• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه جوری تونستی چت کنی؟ میشه لینکشو بگی؟
اي آقا ؟ همون اول صفحه بزرگ نوشته chat with us
اينم لينكش ولي براي چت بايد مشتريشون باشي و سرويس تگ داشته باشي .
سايت ديگه اي هم هست كه اين امكان رو بده ؟
http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/gen/chat?c=us&l=en&s=gen&redirect=1

yasinknn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا لپ تاپ منasus هست!!
بعضی مواقع از زیر سمت چپ کیبورد که فکرکنم هارد قرار داره یه صدای چرق چوروقی میاد:blink: :blink:
تا حالا هم هیچ مشکل خاصی با سیستمم نداشتم:rolleyes: :D
به نظر شما این صدا مال چیه؟؟ چون منو خیلی میترسونه:weird: :stun: :worried:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا لپ تاپ منasus هست!!
بعضی مواقع از زیر سمت چپ کیبورد که فکرکنم هارد قرار داره یه صدای چرق چوروقی میاد:blink: :blink:
تا حالا هم هیچ مشکل خاصی با سیستمم نداشتم:rolleyes: :D
به نظر شما این صدا مال چیه؟؟ چون منو خیلی میترسونه:weird: :stun: :worried:

لطفاً اینجا بنویس...چند وقته داریش؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
سلام
دی وی دی رام (احتمالا رایتر ) یکی از فامیل های ما خراب شده شرشو انداخته گردن من !
میگه کلا نمیخونه !!
لنز این ها قابل تعمیره ؟!
خودش چند هست ؟!
لپ تاپ دل هستش !!
کسی شماره ای آدرسی چیزی داره برای تعمیر ؟!
ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
دی وی دی رام (احتمالا رایتر ) یکی از فامیل های ما خراب شده شرشو انداخته گردن من !
میگه کلا نمیخونه !!
لنز این ها قابل تعمیره ؟!
خودش چند هست ؟!
لپ تاپ دل هستش !!
کسی شماره ای آدرسی چیزی داره برای تعمیر ؟!
ممنون

سلام.
لنز معمولا قابل تعمیر نیست. باید تعویض شود. هزینه تعویض لنز که عمدتا در ایران هم انجام نمی شود بالاست.
بهترین کار تعویض رایتر است.
قیمت سی دی رایتر لپ تاپ دل = 50 تومان
قیمت دی وی دی رام لپ تاپ دل = 35 تومان.

اگر خواستی تماس بگیر.
فاضلی - تهران
09121597922

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .یکی از دوستان من لپتاپ دل خریده 6400 که وقتی خریدیم مشخصاتش این بود :گرافیک X1400 256 MB
یعنی توی ویندوز که چک کردیم این رو نوشته بود :در قسمت display
حالا رفته اول کار که ویندوز میخواد بیاد بالا f2 رو زده توی مشخصاتی که اونجا نوشته برای گرافیک نوشته 128MB?????
حالا میخواستم بدونم که قضیه چیه؟
چطوری میشه مشخصات این سیستم رو توی سایت دل دید؟چه شماره ای رو باید بزنیم و کجا تا مشخصات این دستگاه رو واسمون بیاره؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .یکی از دوستان من لپتاپ دل خریده 6400 که وقتی خریدیم مشخصاتش این بود :گرافیک X1400 256 MB
یعنی توی ویندوز که چک کردیم این رو نوشته بود :در قسمت display
حالا رفته اول کار که ویندوز میخواد بیاد بالا f2 رو زده توی مشخصاتی که اونجا نوشته برای گرافیک نوشته 128MB?????
حالا میخواستم بدونم که قضیه چیه؟
چطوری میشه مشخصات این سیستم رو توی سایت دل دید؟چه شماره ای رو باید بزنیم و کجا تا مشخصات این دستگاه رو واسمون بیاره؟
برو يه سايت support.dell.com و اونجا يه يوزر بساز (خيلي ساده است)... بعد با login كردن مي توني بري و original configuration رو چك كني...

