912
Registered User
uppppppppppppppp..............
اخه از کسی شنیده بودم گفت پایه 3 گرفتم
به هر حال ممنون
الانم زنگ زدم باحاش قرار گذاشتم راضی شده به 150 تومن
100 تومن دیگه بش میدم بره پی کارش
از همه دوستان ممنونم واسه توضیحات و راهنماییشون
میتونم پول خسارت این چن روزی که بی ماشین هستم و کارام لنگ مونده و با تاکسی اینور اونور میرمم ازش بگیرم؟
سلام
دوستان ما یه مگان گرفتیم تازگیا اندازه ماشین دستم نبود اومدم یه لایی بکشم از بدشانسی پژو 206 سمت چپ من هم پاشو رو ترمز نذاشت گلگیر عقب ماشین من
به همراه سپر ماشین به گلگیر جلو سمت شاگرد 206 خورد
ماشین من هیچیش نشد فقط سپرم به اندازه 10 سانتی متر ساییده شد یکم رنگ سپر پرید که پرسیدم با 20-30 تومن درست میشه
اما 206 گلگیرش ساییده شد وتو رفت. مشخصات دقیق تر اینه : به اندازه 30 سانتی متر طولش و عرضشم 15 سانتی متر و عمق فرو رفتگی هم حدود 2 سانتی متر
با این حال چون ماشین رو تازه گرفتیم از بیمه هم استفاده نشده بود من هم نمیخواستم تو خونه کسی بفهمه ماشین خورده برگشتم گفتم آقا زنگ نزن مامور بیاد من خودم خصارتشو میدم کوتاه بیا
ایشون هم قبول کرد و شماره همراه منو گرفت و اعتماد کرد که باحاش قرار بزارم پول رو بهش بدم
رفت تعمیرگاه فرداییش زنگ زد داداش ماشین من بدون رنگ در میاد حدود 200 خرج داره
گفتم حاجی 200 چیه آخه من زیر 100 تومن اونو درست میکنم واست گفت نه شما باید کل خصارت منو بدی
گفتم من به شما 50 تومن بیشتر نمیدم دیدم طرف داره زرنگ بازی در میاره گفتم که شما از پشت زدی مقصری گفت نه از بغل زدی به من داشتی لایی میکشیدی گفتم نه حاجی من لایی نمیکشیدم که داشتم رامو میرفتم تو زدی به من
یهو قاطی کرد گفت تو مدارک نداریو من به 110 میگم فلان میکنم بهمان میکنم من شماره ماشینو برداشتم میرم 110 میگم . من تمام مدارکم کامله
گفتم داداش هر کاری میخوای بکن شماره کارتشو گرفتم 50 تومن زدم به حسابش بعدش زنگ زده میگه چن جا دیگم بردم میگن هزینش تا 200 تومنه
گفتم من بیشتر از این نمیدم
با تمام این صحبت ها من میخوام بدونم دوستانی که وارد هستن و تجربه دارن آیا من مقصر هستم یا نه ؟
الان اگه ایشون بره 110 بگه چی میشه ؟ میتونه مشکلی واسه من پیش بیاره ؟
ما ماشینو تا 1 شنبه میخوایم بفروشیم خوشبختانه کسی هم نفهمیده ماشینو زدم چیز خاصی هم نشده
هزینه ماشینش واقعا نهایتا 150 تومنه اونم اگه رنگ نزنه زیر 100 تومن میشه چون خیلی تو نرفته و راحت در میاد احتیاج به رنگم نداره
لطفا راهنماییم کنید
این آقا فکر میکنه خیلی زرنگه
50 تومن ریختم حسابش همین الانم هی داره اس ام اس میده من باحات راه اومدم نزاشتم مامور بیاد الان اینجوری جواب میدی
میم من 50 تومن بت دادم 50 تومن روش بزار برو ماشینتو درست کن میگه نه هزینش بیشتر از این حرفاس
گفتم من پول الان ندارم تا 1 ماه دیگه بت 50 تومن دیگه میدم اینو گفتم که بره پی کارش والا بخدا زیر 100 تومن هزینه در آوردنشه
من زانتیا درداغون شده بردم بدون رنگ واسم با 250 تومن درآوردن بعد این اینجوری میه اعصابم داغون میشه
الان اصلا من مقصرم یا 206 ؟
من داشتم لایی میکشیدم سرعتم زیاد نبود پسره گاگول عین ابلها رفت سمت من حواسش نبود منم مبایل دستم بود حرف میزدم
اگه مامور سر صحنه میومد من مقصر بودم یا اون ؟
میدونم کمه
قرار شد بره تعمیرگاه ماشینو درست کنه من کامل خرجشو بدم به خودش
اما این نرفته اونجا زنگ زده میگه 200 تومن هزینشه کارت به کارت کن
من تهش 50 تومن دیگم بش میدم
هزینه ماشینش ته تهش 120-30 تومنه
ببینید
من داشتم رامو میرفتم یهو دیدم راه هست واسه سبقت حالا لایی یا هر چیز دیگه ای که بود . از سمت چپ داشتم سبقت میگرفتم اما 206 ترمز نگرفت یه کله گاز داد زد سپر مارو
من ردش کردم اما ته ماشینم که سمت چپ میشه به گلگیر سمت راست همون سمت شاگرد 206 گرفت
دقیقا همین
گفتیم شما رو برو تعمیرگاه هرچقدر بود من میدم
رفت زنگ زد حدود 200 خرج داره . دقیقا گفت 240 تومن خرج داره
گفتم من یه جا میگم برو با 100 واست ردیف میکنن در میارن
گفت نه من همون جا که خودم میخوام باید بدم درست کنه
گفتم آقا جون 50 تومن بت میدم بیشتر از اینم ندارم اگه نمیخوای برو شکایت کن خودت از پشت زدی مقصری
گفت باشه اما بازم زنگ زدو اس ام اس دادو این حرفا
حالام فردا قراره 50تومن دیگه بش بدم بره پی کارش . بازم حرف پولو بزنه میزارم بلک لیست گوشیم هر غلطی میخواد بکنه
درسته ، من تازه گرفتم پایه 3 هست
کلا دیگه ب1 و ... اینارو برداشتن شده پایه 1و 2 و 3
راستی برای من حدود 20 روز اومد
Sent from my LT25i using Tapatalk 2
:blink: نمیخوای موتوریه پول قوطی پپسی که خوردی رو هم حساب کنه ؟ :lol:
کسی نیست یه توضیح بده؟؟؟کسی خبر داره اموزشگاه های موتور سیکت تو تهران هست یا نه؟
جایی که اموزش بده بهد بریم واسه امتحان مثل ماشین
مقصر اون هست که گذاشته شما بری.
دهن ماشین طرفو سرویس کردی با 50 تومن میخای حلش کنی؟با50تومن؟صافکاری50تومن؟
واقعا باهات موافقم
یارو داره اعتراف میکنه لایی میکشیدم با موبایل حرف میزدم اون یکی دستمم رو خشتکم بود یه دخترم کنارم بود بعد زرنگی کردم واسه این که کسی نفهمه گفتم زنگ نزن ماشین رو هم به اسمه بدون تصادف میخوایم بفروشیم و ... بعد اومده میگه من مقصرم یا اون ؟
چون میخواست زرنگی کنه 50 دادی بهش ؟ خودت که از همه زرنگ تری ! میگه 50 دادم 50 هم بزار روش برو درست کنه ! مگه داری صدقه میدی ؟ تاپیک هم میزنه واسه من !