• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

meli

Registered User
لایک‌ها
23
:( :( :( من يه IBM دارم ! dvd-rom ش خراب شده! قديميم هست! كسي مي دونه كجا بايد بدم درست كنن؟!:( :(

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
:( :( :( من يه IBM دارم ! dvd-rom ش خراب شده! قديميم هست! كسي مي دونه كجا بايد بدم درست كنن؟!:( :(
بهترين كار عوض كردنشه با يه dvd rw !! كلا درايوهاي نوري لپتاپها ضعيفن! ولي بهترين كار فعلا اينه كه يه سر بري پايتخت ببيني اونجا چه خبره! البته شايد دوستان جايي رو بشناسن كه اين كاره باشه ولي خب من تا حالا خوشبختانه مسيرم به اونجور جاها نيفتاده!!

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فکر کنم آقای فاضلی بتونه کمکتون کنه. شماره تلفنش هم این است: 88305571
یادمه که اسفندیار هم ایشان را تایید می کرد. ولی بهتره خودت بهش زنگ بزنی و ببینی که می تونه کمکت بکنه یا نه

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترين كار عوض كردنشه با يه dvd rw !! كلا درايوهاي نوري لپتاپها ضعيفن! ولي بهترين كار فعلا اينه كه يه سر بري پايتخت ببيني اونجا چه خبره! البته شايد دوستان جايي رو بشناسن كه اين كاره باشه ولي خب من تا حالا خوشبختانه مسيرم به اونجور جاها نيفتاده!!

به نظر من هم ارزش تعمیر نداره. حالا که اینطوری شده یه دفعه یه dvd رایتر دوال بگیر.

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با لام به همه بروبچس گل پی تی ومخصوصا دوستان گل خودم در انجمن لپ تاپ

عرم به حضورتونکه من دیروز داشتم با لپ تاپم از اینترنت وایر لس دانشکدمون استفاده میکردم وجایی هم که نشسته بودم جای خوبی بود. منتها به مشکلی برخوردم که تا حالا با آن مواجه نشده بودم وآن این بود که بعضی مواقع در حین دانلود کردن توسط برنامه مس دانلودر یا دانلودر خود فایر فاکس یا غیره یک دفعه signal strenght از حالت very good به حالت low می آمد وخود به خود برای حدود3 یا 4 ثانیه ارتباط وایر لس قطع میشد و مجددا بعد از این مدت زمان دوباره وصل میشد. بالاترین signal strenght ای هم که داشتم very good بود وهیچ وقت excellent نمیشد. من خودم تا حالا از جاهای گوناگونی به غیر از اینجا از وایر لس استفاده کردم وهیچ موقع انقدر تغییر ناگهانی signal strenght را نداشتم. معمولا نرم ان ثابت میماند. حالا میخواست شما بگید که به نظر شما اشکال از دستگاه سرور شبکه وایر لس بوده است یا اینکه ممکنه از wi-fi لپ تاپ خودم ایرادی باشه.

ممنون شما:D

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با لام به همه بروبچس گل پی تی ومخصوصا دوستان گل خودم در انجمن لپ تاپ

عرم به حضورتونکه من دیروز داشتم با لپ تاپم از اینترنت وایر لس دانشکدمون استفاده میکردم وجایی هم که نشسته بودم جای خوبی بود. منتها به مشکلی برخوردم که تا حالا با آن مواجه نشده بودم وآن این بود که بعضی مواقع در حین دانلود کردن توسط برنامه مس دانلودر یا دانلودر خود فایر فاکس یا غیره یک دفعه signal strenght از حالت very good به حالت low می آمد وخود به خود برای حدود3 یا 4 ثانیه ارتباط وایر لس قطع میشد و مجددا بعد از این مدت زمان دوباره وصل میشد. بالاترین signal strenght ای هم که داشتم very good بود وهیچ وقت excellent نمیشد. من خودم تا حالا از جاهای گوناگونی به غیر از اینجا از وایر لس استفاده کردم وهیچ موقع انقدر تغییر ناگهانی signal strenght را نداشتم. معمولا نرم ان ثابت میماند. حالا میخواست شما بگید که به نظر شما اشکال از دستگاه سرور شبکه وایر لس بوده است یا اینکه ممکنه از wi-fi لپ تاپ خودم ایرادی باشه.

