• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

Shabgard.ORG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام....
بنده مدتی هست که laptop dell خریدم با مشخصات inspiron 6400 !! تقریبا تو این 1 ماه ازش راضی بودم اما دوتا مشکل برام پیش اومده!!

1- درب dvd-rom اصلا باز نمی شه!!! یعنی قبلا که eject می کردم خوب باز می شد و هیچ مشکلی در write و read نداشت..اما الان مطمن هستم dvd-rom سالم هست اما دربش به هیچ عنوان باز نمی شه!! می خواستم ببینم آیا به صورتی دستی و emergency می شه باز کرد؟؟؟ در نهایت باید ببرم گارانتی؟؟ یا راه حلی به ذهنتون می رسه؟؟؟

2- الان بعد از 1 ماه خرید دو سه روزی هست که وقتی ویندوز بالا می آد در صفحه welcome و جایی که از من یوزر و پسورد ویندوز را می خواد سیستم صدای یک بوق ممتد رو در حد 3 ثانیه می ده و بعد قطع می شه!!! اما بعدش هیچ مشکلی از لحاظ کار را نوت بوک ندارم...یکی از دوستان می گفت ممکنه مشکل از ram باشه نظر دوستان چیه؟؟؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
می خواستم دوباره بگم که تاپیک های مربوطه وجود داره ولی برای مشکل دوم نمی دونستم.... حالا من جواب می دم تا عادل جان خودش تصمیم بگیره.... ولی تاپیک مشکل اولیت وجود داره http://forum.persiantools.com/t59111.html

1- جای سوزن برای مواقع اضطراری روی هر سی دی رمی هست. مال شما نداره؟

2- از سی دی Drivers and Utilities برای چک کردن و مطمئن شدن استفاده کن. بجز این، موقع بالا اومدن اگه f12 رو بزنی یه صفحه می آد که نوشته مصلاً از هارد بوت بشه یا سی دی و ... آخرین گزینش نوشته diagnosis. اون بزن بقیشو خودش می گه که چه کار کن.

Shabgard.ORG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله هست....منتها تاحالا به این صورت در هیچ cd-rom رو چه pc یا laptop باز نکردم می خواستم شما راهنمایی کنی که چه جوری با سوزن بازش کنم!!
شرمنده که اینجا پست دادم قوانین رو نمی دونستم!!
اما در مورد اون صدا !! من یک os دیگر هم نصب کردم (Linux Redhat10) موقع boot شدن KDE هم و بالا اومدن لینوکس هم به من همین صدای بوق 2 ثانیه ای رو می ده پس فکر می کنم ربطی به سیستم عامل نداشته باشه و مشکل سخت افزاری هست...
باز من کاری که شما گقتین رو انجام دادم وارد Hardware diagnosis شد و شروع کرد به تست قطعات اما موردی پیدا نکرد...!!واقعا عجیبه!!

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته من یه بار روی PC مجبور شدم این کار رو بکنم. یه سوزن ور می داری و توی سوراخ فرو می کنی. یه تقه می کنه و در سی دی رام باز میشه. برای دسکتاپ ها باید با دست سی دی رام رو بکشی تا کامل باز بشه (بر عکس موقعی که به طور عادی خودش باز و بسته می کنه) ولی از اون جایی که لپ تاپ ها همه دستی کشیده می شن پس فرقی نمی کنه. این کار رو موقع خاموش بودن سیستم باید بکنی.... یادت باشه

منتها قبل از اون یه سئوال... تو توی ویندوز دکمه رو می زنی و می بینی که باز نمی شه؟ یه بار موقع بالا اومدن سیستم (که مربوط به عملیات بایوس هست) بزن ببین باز میشه یا نه.

من فعلاً همین راه رو بلدم:( . می خوای صبر کن تا بقیه دوستان هم راه حلشونو بگن.

درباره تست....
اونی که من گفتم یه تست ساده هست که انجام می ده. برای این که بیشتر تست کنی سی دی drivres and utilities رو بذار و بوت کن. خودش چند تا منو میاره و تو diagnostic رو انتخاب می کنی. بعد از اون می تونی توی پانل سمت چپ انواع و اقسام تست ها رو انتخاب کنی.

