• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
- اصلا found new hardware ظاهر نمیشه! حتی چیزی که به صورت نصب نشده در device manager باشه وجود نداره بجز یه usb device که فکر نمیکنم مربوط به موضوع باشه. البته قبلا در اون ویندوزی که بلوتوث درست کار میکرد یه گزینه تو مایه های نام بلوتوث در device manager وجود داشت ! اما الان چه به صورت نصب شده و نشده چیزی نمیبینم.

ممنون
نبی

خوب اگه اصلا found new hardware ظاهر نمیشه، فکر کنم شما باید تو BIOS دنبال علت بگردی. احتمال داره بعد از نصب ویندوز غیر فعال شده باشه.

- در مورد Combination Key و اینکه نمیتونم مثل قبل روشن خاموش کنم هم متوجه منظورتون نشدم.
منظورم استفاده از fn+F2 بود.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون!

یه سر نخایی پیدا کردم!
توی Device Manager که گفتم نوشته USB Device و تنها چیزیه که نصب نشده. این همون بولتوثه! چون وقتی میرم تو صفحه آپ دیت بالاش مینویسه:
Dell Wireless 350 Bluetooth Internal Card

ولی از اونجایی که میدونم چیپستش همون چیپسته toshiba است فکر میکنم درایور رو درست دون لود کردم.
اتفاقا موقع نصب هم برای یه لحظه پیغام Continue Anyway ظاهر میشه که قبل از هر عملی بلافاصله پنجرش بسته میشه !!

حالا بازم سرچ میکنم... ولی اگر شما هم چیزی پیدا کردید یه دنیا ممنونتون میشم.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

بنده قبلا يك لپ تاپ Hp Compaq داشتم كه وقتي توي برق نبود صفحه LCD‌ آن خيلي كم نور و كدر مي شد اما وقتي آن را به برق مي زدم آنقدر روشن مي شد كه با نور LCD مي توانستم حتي در تاريكي هم از كيبورد استفاده كنم، اما الآن كه لپ تاپ Asus A3A‌ دارم، صفحه آن بعد از اتصال به برق هم هر چند كمي پرنورتر مي شود اما همچنان كدر و نازيباست و اين موضوع رغبتم را به استفاده از آن از بين برده است. هر چه هم سعي كردم، در قسمت تنظيمات كارت گرافيك، مانيتور و Display Settings نتوانستم گزينه اي براي افزايش شدت نور آن پيدا كنم. ضمن اينكه بيشتر لپ تاپ هايي كه تا به حال ديده ام، كم و بيش همين مشكل را يا در حالت جدا از برق و يا در هر دو حالت جدا و متصل به برق داشته اند.

آيا اين مشكل راه حلي دارد يا بايد اون رو جزو مشكلات لاينحل لپ تاپ ها به شمار آورد؟
با تشكر

kaveh73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در اکثر Notebook ها کلیدی بنام Fn وجود دارد که با ترکیب با کلیدهای عملیاتی F1 تا F12 عملیاتی را انجام می دهد برای تنظیم نور (Brightness) معمولاً دو کلید F5 و F6 در نظر گرفته شده که اولی برای کاهش درخشندگی و دومی برای افزایش آن است

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
>در اکثر Notebook ها کلیدی بنام Fn وجود دارد که با ترکیب با کلیدهای عملیاتی F1 تا F12 عملیاتی را انجام می دهد برای تنظیم نور (Brightness) معمولاً دو کلید F5 و F6 در نظر گرفته شده که اولی برای کاهش درخشندگی و دومی برای افزایش آن است