با ارتقاي بايوس مشكل به احتمال زياد حل ميشه. توضيح تكميلي http://forums.us.dell.com/supportforums/board/message?board.id=insp_bios&message.id=38959

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو يه سايت support.dell.com و اونجا يه يوزر بساز (خيلي ساده است)... بعد با login كردن مي توني بري و original configuration رو چك كني...

با ارتقاي بايوس مشكل به احتمال زياد حل ميشه. توضيح تكميلي http://forums.us.dell.com/supportforums/board/message?board.id=insp_bios&message.id=38959

ممنون .پیگیری میکنم بهش میگم ببینم چیکار میکنه .

system

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خواستم پسورد لپتاپ رو بر دارم رفتم تو بایوس و جای پسورد جدید اینتر زدم بعد که خارج شدم باز ازم پسورد میخواد ، پسورد قبلیه رو که میزنم میگه اشتباهه،خالی میزنم باز میگه اشتباهه، خلاصه بد جور حالم گرفته شده تو اینترنت هم سرچ کردم دیدم چند نفری هم دقیقا مشکل منو دارن و با شرکت HP هم تماس گرفتن گفتن باید بفرستید به مرکز خدمات بعد از فروش ما .
مدل لپتاپ hp compaq nx9010
به این نتیجه رسیدم که بروشه نرم افزاری نمیتونم مشکل رو حل کنم برای همین خواستم باطری رو خارج کنم تا اطلاعات بایوس ریست بشه ولی هر کاری میکنم باطری خارج نمیشه(در صورتیکه تو کامپیوترهای دسکتاپ راحت خارج میشه!) ، نمیدونم وسیله خاصی لازم داره یا اینکه فوت کوزه گری میخواد که ما نمیدونیم.
ممنون میشم یه جوون مردی راهنماییم کنه

mostafa_amol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مدت است که لب تاپ acer گرفتم و مشکلش این است که فقط 20 دقیقه باطری آن شارژ می ماند
البته چند بار گارانتی بردم اما بعد از این که باطری آن را عوض می کرد چند روز بعد دوباره همان طوری می شد
خواهش می کنم یه راه حلی به من بگویید که مشکلم حل بشه....
ممنونم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من خواستم پسورد لپتاپ رو بر دارم رفتم تو بایوس و جای پسورد جدید اینتر زدم بعد که خارج شدم باز ازم پسورد میخواد ، پسورد قبلیه رو که میزنم میگه اشتباهه،خالی میزنم باز میگه اشتباهه، خلاصه بد جور حالم گرفته شده تو اینترنت هم سرچ کردم دیدم چند نفری هم دقیقا مشکل منو دارن و با شرکت HP هم تماس گرفتن گفتن باید بفرستید به مرکز خدمات بعد از فروش ما .
به این نتیجه رسیدم که بروشه نرم افزاری نمیتونم مشکل رو حل کنم برای همین خواستم باطری رو خارج کنم تا اطلاعات بایوس ریست بشه ولی هر کاری میکنم باطری خارج نمیشه(در صورتیکه تو کامپیوترهای دسکتاپ راحت خارج میشه!) ، نمیدونم وسیله خاصی لازم داره یا اینکه فوت کوزه گری میخواد که ما نمیدونیم.
معمولاً لپ تاپ ها دو نوع پسورد دارن. يكي هميني هست كه كاربر مي گذاره و ديگري پسورد master هست كه كارخانه اون رو داره و در صورت فرموش كردن كاربر كارخونه با اون كد مي تونه دوباره بازش كنه. به خاطر مسائل امنيتي هم لپ تاپ ها جوري هستند كه با در اوردن باتري و اين چيزها پسورد ريست نميشه.

