درود بر شما دوست من همینطور که ای ام دی پاور عزیز گفت رم و تست بگیر دیوایس های جانبی رو هم جدا کن.یاطری سی موس رو هم همینطور امیدوارم که اینجوری تصویر بده. می تونه از بایوس هم باشه. apu amd هم هست دستگاهت متاسفانه.مدل 1015bx و خروجی نداره و بوقی نمیزنه
وارد بایوس میتونید بشید ؟سلام ذوستان، کسی در مورد بوت نشدن ASUS K55VD اطلاعاتی داره؟ بعد از Default کردن bios و ریست کردن لپتاپ دیگه لپتاپ بالا نمیاد و به اصلاح اینکه سرچ کردم black screen شده، کامپیوتر هیچ ایرادی نداره کاملا معلومه و به راحتی خاموش میشه ولی بوت از هارد انجام نمیشه و هیچ دستوری رو هم از کیبورد نمیگیره؟ میتونید کمک کنید؟
سلام، نه نمیتونم وارد بایوس بشم، اصلا صفحه نمایش چیزی نشون نمیده که بتونم کاری انجام بدم.وارد بایوس میتونید بشید ؟
باید SECURE BOOT غیر فعال بشه
و CSM فعال بشه .
باطری و آداپتورو جدا کنید و پاور باتن رو 30 ثانیه نگه دارید بعد کابلو وصل کنید دستگاه رو روشن کنید ببینید درست می شه یا نهسلام، نه نمیتونم وارد بایوس بشم، اصلا صفحه نمایش چیزی نشون نمیده که بتونم کاری انجام بدم.
دگمه F2 رو نگه دارید . قبل از روشن کردن. 3 ثاینه بعد از روشن شدن رها کنید .سلام، نه نمیتونم وارد بایوس بشم، اصلا صفحه نمایش چیزی نشون نمیده که بتونم کاری انجام بدم.
اتفاقی نمی افته، اصلا صفحه نمایش به کل هیچ چیزی نشون نمیده.دگمه F2 رو نگه دارید . قبل از روشن کردن. 3 ثاینه بعد از روشن شدن رها کنید .
مرسی ولی مطمئنید؟ من که چنین چیزی پیدا نمیکنم، حتی سرچ هم گشتم برای مدل لپتاپ K555VD، هیچ چیزی نبود.باید یک سوراخ ریست داشته باشید روی لپتاپ پیداش کنید و با یک سوزن ته گرد ریست کنید .
اگر نباشه کار سخت میشه .مرسی ولی مطمئنید؟ من که چنین چیزی پیدا نمیکنم، حتی سرچ هم گشتم برای مدل لپتاپ K555VD، هیچ چیزی نبود.
آره فعلا به برق نمیزنم و باطری رو جدا میکنم یه روزی اینطور بمونه تا بعد، تشکر بابت راهنماییتون دوست عزیزاگر نباشه کار سخت میشه .
باطری و شارژر رو جدا کنید . 24 ساعت بگذاریدش کنار . اگر جواب نداد بگید تا باز راهنمایی کنم .
از خود لنوو دریافت کنید . هر چند وقتی لپتاپ بالای 6 گیگ رم داره کسی 32 نمیریزه.کلا لپتاپ های جدید سازگاری بیشتری با 64 بیت دارد تا 32دوستان من روی این مدل Lenovo ThinkPad E540 ویندوز8.1 32 بیت نصب کردم ولی هرچی گشتم درایور هاش پیدا نشد چیکار کنم؟هرچی هست برای 64 بیته توی 8.1 هاش
دیگه32 دمه دست بود همینو ریختماز خود لنوو دریافت کنید . هر چند وقتی لپتاپ بالای 6 گیگ رم داره کسی 32 نمیریزه.کلا لپتاپ های جدید سازگاری بیشتری با 64 بیت دارد تا 32
https://support.lenovo.com/us/en/pr.../thinkpad-edge-laptops/thinkpad-edge-e540?c=1
کلا برای پردازنده ای که معماریش 64Bit هستش حیفه که شما ویندوز 32Bit نصب کنید. مخصوصا روی لپ تاپ تفاوت سرعت کاملا مشخصه. اگر از روی DVD ویندوز نصب کردید و طول کشیده باید عرض کنم که نصب ویندوز از روی فلش خیلی سریع انجام میشه.نصب ویندوز 32Bit روی پردازنده 64Bit از نظر تئوری یعنی از دست دادن نیمی از کارآیی و سرعت پردازنده و در عمل حدود 30% افت سرعت خواهید داشت. دلیل اینکه درایورش رو هم نذاشته یکیش همینه. پس سیستم عامل 64Bit که درایورش توی خود سایت سازنده لپ تاپ هست رو نصب کنید.دیگه32 دمه دست بود همینو ریختم
در مورد سایت هم اینجارو گشتم نداشت واسه همین پرسیدم
اره دیگه خودم دیدم دیشب که اینجویه 64 بیترو دانلود کردم میخوام الان نصب کنمکلا برای پردازنده ای که معماریش 64Bit هستش حیفه که شما ویندوز 32Bit نصب کنید. مخصوصا روی لپ تاپ تفاوت سرعت کاملا مشخصه. اگر از روی DVD ویندوز نصب کردید و طول کشیده باید عرض کنم که نصب ویندوز از روی فلش خیلی سریع انجام میشه.نصب ویندوز 32Bit روی پردازنده 64Bit از نظر تئوری یعنی از دست دادن نیمی از کارآیی و سرعت پردازنده و در عمل حدود 30% افت سرعت خواهید داشت. دلیل اینکه درایورش رو هم نذاشته یکیش همینه. پس سیستم عامل 64Bit که درایورش توی خود سایت سازنده لپ تاپ هست رو نصب کنید.
اول درایور اینتل و بعد درایور nvidiaمتاسفانه گرافیکش نصب نشد هر کاری کردم
- NVIDIA GeForce GT 740M دوستان کسی میدونه باید چیکار کنم قبلا گفته بودید برای نصب اینتل روی لپ تاپ اول باید amd بریزم ولی لینکی برای دانلودش پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید؟البته 1 جا خوندم برای 8.1 مشکل داره نصب گرافیک
من تو همین سایت گشتم هر دورم نصب کردم نشد(یعنی اصلا اینتل رو نمیذاره اول نصب کنم که برم سراغه بعدی)اول درایور اینتل و بعد درایور nvidia
شما سون 64 بیت هم میتونید نصب کنید .
هر دو درایور اینتل و nvidia رو از سایت lenovo برای ویندوز 8.1 .... 64 بیت بگیرید
https://support.lenovo.com/us/en/pr...laptops/thinkpad-edge-e540/downloads/DS039880