آقا،‌ اي والله. مشكلم كاملاً حل شد. همون دكمه Fn+f6‌ رو فشار دادم، نورش زياد شد. حالا، هم موقع وصل بودن به برق و هم موقع استفاده از باطري، نورش كافيه.
چند ماه بود از بابت اين موضوع در عذاب بودم. اگه ميدونستم با يه مشورت كوچيك، مشكل به اين بزرگي حل ميشه، زودتر مطرحش ميكردم. واقعاً كه همفكري معجره ميكنه.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به تمامی دوستان
خوب یه پست تو این صفحه دیدم که خیلی به دردم خورد:) ،من 2 روزه که سیستمم ویزوسی شده و هیچ انتی ویزوسی جواب نمی ده:( ،حتی کس پراسکای رو از کار انداخت:eek: ،من خیلی کلافه شدم،حالا می خوام کلا" فرمت کنم،منتها سی دی های ریکاوری که 3 عدد هست رو دارم،اما با اینها می شه سیستم رو کامل فرمت کرد و ویندوز جدید ریخت؟یه مقدار راجع به کار هایی که باید انجام داد(برای نصب ویندوز از طریق سی دی ریکاوری )توضیح بدید،مرسی و مواظب باشید.;)
سلام به همگی دوستان
چند روز پیش لپ تاپم گرفتار یه ویروس شد که نورتون توانایی پاک کردنش رو نداشت:( و من رو مجبور به استفاده از سی دی های ریکاوری برای نصب مجدد ویندوز کرد،اما یه مشکل اساسی داره اذیتم می کنه که بعد از دویار ریکاوری هم حل نشده،وقتی که سیستم بالا می یاد،بعد از چند ثانیه سیستم کند می شه و نوار وظیفه هم فریز مس شه:eek: ،من تو تسک منیجر و تو پروسس دیدم که پروسه ای با نام svchost.exe و یوزر نیم system که حجمی حدود 3.2 مگ از مموری رو اشغال کرده 100 درصد سی پی یو مورد استفاده قرار می ده،و وفتی این پروسه تموم می شه(البته گاهی هم تموم نمی شه و مجبور به خاموش کردن دستی می شم که اون هم خیلی طول می کشه)سیستم از حالت فریز در می یاد،
نطرتون چیه؟لطفا" منو راهنمایی کنید

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
>در اکثر Notebook ها کلیدی بنام Fn وجود دارد که با ترکیب با کلیدهای عملیاتی F1 تا F12 عملیاتی را انجام می دهد برای تنظیم نور (Brightness) معمولاً دو کلید F5 و F6 در نظر گرفته شده که اولی برای کاهش درخشندگی و دومی برای افزایش آن است

آقا،‌ اي والله. مشكلم كاملاً حل شد. همون دكمه Fn+f6‌ رو فشار دادم، نورش زياد شد. حالا، هم موقع وصل بودن به برق و هم موقع استفاده از باطري، نورش كافيه.
چند ماه بود از بابت اين موضوع در عذاب بودم. اگه ميدونستم با يه مشورت كوچيك، مشكل به اين بزرگي حل ميشه، زودتر مطرحش ميكردم. واقعاً كه همفكري معجره ميكنه.
سلام عزيزم . يعني شما دو تا لپتاپ داشتين اين مورد رو نفهميدين . بله با تركيب كليد هاي تابع با دو كليد ديگر ميتوان شدت نور صفحه نمايش رو تغيير داد .
اكثر لپتاپ ها هم هنگامي كه از روي باتري تغذيه ميكنند بطور اتوماتيك نور لپتاپ را كم ميكنند و موقع اتفاده از آداپتور آن را به حدااكثر ميرسانند . همچنين شما ميتوانيد براي تغيير در اين حالت از طريق Bios سيستم Level صفحه نمايش را در دو حالت باتري و آدابتور تغيير دهيد .
در ضمن اين موضوع را ميتوانستيد در بخش مشكلات ناشي از لپتاپ نيز مطرح كنيد . اين بهتر بود تا ايجاد دو تا تريد .

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سام
در مورد نصب بلوتوث DELL 6000 بلاخره مشکلم حل شد.
درایور رو اشتباه دون لود کرده بودم.
متاسفانه لینکش رو گم کردم ولی فکر میکنم این هم کار بکنه:
http://support.dell.com/support/dow...=1&vercnt=2&formatcnt=1&libid=5&fileid=147257
لینک مشابه همین بود.
اگر نیاز شد میگردم لینکی که خودم استفاده کردم رو براتون میزارم.

تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند.
نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان
چند روز پیش لپ تاپم گرفتار یه ویروس شد که نورتون توانایی پاک کردنش رو نداشت:( و من رو مجبور به استفاده از سی دی های ریکاوری برای نصب مجدد ویندوز کرد،اما یه مشکل اساسی داره اذیتم می کنه که بعد از دویار ریکاوری هم حل نشده،وقتی که سیستم بالا می یاد،بعد از چند ثانیه سیستم کند می شه و نوار وظیفه هم فریز مس شه:eek: ،من تو تسک منیجر و تو پروسس دیدم که پروسه ای با نام svchost.exe و یوزر نیم system که حجمی حدود 3.2 مگ از مموری رو اشغال کرده 100 درصد سی پی یو مورد استفاده قرار می ده،و وفتی این پروسه تموم می شه(البته گاهی هم تموم نمی شه و مجبور به خاموش کردن دستی می شم که اون هم خیلی طول می کشه)سیستم از حالت فریز در می یاد،

با توجه به اینکه میگید تازه ویندوز رو ریختید احتمال اینکه تروجان باشه ضعیفه ، END TASK هم نمیشه ؟
یه کار دیگه کن با SAFE MODE بیا بالا ، برو تو MSCONFIG اگر چیز مشکوکی بود حذف کن.
اگر از شبکه استفاده میکنی ، با SAFE MODE بالا بیا ، شبکه رو DISABLE کن و مجدد سیستم رو راه اندازی کن (من گاهی که سیستم گیر میکنه و طول میکشه بیاد بالا اینکار رو میکنم)

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
دوست عزیز:eek:
خدا را شکر که مشکل شما حل شد:hmm:
ولی ای کاش که این مشگل را در بخش خودش مطرح میکردید باور کنید به جوابتان میرسیدید....:hmm:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
جایی رو سراغ دارید در بازیابی اطلاعات هارد لپ تاپ حرفه ای باشند.
یک لپ تاپ دل مدل Latitude CPi D300XT دارم که دیگه از کار افتاده و دیگه روشن نمیشه ، قید لپ تاپ رو زدم البته پنتیوم تو هم هستش و دیگه ارزش نداره ولی فقط میخوام اطلاعات هاردش رو برگردونم. اگر بازیابی اطلاعات هارد حرفه ای میشناسید معرفی کنید چون یک سری اطلاعات خیلی مهم روش دارم:(

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
جایی رو سراغ دارید در بازیابی اطلاعات هارد لپ تاپ حرفه ای باشند.
یک لپ تاپ دل مدل Latitude CPi D300XT دارم که دیگه از کار افتاده و دیگه روشن نمیشه ، قید لپ تاپ رو زدم البته پنتیوم تو هم هستش و دیگه ارزش نداره ولی فقط میخوام اطلاعات هاردش رو برگردونم. اگر بازیابی اطلاعات هارد حرفه ای میشناسید معرفی کنید چون یک سری اطلاعات خیلی مهم روش دارم:(

سلام.
لپ تاپ را بیار دفتر من.
تلفن دفتر: 88305571

فاضلی

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی دوستان

با سلام خدمت دوستان.....:happy:
وقتی دیدم چند روزه که دیدم پی تی بالا نمی آد، دیگه یادم رفت.... حالا که اومدم می بینم ااااووو...ه ه ه چقدر پست.... بگذریم جاش اینجا نبود....:eek:

در مورد مشکل شما باید بگم احتمالاً سرویس های ویندوز شما مشکل داره یعنی بعضی سرویس های ضروری غیر فعال شدن.
من لیست سرویس هایی که توی سیستم خودم هست و (البته) داره کار می کنه رو اینجا می ذارم. شما ببینید که آیا سرویس های شما با مال من تفاوتی در ستون های start up type و status داره یا نه. اصل کار همین دوتا هستند.
اگر در حین مقایسه دیدید که سرویسی توی لیست من هست و توی مال شما نیست ایرادی نداره. ولی اگر شما یه سرویسی داشتید که توی مال من نبود ویا اون دوتا ستون توی مال شما با مال من تفاوتی داشت لطفاً با ذکر اسم و اون دو تا ستون بنویسید.

این کار رو بکنید تا ببینیم چی میشه…. خدا بزرگه......

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با سلام خدمت دوستان.....:happy:
وقتی دیدم چند روزه که دیدم پی تی بالا نمی آد، دیگه یادم رفت.... حالا که اومدم می بینم ااااووو...ه ه ه چقدر پست.... بگذریم جاش اینجا نبود....:eek:

در مورد مشکل شما باید بگم احتمالاً سرویس های ویندوز شما مشکل داره یعنی بعضی سرویس های ضروری غیر فعال شدن.
من لیست سرویس هایی که توی سیستم خودم هست و (البته) داره کار می کنه رو اینجا می ذارم. شما ببینید که آیا سرویس های شما با مال من تفاوتی در ستون های start up type و status داره یا نه. اصل کار همین دوتا هستند.
اگر در حین مقایسه دیدید که سرویسی توی لیست من هست و توی مال شما نیست ایرادی نداره. ولی اگر شما یه سرویسی داشتید که توی مال من نبود ویا اون دوتا ستون توی مال شما با مال من تفاوتی داشت لطفاً با ذکر اسم و اون دو تا ستون بنویسید.

این کار رو بکنید تا ببینیم چی میشه…. خدا بزرگه......

