• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان گلم سلام
حسابی گیر کردم گفتم اینجا بپرسم شاید مشکلم حل بشه....

من جدیدا یه تبلت توشیبا گرفتم که از دبی واسم آوردن. همونطور که میدونین تبلت ها درایو سی دی یا دی وی دی ندارن و روشون یه دونه اکسترنال هست.
امروز میخواستم ویندوز سیستم رو عوض کنم ولی هرکاری کردم نتونستم از درایو اکسترنال سیستم رو بوت کنم ...
البته اولش که می خوام سیستم رو روشن کنم میشه تنظیم کرد که مثلا با هارد یا سی دی یا شبکه و یا هرچی دیگه بوت بشه ولی من همه رو امتحان کردم اصلا سراغ دی وی دی نمیره که نمیره...

از توی خود ویندوز هم که می رم واسه نصب اونجا که product key (سریال) رو میخواد هر چی میزنم قبول نمیکنه .
3 تا ویندوز با شونصد تا سریال تست کردم ( قبلا همین ویندوزها رو با همین سریال ها چند جا نصب کردم بدون مشکل) .

حالا واسه نصب ویندوز یکی یه راه اساسی جلو پای ما بزاره اگه ممکنه ... خدا خیرتون بده...

منتظرم.

تماس بگیرید.

فاضلی - تهران
تلفن: 88942935
همزاه: 09121597922

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
به نظر من مشکل از نوع ویندوز هاتون و اینکه اوریجینال نیستن سرچشمه میگیرن ...

چون معمولا این دسته از ویندوزها نمیتونند مچینگ کامل رو بین اجزا سخت افزار دستگاه به وجود بیازند و این

خودش موجب خیلی از مشکلات میشه .

با سپاس از حسن توجه شما دوست عزیز .

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
دوستان متاسفنه دو روزه که متوجه شدم،لپتاپم بدون ac power روشن نمی شه،یعنی باید حتما" تو پریز باشه تا روشن شه،ضمنا" آیکنی هم که برای نشون دادن شارژ باطری هست،unknown remaining رو نشون می ده،در دیوایس منیجر هم وضعیت باطریها رو صرفا" ac power نشون می ده،
شما هم مثل من فکر می کنید که باطری مرخص شده؟:(

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان گلم سلام
حسابی گیر کردم گفتم اینجا بپرسم شاید مشکلم حل بشه....

من جدیدا یه تبلت توشیبا گرفتم که از دبی واسم آوردن. همونطور که میدونین تبلت ها درایو سی دی یا دی وی دی ندارن و روشون یه دونه اکسترنال هست.
امروز میخواستم ویندوز سیستم رو عوض کنم ولی هرکاری کردم نتونستم از درایو اکسترنال سیستم رو بوت کنم ...
البته اولش که می خوام سیستم رو روشن کنم میشه تنظیم کرد که مثلا با هارد یا سی دی یا شبکه و یا هرچی دیگه بوت بشه ولی من همه رو امتحان کردم اصلا سراغ دی وی دی نمیره که نمیره...

از توی خود ویندوز هم که می رم واسه نصب اونجا که product key (سریال) رو میخواد هر چی میزنم قبول نمیکنه .
3 تا ویندوز با شونصد تا سریال تست کردم ( قبلا همین ویندوزها رو با همین سریال ها چند جا نصب کردم بدون مشکل) .

حالا واسه نصب ویندوز یکی یه راه اساسی جلو پای ما بزاره اگه ممکنه ... خدا خیرتون بده...

منتظرم.

سلام
دوست من هنگامیکه تبلت رو خریداری کردید،همراه اون باید یه سری سی دی ریکاروری به شما بدن و یا اینکه در خود هارد،فایلهای ریکاوری وجود داشته باشه که بتونید از اوجا مجددا" ویندوز بریزید،بنابراین به دفترچه منوالی که هماره تبلتتون هست مراجعه کنید،در سی دی های خود تبلت هم نگاهی کنید و ببینید که سی دی ریکاوری دارید؟در دفترجه منوال هم به دنبال نحوه ریکاوری بگردید،این موضوع هم که روش ویندوز مدیا سنتر نصب بوده،کمی عجیب هست،

موفق باشید.

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دوست من هنگامیکه تبلت رو خریداری کردید،همراه اون باید یه سری سی دی ریکاروری به شما بدن و یا اینکه در خود هارد،فایلهای ریکاوری وجود داشته باشه که بتونید از اوجا مجددا" ویندوز بریزید،بنابراین به دفترچه منوالی که هماره تبلتتون هست مراجعه کنید،در سی دی های خود تبلت هم نگاهی کنید و ببینید که سی دی ریکاوری دارید؟در دفترجه منوال هم به دنبال نحوه ریکاوری بگردید،این موضوع هم که روش ویندوز مدیا سنتر نصب بوده،کمی عجیب هست،

موفق باشید.

ممنون دوست عزیز
cd ریکاوری هم بوت هست مشکل اینه که سیستم من بوت نمیکنه ...
این تبلت SC card رو هم ساپورت میکنه اگه راهی باشه که من یه sd 1 gig بگیرم و یه کاریش بکنم که از روی اون ریکاور کنه فکر میکنم مشکل حل بشه. ..
فقط اگه شدنی هست روشش رو لطف کنید اینجا بفرمائین.

بازم ممنون.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام بر دوستان عزیز

چند وقتیه Media direct لپ تاپ من دچار مشکل شده!

یعنی تو حالت روشن کار میکنه و مشکلی نداره ولی وقتی میخوام تو حالت خاموش ازش استفاده کنم

ارور میده و آهنگ و عکس و فیلم رو باز نمیکنه

ارورش هم ++visual c هستش

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
من ابتدا درایوها رو با پارتیشن مجیک تقسیم کردم و بعد یه ویندوز در کنار ویندوز اصلی نصب کردم

یه مشکلی دارم اونم اینکه بلوتوث همیشه غیرفعاله و نمیشه مثلا موبایل رو کانکت کرد

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان عزیز

چند وقتیه Media direct لپ تاپ من دچار مشکل شده!

یعنی تو حالت روشن کار میکنه و مشکلی نداره ولی وقتی میخوام تو حالت خاموش ازش استفاده کنم

ارور میده و آهنگ و عکس و فیلم رو باز نمیکنه

ارورش هم ++visual c هستش

به نظرم بهترین گزینه این باشه که از cd recovery که همراه نوتبوک بهتون عرضه شده استفاده کنید ...

راستی پویا خان فکر کنم یه 3 4 ماهی بشه که 6400 رو دارین ... ازش راضین هنوزم ... اذیت نمیکنه ؟

راستی قیمت الان بازار همین کاتفیگی که خودتون دارن رو دارید ؟

با سپاس .

keyvan1122

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه دل d600 دارم که به مشکل عجیبی باهاش برخوردم.....گاهی وقتها وقتی می خوام روشنش کنم . دکمه پاور را می زنم سه تا چراغ کوچیک بغل دستش همزمان و باهم با یه نور ضعیف فلاش می زنن و لبتاپ روشن نمی شه خیلی وقتها هم با کوچکترین اشاره روشن می شه
کلا وقتی روشن میشه دیگه هیچ مشکل خاصی نداره ممنون می شم که اگر از دوستان کسی نظری دارهبده چون نمی خوام اسیر تعمیر کارها بشم
مرسی

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
چند وقته که این لپ تاپ رو دارین ؟

ممکنه از باطری باشه ... به هر حال در استارت ، توانی که از باطری کشیده میشه زیاد تره و این باعث میشه تا

اگه نقصی وجود داره اگثرا در این قیمت خودشو نشون بده.

اما بازم زیاد مطمین نیستم . باید نظر اهل فن رو هم جویا شد .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خوب سلام!
آقا یه لب تاپ توشیبا A100 گرفتم!
صداش فوق العاده ضعیفه!
کلی هم باهاش ور رفتم حتی درایو کارت صداش رو هم دوباره نصب کردم اما فایده نکرد!
ضمن اینکه به اسپیکر های دیگه هم نصب کردم صداش خیلی ضعیف بود این مشکل اول!
مشکل دوم از این دکمه ها کنارش هست که وقتی خاموش هست میشه به عنوان DVD پلیر ازش استفاده کرد!
کار کردن با اون رو بلد نیستم! اگر کسی کمک کنه بسیار ممنونش میشم!

guilty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam, sharmande pingilish minivisam... chon poshte dare windows moondam:D

roo laptopi ke daram ye windowse vista home basic nasbe,hamrahesham ye cd OS vista dadan ba ye dvd
be esme " upgrade your windows vista experience"

emrooz in dvd ro oomadam nasb konam.... baraye upgrade vista ....hame kararo anjam dad...

upgrade kard... montaha vaghty ke be welcome screen mirese ,
bade zadane password mire gir mide o mige product key bede ,
badesham mire ke online activatesh kone..montaha vaghty check mikone mige :
" product key you typed is invalid for activation"

in ham product key hast ke poshte laptop khorde!!! yany osoolan bayad asl bashe dige
yany chy ke mige INVALID :blink:

any idea ? :(

----
سلام، شرمنده پينگيليش مينيويسم... چون پشت درwindows موندم

رو لپتاپی که دارم يه windowse vista home basic نصب ِ،همراهشم يه cd ويستا دادن با يه dvd
به اسم " upgrade your windows vista experience"

امروز اين dvd رو اومدم نصب کنم.... براي آپگرید ويستا ....همه کارارو انجام داد...

آپگرید کرد... منتها وقتی که به و ِلکام سکرين ميرسه ،
بعد زدن پسّورد ميره گير ميده و ميگه Product key بده ،
بعدشم ميره که online اکتيویتش کنه..منتها وقتی چک ميکنه ميگه :
" product key you typed is invalid for activation"

اين همproduct key هست که پشته لپتاپ خورده!!! يعنی اصولا بايد اصل باشه ديگه
يعنی چی که ميگه invalid ....

کسی نظری نداره؟ :(

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز
cd ریکاوری هم بوت هست مشکل اینه که سیستم من بوت نمیکنه ...
این تبلت SC card رو هم ساپورت میکنه اگه راهی باشه که من یه sd 1 gig بگیرم و یه کاریش بکنم که از روی اون ریکاور کنه فکر میکنم مشکل حل بشه. ..
فقط اگه شدنی هست روشش رو لطف کنید اینجا بفرمائین.

بازم ممنون.

دوست عزیز شما میخواهید صرفا دی وی دی رامتون شتاسایی بشه یا اینکه نه میخواهید ویندوزتون عوض بشه ؟

اگه فقط ویندوزه بگو تا یه راه حل ساده بهت بگم بدون نیاز به سیدی ویندوز

mrhafez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با لپ تاپ هايي كه پورت سريال ندارند چه جوري ميشه مثلا رسيورها يا پروگرامرهاي ديگه كه با پورت com كار ميكنند را استفاده كرد ؟ آيا درسته كه با riplicator يا مبدلUSB به COM فقط ميشه مودم را راه انداخت ؟ ممنونم

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
با لپ تاپ هايي كه پورت سريال ندارند چه جوري ميشه مثلا رسيورها يا پروگرامرهاي ديگه كه با پورت com كار ميكنند را استفاده كرد ؟ آيا درسته كه با riplicator يا مبدلUSB به COM فقط ميشه مودم را راه انداخت ؟ ممنونم

سلام دوست عزیز ... والا تا اون جایی که تجربه من قد میده مبدل مبدله ! فرقی هم از نظر فنی با هم ندارند .

