• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
لپ تاپ یکی از دوستان توی صفحه اول که لوگوی لپ تاپ هست گیر میکنه و دیگه تکون نمیخوره نه ریست میشه نه هیچ چی تمام دکمه هارم زدیم کار نمی کنه فقط f9 می زنیم سیاه میشه دوباره صفحه لوگو میاد

1 بارم 1 ماه پیش اینجوری شد شب خاموش کرد فرداش روشن کرد خوب شد!
الانم اینجوی شده نمی دونم فردا روشن کنه خوب میشه یا نه :D
از یکی شنیدم سخت افزاری مورد داره و باید re-program بشه توسط گارانتی البته اگه دیگه خیلی این اتفاق افتاد

حالا خواستم بپرسم نظر شما چی هست و آیا راهی هست بشه همون لحظه که اینجوری میشه به ویندوز دسترسی داشت و از سیستم استفاده کرد یا نه
هارد رو در بیارید ببینید . درست میشه .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
هارد رو در بیارید ببینید . درست میشه .
الان روشن شد ویندوز اومد بالا
لپ تاپ رو باز کنیم از گارانتی خارج میشه درسته؟
والا تا حالا خودم شخصا لپ تاپ رو باز نکردم می ترسم خرابش کنم

الان یعنی مشکل چیه که با در آوردن هارد درست میشه؟ اون قضیه re-program که بهم گفتن درسته؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
کار شما نیست . چون هر قسمت باز کردنش قلق خاص داره . خیلی ها روحیه مهندسی بهشون غالب میشه . لپتاپ رو باز میکنند . باعث خرابی های بیشتری میشن .
بله :) یه ویدیو رو یوتیوب دیدم مرحله به مرحله لپتاپ رو باز کرد و خیلی خوب جاهای پیچهارو گفت و که چطور باید قطعات رو جدا کرد ولی باز هم کار من نیستش بدتر بدنه داغون میشه. مرسی از راهنماییتون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله :) یه ویدیو رو یوتیوب دیدم مرحله به مرحله لپتاپ رو باز کرد و خیلی خوب جاهای پیچهارو گفت و که چطور باید قطعات رو جدا کرد ولی باز هم کار من نیستش بدتر بدنه داغون میشه. مرسی از راهنماییتون
اون فیلم ها خوبه و برای کسی که کارش این باشه فقط ببینه این مدل خاص قلق باز شدنش به چه شکل هست .
اگر دستگاهت گارانتی آلبالو هست ببر اونجا . اگر نیست نبر چون خبر موثق دارم که تعمیرکار ندارند .
ببر افق

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
الان روشن شد ویندوز اومد بالا
لپ تاپ رو باز کنیم از گارانتی خارج میشه درسته؟
والا تا حالا خودم شخصا لپ تاپ رو باز نکردم می ترسم خرابش کنم

الان یعنی مشکل چیه که با در آوردن هارد درست میشه؟ اون قضیه re-program که بهم گفتن درسته؟
؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
گیر کردن در صفحه اول عموما به دلیل خرابی هارد دیسک هست . اگر گارانتیش مونده ببرید گارانتی .
فقط در صورتی که کلید ترکیبی ctr+alt+f8 گرفته بشه سیستم نرمال میاد بالا یعنی اصن صفحه خاصی با زدن این دکمه ها هم نمیاد که مثلا اخرین زمانی که سیستم خوب بوده رو انتخاب کنیم اوکی کنیم ویندوز بیاد خودش سر خود ببعد از زدن این 3 دکمه بالا میاد!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فقط در صورتی که کلید ترکیبی ctr+alt+f8 گرفته بشه سیستم نرمال میاد بالا یعنی اصن صفحه خاصی با زدن این دکمه ها هم نمیاد که مثلا اخرین زمانی که سیستم خوب بوده رو انتخاب کنیم اوکی کنیم ویندوز بیاد خودش سر خود ببعد از زدن این 3 دکمه بالا میاد!
وقتی ویندوز بالا میاد دو کار انجام بدید
اول شات با نرم افزار hd senitel از قسمت overview
دوم اپدیت بایوس

M4hd1

Registered User
لایک‌ها
10
تو کنترل پنل تب سیستم .advanced system setting و قسمت start up and recovery تیک automaticaly restart رو بردارید .
بعد یه مدت که ارور نداده بود امشب ارور داد یه عکس گرفتم،خیلی ممنون میشم راه حلشو بدونم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
موارد زیر رو چک کنید
1-با avira rescue cd سیستم رو اسکن کنید
2-تست رم با passmark memtets
3- شات از هارد دیسک با برنامه hd senitel