اصلاً حواسم نبود که تو نمی تونی سی دی بذاری:eek: ... ظاهراً اول باید اون مشکل رو حل کنی. تو گفته بودی که اصلاً باز نمی شه... پس چه جوری یه os دیگه نصب کردی؟:blink: :wacko:

Shabgard.ORG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربونت برم الهی یک ماه تمام خوب بود ناگهانی این جوری شد یعنی دو شب پیش که روشن کردم دیگر eject نشد الان هم باز موقع بالا اومدن سیستم امتحان کردم که بازم نشد حتی در linux هم eject نمی کنه گویا باید دستی باز کنم یا ببرم گارانتی ....چاره دیگری نیست:wacko: :wacko: :wacko:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
قربونت برم الهی یک ماه تمام خوب بود ناگهانی این جوری شد یعنی دو شب پیش که روشن کردم دیگر eject نشد الان هم باز موقع بالا اومدن سیستم امتحان کردم که بازم نشد حتی در linux هم eject نمی کنه گویا باید دستی باز کنم یا ببرم گارانتی ....چاره دیگری نیست:wacko: :wacko: :wacko:
دوست خوبم، اگر گارانتی است، بدین گارانتی! (برای اون صدای بوق)
برای درب دی وی دی رم، با سوزن درش را باز کنید، احتمالا چیزی گیر کرده یا شاید هم سی دی را بد جا زده باشید یا اینکه.....
در ضمن آیا دی وی دی رامتان توسط ویندوز شناخته می شود، و ایا از داخل ویندوز eject نمی توانید بکنید؟

با عرض پوزش، فردا پست هایتان به تاپیک http://forum.persiantools.com/t59111.html منتقل می شود.

-------------------------------

از محمود عزیز و gba و کامران و.... بسیار متشکرم، که بخش را اداره می کنند.:blush:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان چرا راجع به خراب شدن ويندوز اصلي اينجا بحث ميشه؟

مگه نميشه با نورتون گوست درستش كرد؟

تازه اگرهم درس نشد چه عيبي داره كه روش ويندوز كرك شده بزنين؟

با ويندوز ارجينال چه فرقي ميكنه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
يه سوال ديگر هم از دارندگان دل مدل 6400d دارم!

من پس از جستجو و با توجه به بوجه و امكاناتم متوجه شدم كه مناسبترين انتخاب براي من همين مدل دل هس

حالا كساني كه اين مدل رو دارن يا ازش استفاده كردن خواهش ميكنم ، نظرشون رو بگن و اينكه آيا خريد اين مدل به

صلاحه يا نه؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه توی قسمت مشاوره مطرح می کردی زود تر جواب می گرفتی.
به نظر حقیر مشخصات 6400 عالی هست ولی اگه توی همین چند صفحه نگاه کنی می بینی که سی درایوش ظاهراً مشکل داره. چرا؟... نمی دونم

بهنام جان که خیلی ازش شاکیه...

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نظر حقیر مشخصات 6400 عالی هست ولی اگه توی همین چند صفحه نگاه کنی می بینی که سی درایوش ظاهراً مشکل داره. چرا؟... نمی دونم

البته تو اون تاپيكي كه فرمودين مطرح كردم ولي دوست عزيز عادل خان صلاح دونستن كه سوالم ور تو اين تاپيك هم

مطرح كنم تا خود كساني كه تا بحال با اين سري كار كردن نظر بدن

و واقعا" اگه كسي كه با اين مدل كار كرده نظر بده ، بينهايت ممنونش ميشم

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0

متاسفانه هیچ کدام از دوستانی که این مدل را گرفتند، دوست ندارند در اینجا چیزی درباره مشکلات و مزایای(بویژه مشکلات!) نوت بوک 6400 شان بگویند!

به همین دلیل من هم گفتم، آقا پویا در اینجا مطرح کنند، شاید دوستانی که مشکل داشته اند ایشون را راهنمایی کنند! اما.... :(
و هم اینکه ایشان مشکلات 6400 دارها را از بخوانند.....

من یک ترسی که از این 6400 دارم، عرضه ی این مدل با سی پی یو ها و کارت گرافیک ها و غیره مختلف با مشخصات سخت افزاری تقریبا یکسان است!
می ترسم، که برای اکثر کاربران که نوت بوک را با دید دسکتاپی نگاه می کنند، به مشکل بر بخورند. چون مثل دسکتاپ نیست که بسیار انعطاف پذیر باشد.

