• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز سلام اميدوارم مشكلي كه براي من پيش اومد هيچوقت واسه شما رخ نده 3 ماه پيش يه لپ تاپ DELL Inspiron 6400 گرفتم و 1 هفته پيش اونو ازم دزديدن آيا ميشه اونو ردگيري كرد يا نه با تشكر
با سلام
تنها چیزی که میتونم بگم این است که از این اتفاق متاسفم در عین حال چون به احتمال زیاد شما اون را ریجستر نکرده اید در صورتیکه خریدار بعدی بخواهد اون را رجیستر کنه موردی براش پیش نمی یاد و در نتیجه قابل ردیابی نمی باشد

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام
میخواسم بدونم چجوری میشه نوت بوک رو به tv وصل کرد؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
بستگی به مدل لپ تاپتون داره . مدل دقیقش رو بگید خوب دوست عزیز

mhmm_2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam be hameye doostan, man ye moshkeli daram ba laptopam(LENOVO 3000 V100) vaghti mikham windows nasb konam heine nasbe windows ye error mide mige hard diski shenasaee nashod rooye system, man ta hala hamchin errori ro nadide boodam , age kasi az doostan rahe halli bara nasbe windows midoone bege mamnoonetoon misham

[email protected]

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
salam be hameye doostan, man ye moshkeli daram ba laptopam(LENOVO 3000 V100) vaghti mikham windows nasb konam heine nasbe windows ye error mide mige hard diski shenasaee nashod rooye system, man ta hala hamchin errori ro nadide boodam , age kasi az doostan rahe halli bara nasbe windows midoone bege mamnoonetoon misham

[email protected]

سلام
ابتدا ببینید در SETUP لپ تاپ ، هارد شناسایی می شود یا خیر.
اگر شناسایی شد که مشکل خاصی نباید در نصب ویندوز وجود داشته باشد و قابل حل است.
ولی اگر شناخته نشد مطمئنا هاردتان دچار مشکل شده است و می بایستی تعویض شود.
اگر خواستید تماس بگیرید.

فاضلی - تهران
تلفن: 88942935
همراه: 09121597922

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
من با s video وصل شدم ولی تصویر سیاه سفیده !چرا؟چیکار کنم رنگی شه؟

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
در ادامه سریال بد بیاری من با 510m چند شب پیش درش را بستم قبل از اینکه خاموش کنم خوابم برد! صبح که بیدار شدم و درش را باز کردم متوجه شدم که باتری کم کرده در حالی که به برق وصل بوده! چراغ شارژر هم روشن است احتمالا مشکل باید از فیش انتهایی یا محل ورودی فیش به لپ تاپ باشد! ضمنا من کمتر از باتری استفاده می کردم و بیشتر با برق مستقیم کار می کردم. این مشکل شایع است؟
الان خیلی کار دارم با لپ تاپم! می خواستم ببینم می شود یک جوری خودم درستش کنم؟
اطلاعات هاردش را می توان به دستگاه دیگری منتقل کرد؟ حتما باید دل باشد؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
نه برای انتقال داده ها اصلا نیازی نیست که DELL باشد ... هر نوع سیستمی که مد نظرتون باشه کارتون رو

راه میندازه ، میخواد desktop باشه یا laptop ...

فقط یه کابل شبکه نیازشه

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
نه برای انتقال داده ها اصلا نیازی نیست که DELL باشد ... هر نوع سیستمی که مد نظرتون باشه کارتون رو

راه میندازه ، میخواد desktop باشه یا laptop ...

فقط یه کابل شبکه نیازشه

دوست عزیز

چون باتری لپ تاپ تمام شده و من دسترسی به جایی ندارم جهت تعمیر این سوال را مطرح کردم در واقع نمی توانم لپ تاپ را روشن کنم منظورم این بود به تنهایی هاردش را می شود خالی کرد؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من امکانش نیست بدون روشن کردن این کار صورت بگیرد ...

باز سایر دوستان حرفه ای تر هستنند ، کمی درنگ بفرمایید

با سپاس پیشاپیش از حست توجهتون .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوست عزیز

چون باتری لپ تاپ تمام شده و من دسترسی به جایی ندارم جهت تعمیر این سوال را مطرح کردم در واقع نمی توانم لپ تاپ را روشن کنم منظورم این بود به تنهایی هاردش را می شود خالی کرد؟

اطلاعات هاردتان را اگر خواستید روی سی دی یا هر هارد دیگر پی سی برایتان منتقل می کنیم.
تماس بگیرید.

فاضلی - تهران
تلفن: 88942935

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خوب بله ایشون منظورشون بدون مراجعه به تعمیرگاه و جایی ، در خانه بود !

جناب فاضلی اگه ممکنه توی تاپیک مشاوره لپ تاپ ، قیمت کانفیگ های Insprion 6400 رو برای یکی از دوستان

که قصد خرید دارن محبت کنین .