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان اهل فن,یه مشکل اساسی,ما 3سری لب تاپ lenovo داشتیم,از y560گرفته تا z580 و الان هم z510 (البته خودم asus n61 دارم,همچین مشکلی تو ASUS ها ندیدم)اما میخوام اینو بگم,هنگام بازی رو این lenovo ها وقتی تو برق هست هیچ مشکلی نیست,به محض کشیدن اداپتور بازی صحنه اهسته میشه!!!!!و به محض وصل کردن اداپتور ضرف صدم ثانیه درست میشه!!!!!!میخوام بدونم این مشکل چیه؟و چرا این 3مدلی که گفتم همشون اینجوری هستن؟تمام تنظیمات گرافیک,پاور,و درایور ها کاملا نصب و اپدیت هست,ولی باز این اتفاق میوفته(باطری مدل z510 هم در نمیاد)میترسیم هنگام بازی خراب شه هی شارژ میشه

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان اهل فن,یه مشکل اساسی,ما 3سری لب تاپ lenovo داشتیم,از y560گرفته تا z580 و الان هم z510 (البته خودم asus n61 دارم,همچین مشکلی تو ASUS ها ندیدم)اما میخوام اینو بگم,هنگام بازی رو این lenovo ها وقتی تو برق هست هیچ مشکلی نیست,به محض کشیدن اداپتور بازی صحنه اهسته میشه!!!!!و به محض وصل کردن اداپتور ضرف صدم ثانیه درست میشه!!!!!!میخوام بدونم این مشکل چیه؟و چرا این 3مدلی که گفتم همشون اینجوری هستن؟تمام تنظیمات گرافیک,پاور,و درایور ها کاملا نصب و اپدیت هست,ولی باز این اتفاق میوفته(باطری مدل z510 هم در نمیاد)میترسیم هنگام بازی خراب شه هی شارژ میشه
سلام عزیز. به دلیل مصرف(آمپراژ) بالایی که کارت گرافیک نیاز داره و جریان یکنواخت و کمی که باطری لپ تاپ داره توانایی تغذیه کارت گرافیک اصلی لپ تاپ شما رو نداره و نمی تونه مثل منبع تغذیه هم پردازنده , مانیتور و سایر قطعات رو تغذیه کنه و هم یک مرتبه این همه جریان رو بده به کارت گافیک. به همین دلیل وقتی لپ تاپ به منبع تغذیه وصل نباشه و از باطری بخواد استفاده کنه اگر بازی که روی کارت گرافیک اصلی لپ تاپ می خواد اجرا بشه رو اجرا کنید باطری هم کم میاره و هم زودتر شارژش تموم میشه. ضمنا اکثر لپ تاپها که دو تا کارت گرافیک دارن(یه کارت گرافیک قدرتمند و یه کارت گرافیک کم مصرف و ضعیف اینتل) به محض اینکه شما منبع تغذیه رو جدا کنید اتوماتیک سیفت می کنن روی کارت گرافیک ضعیف اینتل که این مشکل پیش نیاد.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام عزیز. به دلیل مصرف(آمپراژ) بالایی که کارت گرافیک نیاز داره و جریان یکنواخت و کمی که باطری لپ تاپ داره توانایی تغذیه کارت گرافیک اصلی لپ تاپ شما رو نداره و نمی تونه مثل منبع تغذیه هم پردازنده , مانیتور و سایر قطعات رو تغذیه کنه و هم یک مرتبه این همه جریان رو بده به کارت گافیک. به همین دلیل وقتی لپ تاپ به منبع تغذیه وصل نباشه و از باطری بخواد استفاده کنه اگر بازی که روی کارت گرافیک اصلی لپ تاپ می خواد اجرا بشه رو اجرا کنید باطری هم کم میاره و هم زودتر شارژش تموم میشه. ضمنا اکثر لپ تاپها که دو تا کارت گرافیک دارن(یه کارت گرافیک قدرتمند و یه کارت گرافیک کم مصرف و ضعیف اینتل) به محض اینکه شما منبع تغذیه رو جدا کنید اتوماتیک سیفت می کنن روی کارت گرافیک ضعیف اینتل که این مشکل پیش نیاد.
رفیق خیلی لطف کردی,خودم هم احساس میکردم منبع تغزیه سیستم به مشکل میخوره,اما یه سوال دیگه,رو سیستم های asus این مورد رو ندیدم چرا؟البته سری های با گرافیک GT325 یا GT540 این مشکل نبوده,پس با این تفاسیر میشه گفت باطری؟یا منبع تغزیه ASUS ها تو تقسیم برق سیستم بهتر از LENOVO عمل میکنه؟
بعد یه چیز دیگه,مثلا مدل هایی که باطریشون قابلیت جدا شدن نداره,در دراز مدت باطری اسیب میبینه که؟

