Kamran_A
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 220
- لایکها
- 0
بله! میشه استفاده کرد.راستی برای لپ تاب از نرمافزارهای مثا پارتیشن مجیک برای پارتیشن بندی استفاده کرد یا نه؟
بله! میشه استفاده کرد.راستی برای لپ تاب از نرمافزارهای مثا پارتیشن مجیک برای پارتیشن بندی استفاده کرد یا نه؟
آقا ما با این لپتاپمون یک مشکل اساسی داریم اونم اینکه هروقت لپتاپ با باطری میخواد کار کنه بصورت اتوماتیک نور صفحه نمایش به پایین ترین حد خودش میرسه و اگه نور رو زیاد کنی بعد از 2 ثانیه دوباره نور رو کم میکنه!
منظورت از سی دی بک آپ همون ریکاوری هست؟ تا اون جایی که من می دونم این سی دی نداره و یه گوشه هارد هستش. اگر منظورت درایور ها و این چیز هاست که از طریق سایت دل هم قابل دسترسی هستند.
مطمئنم که درست متوجه نشدم پس میشه بیشتر توضیح بدی... البته من 6400 ندارم ولی شاید بشه یه کاری کرد
درباره سی دی... سی دی رو توی یه رام دیگه امتحان کردی ببینی اون می خونه و لپ تاپ تو نمی خونه؟ مطمئنی که ایراد از سی دی نیست؟
سلام .
سي دي ريكاوري رو نميگم . گوشه هارد هم نيست . دل يه برنامه بنام norton ghost داره كه با اون ميشه از سيستم و ويندوز بك آپ گرفت . اما من قبل از اينكه فكر بك اپ رو بكنم داداش كوچيكم اينقدر تيز بود كه در همون 10 دقيقه اول خريد c رو فرمت كرد !!!
در مورد سي دي رام هم بايد بگم اره هر سي دي رامي ميخونه جز يكي من !!! . حتي سي دي رام اين لپتاپ هاي افغاني . (كامران جون ميگه اين مورد رو بزار و فروم بخنديم )
با سلام خدمت همه دوستان خوبم
راستش دیشب برای اولین بار یک دی وی دی را درون دی وی دی رایترم قراردادم تا یک سری اطلاعات رو از روی ان وی هاردم بریزم. وقتی که آن را درون دی وی دی رام قراردادم صدای به نظر من زیادتری از حد معمول شنیده شد. ووقتی که دستم را روی touch pad میزاشتم قشنگ حس میکردم که دستگاه زیر دست من میلرزد واین به نظر من غیر طبیعی بود .موقع کپی کردن اطلاعات هم این لرزش مقداری زیادتر میشد وصدایی رو هم که گفتم زیادتر میشد. من میترسم دی وی دی رایترم مشکلی داشته باشه. من خیلی مواظب بودم ضربه ای چیزی نخورده. حالا میخواستم نظرتون رو راجع به این مشکل من بدونم. لطفا بگید که مشکل از کجاست.
سوال دوم من هم مربوط به باز نشدن برتامهToshiba Power Saver است که دو شب پیش وقتی داشتم با اینترنت کار میکردم یادمه که برنامش در نوار Task Bar فعال بود وآیکونش بود ولی فرداش که دتگاه رو روشن کردم دیدم نمیاد بالا هرکاری کردم نشد. حالا وقتی از باتری استفاده میکنم فرقی با حالت برق Ac نداره وبنابراین طول عمر باتری ام کم شده چون که مثلا رزولوشن LCD رو پایین نمیاره. از توی Add/Remove program هم که نگاه کردم دیدم برنامش روی دستگاه نصب است ولی کار نمیکنه. لطفا کمکم کنید.
ممنون -مهدی
با سلام خدمت همه دوستان خوبم
راستش دیشب برای اولین بار یک دی وی دی را درون دی وی دی رایترم قراردادم تا یک سری اطلاعات رو از روی ان وی هاردم بریزم. وقتی که آن را درون دی وی دی رام قراردادم صدای به نظر من زیادتری از حد معمول شنیده شد. ووقتی که دستم را روی touch pad میزاشتم قشنگ حس میکردم که دستگاه زیر دست من میلرزد واین به نظر من غیر طبیعی بود .موقع کپی کردن اطلاعات هم این لرزش مقداری زیادتر میشد وصدایی رو هم که گفتم زیادتر میشد. من میترسم دی وی دی رایترم مشکلی داشته باشه. من خیلی مواظب بودم ضربه ای چیزی نخورده. حالا میخواستم نظرتون رو راجع به این مشکل من بدونم. لطفا بگید که مشکل از کجاست.
سوال دوم من هم مربوط به باز نشدن برتامهToshiba Power Saver است که دو شب پیش وقتی داشتم با اینترنت کار میکردم یادمه که برنامش در نوار Task Bar فعال بود وآیکونش بود ولی فرداش که دتگاه رو روشن کردم دیدم نمیاد بالا هرکاری کردم نشد. حالا وقتی از باتری استفاده میکنم فرقی با حالت برق Ac نداره وبنابراین طول عمر باتری ام کم شده چون که مثلا رزولوشن LCD رو پایین نمیاره. از توی Add/Remove program هم که نگاه کردم دیدم برنامش روی دستگاه نصب است ولی کار نمیکنه. لطفا کمکم کنید.
ممنون -مهدی
یعنی شما میگی این نورتون گوست توی ویندوزه... میری all program و بعد Norton.... پس جدید شده. مال من از اول نداشت.
به نظر من (حقیر) این بک آپ هم همچین آش دهن سوزی نیست. تازه وقتی لپ تاپ رو می خری می بینی انواع و اقسام برنامه های trial روش هست. من میگم حالا که همه چی از بین رفته، خودت ویندوز رو با درایورهاش نصب کن و بعد یه image ازش بگیر.
