• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولا از همه دوستان به خاطر جوابهاشون ممنون.

یه سوال فوری داشتم من فردا میخوام برم دانشگاه و از اینترنت پرسرعت اونجا استفاده کنم.میخوام کابل شبکه یکی از دستگاه های سایت رو در بیارم وبه پورت مخصوصش در پشت دستگاهم وصل کنم.میخواستم بدونم چه کارهای دیگری باید بعد از این مرحله باید انجام بدم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم.
ممنون-مهدی:rolleyes:

کابل رو وصل می کنی.... اگه درایور کارت شبکه نصب شده باشه، میری control panel از اونجا network connections. بعد روی local area connection کلیک راست می کنی و enable و انتخاب می کنی. منتظر می مونی تا IP بگیره..... خوش باشی:happy:

hiv_positive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا از همه دوستان به خاطر جوابهاشون ممنون.

یه سوال فوری داشتم من فردا میخوام برم دانشگاه و از اینترنت پرسرعت اونجا استفاده کنم.میخوام کابل شبکه یکی از دستگاه های سایت رو در بیارم وبه پورت مخصوصش در پشت دستگاهم وصل کنم.میخواستم بدونم چه کارهای دیگری باید بعد از این مرحله باید انجام بدم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم.
ممنون-مهدی:rolleyes:

سلام
سوالت بیشتر مربوط به شبکه میشه اوتجا راحتتر راهنماییت می کتن

ممکته از هیچی تا خیلی ( یعنی تنظیماته IP
)

ولی روند کلی اینطوره

- تو network connection ، روی Setup home or office network کلیک می کتی و اونجا از اونا باید راهنمایی بگیری واسه ادامه

با ممکته تو internet explorer
تو منوی tools
گزینه internet options
رو انتخاب کتی
اون جا تو تب connetctions
lan settings رو باز کن
بعد بقیش اونا باید کمکت کنن

و من تو یکی از دانشگاههای ترکیه رفته بودم هیچ تنظیمی نمی خواستن.

ببخشید اگه نتونستم خوب راهنمایی کنم

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
آقا من شنیدم باطری های لپ تاپ های سونی آتش میگیرن! و شرکت اپل باطری های سونی رو با باطری های اپل تعویض میکنه! میشه بگید این قضیه مربوط به چه نوع از باطری های سونی هست ؟!

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
آقا اونجای فبش ته نوت بوک که یه در هم داره برای چی هست ؟!

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا حالا توی باتریهای دل و اپل (که ساخت سونی هستند) مشاهده شده ولی توی لپتاپهای خود سونی هنوز درخواستی برای برگرداندن و تعویض باتری از مشتریاش نکرده.

اگر وقتی با لپتاپ کار میکنی احساس میکنی بیش از حد داغ شده احتمالا این مشکلو داره.

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
اینم عکس:
25sri2b.jpg

یه سوال دیگه!
نمیشه یه کارت گرافیکی اکسترنال به لپ تاپ وصل کرد ؟ و کارت گرافیک Share خودش رو Disable کرد ؟

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
چرا اين لپ تاپ ها اينقدر سرعتشون کمه؟
من يه 3 desktop penitum دارم با رم 256 و هارد 30 ولی سرعتش بيشتر از لپ تاپمه dell 630m ( با رمه 512 و هارد 60)
اگه يه رم 512 ديگه اضافه کنم تأثيری داره؟
آخه من تقريباً همه ی کارم با اينترنته :(

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
من يه 3 desktop penitum دارم با رم 256 و هارد 30 ولی سرعتش بيشتر از لپ تاپمه dell 630m ( با رمه 512 و هارد 60)

لپ تاپ دل 630m رو من باهاش کار کردم سرعت مناسبي داره .....
نمدونم شما باش چه کار کرديد اگه بيش تر از 4 ساعت با لپ تاپ هاي ارزون قيمت مثل اين مدل کار کنيد ( در روز) خوب طبيعيه.....:( :( :(

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

حتماً كامپيوترت رو پر از آنتي ويروس و آنتي اسپاي و اين چيز ها كردي... اگه اينجوريه خوب طبيعيه. البته بهتره نگاه كني ببيني كه آيا فركانس CPU تغيير مي كنه يا نه. شايد همش با فركانس كم كار مي كنه