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
رفیق خیلی لطف کردی,خودم هم احساس میکردم منبع تغزیه سیستم به مشکل میخوره,اما یه سوال دیگه,رو سیستم های asus این مورد رو ندیدم چرا؟البته سری های با گرافیک GT325 یا GT540 این مشکل نبوده,پس با این تفاسیر میشه گفت باطری؟یا منبع تغزیه ASUS ها تو تقسیم برق سیستم بهتر از LENOVO عمل میکنه؟
بعد یه چیز دیگه,مثلا مدل هایی که باطریشون قابلیت جدا شدن نداره,در دراز مدت باطری اسیب میبینه که؟
خواهشض میکنم. کلا Lenovo مخصوصا سریهای پایینش کیفیت ساخت خوبی نداره. اما کلا باطری برای گرافیکهای بالا و بازیهای سنگین کم میاره(بسته به اینکه روی چه رزولوشن و چه تنظیمات گرافیکی تنظیم باشه). در خصوص آسیب دیدن باطری هیچ چیز بدتر از این نیست که اوقاتی که برق دم دستمونه با این تصور غلط که اگر باطری رو از لپ تاپ جدا کنیم , عمر باطری بیشتر میسه این کار رو بکنیم. باطری باید همیشه در حال شالرژ و دشارژ باشه تا دوام پیدا کنه. در خصوص باطریهایی که دستی جدا نمیشن تمام لپ تاپهایی که اینجورن با باز کردن چند تا پیچ ساده باطریشون جدا میشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
کلا این مدل z510 بر خلاف مدلهای thinkpad مشکلات ریز و درشت زیادی دارد . از مشکلات lan و باطری و ...
باید ببینید برای این مسئله بایوسی ارائه میکنه یا نه .

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
کلا این مدل z510 بر خلاف مدلهای thinkpad مشکلات ریز و درشت زیادی دارد . از مشکلات lan و باطری و ...
باید ببینید برای این مسئله بایوسی ارائه میکنه یا نه .
البته بایوس رو هم اپدیت کردیم,اما مشکل پابرجاست,خیلی ممنون از شما دوستان
راستی اره سیستم مشکلا ت دیگه هم داره,یکیش همین کارت شبکه بی سیم هست,خود به خود disconnect میشه و دیگه کانکت هم نمیشه!!!!این خیلی جالبه,باید حتما troubleshoot problem رو بزنیم تا خودش دوباره وصل شه,اعصابمون رو خورد کرده,کلی سیستم داریم تو خونه,اما این یدونه واقعا نو بره

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
خواهشض میکنم. کلا Lenovo مخصوصا سریهای پایینش کیفیت ساخت خوبی نداره. اما کلا باطری برای گرافیکهای بالا و بازیهای سنگین کم میاره(بسته به اینکه روی چه رزولوشن و چه تنظیمات گرافیکی تنظیم باشه). در خصوص آسیب دیدن باطری هیچ چیز بدتر از این نیست که اوقاتی که برق دم دستمونه با این تصور غلط که اگر باطری رو از لپ تاپ جدا کنیم , عمر باطری بیشتر میسه این کار رو بکنیم. باطری باید همیشه در حال شالرژ و دشارژ باشه تا دوام پیدا کنه. در خصوص باطریهایی که دستی جدا نمیشن تمام لپ تاپهایی که اینجورن با باز کردن چند تا پیچ ساده باطریشون جدا میشه.
خوب چون سیستم زیاد باهاش کار میشه,باطری زیاد شارژ و دشارژ میشه,اما مسئله سر اینه که هنگام بازی وقتی فول شارژ میشه,یخورده خوب نیست,من باطری داغون کردم اینجوری,تنها کاری که میشه کرد وقتی باطری خالیه,بزنیم برق و بازی کنیم,و وقتی پر شد ماهم بازی رو تعطیل کنیم,بازم ممنون از توضیحاتتون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
البته بایوس رو هم اپدیت کردیم,اما مشکل پابرجاست,خیلی ممنون از شما دوستان
راستی اره سیستم مشکلا ت دیگه هم داره,یکیش همین کارت شبکه بی سیم هست,خود به خود disconnect میشه و دیگه کانکت هم نمیشه!!!!این خیلی جالبه,باید حتما troubleshoot problem رو بزنیم تا خودش دوباره وصل شه,اعصابمون رو خورد کرده,کلی سیستم داریم تو خونه,اما این یدونه واقعا نو بره
ویندوزی که نصب کردید دقیقا چه ورژنی هست ؟ سون یا 8 یا 8.1

بالا