• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

yasinknn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيد گرام !!! اين بنده خدا بدجوري گيره و عجله داره . يه راهي جلو پاش بذارين ثواب داره!!!!!!

yasinknn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چي شد پس ؟؟؟؟؟
(ستور بالا رو نگاه كنيد):rolleyes: :blush:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
پیدا میشه اگه بخواد بگیره ... یا یه میتونه سفارش بده یکی از آشناها براش بیاره ...

حالا حتما نیازی نیست که VISTA یا XP media Center باشه که ...

میتونه ارزون ترینشو بگیره که فقط کارشو راه بندازه ! بعد عوضش کنه ...

البته اگه از گیر دادن مطمین هستین ...

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
fujitso - siemense البته هموز نگرفتم اما مطلب بالا رو فروشندش گفت.تو مشخصاتش هم (سايت fujitso - siemense ) از com خبري نيست

دوست من اصولاً بسیاری از لپ تاپ های جدید دیگه پورت سریال ندارند. مگر برخی که به منظور مقاصد خاصی ساخته می‌شوند مثل مدل های Dell Latitude. پس نبودن پورت سریال نقطه ضعف خاصی برای یک نوت بوک به حساب نمی‌آد.

خوب شما که میبینید این نوتبو ک حتی ابتدایی ترین درگاه ارتباطی رو هم نداره چرا میخواین بگیرینش ؟
فکر کنم شما خودتون Dell 6400 Inspiron دارید. مگر لپ تاپ شما پورت سریال دارد؟ پورت سریال سالها است که دیگه ابتدایی ترین درگاه ارتباطی نیست به خاطر سرعت پایین انتقال اطلاعات از طریق این پورت. در حال حاضر از این پورت فقط در برخی موارد که قرار است سخت افزار خاصی به کامپیوتر وصل شود، استفاده می شود. فعلاً پورت USB ابتدایی ترین درگاه ارتباطی است که اون هم کم کم داره جای خودش را به بلوتوث می ده. اصولاً تکنولوژی به سمت حذف کابل و استفاده از وایرلس پیش می ره.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
تمام وسایل اکترونیکی حرفه ای و پیشرفته که اکثر مهندسین با اونها دست و پنجه نرم میکنند ! ( یعنی

وسایل ما که اینطور بوده ... ! حالا میخواد برای عامه از زده خارج باشه یا نباشه ! تا 10 سال دیگه هم

این وسایل گرون قیمت ما با همین پورت ها کار خواهند کرد! و چرخ های صنعت رو خواهند چرخوند ! ) ...

علت اینکه Latitude هم داره همینه ! چون برای محیط های تخصصی طراحی شده !

حالا اگه یه وسیله اماتور مثل FLASH USB از سریال استفاده نمیکنه که دلیل نمیشه از رده خارج شده باشه

همه با پورت سریال کار میکنند ! مثل RS 232 ...

با سپاس

sogoli

Registered User
لایک‌ها
1
باسلام

متاسفانه چند روزی هست که وقتی دکمه پاور لب تاپم رو می زنم ، دستگاه روشن می شه ولی چیزی رو مانیتور نمایش داده نمی شه و تصویر نمی اید، ولی وقتی خاموش می کنم و مجددا زمان روشن کردن به قسمتی از بدنه فشار می اورم تصویر میاد و دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد. در واقع مشکل من فقط موقع روشن کردن هست. البته اگر هم موقع کارکردن دستگاه رو حرکت بدم دستگاه ریست می شه یا هنگ می کنه....

ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
به کدوم قسمت از یدنه ؟

این امر حاکی از اینه که مشکل شما نرم افزاری نیستش ... بلکه سخت افزاریه ...

از اونجایی که نوتبوکها وسایل بسیار حساسی هستند ، به شما پیشنهاد میکنم تا هر چه سریعتر

به یک مرکز خبره جهت معایته دستگاه خود مراجعه کنید !

