• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :
سلام خدمت همه بروبچه های گل پی تی

راستش من در نهایت دیروز لپ تاپ خریدم. مدلش هم Toshiba Satellite A105-S4094 است. این مدل دارای بلوتوث نیست بنابراین من یک عدد دستگاه بلوتوث خریدم که به همراه آن یک عدد سیدی سایز کوچک ویک کابل بود که یک سر آن مانند پورت یو اس بی معمولی بود و به سر پورتهای یو اس بی سیستم میخورد وآن سر آن هم درای زائده مخصوصی است که فقط به سر خود دستگاه بلوتوث میخورد. در ضمن یک آنتن هم بلوتوث دارد.

مشکل من این است که هر کاری کردم بلوتوث نصب شود، نشد. خود ویندوز که نشناخت ووقتی هم سیدی آنرا گذاشتم باز فایده ای نداشت. باراول که برنامه مربوطش که داخل سیدی بود را اجراکرد ولی وقتی میزدم در اطراف دستگاهی را بشناسد با اینکه بلوتوث موبایلم روشن بود چیزی نمیشناخت. دفعه دوم هم که بلوتوث را درآوردم ودوباره زدم دیگر اصلا برنامش را هم باز نمیکرد واصلا گزینه سرچ کردن وپیدا کردن را هم نمیدهد.

حالا میخواستم کمکم کنید که چجوری این دستگاه بلوتوث را به درستی نصب کنم واز آن استفاده نمایم.

ممنون-مهدی:rolleyes:
دوست عزیز ،برند موبایلتان چیست؟

به احتمال زیاد موبایل شما، در تنظیمات بلوتوثش hidden انتخاب شده ییا بلوتوثش خاموش است. بعضی برنده و مدلها امکان اتصال بیش از یک دستگاه به بلوتوث را فراهم نمی کنند! یعنی اگر با هندزفری بی سیم (بلوتوث) به موبایلتا وصل است آنرا قطع کنید! موبایلتان را در قسمت show my phone روی show to all یا گزینه های مشابه )visible) تنظیم کنید!
مطمئن شوید بلوتوث روشن است. روی آیکن بلوتوث در سمت راست taskbar راست کلیک و add device را انتخاب کنید. گزینه ی My device is set up and ready to be found. را انتخاب کنید. روی next کلیک کنید. حال صبر کنید تا موبایلتان در لیست وسایل شناخته شده، ظاهر شود و حال روی موبایلتان را انتخاب کنیدو روی next کلیک کنید. حال گزینه ی let me choose my own passkey را انتخاب کنید و رمز تان را انتخاب کنید و next را بزنید. حال صبر کنید تا روی موبایلتان پیام ظاهر شود و بعد از شما رمز را می خواهد و ادامه کار که ساده است!

البته موبایل های نوکیا راحت تر است و این روش کلی بود که من گفتم!

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی از کار افتاده یا از اول همینجوری بوده؟

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
1- در باره Wireless لپ تاپ: فرض کنید من الان تو یه محدوده ای هستم که Wireless داره! حالا من Search می کنم و 3-4 تا شبکه Wireless پیدا می کنم! آیا برای وصل شدن به آنها یوزر نیم و پسوردی نیاز هست ؟! و یا تنظیمات خاصی !؟ اگر هست لطفا راهنمایی کامل کنید.

2- دیروز وقتی لپ تاپم رو خاموش کردم متوجه شدم که یه صدایی از توی دستگاه میاد که شبیه به صوت کشیدنه! ولی باید گوشمو بچسبونم تا بشنوم! هیچ وقتم هم صداش بند نمیاد!

3- میگن اگر نوت بوک رو روی پا بزاری و استفاده کنی اقیم میشی! درسته ؟!