باز هم از تمام زجمات شما متشکرم.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
متاسفانه هیچ کدام از دوستانی که این مدل را گرفتند، دوست ندارند در اینجا چیزی درباره مشکلات و مزایای(بویژه مشکلات!) نوت بوک 6400 شان بگویند!

به همین دلیل من هم گفتم، آقا پویا در اینجا مطرح کنند، شاید دوستانی که مشکل داشته اند ایشون را راهنمایی کنند! اما.... :(

من یک ترسی که از این 6400 دارم، عرضه ی این مدل با سی پی یو ها و کارت گرافیک ها و غیره مختلف با مشخصات سخت افزاری تقریبا یکسان است!
می ترسم، که برای اکثر کاربران که نوت بوک را با دید دسکتاپی نگاه می کنند، به مشکل بر بخورند. چون مثل دسکتاپ نیست که بسیار انعطاف پذیر باشد.

ميشه كمي بيشتر توضيح بدي؟

منظورتون رو از انعطاف پذيري متوجه نشدم

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
ميشه كمي بيشتر توضيح بدي؟

منظورتون رو از انعطاف پذيري متوجه نشدم

منظورم این است، که در دسکتاپ در صورت هرگونه خرابی، به راحتی و با کمترین هزینه قابل تعمیر و یا تعویض قطعه است! ولی نوت بوک مانند یک دستگاهی است که آماده آن را می خرید و قابلیت ارتقاء به معنای واقعی و به صرفه وجود ندارد. در ضمن در نوت بوک به علت بسته بودن فضای داخل آن، استحلاک دستگاه بالا می رود. مثلا اگر به مشخصات سی پی یو ها در سایت اینتل مراجعه کنید می بینید سی پی یو های سوناما تا حدود 90-100 درجه (دقیقا یادم نیست) را تحمل می کنند اما در سی پی یو های دسکتاپ 20 درجه این دمای ماکزیمم ،پایینتر است.

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام....
بنده مدتی هست که laptop dell خریدم با مشخصات inspiron 6400 !! تقریبا تو این 1 ماه ازش راضی بودم اما دوتا مشکل برام پیش اومده!!

1- درب dvd-rom اصلا باز نمی شه!!! یعنی قبلا که eject می کردم خوب باز می شد و هیچ مشکلی در write و read نداشت..اما الان مطمن هستم dvd-rom سالم هست اما دربش به هیچ عنوان باز نمی شه!! می خواستم ببینم آیا به صورتی دستی و emergency می شه باز کرد؟؟؟ در نهایت باید ببرم گارانتی؟؟ یا راه حلی به ذهنتون می رسه؟؟؟

2- الان بعد از 1 ماه خرید دو سه روزی هست که وقتی ویندوز بالا می آد در صفحه welcome و جایی که از من یوزر و پسورد ویندوز را می خواد سیستم صدای یک بوق ممتد رو در حد 3 ثانیه می ده و بعد قطع می شه!!! اما بعدش هیچ مشکلی از لحاظ کار را نوت بوک ندارم...یکی از دوستان می گفت ممکنه مشکل از ram باشه نظر دوستان چیه؟؟؟
خوب تقريبا چنين مشكلي براي من پيش اومده بود .
اگه كلا سي دي رامت كار نميكنه احتملا اشكال از firm ware هست . سعي كن اونو آپديت كني .