اما تا زمانی که مطمین نشده اند ایراد از کجاست بهشون اجازه ندین دستگاهتون رو باز کنند

با سپاس از شما

sogoli

Registered User
لایک‌ها
1
به کدوم قسمت از یدنه ؟

این امر حاکی از اینه که مشکل شما نرم افزاری نیستش ... بلکه سخت افزاریه ...

از اونجایی که نوتبوکها وسایل بسیار حساسی هستند ، به شما پیشنهاد میکنم تا هر چه سریعتر

به یک مرکز خبره جهت معایته دستگاه خود مراجعه کنید !

اما تا زمانی که مطمین نشده اند ایراد از کجاست بهشون اجازه ندین دستگاهتون رو باز کنند

با سپاس از شما

مرسی از پاسخ شما...
به یه تعمیر کار نوت بوک در پایتخت نشون دادم ، بدون اینکه باز کنه گفت اشکال از گرافیک دستگات هست و خودشو ول کرده و چون آنبرد هست نمیشه کاریش کرد...
حالا نمی دونم راست می گه یا ... ولی اگر از کرافیک بود باید هر لحظه هنگ می کرد دصورتیکه دستگام فقط موقع روشن شدن بازی در میاره ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از پاسخ شما...
به یه تعمیر کار نوت بوک در پایتخت نشون دادم ، بدون اینکه باز کنه گفت اشکال از گرافیک دستگات هست و خودشو ول کرده و چون آنبرد هست نمیشه کاریش کرد...
حالا نمی دونم راست می گه یا ... ولی اگر از کرافیک بود باید هر لحظه هنگ می کرد دصورتیکه دستگام فقط موقع روشن شدن بازی در میاره ...

سلام دوست عزیز ... ببینین اکثر قطعات رایانه ای به همین صورت هستن ... یعنی در بدو مشکل ،

در یه سری لحظات خاضی مشکل رو از خودشون بروز میدن ...

اما این نمیتونه و نباید دلیل بر این بشه که ما مشکل رو دست کم بگیریم ...

به هر حال خدمتتون عرض کردم که اینها وسایل بسیار حساسی هستند و نگه داری از اونها مستلزم

دقت بسیار بالایی هست .

اما راجع به این تعمیر کاری که فرمودین ... خوب نمیشه اینقدر سریع حرف یک نفر رو ملاک قرار داد.

بهتره به چندجای مهتبر دیگه هم سر بزنین .

با سپاس از شما

vakil_vakil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان دوستاشتنی

براتون بگم که رفتیم و یک لپ تاپ dell 6400 d خریدیم و این ماجرای داستان:

این لپ تاپ عزیز با ویندوز ویستا بود ما هم به سلر (همون فروشنده خودمون) گفتیم که آیا میشه ویندوز xp هم روش نصب کنی {میدونستم که اگه نصب کنه ویستا پاک میشه } خلاصه بنده خدا گفت که آره. بهش گفتم که نمیشه...
گفت با پارتیشن مجیک یه کاری میکنم بشه .سرتون رو درد نیارم مجیک رو نصب کرد و ریستارت همان و بالا نیامدن ویندوز همان...................
خوشحال بودیم که شرکت فکر اینجا رو کرده و ریکاوری گذاشته اما ریکاوریش هم به هم خورد و کار نکرد.............
طرف هر فیلمی بلد بود سرش در آورد ولی نشد (ای کاش اون راهی رو که برای مشکل مشابه این تو همین فروم گفته شد را حفظ میکردم)
خلاصه به این نتیجه رسید که ویستا رو پاک کنه و از دوباره نصب کنه که نشد برای همین با xp بالا اومد و پارتیشن بندی رو .............