IBM-thinkpad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Kamran_A :
یعنی از کار افتاده یا از اول همینجوری بوده؟
احتمالا ازكارافتاده چون اول كار ميكردنوت بوكم ولي الان يه كم كه كارميكنه اتوماتيكshut down ميشه و خيلي داغ شده ، و من هم هرچي نيگا ميكنم فن هيچوقت روشن نميشه

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عادل جان با تشکر از جوابهات باید بگم که گوشی من نوکیا 6630 است واون مواردی که هم راجه به قابلیت رویت برای همه بود نیز رعایت میکنم ولی نمیشود ودستگاه پیغام میدهد که اصلا ریکوگنایز نمیکنه دیوایس بلوتوث رو. بعدشم در قسمت دیوایس منیجر در مای کامپیوتر پراپرتیس دو جا این بلوتوثمشاهده میشود .یک جا با نام مستقل بلوتوث وجای دیگر در قسمت مودم دو نام به عنوان مودم سیستم برای بلوتوث می آید .لطفا کمکم کنید تا درت این دیوایس را نصب کنم واز آن استفاده کنم.

مطلب دیگری را که باید بگویماین است که شاید به نظر شما مضحک بیاید ولی برای من سوال است وآن این است که طریقه درگ اند دراپ کردن در لپ تاپ بوسیله تاچ پد آن است.اگر ممکن است بگویید چجوری میتونم این کار رو انجام بدم.

سوال دیگر من این است که اگر بطور تقریبا همیشگی من از برق مستقیم ونه از باتری برای کارکردن با لپتاپ استفاده کنم باید باتری را چه کار کنم هفته ای یکبار حد اقل با آن کارکنم تا کاملا خالی شود ودوباره آن را شارژ کنم یا راه دیگر لطفا بگید.

نکته دیگریکه میخواهم برای من بگویید این است که در طول یک روز آیا باید بیشتر از یک بار زمان شارژ کامل باتری با لپتاپ کارکنم یا خیر. البته اگر فقط با باتری کار کنم واینکه اگر با برق کارکنم از لحاظ زمانی محدودیتی دارم یا خیر.
سوال دیگه ای که دارم این است که فروشنده لپتاپ به من گفت که چون مادر ایران هستیم وتحت تحریم آمریکا بهتر است که از داخل ایران دستگاهت رو در داخل سایت توشیبا رجیستر نکنی وبزاری بعد از مدت زمان مشخصی که توشیبا قرارداده است بصورت خودکار گارانتی بین المللی ات شروع شود .حالا میخواستم نظر شماروبدونم. آیا رجیستر کنم یا بزارم اتوماتیک خودش شروع شود. الان سه روزه که گرفتم وهنوزرجیستر نکردم.
یه چیز دیگه هم میخواستم بپرسم واون اینکه من الان دو بار است که فقط از باتریبرای استفاده کردن از لپتاپ استفاده میکنم ومیزارم شارژش تا آخر مصرف شود وخود دستگاه خاموش شود سپس آن را شارژ میکنم حالا میخواستم بدونم که برای بار سوم هم این کارراانجام دهم یا نه. حتما میدونید که برای به اصطلاح باز شدن خوب سلولهای ذخیره کننده انرژی در باتری من این کاررا انجام دادم. لطفا کمکم کنید.
ممنون-مهدی:)

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عادل جان وسایر دوستان میخواستم بدونم چرا جواب منو نمیدین مگه مشکلی پیش اومده.من که گفتم به این جوابها نیاز دارم.

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
من چندتا شبکه وایرلس سرچ کردم در محدوده ای که بودم! ولی هیچکدوم وصل نمیشد!! حالا یه سری عکس موقعی که داشتم سعی می کردم به شبکه وایرلس وصل بشم هست میزارم اگر کسی بلده راهنماییم کنه! ممنون.

24xgwhk.jpg

24xgzeh.jpg

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مهدی عزیز،
در مورد قسمت اول بنده قبلا نظرم رو گفتم. پس می رم سراغ قسمت دوم!
برای این کار دو راه هست:
1- پوینتر رو روی آیتم مورد نظر قرار بده، بعد در حالیکه دگمه سمت چپ تاچ پد رو فشار می دی، با حرکت انگشت روی تاچ پد اون رو drag کن و وقتی به محل دلخواه رسیدی ولش کن!
2- دو tapping سریع بکن و دفعه دوم انگشتت رو بلند نکن و در همون حال تماس با تاچ پد، آیتم رو جا به جا کن. فرق این کار با دابل کلیک مترادف موس اینه که دفعه دوم همونطوری که گفتم نباید انگشت رو بلند کنی. این کار یه کمی تمرین می خواد ولی وقتی راه افتادی راحت تره. چون یه دستی می تونی این کار رو انجام بدی.

2003337031762846723_rs.jpg

سوم: برای نگه داری باتری باید ماهی یکبار آن را "کالیبره" کنی. این کار درواقع همان فول دشارژ و بعد فول شارژ کردن اونه که شما به نوعی هر روز دو بار انجام می دی. لذا این که حتما هر روز و در هر بار استفاده از باتری کاملا دشارژ بشه اگر مضر نباشه ( که به نظر من هست) مفید نیست.
ابزار کالیبره کردن هم قاعدتا بایستی در bios setup لپ تاپ وجود داشته باشه. (مال من که اینجوریه)
باز هم به نظر من این که شما در مواقعی که دسترسی به برق دارید از باتری استفاده کنید، به ضرر باتریه. دلیلش هم اینه که عمر باتری به وسیله تعداد دفعات شارژ و دشارژ تعیین می شه. بدین ترتیب تکرار این عمل موجب زود تر سپری شدن عمر باتری می شه.
بنابر این همون یک بار کالیبره کردن در ماه بهترین راه تنگه داری باتریه. ضمن این که شرایطی مثل دما و رطوبت هم در طول عمر باتری موثره. مناسب ترین دما بین 10 تا 29 درجه است و منظور دمای باتریه نه دمای اتاق.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :
عادل جان وسایر دوستان میخواستم بدونم چرا جواب منو نمیدین مگه مشکلی پیش اومده.من که گفتم به این جوابها نیاز دارم.
مگه شما خبر رو نخوندین؟ عادل خان گرفتار چیدن دکوراسیون دفتر مدیریته!:D آخه ایشون دیگه مدیر این بخش هستند. مجددا بهشون تبریک می گم و آرزوی موفقیت می کنم.
ضمن این که از زحمات مدیر قبلی یعنی اسفندیار خان هم قدر دانی می شه.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه من نمی دونم چطوری باید چک کنی ولی مگه گارانتی نداره؟

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Kamran_A :
مگه شما خبر رو نخوندین؟ عادل خان گرفتار چیدن دکوراسیون دفتر مدیریته!:D آخه ایشون دیگه مدیر این بخش هستند. مجددا بهشون تبریک می گم و آرزوی موفقیت می کنم.
ضمن این که از زحمات مدیر قبلی یعنی اسفندیار خان هم قدر دانی می شه.
منم به نوبه یخودم به عادل عزیز تبریک میگم واز توهم به خاطر جوابات تشکر میکنم. فقط یه نکته مجهول برای من باقی مانده است وآن اینکه من مثلا الان 10 درصد از باتری را مصرف میکنم وبعدش دیگه از بق استفاده میکنم. هنگامیکه از برق اتفاده میکنم باتری شارژ میشود تا به 100 درصد برسد یا اینکه همان 90درصد میماند. ودیگر اینکه من تاالان 2بار چون که تازه خریده بودم واسفندیار خان فرموده بودند گذاشتم تا کاملا دشارژ شود ایا برای بار سوم هم لازم است یا نه.
در ضمن لطف کن بقیه سوالاتم رو نیز جواب بده.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چیزی که تو راهنمای نوت بوک من نوشته اینه که برای بار اول بایستی باتری کاملا شارژ بشه. همین! حتی نگفته که در هنگام شارژ اولیه دستگاه باید خاموش باشه. اگرچه فروشنده اینطور گفت. ولی راجع به این که یک بار یا دو بار شارژ و دشارژ بشه اصلا چیزی ننوشته. در موارد دیگه هم مثل موبایل و دوربین و ... ندیدم که این توصیه رو کرده باشند. حتما اسفندیار خان در این مورد رفرنسی داشته.
در مورد رجیستر کردن، هرچند من خودم این کار رو کردم، ولی اگه فروشنده ها اینطور می گن بهتره روزه شک دار نگیری، چرا که رجیستر کردن برای ما در ایران مزیت خاصی هم نداره.
در مورد بلوتوث هم که قبلا نظرم رو گفتم.

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابهات کامران عزیز:D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
برای باتری های لپتاپ و موبایل همانطور که کامران جان گفتند، در ماه(یا یک هفته) یک بار شارژ و دشارژ کامل به طول عمر باطری اضافه می کند.
در جایی خواندم که باتری های شارژی جدید نوت بوک ها و موبایل ها(نوع Lithium-ion) را نباید تا انتها آنها را دشارژ کرد. بجز در همان یک بار در ماه یا هر هفته یک بار.

از همه دوستان هم ، متشکرم. مرا شرمنده کردید.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :
منم به نوبه یخودم به عادل عزیز تبریک میگم واز توهم به خاطر جوابات تشکر میکنم. فقط یه نکته مجهول برای من باقی مانده است وآن اینکه من مثلا الان 10 درصد از باتری را مصرف میکنم وبعدش دیگه از بق استفاده میکنم. هنگامیکه از برق اتفاده میکنم باتری شارژ میشود تا به 100 درصد برسد یا اینکه همان 90درصد میماند. ودیگر اینکه من تاالان 2بار چون که تازه خریده بودم واسفندیار خان فرموده بودند گذاشتم تا کاملا دشارژ شود ایا برای بار سوم هم لازم است یا نه.
در ضمن لطف کن بقیه سوالاتم رو نیز جواب بده.
برای باتری های لپتاپ و موبایل همانطور که کامران جان گفتند، در ماه(یا یک هفته) یک بار شارژ و دشارژ کامل به طول عمر باطری اضافه می کند.
در جایی خواندم که باتری های شارژی جدید نوت بوک ها و موبایل ها(نوع Lithium-ion) را نباید تا انتها آنها را دشارژ کرد. بجز در همان یک بار در ماه یا هر هفته یک بار. بلکه باتری های شارژی دیگر، در صورتی که وقتی نصفه شارژ اند را شارژ کنیم، باعث ایجاد حباب در آن می شود و این حباب ها کم کم حجم بیشتری از باطری را اشغال می کند و از طول عمر آن می کاهد. اما در باطری های Lithiuum-ion برعکس است و اگر از نصفه شارژ کنید مشکلی پیش نمی آید و لی اگر به دفعات زیاد در هفته یا ماه آن را به طور کانل دشارژ کنیم.(یعنی به نحوی که هیچ مقدار انرژی ای نداشته باشد. معمولا نوت بوک ها بگونه ای اند که در لحظه رسیدن به 5 درصد یا X درصد Hibernate می کند.)

از همه دوستان هم ، متشکرم. مرا شرمنده کردید.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از bad_sectore :
من چندتا شبکه وایرلس سرچ کردم در محدوده ای که بودم! ولی هیچکدوم وصل نمیشد!! حالا یه سری عکس موقعی که داشتم سعی می کردم به شبکه وایرلس وصل بشم هست میزارم اگر کسی بلده راهنماییم کنه! ممنون.
خوب برای امنیت شبکه ها ، این گونه تنظیم می شوند که هرکسی نتواند واردشان بشود!

در مورد گذاشتن لپتاپ روی پا ، چی بگم! آخه لپتاپ ها اینقدر به ویژه در جلویشان گرما تولید نمی کنند که مشکل زا شوند! در ضمن شما که 2 یا سه ساعت لپتاپ را روی زانو نمی گذارید! چون خسته می شوید و حداقل 10 دقیقه از جایتان بلند می شوید.