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
حتماً كامپيوترت رو پر از آنتي ويروس و آنتي اسپاي و اين چيز ها كردي... اگه اينجوريه خوب طبيعيه. البته بهتره نگاه كني ببيني كه آيا فركانس CPU تغيير مي كنه يا نه. شايد همش با فركانس كم كار مي كنه
نه فقط يه norton هستش که اونم از اوّل نصب بود من نصب نکردم
از startup هم برداشتمش ولی بازم تغييری نکرد
فركانس cpu رو درست متوجه نشدم ولی فکر کنم به اين عکس مربوط ميشه:
http://h1.ripway.com/photos/cpu.zip

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه فقط يه norton هستش که اونم از اوّل نصب بود من نصب نکردم
از startup هم برداشتمش ولی بازم تغييری نکرد
فركانس cpu رو درست متوجه نشدم ولی فکر کنم به اين عکس مربوط ميشه:
http://h1.ripway.com/photos/cpu.zip

نه اون شکل درصد بار CPU رو نشون می ده. منظورم این نبود... سرعت لپ تاپت رو می دونی؟ موقعی که خریدیش فروشنده گفت سرعتش چنده؟ تو دفترچش چند نوشته؟
می تونی بری system information تا ببینی ویندوز سرعت لپ تاپت رو چند نوشته. مثلاً مال من 1.8GHZ هست. وقتی idle باشه فرکانسش 600MHZ و وقتی در حال کار سنگین باشه 1.8GHZ می شه.

cpu.JPG

تو هم نگاه کن ببین آیا سرعت لپ تاپت تغییر میکنه یا نه؟ اگر همیشه روی مینیمم باشه واضح است که سیستم کند به نظر بیاد.
برای این که فرکانس رو دستی (خودت) تغییر بدی می تونی از برنامه ای که توی "نرم افزارهای لپ تاپ" هست استفاده کنی.

در ضمن نگفتی که مارک لپ تاپت چیه؟ مشخصات سیستمت رو بنویس

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه سوال دیگه!
نمیشه یه کارت گرافیکی اکسترنال به لپ تاپ وصل کرد ؟ و کارت گرافیک Share خودش رو Disable کرد ؟

کارت گرافیک PCMCIA هست ولی نمی دونم تتو ایران باشه یا نه باید بپرسی ولی به بعید می دونم که بشه shared memory رو غیرفعال کرد. حداقل من توی لپ تاپ های دل ندیدم

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
نه اون شکل درصد بار CPU رو نشون می ده. منظورم این نبود... سرعت لپ تاپت رو می دونی؟ موقعی که خریدیش فروشنده گفت سرعتش چنده؟ تو دفترچش چند نوشته؟
می تونی بری system information تا ببینی ویندوز سرعت لپ تاپت رو چند نوشته. مثلاً مال من 1.8GHZ هست. وقتی idle باشه فرکانسش 600MHZ و وقتی در حال کار سنگین باشه 1.8GHZ می شه.

cpu.JPG

تو هم نگاه کن ببین آیا سرعت لپ تاپت تغییر میکنه یا نه؟ اگر همیشه روی مینیمم باشه واضح است که سیستم کند به نظر بیاد.
برای این که فرکانس رو دستی (خودت) تغییر بدی می تونی از برنامه ای که توی "نرم افزارهای لپ تاپ" هست استفاده کنی.

در ضمن نگفتی که مارک لپ تاپت چیه؟ مشخصات سیستمت رو بنویس
سرعت لپ تاپ 1.73 GHZ هست
سرعت لپ تاپم هم تغيير ميکنه و بيشتر همون ماکزيمم هستش يعنی 1.73
اون برنامه رو هم قبلاً ميخواستم نصب کنم ولی يه برنامه ديگه بايد نصب ميکردم که سايزش زياد بود 22.4 مگ!!
برا همين بيخيالش شدم

CPU : Centrino 1.73 (533 MHz)
Cache : 2 MB
RAM : 512 MB
HDD : 60 GB
LCD : 14.1 WXGA TrueBrite
VGA 128 MB Share
DVD +/ - RW Dual Layer
Wi-Fi / Bluetooth
USB2.0 (4 ports)
TV out/ LAN / Modem
Windows XP Home
5 in 1 Card Reader
weight 2.5 Kg

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سرعت لپ تاپ 1.73 GHZ هست
سرعت لپ تاپم هم تغيير ميکنه و بيشتر همون ماکزيمم هستش يعنی 1.73
اون برنامه رو هم قبلاً ميخواستم نصب کنم ولی يه برنامه ديگه بايد نصب ميکردم که سايزش زياد بود 22.4 مگ!!
برا همين بيخيالش شدم