babakweber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من یه ایسر 5602 دارم یه غلطی کردم خواستم ویستا نصب کنم نصب شد ولی خیلی بدرد نخور بود..
اومدم دوباره ریکاور کنم تو سیستم من آلت +اف10 هست الان دیگه ریکاور نمیکنه نمیدونم چی کار کنم؟؟؟
افدیسکم کردم که ببینم درایو ریکاور داره یا نه که داره و پاک نمیشه؟؟؟؟ حالا من باید چی کار کنم ویندوز معمولی هم
هیچ کدوم از سخت افزارا رو نمیشناسه و خلاصه گریم گرفته کمکم کنید؟؟؟؟؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام
آقا من یه ایسر 5602 دارم یه غلطی کردم خواستم ویستا نصب کنم نصب شد ولی خیلی بدرد نخور بود..
اومدم دوباره ریکاور کنم تو سیستم من آلت +اف10 هست الان دیگه ریکاور نمیکنه نمیدونم چی کار کنم؟؟؟
افدیسکم کردم که ببینم درایو ریکاور داره یا نه که داره و پاک نمیشه؟؟؟؟ حالا من باید چی کار کنم ویندوز معمولی هم
هیچ کدوم از سخت افزارا رو نمیشناسه و خلاصه گریم گرفته کمکم کنید؟؟؟؟؟
شما recovery dvd داشتی یا از روی recovery drive از هاردت recover میکردی؟
اگه dvd داری برو تو setup که احتمالا f2 یا f12 هست بعد boot drive رو روی cd drive تنظیم کن تا دفعه بعد از روی درایو dvd بالا بیاد که احتمالا اینطوری خودش recovery رو اجرا میکنه.
اگه dvd نداری که خوب باید اولین کاری که بعد از خرید نوتبوک میکردی رایت یه dvd recovery می بود!
حالا هم شاید بتونی با برنامه هایی مثل partition magic یا true image درایو recovery رو به شرطی که اون رو بشناسن! روی درایو دیگه یا یه dvd خالی کپی کنی.
ولی توصیه میکنم اگه recovery dvd نداری به هیچ عنوان سعی نکن که اون درایو رو پاک کنی چون تنها امید نجاتت هست!!

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام . من يه مدتي نبودم شرمنده ام . خيلي مشكل برام پيش اومد .
خواستم در مورد 6400 صحبت كنم
در يك كلام لپتاپ عالي و آشغال!
مزايا :
قيمت خوب در قبال كارايي مناسب
بدي ها :
جنس بسيار بد و ضعيف بدنه : لپتاپ خودم بخاطر همين مسئله شكست .
رنگ غير مقاوم در برابر خش
زشت بودن
قرار داشتن اكثر پورت ها در پشت نوتبوك .

دوستان اگه كسي خارج هستند و قراره كه بزودي بيان ايران به من بگن تا اگه بشه به زحمتشون بندازم و يك بسته ارسالي از آمريكا را به ايران آورند . دل گفته كيس نوتبوك رو براتون ميفرستيم اگه داحل ايران نباشيد .

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به خاطر مشکل پیش آمده واقعا ناراحت شدم.:(

کلا سری 6000 و 6400 دل نوت بوک های ظریفی هستند. اما سری latitude ها و XPS ها در اکثر مدل ها محکمتر هستند.

در ضمن با وارد کنندگان نوت بوک ها تماس بگیرید و ببینید کدامیک حاضرند از نمایندگی اصلی دل در دبی کسی را خریداری کنند و برایتان بیاورند.:happy:

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خاطر مشکل پیش آمده واقعا ناراحت شدم.:(

کلا سری 6000 و 6400 دل نوت بوک های ظریفی هستند. اما سری latitude ها و XPS ها در اکثر مدل ها محکمتر هستند.

در ضمن با وارد کنندگان نوت بوک ها تماس بگیرید و ببینید کدامیک حاضرند از نمایندگی اصلی دل در دبی کسی را خریداری کنند و برایتان بیاورند.:happy:
خوب از همدرديت بسيار متشكرم .
اون موقع من داغ بودم اين چيزا رو نوشتم .
به نوتبوك حق بده . وقتي قضيه رو از خواهرم پرسيدم ميدوني چي شده بوده ؟
ايشون نوتبوك رو بردن دانشگاه براي كنفرانس كه نوتبوك از روي تريبون مي افته زمين و ...
نميشه گفت شكسته شده . جاي پايه پيچ گوشه سمت راستش شكسته بود كه با راهنمايي هاي خيلي عالي شركت دل تونستم نوتبوك را باز كنم و مشكلش رو رفع كنم . الان ببيني متوجه نميشي .
حق بده . اگه يه سوني از 1 متري مي افتاد چي ميشد ؟
در كل من راضي هستم ولي بايد مراعات خش افتادنش رو بكني .
از نظر سيستم تهويه بسيار عالي هستش و ناحيه اطراف تاچپد و كيبورد به هيچ عنوان گرم نميشه . خيلي خيلي كم .
در كل هر چه قدر هم مشكل داشته باشه همين امكان چت با تكنسين دل به دنيا ارزش داره .

بالا