حالا چند تا سوال:
1 آیا این که جدید نصب کرده مثل قبلی میشه .اگه نمیشه فرقش چیه چون هر دو اورجیناله
2 ریکاوری پاک شده آیا مشابه اون میشه درست کرد {مثل اول نه با نرم افزارهایی مثل norton ghost
3 کلا چقدر ضرر کردیم یعنی چه چیز هایی مثل روز اول نمیشه؟؟؟؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من خودم توی 48 ساعته گزشته ... یک بار vista رو پاک کردم روفتم تو Xp بعد دوباره Xp رو پاک

کردم رفتم توی ویستا ...

راستی دو روز بعد از اینکه دستگاه رو گرفتم Vista رو پاک کردم و پارتیشن بندی رو به دلخواه خودم تغییر دادم

و دوباره vista نصب کردم ...

البته در این حالت امکان نصب media direct وجود نداره ...

یعنی طرف اینقدر آماتور بوده ! یا دستگاه شما مورد داشته ! ( که بعیده )

vakil_vakil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز من خودم توی 48 ساعته گزشته ... یک بار vista رو پاک کردم روفتم تو Xp بعد دوباره Xp رو پاک

کردم رفتم توی ویستا ...

راستی دو روز بعد از اینکه دستگاه رو گرفتم Vista رو پاک کردم و پارتیشن بندی رو به دلخواه خودم تغییر دادم

و دوباره vista نصب کردم ...

البته در این حالت امکان نصب media direct وجود نداره ...

یعنی طرف اینقدر آماتور بوده ! یا دستگاه شما مورد داشته ! ( که بعیده )

این طوریاست دیگه ....
ممنون ...در مورد media direct : مال من یک cd و یک برگ آموزش برای نصب دوباره media direct داره ( روش نوشته برای مواقعی که مثلا هارد رو عوض کرده باشی و.....)
سوال : من درایورهای xp رو ندارم برای نصب لازم میشن ( که از سایت دل میگیرم ) یا نه؟؟؟؟؟؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام ........ چند سوال دارم

1.لپ تابم دارای دو درایو هستش درایو c و d درایو d رو نوشته recovery یعنی چی و به چدردی میخوره؟

2.من برای ارتباط لپ تاپ به pc کابل lan استفاده کردم ولی بلد نبودم تنظیم کنم چطوری میشه این کارو کرد؟

3.گزیته f12 هنگام بالا آمدن ویندوز به چه دردی میخوره؟

4.چطوری میتونم درایوهای بیشتری بسازم؟

مرسی.......................................... .............

aria442

Registered User
لایک‌ها
4
من نوت بوکم دل6400 هست و ویندوز ایکس پی روش بود فورمت کرده ام و دوباره ویندوز زده ام.ولی media direct هر کار میکنم کار نمیکنه.لطفا" اساتید راهنمائی کنید.

zanjani

Registered User
لایک‌ها
1
سلام:
مشکلی دارم که هنوز چاره ای برایش پیدا نکرده ام
یک لپ تاپ simens fujitsu از هلند خریده ام .
ویندوز ان به زبان هلندی است و کلا نمیتوان منو ها و نوشته ها را به زبان انگلیسی تبدیل کرد . البته زبان انگلیسی به keyboard layout اضافه میشه و مثلا در word می تونم انگلیسی تایپ کنم ولی منو ها و غیره کلا همه هلندی است که من هم بلد نیستم بخونم .
طبعا اول کلی باهاش سروکله زدم تا فهمیدم بابا این ویندوز انگلیسی نمیشه .
از خیر این ویندوز رجیستر شده گذشتم و تصمیم گرفتم یک ویندوز XP از خودم نصب کنم . سی دی رو که داخل دستگاه میگذارم اعلام میکنه بدلیل تفاوت زبان ها فقط new instalation قابل انجام است و اپ گرید نمیشه که بازم قابل قبوله.
شروع به نصب ویندوز می کنم پس از چند مرحله و حتی فورمات پارتیشن با همان NTFS که از اول بوده در جایی که فایل های ویندوز باید شروع به نصب بشه یک پیغام error ldhdn میاد :
پیغام اینه : اگر بار اوله که پیغام خطا اومده از اول کار را انجام بدبد . اگر باز هم همین پیغام اومد به ادرس درایو که در پایان پیغام امده رفته و انرا disable کنید . اگر مشکل حل نشد .......... ( پیغامش طولانیست )
با چند سی دی ویندوز دیگه هم امتحان کردم همین اتفاق افتاد . ولی با سی دی رکاوری خودش از اون مرحله رد میشه و تا اخر نصب میشه .
فکر میکنم در ابتدای پارتیشن c فضای زیادی هست که از دسترس من خارجه و مربوط به رکاوری است و حتی با فورماتی که من میکنم پاک نمیشه . و چون زبانش با زبان ویندوز من متفاوته پیغام خطا میده ولی با سی دی رکاوری خودش میتونه ویندوز هلندی رو بدرستی نصب کنه .
حالا دوستان خوبم لطفا قدم به قدم منو راهنمایی کنید که چه کنم .
ممنون از کمکتون​