ممنون شما:D

نه بی خیال... ایراد از مال تو نیست. مال ما از این بدتر هم می شد...:hmm:
البته اینو بگو که با باتری وصل بودی یا برق؟ اگه با باتری وصل بودی شاید در حال تمام شدن بوده

یه سئوال غیر مرتبط: تو می دونی که فاصلت با access point دانشکدتون چقدره که می گی very good بوده؟ یه طبقه؟ دوتا اتاق؟...:eek:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
من لپ تاپ توشیبا m70 دارم اما هر کاری میکونم نمیتونم بلوتوثش رو فعال کنم ، دیوایسش رو هم نصب کردم ، کسی میتونه کمکم کنه ؟:eek:
اصلا این مدل بلوتوث داره ؟ :happy:
جناب ARH عزیز،
در لینک زیر بلوتوث برای این دستگاه قید شده، بهترین راه خواندن مشخصات روی جعبه یا ... است.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2765

یا اینکه ببینید در زیر لپتاپتان آیا هیچ اسمی از بلوتوث آمده است یا خیر؟
یا اینکه ببینید که در کنترل پنل (در حالت کلاسیک) آیا آیکن بلوتوث را می بینید یا خیر؟
آیا ببینید وقتی روی یک فایل راست کلیک می کنید در گزینه send to بلوتوث ظاهر می شود یا خیر؟
.........

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بی خیال... ایراد از مال تو نیست. مال ما از این بدتر هم می شد...:hmm:
البته اینو بگو که با باتری وصل بودی یا برق؟ اگه با باتری وصل بودی شاید در حال تمام شدن بوده

یه سئوال غیر مرتبط: تو می دونی که فاصلت با access point دانشکدتون چقدره که می گی very good بوده؟ یه طبقه؟ دوتا اتاق؟...:eek:

محمود جان سلام
اولش من با باتری وصل بودم ووقتی که شارژ باتری به 10درصد رسید وسیستم پیغام داد من سریع به برق وصل کردم وسپس ادامه کاردادم. در ضمن جایی که من نشسته بودم به گفته مسئول وایرلس دانشکدمون آنت دهی اش در حد عالی است وگفت که تست شده است.

error

Registered User
لایک‌ها
0
شما تو پست اول گفته بودی "یه مدته". من اینطوری برداشت می کنم که قبلا این مساله رو نداشتی.
اگه برداشتم درست باشه، این حالت طبیعی نیست. با توجه به این که خودم حتی در سکوت مطلق هم صدای زیادی از هارد نمی شنوم.
آیا لپ تاپت اخیرا تکون شدید یا ضربه ای بهش وارد نشده؟ چون همونطور که می دونی هارد لپ تاپ بیشتر از تمام قطعات دیگه ایراد پیدا می کنه و بیشترین عاملی هم که موجب خرابی هارد می شه ضربه یا تکون شدیده.

ممنون از جوابت من از گفتن يه مدتی حقيقتا قبلاً يا توجه نکرده بودم يا اولش اين صدا نداشته که من فکر ميکنم از اول نداشته در مورد تکون هم نه من چون تمام وقت لپ تاپم تو خونه هست و خيلی کم ميشه که جايه ببرمش
يه سؤال ديگه هم داشتم ميخواستم بدونم اين os mac که روی لپ تاپ های apple هست چه فرقی با windows داره
خيلی ممنون

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
محمود جان سلام
اولش من با باتری وصل بودم ووقتی که شارژ باتری به 10درصد رسید وسیستم پیغام داد من سریع به برق وصل کردم وسپس ادامه کاردادم. در ضمن جایی که من نشسته بودم به گفته مسئول وایرلس دانشکدمون آنت دهی اش در حد عالی است وگفت که تست شده است.

این که تو دقیقاً در لحظه اتصال برق دیدی که سطح سیگنال افت و خیز داشته شاید قابل بحث باشه... بهر حال بیشتر باید امتحان کنی اگر فکر می کنی که حتماً ایرادی وجود داره (که البته به نظر حقیر این نشان دهنده خرابی چیزی نیست:happy: ). اگر شک داری یه بار دیگه دوباره توی همون شرایط امتحان کن ببین چی به چیه و همون حالت دوباره پیش می آد یا نه...

من میگم ایراد از مال تو نیست به هر حال ممکنه که برای access point اتفاقی افتاده باشه یا نویزی چیزی در اون لحظه وجود داشته که شما اینطور احساس کردی که البته وجود نویز خیلی هم دور از انتظار نیست;) ...

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه سؤال ديگه هم داشتم ميخواستم بدونم اين os mac که روی لپ تاپ های apple هست چه فرقی با windows داره
خيلی ممنون

سیستمهای اپل و mac نه به شکل پی سی نه به شکل لپ تاپ توی ایران موجود نیستند مگر این که سفارشی باشه که اون هم به نظر حقیر بعیده توی ایران کسی از این کار ها بکنه. اطلاعات درباره mac خیلی زیاد نیست. من توی تقریباً 15 سال سر و کار داشتن با کامپیوتر ندیدم کسی از اطرافیانم از mac استفاده کنه البته کتاب های خارجی هست ولی نه به گستردگی ویندوز و لینوکس. گذشته از این کتاب خوندن خالی هم فایده نداره بالاخره آدم باید بتونه اطلاعاتی رو که می خونه به طور عملی و عینی ببینه و کار کنه.

