سلام ا قايان و خانم ها كسي لپ تاپ hp nx 9030 داره ؟ اگه داره به من جواب بده خواهش ميكنم
Erorr code 2000-0146
دوستان کسی میدونه ریکاوری ویندوز و درایور ها در dell 6400 چطوریه داخل جعبه سی دی ویندوز و درایو هست منتها من من دیدم یه پارتیشن مخفی با حجم 3.7 گیگ هم هستش این برا چیه ریکاوری مگه نیست ؟ من چهار روز بعد از خریدن این دستگاه کل اطلاعاتم از روی هارد پرید و پارتیشنم بصورت unknown در اومد بعد از دو ساعت فرمت و نصب مجدد ویندوز درایور هاشو متاسفانه کامل تو سی دیش نداره میخواستم بدونم اگر این پارتیشن مخفیه ریکاوری هست به دستور عملشو بگید تا برگردم کلی برنامه ناز و درایور هاش پرید متاسفانه
ضاهرا درایور کارت گرافیک شما نصب نشده و یا مشکل دارد اگر درایور اون رو روی سی دی همراه لپ تاپ ندارین مدل لپ تاپ رو در گوگل به همراه کلمه driver تایپ کنید و یا بر روی سایت سونی به دنبال درایور گرافیک این مدل بگردید و انرا دانلود و نصب کنیدبا سلام.
من یکLaptop SONY دارم.تو اینترنت که هستم و صفحه را بالا و پایین میکنم؛پرده پرده بالا و پایین می رود و چشم را اذیت می کند.کسی راحلی دارد؟
متشکرم
بعد از ری استارت کلید Ctrl+F11 را فشار بدهید باید وارد برنامه رکاوری دل شوید در غیر اینصورت از برنامه DSRFIX برای رفع مشکل استفاده کنید در این سایت توضیحات کامل رو بخونید
http://www.goodells.net/dellrestore/fixes.htm
اون پارتیشن مخفی حاوی ایمجی هست که با برنامه ghost گرفته شده
خیلی ممنون از لطفتون شما فرض بفرمایید من کل درایو c , فرمت کردم و الانم این دستور ctrl+f11 دیگه کار نمی کنه چه فایل هایی نیاز دارم که بریزم روی این درایو c تا موقع بوت شدن این دستور کار کنه
برنامه ptedit32 را دانلود کنید
ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/tools/pq/utilities/PTEDIT32.zip
ان را اجرا و تصویر ان را نشان دهید تا بتوان نظر داد
خیلی ممنون اینم تصویرش
سلام
من بيش از 1.5 است كه از يك دستگاه لپ تاپ dell inspiron 510m استفاده مي كنم. متاسفانه ديشب كه داشتم با باتري عكس هاي داخل لپ تاپ را نگاه مي كردم خط باريك قرمزي دقيقا در وسط مانيتور ايجاد شد به هر شيوه اي نتوانستم از بين ببرمش حتي در هنگام بالا آمدن هم ديده مي شود اما در پس زمينه روشن نسبتا و در زمينه سفيد كاملا محو مي گردد برعكس در زمينه سفيد كاملا مشخص است. با قرار دادن مانيتور در زاويه اي خاص و با حفظ فشار اين خط نيز محو مي شود. اين مشكل چيست و چگونه حل مي شود؟ لطفا راهنمايي بفرماييد.