vakil_vakil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نوت بوکم دل6400 هست و ویندوز ایکس پی روش بود فورمت کرده ام و دوباره ویندوز زده ام.ولی media direct هر کار میکنم کار نمیکنه.لطفا" اساتید راهنمائی کنید.

سلام به همگی
دوست عزیز میشه هم هارد رو پارتیشن بندی کرد هم media direct داشت ..بدین ترتیب که:
سی دی media direct رو در سی دس رام میگذاری و تنضیمات setup رو تغییر میدی تا با cd بوت بشه
حالا مراحل نصب media direct فعال میشه که در او 2 مدل انتخاب داری:1 قسمتی از هارد رو برای media direct و بقیه رو به عنوان درایو c پارتیشن کنه .2 قسمتی برای media direct و قسمتی رو برای نصب ویندوز به عنوان c و بقیه هارد رو به عنوان d پارتیشن می کنه (اگه این رو انتخاب کنی حجم درایو c یا همون ویندوز رو ازتون سوال میکنه) و گزینه سومی برای خارج شدن از برنامه
من از گزینه دوم استفاده کردم و بعد در هنگام نصب win xp تنهاو فقط درایو d رو پاک کردم و بعد به سه تا درایو تبدیلش کردم حالا هم media direct دارم هم 4 تا درایو (البته در ویندوز هم باید media direct رو نصب کنی.)
البته یادم رفت بگم این کارا برای افرادی هست که مثل من و جناب رادیان از خیر ریکاوری و ویندوز اولیه گذشته اند ( یا فاتحشو خونده اند) چون موقع نصب MEDIA DTRECT همه هارد FORMAT میشه...........
موفق باشین اگه مشکلی بود در خدمتتونم

vakil_vakil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام:
مشکلی دارم که هنوز چاره ای برایش پیدا نکرده ام
یک لپ تاپ simens fujitsu از هلند خریده ام .
ویندوز ان به زبان هلندی است و کلا نمیتوان منو ها و نوشته ها را به زبان انگلیسی تبدیل کرد . البته زبان انگلیسی به keyboard layout اضافه میشه و مثلا در word می تونم انگلیسی تایپ کنم ولی منو ها و غیره کلا همه هلندی است که من هم بلد نیستم بخونم .
طبعا اول کلی باهاش سروکله زدم تا فهمیدم بابا این ویندوز انگلیسی نمیشه .
از خیر این ویندوز رجیستر شده گذشتم و تصمیم گرفتم یک ویندوز XP از خودم نصب کنم . سی دی رو که داخل دستگاه میگذارم اعلام میکنه بدلیل تفاوت زبان ها فقط new instalation قابل انجام است و اپ گرید نمیشه که بازم قابل قبوله.
شروع به نصب ویندوز می کنم پس از چند مرحله و حتی فورمات پارتیشن با همان NTFS که از اول بوده در جایی که فایل های ویندوز باید شروع به نصب بشه یک پیغام error ldhdn میاد :
پیغام اینه : اگر بار اوله که پیغام خطا اومده از اول کار را انجام بدبد . اگر باز هم همین پیغام اومد به ادرس درایو که در پایان پیغام امده رفته و انرا disable کنید . اگر مشکل حل نشد .......... ( پیغامش طولانیست )
با چند سی دی ویندوز دیگه هم امتحان کردم همین اتفاق افتاد . ولی با سی دی رکاوری خودش از اون مرحله رد میشه و تا اخر نصب میشه .
فکر میکنم در ابتدای پارتیشن c فضای زیادی هست که از دسترس من خارجه و مربوط به رکاوری است و حتی با فورماتی که من میکنم پاک نمیشه . و چون زبانش با زبان ویندوز من متفاوته پیغام خطا میده ولی با سی دی رکاوری خودش میتونه ویندوز هلندی رو بدرستی نصب کنه .
حالا دوستان خوبم لطفا قدم به قدم منو راهنمایی کنید که چه کنم .
ممنون از کمکتون​

