• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من تو همین سایت گشتم هر دورم نصب کردم نشد(یعنی اصلا اینتل رو نمیذاره اول نصب کنم که برم سراغه بعدی)
یه درایور یاب نصب کردم بعد گرافیک رو از اونجا دانلود میکنم که یه سره نصب کنه اما وقتی تا تهش میرسه نصبش نمیکنه!
درایور اینتل هم از سایت بگیر .
نشد سون 64 بریز

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
درایور اینتل هم از سایت بگیر .
نشد سون 64 بریز

میگم که گرفتم اول نصب کردم نشد که بعدی رو بریزم
حالا از سایته دیجی کالا برای 1 لپ تاپ هم رده گرافیک این درایور دانلود کردم اونم تست کنم نشد وین سون میریزم:(

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
میگم که گرفتم اول نصب کردم نشد که بعدی رو بریزم
حالا از سایته دیجی کالا برای 1 لپ تاپ هم رده گرافیک این درایور دانلود کردم اونم تست کنم نشد وین سون میریزم:(
با برنامه gpu-z چک کن ببین مدل nvidia رو چی میزنه .

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من ویندوز لپتاپم 7 home 64 بود که بنا به نیاز به Pro تغییر دادم برای Xp mode
حواسم نبود تا الان که دیدم بلوتوپ روشن نمیشه درایور هم نصب شده. چند باری هم پاک کردم و مجدد نصب کردم ولی روشن بشو نیست (میدونم با وایرلس روشن میشه)
آیا برنامه تست سخت افزار میتونن تشخیص بدن بلوتوث خراب شده یا نه؟
و گرنه مجبورم از ویندوز ایمیج بگیرم و یه ویندوز دیگه بریزم که این کلی دردسر داره چون درایور مربوط به سنسور نور با خودش نصب میشه و الا و بلا ویندوز 7 64 بیت!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من ویندوز لپتاپم 7 home 64 بود که بنا به نیاز به Pro تغییر دادم برای Xp mode
حواسم نبود تا الان که دیدم بلوتوپ روشن نمیشه درایور هم نصب شده. چند باری هم پاک کردم و مجدد نصب کردم ولی روشن بشو نیست (میدونم با وایرلس روشن میشه)
آیا برنامه تست سخت افزار میتونن تشخیص بدن بلوتوث خراب شده یا نه؟
و گرنه مجبورم از ویندوز ایمیج بگیرم و یه ویندوز دیگه بریزم که این کلی دردسر داره چون درایور مربوط به سنسور نور با خودش نصب میشه.
مدل لپتاپ رو ذکر کنید .

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
سونی VPCS111FM
کل اون ESUPPORT.SONY.COM رو گشتم
ضمنا سازنده بلوتوث برودکامه
یادمه تو ویندوز اصل خودش یه بار FIRMWAREشو طبق سایت بالا تغییر دادم. به نظرم از این باید باشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سونی VPCS111FM
کل اون ESUPPORT.SONY.COM رو گشتم
ضمنا سازنده بلوتوث برودکامه
یادمه تو ویندوز اصل خودش یه بار FIRMWAREشو طبق سایت بالا تغییر دادم. به نظرم از این باید باشه
این فایل رو منظورتون هست
http://esupport.sony.com/US/p/swu-download.pl?mdl=VPCS111FMS&upd_id=5894&os_group_id=6
این هم درایورش هست
http://esupport.sony.com/US/p/swu-download.pl?mdl=VPCS111FMS&upd_id=5389&os_group_id=6

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اره همین موقع نصب گیر میده بلوتوثو روشن کن که خب مشکل من اینه که روشن نمیشه . . .
فکر کنم باید image بگیرم و یه ویندوز 64 بیتی بریزم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اره همین موقع نصب گیر میده بلوتوثو روشن کن که خب مشکل من اینه که روشن نمیشه . . .
فکر کنم باید image بگیرم و یه ویندوز 64 بیتی بریزم
بله احتمال زیاد با 64 بیت مشکل حل میشه .درایور چیپست هم نصب کنید قبل از نصب درایور بلوتوث و وایرلس

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ویندوز فعلی هم 64 بیته گفتم شاید که درایورهاش انحصاری همون مدله رو این ویندوز جواب نداده.
مثلا کارت گرافیکی رو آپدیت کنی اون تنظیمات on screen نمیاد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این نسخه رو نصب کنید
Microsoft® Windows® 7 Home Premium 64-bit

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
روی.این مدل xp.mode نصب نمیشه

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام، AMD.POWER عزیز من لپتاپم رو هنوز نه به برق زدم نه هنوز باطری وصل کردم، کلا 10روزی شده خاموش مونده، جهت اطلاع با نمایندگی آلبالو تماس گرفتم توضیح دادم، گفتن باید بیارید ببینیم شاید احتیاج به نوشتن بایوس دوباره داشته باشه. فقط برای اینکه بالا نمیادش تعجب میکنم که چرا اینطوری شدش؟ :)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام، AMD.POWER عزیز من لپتاپم رو هنوز نه به برق زدم نه هنوز باطری وصل کردم، کلا 10روزی شده خاموش مونده، جهت اطلاع با نمایندگی آلبالو تماس گرفتم توضیح دادم، گفتن باید بیارید ببینیم شاید احتیاج به نوشتن بایوس دوباره داشته باشه. فقط برای اینکه بالا نمیادش تعجب میکنم که چرا اینطوری شدش؟ :)
این ایراد متداول این مدل هست . به نام black screen . بایوس نمیخواد ولی ریستش میکنن .

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
این ایراد متداول این مدل هست . به نام black screen . بایوس نمیخواد ولی ریستش میکنن .
بله، امروز روشنش کردم بالا نیومد و باز هم همونطوری بودش، منظورت از ریست کردن چیه؟ یعنی باطری رو برمیدارن؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله، امروز روشنش کردم بالا نیومد و باز هم همونطوری بودش، منظورت از ریست کردن چیه؟ یعنی باطری رو برمیدارن؟
باطری یا از طریق پایه های چیپ .شاید هم نیاز به پروگرام داشته باشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این کارها که شما میگی رو میشه انجام داد؟ فکر کنم باید نمایندگی ببرمش
کار شما نیست . چون هر قسمت باز کردنش قلق خاص داره . خیلی ها روحیه مهندسی بهشون غالب میشه . لپتاپ رو باز میکنند . باعث خرابی های بیشتری میشن .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
لپ تاپ یکی از دوستان توی صفحه اول که لوگوی لپ تاپ هست گیر میکنه و دیگه تکون نمیخوره نه ریست میشه نه هیچ چی تمام دکمه هارم زدیم کار نمی کنه فقط f9 می زنیم سیاه میشه دوباره صفحه لوگو میاد

1 بارم 1 ماه پیش اینجوری شد شب خاموش کرد فرداش روشن کرد خوب شد!
الانم اینجوی شده نمی دونم فردا روشن کنه خوب میشه یا نه :D
از یکی شنیدم سخت افزاری مورد داره و باید re-program بشه توسط گارانتی البته اگه دیگه خیلی این اتفاق افتاد

حالا خواستم بپرسم نظر شما چی هست و آیا راهی هست بشه همون لحظه که اینجوری میشه به ویندوز دسترسی داشت و از سیستم استفاده کرد یا نه

بالا