سلام دوستان
من یک لپ تاپ تبلت پی سی دارم،مثل اینکه مایکروزسافت در ویستا امکانات ویندوز تبلت پی سی ادیشن رو قرار داده،یعنی می شه یه ویندوز ویستا معمولی رو روی تبلت پی سی نصب کرد و کارکردهای ویندوز تبلت پی سی ادیشن رو هم داره،این قضیه رو تا چه حد تایید می کنید؟
جوابی که شرکت ایسر به من داد هم این بود که اونها صرفا" ویستا رو برای سیستمهای جدیدشون استفاده می کنن،یعنی یوزرهایی که از یک تاریخ معین محصولاتشون رو خریدن،و چون من تقریبا" یک سال و نیم پیش خریدم،مشمول استفاده از آپگرید ویستا نمی شم،اما به من گفتن که می تونم سی دی ویستا رو بخرم و نصب کنم،:blink:
شما یک پارتیشن extended ساختین که پارتیشن سوم شده ( کد 0F ) و پارتیشن مخفی که حاوی image پشتیبان گیری هست ( کد DB ) و به صورت پیش فرض باید پارتیشن سوم از هارد باشد (در مورد dell ) ، و حالا پارتیشن چهارم شده
چند راه حل وجود داره
1- یک کپی از فایل ها و ایمجی( fi.gho) که در پارتیشن مخفی قرار دارند بر روی dvd ذخیره کنید ( هر زمان که احتیاج به باز گردانی شد با استفاده از برنامه ghost و فایل fi.gho که روی dvd کپی کرده اید این کار را انجام دهید )
برای این کار در برنامه ptedit32 پارتیشن چهارم را از کد DB به کد 0C تغییر بدین و بعد از save changes سیستم رو ری استارت کنید حالا یک درایو اضافه شده که همون درایو مخفی هست و میتونید کل فایل های موجود در اون رو روی dvd ذخیره کنید
شما میتوانید در محیط dos فایل ایمج fi.gho را به کمک برنامه ghost که روی همان درایو (درایو مخفی) وجود دارد
باز گردانی کنید (restore)
سر انجام برای مخفی کردن مجدد ، دوباره کد این درایو را به DB تغییر و save کنید و ری استارت.
تذکر:در برنامه ptedit هیچ عدد یا گزینه ای غیر از موارد گفته شده رو تغییر ندهید.
منبع : Manually Restoring the Ghost Image
http://www.goodells.net/dellrestore/recover.htm
http://www.goodells.net/dellrestore/manualrestore/index.htm
2- برنامه Dsrfix را دانلود کنید و فایل DSRFIX.com را بر روی cd و یا هارد(درایوی که fat یا fat32 یاشد) کپی کنید
http://www.goodells.net/dellrestore/files/dsrfix.zip
توضیحاتی که در راهنما (فایل Dsrfix_Instructions.pdf ) گفته شده بخوانید و طبق ان عمل کنید
در مورد سیستم شما میتوان اینطور نظر داد
سیستم را با DOS بوت کنید و فایل DSRFIX.com را اجرا کنید ,
و برای مورد شما این دستور را تایپ کنید
DSRFIX /PBR4
و در صورت نداشتن مشکل(fatal !! ) می توانید این دستور را اجرا کنید
DSRFIX /F
که با اجرای ان یک مستر بوت رکورد (MBR) جدید روی اولین سکتور هارد نوشته می شود بر همین اساس امکان ایجاد مشکل در پارتیشن ها وجود دارد بنابراین قبل از این کار از ایمج و اطلاعات مهم روی هارد یک پشتیبان بگیرید و یا اینکه یک کپی از MBR فعلی به کمک برنامه MBRSAVER.COM گرفته و بر روی فلاپی و یا flash disk و.. به غیر از هارد ذخیره کنید
بعد از اجرای دستور dsrfix با سوئیچ f/ ، یک بار دیگر دستور dsrfix را اجرا کنید اگر هیچ alert و یا fatal!! اعلام نکرد می توان امید وار بود که مشکل حل شده است
من یه asus دارم
سیستم پخش موزیک بدون روشن بودن دستگاه -dj plays music without turning on the system -داره..
(این موردش مثل dell 6400 میمونه ولی خیلی شیکتر از اونه)!!!!:thumbsup: :thumbsup:
مشکلم اینه که این سیستم فقط سی دی های audio رو اجرا میکنه!!!!!hno: hno:
هیچ راهی نیست که بشه یه جور بهش mp3 رو شناسوند؟؟؟؟؟:blush: :blush: