بهترين كار عوض كردنشه با يه dvd rw !! كلا درايوهاي نوري لپتاپها ضعيفن! ولي بهترين كار فعلا اينه كه يه سر بري پايتخت ببيني اونجا چه خبره! البته شايد دوستان جايي رو بشناسن كه اين كاره باشه ولي خب من تا حالا خوشبختانه مسيرم به اونجور جاها نيفتاده!!من يه IBM دارم ! dvd-rom ش خراب شده! قديميم هست! كسي مي دونه كجا بايد بدم درست كنن؟!
من يه IBM دارم ! dvd-rom ش خراب شده! قديميم هست! كسي مي دونه كجا بايد بدم درست كنن؟!
بهترين كار عوض كردنشه با يه dvd rw !! كلا درايوهاي نوري لپتاپها ضعيفن! ولي بهترين كار فعلا اينه كه يه سر بري پايتخت ببيني اونجا چه خبره! البته شايد دوستان جايي رو بشناسن كه اين كاره باشه ولي خب من تا حالا خوشبختانه مسيرم به اونجور جاها نيفتاده!!
با لام به همه بروبچس گل پی تی ومخصوصا دوستان گل خودم در انجمن لپ تاپ
عرم به حضورتونکه من دیروز داشتم با لپ تاپم از اینترنت وایر لس دانشکدمون استفاده میکردم وجایی هم که نشسته بودم جای خوبی بود. منتها به مشکلی برخوردم که تا حالا با آن مواجه نشده بودم وآن این بود که بعضی مواقع در حین دانلود کردن توسط برنامه مس دانلودر یا دانلودر خود فایر فاکس یا غیره یک دفعه signal strenght از حالت very good به حالت low می آمد وخود به خود برای حدود3 یا 4 ثانیه ارتباط وایر لس قطع میشد و مجددا بعد از این مدت زمان دوباره وصل میشد. بالاترین signal strenght ای هم که داشتم very good بود وهیچ وقت excellent نمیشد. من خودم تا حالا از جاهای گوناگونی به غیر از اینجا از وایر لس استفاده کردم وهیچ موقع انقدر تغییر ناگهانی signal strenght را نداشتم. معمولا نرم ان ثابت میماند. حالا میخواست شما بگید که به نظر شما اشکال از دستگاه سرور شبکه وایر لس بوده است یا اینکه ممکنه از wi-fi لپ تاپ خودم ایرادی باشه.
ممنون شما
جناب ARH عزیز،من لپ تاپ توشیبا m70 دارم اما هر کاری میکونم نمیتونم بلوتوثش رو فعال کنم ، دیوایسش رو هم نصب کردم ، کسی میتونه کمکم کنه ؟
اصلا این مدل بلوتوث داره ؟ :happy:
نه بی خیال... ایراد از مال تو نیست. مال ما از این بدتر هم می شد...:hmm:
البته اینو بگو که با باتری وصل بودی یا برق؟ اگه با باتری وصل بودی شاید در حال تمام شدن بوده
یه سئوال غیر مرتبط: تو می دونی که فاصلت با access point دانشکدتون چقدره که می گی very good بوده؟ یه طبقه؟ دوتا اتاق؟...
شما تو پست اول گفته بودی "یه مدته". من اینطوری برداشت می کنم که قبلا این مساله رو نداشتی.
اگه برداشتم درست باشه، این حالت طبیعی نیست. با توجه به این که خودم حتی در سکوت مطلق هم صدای زیادی از هارد نمی شنوم.
آیا لپ تاپت اخیرا تکون شدید یا ضربه ای بهش وارد نشده؟ چون همونطور که می دونی هارد لپ تاپ بیشتر از تمام قطعات دیگه ایراد پیدا می کنه و بیشترین عاملی هم که موجب خرابی هارد می شه ضربه یا تکون شدیده.
محمود جان سلام
اولش من با باتری وصل بودم ووقتی که شارژ باتری به 10درصد رسید وسیستم پیغام داد من سریع به برق وصل کردم وسپس ادامه کاردادم. در ضمن جایی که من نشسته بودم به گفته مسئول وایرلس دانشکدمون آنت دهی اش در حد عالی است وگفت که تست شده است.
يه سؤال ديگه هم داشتم ميخواستم بدونم اين os mac که روی لپ تاپ های apple هست چه فرقی با windows داره
خيلی ممنون
چرا به مشکل بر می خوری. توی پیدا کردن دراویرها. البته من نصب نکردم که بدونم دیقا کوخها کار نخواهد کرد. ولی سایت سونی در مودر لینوکس و ویندوز یرور 2003 و به خصوص لینوکس پشتیبانی دراویر نی مکنه. از تاچ پد گرفته تا مودم به مشکل در می خوری. در مدر لینوکس یسته به اینکه کدوم رو استفغاده کنی یه چیزهایی کار خواهد کرد و ه چیزهایی نه!!!آقا ببخشد من می خوام لینوکس رو هم نصب کنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
آقا ما با این لپتاپمون یک مشکل اساسی داریم اونم اینکه هروقت لپتاپ با باطری میخواد کار کنه بصورت اتوماتیک نور صفحه نمایش به پایین ترین حد خودش میرسه و اگه نور رو زیاد کنی بعد از 2 ثانیه دوباره نور رو کم میکنه!