عادل
مدیر بازنشسته
دوست عزیز ،برند موبایلتان چیست؟به نقل از mehdi-iust :سلام خدمت همه بروبچه های گل پی تی
راستش من در نهایت دیروز لپ تاپ خریدم. مدلش هم Toshiba Satellite A105-S4094 است. این مدل دارای بلوتوث نیست بنابراین من یک عدد دستگاه بلوتوث خریدم که به همراه آن یک عدد سیدی سایز کوچک ویک کابل بود که یک سر آن مانند پورت یو اس بی معمولی بود و به سر پورتهای یو اس بی سیستم میخورد وآن سر آن هم درای زائده مخصوصی است که فقط به سر خود دستگاه بلوتوث میخورد. در ضمن یک آنتن هم بلوتوث دارد.
مشکل من این است که هر کاری کردم بلوتوث نصب شود، نشد. خود ویندوز که نشناخت ووقتی هم سیدی آنرا گذاشتم باز فایده ای نداشت. باراول که برنامه مربوطش که داخل سیدی بود را اجراکرد ولی وقتی میزدم در اطراف دستگاهی را بشناسد با اینکه بلوتوث موبایلم روشن بود چیزی نمیشناخت. دفعه دوم هم که بلوتوث را درآوردم ودوباره زدم دیگر اصلا برنامش را هم باز نمیکرد واصلا گزینه سرچ کردن وپیدا کردن را هم نمیدهد.
حالا میخواستم کمکم کنید که چجوری این دستگاه بلوتوث را به درستی نصب کنم واز آن استفاده نمایم.
ممنون-مهدی
به احتمال زیاد موبایل شما، در تنظیمات بلوتوثش hidden انتخاب شده ییا بلوتوثش خاموش است. بعضی برنده و مدلها امکان اتصال بیش از یک دستگاه به بلوتوث را فراهم نمی کنند! یعنی اگر با هندزفری بی سیم (بلوتوث) به موبایلتا وصل است آنرا قطع کنید! موبایلتان را در قسمت show my phone روی show to all یا گزینه های مشابه )visible) تنظیم کنید!
مطمئن شوید بلوتوث روشن است. روی آیکن بلوتوث در سمت راست taskbar راست کلیک و add device را انتخاب کنید. گزینه ی My device is set up and ready to be found. را انتخاب کنید. روی next کلیک کنید. حال صبر کنید تا موبایلتان در لیست وسایل شناخته شده، ظاهر شود و حال روی موبایلتان را انتخاب کنیدو روی next کلیک کنید. حال گزینه ی let me choose my own passkey را انتخاب کنید و رمز تان را انتخاب کنید و next را بزنید. حال صبر کنید تا روی موبایلتان پیام ظاهر شود و بعد از شما رمز را می خواهد و ادامه کار که ساده است!
البته موبایل های نوکیا راحت تر است و این روش کلی بود که من گفتم!