اين هم لينك hp http://h20271.www2.hp.com/SMB-AP/cache/125134-0-0-190-121.html

يه مغازه هست توي پايتخت كه همش hp داره و به قول خودش نمايندگي hp توي دبي هست (اين كه واقعاً هست من نمي دونم) ولي از اون ها هم بپرس شايد با فرستادنش بتونن كمكت كنن

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من یه مدت است که لب تاپ acer گرفتم و مشکلش این است که فقط 20 دقیقه باطری آن شارژ می ماند
البته چند بار گارانتی بردم اما بعد از این که باطری آن را عوض می کرد چند روز بعد دوباره همان طوری می شد
خواهش می کنم یه راه حلی به من بگویید که مشکلم حل بشه....
ممنونم
وقتي كه به برق هست هم خالي ميشه؟ به احتمال زياد مادربوردش مشكل داره. آقاي عادل هم خودش ايسر داره بهتر مي تونه در زمينه تعويض و گارانتي كمك كنه...

mostafa_amol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتي كه به برق هست هم خالي ميشه؟ به احتمال زياد مادربوردش مشكل داره. آقاي عادل هم خودش ايسر داره بهتر مي تونه در زمينه تعويض و گارانتي كمك كنه...

نه .... وقتی که به برق وصل هست دیگه خالی نمی شه....
آقای عادل کیه....؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
نه .... وقتی که به برق وصل هست دیگه خالی نمی شه....
آقای عادل کیه....؟

سلام...:)

دوست خوبم، آیا برای بار اول، باتری را کامل گذاشتید شارژ شد(مثلا حدود 11 ساعت باید در شارژ باشد). و سپس باتری را تا انتها خال کردید؟

آیا چند ساعت طول می کشد باتری شارژ شود. آیا می گذارید باتری کامل شارژ شود. و قتی باتری را کامل شارژ کرده اید، ویندوز درصد باتری را چند اعلام می کند؟

مدل دستگاه را ذکر کنید تا جئاب کاملتری بدهم.:happy:

با تشکر

mostafa_amol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...:)

دوست خوبم، آیا برای بار اول، باتری را کامل گذاشتید شارژ شد(مثلا حدود 11 ساعت باید در شارژ باشد). و سپس باتری را تا انتها خال کردید؟

آیا چند ساعت طول می کشد باتری شارژ شود. آیا می گذارید باتری کامل شارژ شود. و قتی باتری را کامل شارژ کرده اید، ویندوز درصد باتری را چند اعلام می کند؟

مدل دستگاه را ذکر کنید تا جئاب کاملتری بدهم.:happy:

با تشکر

1- بله
2-راستش دقیقا نمی دانم - بله باطری را کامل شارژ می کنم - 100%
3- acer travel mat 2310- ram 256-pantiom 4-hard 40-vga 64

berco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

تا اونجائی که من میدونم تو بعضی از بایوس ها پسورد روی ای سی رایت میشه و مشکل با دراوردن باطری بایوس حل نمیشه.در واقع احتمالا باید ای سی عوض بشه
اگه خواستی من جائی رو میشناسم که مشکلتو 2 ساعته حل کنند​

system

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تا اونجائی که من میدونم تو بعضی از بایوس ها پسورد روی ای سی رایت میشه و مشکل با دراوردن باطری بایوس حل نمیشه.در واقع احتمالا باید ای سی عوض بشه
اگه خواستی من جائی رو میشناسم که مشکلتو 2 ساعته حل کنند​

ممنون میشم معرفی کنید.

berco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
88527965-6
بگید واسه clear password bios زنگ زدم و .....
امیدوارم مشکلتون حل بشه اینطوری​

system

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

از شرکت ایران نوت بوک پرسیدم گفت باید security chip عوض بشه تا پسورد بایوس پاک بشه. 40000 تومان هم هزینه داره.
من که تا آخر عمر امکان نداره دیگه لپ تاپ hp بخرم چون برای انجام یه کار ساده کلی به دردسر افتادم:wacko:

mostafa_amol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا عادل منتظر جوابم
اگه بقیه ی بچه ها هم می توانند کمکم کنند و به سوالم پاسخ بدهند
ممنونم:(

بالا