سپاسگزارم .

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه نخواستم یه تاپیک جدا بزنم
یه لپ تاپ Compaq Presario V6115EA هست که از فرانسه خریده شده :blush:
حالا مشکلی که هست اینه که زبان و تمام منوهای ویندوزش فرانسوی هست
تو قسمت regional هم انگلیسی رو نداره :blink: میخوام ببینم چطوری میشه اینو انگلیسی کرد

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دیگه نخواستم یه تاپیک جدا بزنم
یه لپ تاپ Compaq Presario V6115EA هست که از فرانسه خریده شده :blush:
حالا مشکلی که هست اینه که زبان و تمام منوهای ویندوزش فرانسوی هست
تو قسمت regional هم انگلیسی رو نداره :blink: میخوام ببینم چطوری میشه اینو انگلیسی کرد

سلام
می بایست ویندوز انگلیسی را نصب کنید. راه دیگری ندارد.

فاضلی

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
خوب بله ایشون منظورشون بدون مراجعه به تعمیرگاه و جایی ، در خانه بود !

جناب فاضلی اگه ممکنه توی تاپیک مشاوره لپ تاپ ، قیمت کانفیگ های Insprion 6400 رو برای یکی از دوستان

که قصد خرید دارن محبت کنین .

سپاسگزارم .

سلام
برای این منظور ایشان نیاز به وسیله جانبی برای انتقال اطلاعات از روی هارد لپ تاپ دارند. یعنی ابتدا باید هارد لپ تاپ را باز کرده و با استفاده از آن یک رابط اطلاعات را به جای دیگر منتقل کنند.
پس عملا با این شرایط ایشان به تنهایی و بدون استفاده از وسیله جانبی قادر به انتقال اطلاعاتشان نخواهند بود.

فاضلی

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز با لپ تاپی از فرانسه ...

راستش من درست خاطرم نیست اما برای یکی از دوستان هم همچین مشکلی به وجود اومده بود ! اما

خوب اون فرانسوی نبود ...

به هر حال ما ( با یه جمعی ، من نخودی بودم ) بهش ور رفتیم و درست شد ...

به احتمال زیاد نیازی به تعویض نخاهید داشت ... فقط یه نفر خبره رو حتما باید مستقیما بهش نشون بدید ...

علتم اینه که به خاطر عوض شدن زبان منو ها برای شما از راه دورو نقل قول قابل شناسایی نخواهند بود.

( دقت کنید این تنها یه احتمال بود )

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان گلم سلام
حسابی گیر کردم گفتم اینجا بپرسم شاید مشکلم حل بشه....

من جدیدا یه تبلت توشیبا گرفتم که از دبی واسم آوردن. همونطور که میدونین تبلت ها درایو سی دی یا دی وی دی ندارن و روشون یه دونه اکسترنال هست.
امروز میخواستم ویندوز سیستم رو عوض کنم ولی هرکاری کردم نتونستم از درایو اکسترنال سیستم رو بوت کنم ...
البته اولش که می خوام سیستم رو روشن کنم میشه تنظیم کرد که مثلا با هارد یا سی دی یا شبکه و یا هرچی دیگه بوت بشه ولی من همه رو امتحان کردم اصلا سراغ دی وی دی نمیره که نمیره...

از توی خود ویندوز هم که می رم واسه نصب اونجا که product key (سریال) رو میخواد هر چی میزنم قبول نمیکنه .
3 تا ویندوز با شونصد تا سریال تست کردم ( قبلا همین ویندوزها رو با همین سریال ها چند جا نصب کردم بدون مشکل) .

حالا واسه نصب ویندوز یکی یه راه اساسی جلو پای ما بزاره اگه ممکنه ... خدا خیرتون بده...

منتظرم.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ... ویندوز هاتون Original هستند ؟ چون کلا تبلتها و لپ تاپ ها بسیار حساسند و مثل PC

پوستشون کلفت نیست .

راجع به درایو اکسترنال هم ، پیشنهاد میکنم BOOT کردن از طریق یه فلش دیسک رو امتحان کنید .

با سپاس پیشاپیش از حسن توجه شما.

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون که وقت میزارین ...

ویندوزهام ارجینال نیستن متاسفانه ... البته ویندوزی که رو خود سیستم هم بود مدیا سنتر هست .
من میخواستم ویندوز تبلت ادیشن رو بریزم که نشد بعدش 2 مدل دیگه ویندوز که داشتم(پروفشنال و یکی دیگه ) رو امتحان کردم که بی نتیجه بود .

من تو خونه یه هارد 40 نوت بوک با کابل یو اس بی هم دارم . به نظرتون اگه با فرمت بوتش کنم میشه کاری کرد...؟

اگه همه اینا نشد چی کار کنم ؟

بالا