علاوه بر این ها برنامه هایی که روی mac اجرا میشن زمین تا آسمون با ویندوز فرق دارن (نه در اسم بلکه در معماری و پیاده سازی) بنابراین پیدا کردن برنامه های مورد نظر شما توی mac کار آسانی نیست که اگر هم وجود داشته باشه باید از جیب مبارک پرداخت کنید چون هیچ بلا نسبت بیکاری حاضر نیست برنامه های mac رو کرک کنه. :eek:

تازه سخت افزار های سیستم های اپل مخصوصن و این طور نیست که شما ورداری که مادر بورد asus رو جایگزین مادر بورد اصلی کنی و این به معنای آن است که تعویض قطعات و آپگرید کردن آن ها مصیبته....

همه این ها رو گفتم چون اپل و mac توی ایران فروش ندارن... اگر شما ایران نیستید قضیه فرق می کنه

حالا می تونم بپرسم هدفت از این سئوال چی هست؟ می خوای mac کار کنی؟

nokhodi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من سوال یکی از دوستانم رو اینجا میزارم لطفا کسی میدونه جواب بده تشکر

**
ک لب تاب دارم بنام hp Compaq nx 8220 اما بيشتر مواقع سي دي هاي خالي را نميخواند و لذا نميتوانم رايت کنم. يکي گفت که اين مشکل را اکثر دي وي دي رايترها دارند آيا راهي براي رفع اين مشکل هست. ضمنا از نرم افزار نرو استفاده ميکنم.

**

راستی برای لپ تاب از نرمافزارهای مثا پارتیشن مجیک برای پارتیشن بندی استفاده کرد یا نه؟

**
بازم تشکر

MCSEMCSE

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من سونی دارم و اون هم یک درایو بیشنر نداره

حالا برای نصب ویندوز 2003 به مشکلی بر نمیخورم؟

ممنون

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چند وقته داریش (یا دوستت دارش)؟ ایا فقط سی دی های خالی رو نمی خونه یا بعضی سی دی های پر رو هم نمی تونه بخونه؟ در ضمن دی وی دی رایتره ولی توی خوندن سی دی مشکل داره؟ یعنی دی وی دی های خالی رو می خونه؟

MCSEMCSE

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ببخشد من می خوام لینوکس رو هم نصب کنم

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ببخشد من می خوام لینوکس رو هم نصب کنم

لطفا راهنمایی کنید

ممنون
چرا به مشکل بر می خوری. توی پیدا کردن دراویرها. البته من نصب نکردم که بدونم دیقا کوخها کار نخواهد کرد. ولی سایت سونی در مودر لینوکس و ویندوز یرور 2003 و به خصوص لینوکس پشتیبانی دراویر نی مکنه. از تاچ پد گرفته تا مودم به مشکل در می خوری. در مدر لینوکس یسته به اینکه کدوم رو استفغاده کنی یه چیزهایی کار خواهد کرد و ه چیزهایی نه!!!

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
از دوستان اگه كسي 6400 با مشخصات زير داره و سي دي بك آپ گرفته به من PM بده . نياز به يك سي دي بك آپ دارم . ويندوز هم با كد يكي خودم فعال ميشه .
dell 6400 : 2 gig core due cpu . ati radeon X1400 , ram : 1024

در ضمن سي دي رام من بعضي سي دي هاي نقره اي و اورجينال رو نميخونه . اگه از دوستان كسي در اين مورد اطلاع داشت ممنون ميشم كمكم كنه .

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورت از سی دی بک آپ همون ریکاوری هست؟ تا اون جایی که من می دونم این سی دی نداره و یه گوشه هارد هستش. اگر منظورت درایور ها و این چیز هاست که از طریق سایت دل هم قابل دسترسی هستند.

مطمئنم که درست متوجه نشدم:eek: پس میشه بیشتر توضیح بدی... البته من 6400 ندارم ولی شاید بشه یه کاری کرد

درباره سی دی... سی دی رو توی یه رام دیگه امتحان کردی ببینی اون می خونه و لپ تاپ تو نمی خونه؟ مطمئنی که ایراد از سی دی نیست؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آقا ما با این لپتاپمون یک مشکل اساسی داریم اونم اینکه هروقت لپتاپ با باطری میخواد کار کنه بصورت اتوماتیک نور صفحه نمایش به پایین ترین حد خودش میرسه و اگه نور رو زیاد کنی بعد از 2 ثانیه دوباره نور رو کم میکنه!

gba

Registered User
لایک‌ها
25
آقا ما با این لپتاپمون یک مشکل اساسی داریم اونم اینکه هروقت لپتاپ با باطری میخواد کار کنه بصورت اتوماتیک نور صفحه نمایش به پایین ترین حد خودش میرسه و اگه نور رو زیاد کنی بعد از 2 ثانیه دوباره نور رو کم میکنه!

برو control panel>power managment تنظیمات مربوط به استفاده از باتری و برق اونجاست.

بالا