قربان از کمکتون ممنونم،تفاوتها زیاده،منتها من فکر می کنم که یکسری از اونها دارای مورد خاصی نیست،چون تفاوتها زیاد بود،شما هم اینجا و اینجا و اینجا رو ببینید و مقابسه کنید،چون شما سریعتر متوجه مورد خاص می شید و بنده یه کاریر معمولی کامپیوترم،:blush:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
راه حل اصلی اینجوریه:
می ری در کنترل پنل قسمت پاور مننجمنت اونجا باید تب مخصوصی داشته که برای ویندوز نیست. اونجا میشه نور رو تنظیم کرد برای مواقعی که به برق وصل است یا از باتری استفاده می کنه.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
راه حل اصلی اینجوریه:
می ری در کنترل پنل قسمت پاور مننجمنت اونجا باید تب مخصوصی داشته که برای ویندوز نیست(برای من VAIO POWER MANAGEMENT است). اونجا میشه نور رو تنظیم کرد برای مواقعی که به برق وصل است یا از باتری استفاده می کنه.

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان عزیز

مدتی در اینجا تاپیک نزده بودم دلم براتون تنگ شده بود.

امروز داشتم با لپتاپم کار میکردم ودو تا فایل دانلود میکردم که یکدفعه صفحه lcd خاموش شد ودیگر هیچ چیزی نشان داده نمیشد. من هم هرکاری کردم درست نشد تا بالخره مجبور شدم دکمه power را به مدت 10 ثانیه نگه دارم تا سیستم خاموش شود. حالا کلی نگران شدم که چرا این اتفاق افتاد آخه من کاسپرسکای هم روی سیستمم نصب است وفکر نکنم برای ویروس بوده باشد. این اولین برا بود که برای من همچین اتفاقی میافتاد. لطفا کمکم کنید وبگید که مشکل از چی بوده است نکنه که خراب شده باشه.:(

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به همه دوستان عزیز

مدتی در اینجا تاپیک نزده بودم دلم براتون تنگ شده بود.

امروز داشتم با لپتاپم کار میکردم ودو تا فایل دانلود میکردم که یکدفعه صفحه lcd خاموش شد ودیگر هیچ چیزی نشان داده نمیشد. من هم هرکاری کردم درست نشد تا بالخره مجبور شدم دکمه power را به مدت 10 ثانیه نگه دارم تا سیستم خاموش شود. حالا کلی نگران شدم که چرا این اتفاق افتاد آخه من کاسپرسکای هم روی سیستمم نصب است وفکر نکنم برای ویروس بوده باشد. این اولین برا بود که برای من همچین اتفاقی میافتاد. لطفا کمکم کنید وبگید که مشکل از چی بوده است نکنه که خراب شده باشه.:(

نگفتی وقتی که خاموشش کردی، آیا دوباره روشن کردی یا نه؟ تا الان روشنش نکردی؟ اگه دوباره روشن کردی و همه چی عادی بود که به خیر گذشت.... وگرنه بگو تا یه فکری بکنیم

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگفتی وقتی که خاموشش کردی، آیا دوباره روشن کردی یا نه؟ تا الان روشنش نکردی؟ اگه دوباره روشن کردی و همه چی عادی بود که به خیر گذشت.... وگرنه بگو تا یه فکری بکنیم

محمود جان دوباره همون موقع روشنش کردم وظاهرا همه چی نرمال بود. البته همون جا از یکی از رفیقام که لپ تاپ اونم توشیبا بود پرسیدم گفت برای من هم یکبار اینجوری شده بود. حالا اگه میتونی دلیلشو به من بگو .

ممنون-مهدی

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
محمود جان دوباره همون موقع روشنش کردم وظاهرا همه چی نرمال بود. البته همون جا از یکی از رفیقام که لپ تاپ اونم توشیبا بود پرسیدم گفت برای من هم یکبار اینجوری شده بود. حالا اگه میتونی دلیلشو به من بگو .

ممنون-مهدی

کلیک راست کن روی my computer بعد properties بعد advanced بعد توی قسمت start up and recovery گزینه setting رو انتخاب کن. یه چک باکس به نام automatically restart هست. اگر این چک خورده باشه در صورت بروز اشکال سیستم بدون هیج چک و چونه ای ریست می شه. ولی اگه این چک رو برداری در چنین مواقعی یه پیغامی چیزی می ده. الان با این وضعیتی که گفتی، آیا این چک وجود داره یا نه؟

شاید هم گرم شده بود.... برای کامپیوتر رومیزی من هم یه بار چند هفته پیش این اتفاق افتاد. تا الان هم دیگه همچین اتفاقی نیفتاده.... سخت نگیر... :happy:

بالا