیرم؟
باتشکر;)

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
جلوی پدر منو چند سال پیش گرفتن افسره گفت گواهینامتو بده بابای منم گواهینامه 40 سال پیشو که عکس شیرو خورشید روش بود نشونش داد افسره هنگ کرد:D خیلی حال کرده بود انگار عتیقه دیده فقط گفت برو عوضش کن این دیگه چیه:lol:

reza.co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مقصر اون هست که گذاشته شما بری.
دهن ماشین طرفو سرویس کردی با 50 تومن میخای حلش کنی؟با50تومن؟صافکاری50تومن؟

واقعا باهات موافقم

یارو داره اعتراف میکنه لایی میکشیدم با موبایل حرف میزدم اون یکی دستمم رو خشتکم بود یه دخترم کنارم بود بعد زرنگی کردم واسه این که کسی نفهمه گفتم زنگ نزن ماشین رو هم به اسمه بدون تصادف میخوایم بفروشیم و ... بعد اومده میگه من مقصرم یا اون ؟

چون میخواست زرنگی کنه 50 دادی بهش ؟ خودت که از همه زرنگ تری ! میگه 50 دادم 50 هم بزار روش برو درست کنه ! مگه داری صدقه میدی ؟ تاپیک هم میزنه واسه من !

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
واقعا باهات موافقم

یارو داره اعتراف میکنه لایی میکشیدم با موبایل حرف میزدم اون یکی دستمم رو خشتکم بود یه دخترم کنارم بود بعد زرنگی کردم واسه این که کسی نفهمه گفتم زنگ نزن ماشین رو هم به اسمه بدون تصادف میخوایم بفروشیم و ... بعد اومده میگه من مقصرم یا اون ؟

چون میخواست زرنگی کنه 50 دادی بهش ؟ خودت که از همه زرنگ تری ! میگه 50 دادم 50 هم بزار روش برو درست کنه ! مگه داری صدقه میدی ؟ تاپیک هم میزنه واسه من !

واقعا
ظاهرا عنقلابی که کردیم به جای افزایش اخلاق گرایی در جامعه باعث کاهش شدید اخلاق و تبدیل اون به عخلاق شده !!!!!

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
اونی که فقط از تو یه تلفن گرفته و گذاشته بری حقشه این هم اذیت بشه تا یاد بگیره تو این زمونه به هیچ کسی اعتماد نکنه.دفعه بعد یکی مثل تو به تورش بخوره خشتکش رو پرچم میکنه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

بالا