خلاصه غصه اون ریکاوری رو نخور....
درباره سی دی رام....
چند وقته داریش؟ البته جسارته:blush: ولی از داداش کوچیکت بپرس شاید اشتباهی دستش به هدش خورده باشه....
تجربه به من نشون داده که مشکلات مربوط به سی دی رام و این حرف ها، حل شدنی نیست:hmm: ... برو بخر خودتو راحت کن...
دل پارتيشن مخفي براي بك آپ نداره . اونا رو نگاه كردم . مطمئنم . فقط تنها راهش اين بود كه با برنامه ghost همون موقع كه نوتبوك رو ميخري يك ايميج بگيري .بهنام جان،
اگه سی دی ریکاوری داری چرا از همون استفاده نمی کنی؟
ریکاوری پارتیشن هارد با فرمت c از بین نمی ره چون یه پارتیشن جداگونه است و مخفی هم هست.
دل پارتيشن مخفي براي بك آپ نداره . اونا رو نگاه كردم . مطمئنم . فقط تنها راهش اين بود كه با برنامه ghost همون موقع كه نوتبوك رو ميخري يك ايميج بگيري .
سي دي ريكاوري هم اگه ميداشتم ازش استفاده ميكردم .
ميخوام از سي دي يكي ديگه استفاده كنم و برگردونم به روز اولش . تنها راهش همينه .
دوستان هر كي 6400 با مشخصات من داره و ازش بك آپ گرفته به من پي ام بزنه
عجب! این که خیلی بده!دل از 2004 به بعد دیگه چیزی به نام سی دی ریکاوری به مشتری نمی داده در عوض همونو یه گوشه هارد گذاشته که اگه پاک بشه تحت هیچ شرایطی قابل بازگشت نیست چون اون شماره با service tag ارتباط مستقیم داره
عجب! این که خیلی بده!
بهنام جون، امیدوارم مشکلت هر چه زود تر رفع بشه.
من از این جریان می خوام یه نتیجه گیری کنم.
اغلب کسانی که قصد خرید لپ تاپ رو دارند (حتی اون هایی که تحقیق هم می کنند) خیلی از ریزه کاری ها از جمله همین نداشتن سی دی ریکاوری یا نداشتن ویندوز اوریجینال، گارانتی معتبر و حتی خرید از یک فروشنده معتبر رو ندیده می گیرند (بار ها شاهد کم اهمیت شمردن این مساله تو همین تاپیک بودیم). هرچند اگه بخواهیم رو احتمالات صحبت کنیم و بگیم این قبیل اتفاقات به ندرت ممکنه پیش بیاد، ولی همون "به ندرت" ممکنه سر ما بیاد و اون وقته که آدم از این که به این ریزه کاری ها اهمیت نداده پشیمون میشه. دقیقا مثال بیمه ماشینه که شما ممکنه 10 سال هم پول بیمه بدین و هیچ اتفاقی براتون نیفته ولی اگه یک بار بیمه تون باطل شده بود و خدای نکرده حادثه ای پیش بیاد، آدم دلش می سوزه!
البته آقا بهنام خودش استاد فنه و این مشکل (در واقع باید گفت حادثه!) یه مساله غیر قابل پیش بینیه. ولی من به دوستانی که در فکر خریدن لپ تاپ هستند توصیه می کنم این ریزه کاری ها رو در نظر بگیرند.
یادمه همین چند روز گذشته یکی از دوستان قیمت های چند تا فروشنده رو که بعضی شون شناخته شده و بعضی دیگه گمنام بودند رو مقایسه می کرد و می خواست از اون جایی که اعتبار کمتری داشت خرید بکنه. به این دلیل که چهل پنجاه تومن ارزونتر می داد و من همین مساله رو بهش گفتم و بعد که خبر خریدش رو گذاشت دیدیم که از همون فروشنده شناخته شده تر خرید کرده. (حالا نمی دونم تاثیر حرف من بوده یا دوستان و نزدیکانش هم همین توصیه رو بهش کرده بودند)
يك ايميل بهشون فرستادم ببينم چي ميشه .سلام....
دل حتماً اون پارتیشن ها رو می ذاره و اون موقع که خریدی حتماً داشته... اگه مطمئنی که نیست یعنی پاک شده. اگه هارد پارتیشن بندی نشده باشه قاعدتاً اون وجود داره...
ببین می تونی موقع بوت از ctrl+f11 استفاده کنی یا نه. اگر شد یعنی که اون پارتیشن سر جاشه بنابراین دیگه نگران چی هستی؟:happy: هر وقت که خواستی به حالت اولیه بر گردی از این روش استفاده کن.
درباره این موضوع توی صفحات 21 الی 23 به تفصیل بحث شده هر چند که فکر کنم به جمع بندی نرسید! ولی می تونی بخونی ببینی به کارت می آد یا نه....
در ضمن تا اونجایی که اطلاعات ناقص من قد می ده دل از 2004 به بعد دیگه چیزی به نام سی دی ریکاوری به مشتری نمی داده در عوض همونو یه گوشه هارد گذاشته که اگه پاک بشه تحت هیچ شرایطی قابل بازگشت نیست چون اون شماره با service tag ارتباط مستقیم داره
مگر این که یه نفر رو که تازه گرفته پیدا کنی و ازش بخوای هنوز باهاش کاری نکرده یه ایمیج بگیره بهت بده که بعید می دونم کسی با این مشخصات پیدا شه. شاید بری زیگورات بتونن یه ایمیج بهت بدن.... رفتی اونجا؟
پس من اگه بخوام ويندوز عوض کنم بايد چيکار کنم؟
اينترنتم هم dail up هست و خيلی سخته برام که download کنم...