912
Registered User
دوستان
با باز و بسته کردن لپ تاپ صفحه یه جورایی انگار رنگ قاطی میکنه این مشکل از چیه؟
با تشکر
با تشکر
از کابل فلت هست . باید لپتاپ باز بشه و کابل از کنار لولا آزاد بشه .دوستان
با تشکر
میشه بیشتر توضیح بدید یعنی کابل نیازی نیست عوض بشه اگه باز کنم خودم میتونم درست کنم؟از کابل فلت هست . باید لپتاپ باز بشه و کابل از کنار لولا آزاد بشه .
خیر باید توسط تعمیرکار باز بشه . کابلی هست که از مونیتور لپتاپ به لپتاپ وصل میشه . وقتی تحت فشار باشه رنگ ها میریزه بهم .میشه بیشتر توضیح بدید یعنی کابل نیازی نیست عوض بشه اگه باز کنم خودم میتونم درست کنم؟
گارانتی آلبالو رو داشت ولی تموم شده بود، بردم همونجا، امروز آماده شده بود رفتم گرفتم، پرسیدم چه ایرادی داره گفتن همون بایوس بوده ولی گفتم که ایرادش چی بوده گفتن ما تعمیر نکردیم فرستادیم جای دیگه و 100 هزار تومن هم خرجش شد. من که نفهمیدم چی شد که اینطوری شد!!! بازم ممنون از راهنماییتوناون فیلم ها خوبه و برای کسی که کارش این باشه فقط ببینه این مدل خاص قلق باز شدنش به چه شکل هست .
اگر دستگاهت گارانتی آلبالو هست ببر اونجا . اگر نیست نبر چون خبر موثق دارم که تعمیرکار ندارند .
ببر افق
ویندوزتون مشکل خورده باید ویندوز رو با سیدی ویندوز repair کنید .سلام
لپ تاپ بنده چند روزه موقع روشن کردن این ارور رو میده ، علتش چیه؟
ویندوز 8 نصبه
لطفایی راهنمایی کنید چکار کنم
باید درایورهایی که تو سایت اسوس هست رو کامل نصب کنید .دوستان عزیز کسی مدل N551 رو داره؟ الان من با F1 تا اف 12 نمیتونم کار کنم! یعنی کار نمیکنه! مهم ترینش هم تنظیم صدا و نور صفحه هست ! کسی راه حلی برای این موضوع داره؟!
ممنون
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win8.1/ATKPackage/ATKPackage_Win81_64_VER100037.zipباید درایورهایی که تو سایت اسوس هست رو کامل نصب کنید .
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8.1/KBFilter/KBFilter_Win81_64_VER1005.zip
قبلی رو حذف کنید و این رو نصب کنید . بعد اون لینک دوم هم نصب کنید .
مدل لپتاپ رو ذکر کنید . قاعدتا اگر گزینه ای در بایوس ندارید . یا دیفالت فعال هست یا دیسیبل .دوستان، مینبورد لپتاپ من Virtualization رو ساپورت میکنه ولی توی Bios گزینهای براش وجود نداره... Bios رو آپدیت هم کردم نیومد!
@AMD.POWER
Acer Aspire E1-571Gمدل لپتاپ رو ذکر کنید . قاعدتا اگر گزینه ای در بایوس ندارید . یا دیفالت فعال هست یا دیسیبل .
توی VMWARE این قابلیت برای شما فعال هست یا نه ؟Acer Aspire E1-571G