آن صدا آیا وقتی نوت بوک را از برق می کشید، را می شنوید یا خیر؟ و وقتی که باتری را هم جدا می کنید را می شنوید یا خیر؟

این thread را هم به " پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ" منتقل می کنم؟ :blush:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از IBM-thinkpad :
احتمالا ازكارافتاده چون اول كار ميكردنوت بوكم ولي الان يه كم كه كارميكنه اتوماتيكshut down ميشه و خيلي داغ شده ، و من هم هرچي نيگا ميكنم فن هيچوقت روشن نميشه
سلام
اگر گارانتی دارد، به هیچ وجه آن را باز نکنید! و به گارانتی بدهید.

شما برنامه SPEED FAN را دانلود کنید و با آن سرعت فن را کم و زیاد کنید. و ببینید آیا تغییری می کند.

آیا فن از ابتدا روشن است و بعد خاموش می شود؟
آیا خاک نگرفته است؟

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من یه سوال کردم تو این سایت! آرزو به دل موندم که یه جواب کامل و درست بگیرم!!! دیگه به گ.. رفتم!

هرکی دلش برا من سوخت بره این تاپیک رو ببینه http://forum.persiantools.com/t55108.html در باره وایرلسش کامل توضیح بده! من دیگه عکسم گذاشتم! نمیدونم به چه زبونی باید سوالمو بپرسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا جان من میخوام به وایرلس وصل بشم! چه مزایایی داره ؟! اصلا میشه از سایت های اینترنتی با وایرلس استفاده کرد و برنامه دانلود کرد ؟!
من تو عکس اگر ببینید یه جا تونستم به یه شبکه وایرلس وصل بشم ولی هیچ تغییری تو سیستم ندیدم و هیچ کاری هم با اینترنت نتوستم بکنم! انگار که وصل نیست!!!!!!!!!!!!!
حالا من خودم وایرلس بخوام چیکار باید بکنم ؟! اکانشو منظورمه!!!!

خواهشن یا جواب ندید یا اگر میدید کامل جواب بدید....!

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از bad_sectore :
آقا من یه سوال کردم تو این سایت! آرزو به دل موندم که یه جواب کامل و درست بگیرم!!! دیگه به گ.. رفتم!

هرکی دلش برا من سوخت بره این تاپیک رو ببینه http://forum.persiantools.com/t55108.html در باره وایرلسش کامل توضیح بده! من دیگه عکسم گذاشتم! نمیدونم به چه زبونی باید سوالمو بپرسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا جان من میخوام به وایرلس وصل بشم! چه مزایایی داره ؟! اصلا میشه از سایت های اینترنتی با وایرلس استفاده کرد و برنامه دانلود کرد ؟!
من تو عکس اگر ببینید یه جا تونستم به یه شبکه وایرلس وصل بشم ولی هیچ تغییری تو سیستم ندیدم و هیچ کاری هم با اینترنت نتوستم بکنم! انگار که وصل نیست!!!!!!!!!!!!!
حالا من خودم وایرلس بخوام چیکار باید بکنم ؟! اکانشو منظورمه!!!!

خواهشن یا جواب ندید یا اگر میدید کامل جواب بدید....!

اگر ميخواين اطلاعات خوبي رو در مورد اين مطالب پيدا کنيد راهنماي خريد لپ تاپ رو از لينک زير دريافت کنيد.

http://www.sedaghat.persiangig.com/other/laptop.zip

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عادل جان ممنون از جوابهات فقط میخواستم نظرت رو راجه به سوالی که مربوط به رجیستر کردن از داخل ایران است رو جویا شوم. درضمن میخواستم بدونم اگر اکثر مواقع در هفته از برق استفاده کنم به جای باتری لازم نیست باتری را از جایش در لپ تاپ درآورم وفقط کافی است که هفته ای یکبار آنرا دشارژ کنم. در ضمن راجع به مشکل بلوتوثم همچنان باقی است. برند گوشیم هم نوکیا6630 است. لطفابه اینها هم جواب بده.

ممنون-مهدی

بالا