سلام نمیدونم این کار جواب میده یا نه اما به امتحانش می ارزه :فارسی سازی رو که مایکروسافت برای xp طراحی کرده رو روش نصب کن به احتمال زیاد فارسی میشه ( از هلندی که بهتره )
اینم لینک دانلودش: http://forum.p30world.com/showthread.php?t=71785

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان

می خواستم بپرسم آیا هاردهای لپ تاپ امکان هارد به هارد کردن دارند؟ مثلا به یک دسکتاپ وصل می شوند؟ با استفاده از چه پورت و تبدیلی؟

و یک خواهش از دوستان کسی اینجا هست که دل اینسپیرون 510m داشته باشه؟ به یک باتری شارژ شده از این سری فوری برای 1-2 ساعت نیازمندم.خیلی فوریه. در مورد هزینه اش هم مسئله ای نیست. فقط اینکه یکی این لطف رو بکنه از دوستان. مسئله حیاتیه!
از توجهتان ممنونم

با سپاس

ms100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
مشخصات : DVD-Dual +- RW
دی وی دی رام لپتاپ من الان حدود یک هفته ای میشه بعد از یکسال به مشکل برخورده.
الانه دی وی دی رام براحتی سی دی ها رو میخونه و مشکلی از این نظر نیست اما فیلم های دی وی دی رو
یا کلا دی وی دی ها رو به سختی میخونه من بیش از 10 دی وی دی رو امتحان کردم به همین صورت هست یعنی :

وقتی یک فیلم رو توی دی وی دی رام قرار میدم شاید دست کم یه 5-6 دقیقه چراغ بزنه دستگاه و و این موارد تا شاید بعدش یه صفحه بیاد برای اینکه میخواید اجرا بشه یا نه که اون هم جدیدا دیگه براشون نمیاد و بعد از اون هم باز به سختی میتونه دی وی دی رو بخونه و در کل کلا بهم ریخته تا یک هفته پیش راحت تمامی اینها اجرا میشدن بدون مشکل.
البته یکجورهایی در خوندن سی دی ها هم تا حدی مشکل پیدا کرده گویا البته خیلی کم

دوستان حالا مشکل چی هست و چجوری میشه برطرفش کرد؟

آیا مربوط میشه به تمیز نبودن لنز؟ چون توی این مدت یکسال و چند ماه اصلا تمیز نشده و احتمالا هم یکجورهایی تمیز نیست یعنی گرد و خاک و لکه و این چیزها.

آیا این اسپری ها و تمیز کننده های لنز که توی بازار هست میتونه تاثیر داشته باشه برای دی وی دی رام من؟

یا استفاده از این لنز پاک کن ها که بصورت سی دی های موسیقی هست میتونه باعث خراجی بشه؟

ممنونم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
کسی اطلاعی داره لپتاپ رو میشه در ماشین توسط باتری شارژ کرد یا از اون استفاده کرد؟

بالا