CPU : Centrino 1.73 (533 MHz)
Cache : 2 MB
RAM : 512 MB
HDD : 60 GB
LCD : 14.1 WXGA TrueBrite
VGA 128 MB Share
DVD +/ - RW Dual Layer
Wi-Fi / Bluetooth
USB2.0 (4 ports)
TV out/ LAN / Modem
Windows XP Home
5 in 1 Card Reader
weight 2.5 Kg

دوست خوب من، باید منظور دقیقتان را بگویید! مثلا شاید سرعت بالا آمدن ویندوز برایتان پایین باشد یا اینکه سرعت فراخواندن برنامه و اطلاعات از هارد پایین باشد؟:)

شاید هارد شما از نوع 4200 rpm باشد.:happy: می توانید آنرا با یک 5400 rpm عوض کنید.:lol:

در ضمن رم هم تاثیر دارد.
و تا ثیر مهمتر آنتی ویروس ها و Antispyware هم تا ثیر بسزایی دارند. هم در سرعت بالا آمدن ویندوز و هم سرعت اجرای برنامه(بویژه در لحظه فراخواند آن از روی هارد) .
نکته دیگر در نوت بوک های دل در اثر برنامه هایی است که همراه ویندوز روی آن نصب است. یعنی برنامه هایی که بصورت نیمه مجانی و تبلیغاتی روی نوت بوک های دل نصب است. که اگر شما از نو ویندوز را نصب کنید مشکلتان حل می شود.:happy:
در ضمن طول عمر ویندوز هم تاثیر بسزایی دارد. هر چه از مدت زمان نصب آن گذشته باشد، ویندوز کند تر می شود.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اینم عکس:
25sri2b.jpg

یه سوال دیگه!
من که چیزی نمی توانم ببینم؟ لطفا یا عکس واضح تر از آن بگذارید و یا اینکه مدل لپتاپ تان را بگویید!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
کارت گرافیک PCMCIA هست ولی نمی دونم تتو ایران باشه یا نه باید بپرسی ولی به بعید می دونم که بشه shared memory رو غیرفعال کرد. حداقل من توی لپ تاپ های دل ندیدم
در مورد نوت بوک باید بدانیم، که طراحی اش با دسکتاپ فرق می کند. یعنی دیگر خبری از شکاف های PCI یا AGP یا PCMCIA نیست.
بلکه تراشه GPU ( همانند CPU) روی مادربرد نصب می شود. یعنی خود برد کارت گرافیک با مادربرد ادغام شده است و تنها GPU جداگانه روی برد نصب می شود.(البته در بعضی موارد شاید GPU هم مستقیما روی مادربرد اذغام شده باشد).
پس امکان تعویض کارت گرافیکی نیست و تنها می توان در صورت سوختن GPU یا ... با قیمتی گزاف آن را تعویض کرد.

من هنوز جایی ندیده و نه وانده ام که کارت گرافیک بصورت PCMCIA موجود باشد. در ضمن فکر نکنم سرعت گذرگاه PCMCIA هم کششی معادل AGP و با لاتر داشته باشد.
لطفا هر کس لینکی دارد، اینجا بگذارد. چون واقعا من تا حالا ندیده ام! :blush:

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
دوست خوب من، باید منظور دقیقتان را بگویید! مثلا شاید سرعت بالا آمدن ویندوز برایتان پایین باشد یا اینکه سرعت فراخواندن برنامه و اطلاعات از هارد پایین باشد؟:)

شاید هارد شما از نوع 4200 rpm باشد.:happy: می توانید آنرا با یک 5400 rpm عوض کنید.:lol:

در ضمن رم هم تاثیر دارد.
و تا ثیر مهمتر آنتی ویروس ها و Antispyware هم تا ثیر بسزایی دارند. هم در سرعت بالا آمدن ویندوز و هم سرعت اجرای برنامه(بویژه در لحظه فراخواند آن از روی هارد) .
نکته دیگر در نوت بوک های دل در اثر برنامه هایی است که همراه ویندوز روی آن نصب است. یعنی برنامه هایی که بصورت نیمه مجانی و تبلیغاتی روی نوت بوک های دل نصب است. که اگر شما از نو ویندوز را نصب کنید مشکلتان حل می شود.:happy:
در ضمن طول عمر ویندوز هم تاثیر بسزایی دارد. هر چه از مدت زمان نصب آن گذشته باشد، ویندوز کند تر می شود.

منظورم سرعت اينترنت بود
چون همون طور که گفتم من همه ی کارم با کامپيوتر ، مربوط به اينترنت هستش

بالا