یه سوال ؟ نوت بوک شما مگه چیه که پورت سریال معمولی نداره ؟ شما مطمینید نداره ؟؟ :blink:

yasinknn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي از رفيقا برا اينكه 50000 تومان صرفه جويي كنه رفت ويه لپ تاپ asus بدون ويندوزخريد !!!:p :p
تا اينجاش كه هيچ اشكالي نيست !!!!!:blush: :blush:
الان برا يه كاري مجبوره بره خارج كشور !!!:happy: :happy:
يكي بهش گفته اگر لپ تاپت رو با خودت ببري چون ويندوزش ارجينال نيست تو فرو دگاه ضبطش ميكنن!:eek: :eek:
رفته ويندوز ارجينال بگيره بهش يه قيمتايي گفتن سرش سوت كشيده(xp home:75000 و professional:140000)
اولا" درسته اونور بهش گير ميدن؟؟؟ :hmm: :hmm:
ثانيا"ويندوز ارجينال واقعا"همچين قيمتايي داره؟؟؟؟:blink: :blink:
ثالثا"هيچ راهي نداره كه يه جورايي قضيه رو بپيچونه؟؟؟؟؟:D :D

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
بلی امکانش هست که گیر بدن ...

اونجا قانون copyright خیلی سخت اعمال میشه ... مخصوصا نسبت به کشور هایی که که در اونهاآزادی نرم افزاری

وجود دره مثا ایران .

قیمت ها هم همینه ... مثلا من خودم چون با vista Basic home دارم کار میکنم ، از قیمتش با خبرم . حدود 200 هزار

تومن . ( کمی کم تر )

mrhafez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ... والا تا اون جایی که تجربه من قد میده مبدل مبدله ! فرقی هم از نظر فنی با هم ندارند .

یه سوال ؟ نوت بوک شما مگه چیه که پورت سریال معمولی نداره ؟ شما مطمینید نداره ؟؟ :blink:

fujitso - siemense البته هموز نگرفتم اما مطلب بالا رو فروشندش گفت.تو مشخصاتش هم (سايت fujitso - siemense ) از com خبري نيست

yasinknn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي از رفيقا برا اينكه 50000 تومان صرفه جويي كنه رفت ويه لپ تاپ asus بدون ويندوزخريد !!!:p :p
تا اينجاش كه هيچ اشكالي نيست !!!!!:blush: :blush:
الان برا يه كاري مجبوره بره خارج كشور !!!:happy: :happy:
يكي بهش گفته اگر لپ تاپت رو با خودت ببري چون ويندوزش ارجينال نيست تو فرو دگاه ضبطش ميكنن!:eek: :eek:
رفته ويندوز ارجينال بگيره بهش يه قيمتايي گفتن سرش سوت كشيده(xp home:75000 و professional:140000)
اولا" درسته اونور بهش گير ميدن؟؟؟ :hmm: :hmm:
ثانيا"ويندوز ارجينال واقعا"همچين قيمتايي داره؟؟؟؟:blink: :blink:
ثالثا"هيچ راهي نداره كه يه جورايي قضيه رو بپيچونه؟؟؟؟؟:D :D

بلی امکانش هست که گیر بدن ...

اونجا قانون copyright خیلی سخت اعمال میشه ... مخصوصا نسبت به کشور هایی که که در اونهاآزادی نرم افزاری

وجود دره مثا ایران .

قیمت ها هم همینه ... مثلا من خودم چون با vista Basic home دارم کار میکنم ، از قیمتش با خبرم . حدود 200 هزار

تومن . ( کمی کم تر )

خب چيكار كنه ؟ ويندوز ارزونتر پيدا ميشه يا بره از يه جايي بدزده؟؟؟؟:lol: :lol:

بالا