• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از malekzadeh :
ن یک مشکلی پیدا کردم

1-موقع روشن کردن کامپیوتر اصلا صفحه هیچ چی نشون نمیده.سیاه ولی صدای بالا اومدن ویندوز میاد.

2-اگر صفحه روشن بشه بعد از 20-25 دقیقه کار کردن فیریز میشه

راهنمایی کنید لطفا

منظورتان اين است كه اكثر مواردي كه ويندوز بالا مي ايد ، صفحه نمايش كار نمي كند! و در بعضي موارد، كه صفحه نمايش روشن مي شود، دستگاه بعد از مدتي فيريز مي كند؟

اگر اينطور باشد، اگر مي توانيد ويندوز را از نو نصب كنيد. شايد(به احتمال كم) جواب داد!
آيا در محيط داس هم بعد از بيست دقيقه فريز مي كند؟
آيا كابل هاي اطلاعات و ورودي تغذيه صفحه نمايش محكم بسته شده اند؟
آيا اوركلاك كرده ايد؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از malekzadeh :
ن یک مشکلی پیدا کردم

1-موقع روشن کردن کامپیوتر اصلا صفحه هیچ چی نشون نمیده.سیاه ولی صدای بالا اومدن ویندوز میاد.

2-اگر صفحه روشن بشه بعد از 20-25 دقیقه کار کردن فیریز میشه

راهنمایی کنید لطفا
ببخشید شما در مورد لپ تاپ صحبت می کنید یا desktop؟

به نقل از عادل :
آيا كابل هاي اطلاعات و ورودي تغذيه صفحه نمايش محكم بسته شده اند؟
آيا اوركلاك كرده ايد؟
میشه توی لپ تاپ کابل تغذیه محکم نباشه. کابلش که قابل دیدن نیست.
اور کلاک هم ...... جدی برای لپ تاپ قابل انجام دادنه؟؟؟؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از babakweber :
تمام نرم افزارهای جانبی بعد از اینکه ویندوز نصب میشه اجرا و نصب میشن(مثلا آنتی ویروس و امثال اون)..
ولی بلوتوث دیتکت نشده و وقتی درایورشو به صورت دستی نصب میکنم میگه دیوایس نات فوند....
البته این دستگاه واقعا تو بازار لنگه نداره http://www.parslaptop.com/acer-aspire-5602-p-443.html
ولی خوب یه کم ازش دلگیر شدم و تو ذوقم خورد. میخواستم بدونم اگر باتری مادر بردو در بیاد و دوباره جا بزنیم ممکنه بلوتوث دیتکت کنه؟؟؟؟؟؟:eek:
خدا خیرت بده:eek: ....... یه بار این لینکی که برای بقیه زدی رو نگاه کن. اصلاً حرفی از بلوتوث نزده...... این سیستم بلوتوث نداره! اون وایرلسی هم که نوشته فرق می کنه. برای بلوتوث نیست......;)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :

میشه توی لپ تاپ کابل تغذیه محکم نباشه. کابلش که قابل دیدن نیست.
اور کلاک هم ...... جدی برای لپ تاپ قابل انجام دادنه؟؟؟؟
محمود جان، معمولا نوت بوك ها را بگونه اي طراحي مي كنند كه به اينگونه اجزا به راحتي و بدون نياز به ابز كردن كامل آنها، دسترسي پيدا كرد. در نوت بوك هاي Dell كه رعايت مي شود! ولي در اين ايسر من رعايت نشده! :)

در مورد اور كلاك كه به راحتي حداقل در مورد كارت گرافيك اجرا مي شه! چند وقت پيش حوس كردم و در فركانس هاي رم و هسته ي كارت گرافيك با برنامه ATI tool يك مقدار بالا بردم! و حالا آنها را به حالت قبلي برگرداندم!
اوركلاك در نوت بوك حساس تر است و بايد جزيي انجام بگيرد. و گرنه با افزايش دما كار دست نوت بوك مي دهيد!

در ضمن دوستان اگر نوت بوكتان را تازه خريداري كرده ايد و گارانتي دارد به هيچ وجه آن را باز نكنيد! بلكه آنرا به نمايندگي مجاز و تعمير كار با تجربه بدهيد و سعي كنيد كنار نوت بوكتان بايستيد تا تعمير كار آن را تعمير كند! حداقلش اين است كه يك چيزي ياد مي گيريد!

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
بعد از عمري صاحب لپتاپ شدم مي خواستم بدونم يه فن داره اون زير بعد من روي ميز كه مي زارم يه خرده نمي تونه نفس بكشه آيا مشكلي هست يا بايد يه چيزي زير لپتاپ بزارم تا بياد بالا؟؟؟
دوم اينكه يه جايي داره مثل فلاپي مي گن جاي مموري هست من كه چيزي نفهميدم مي خواستم مفصل در موردش توضيح بديد؟؟؟
سوم اينكه اين جاي دو تا پورت يو اس بي داره مي خواستم بدونم دستگاهي هست كه مثلا بكنش 4 تا اين يكي رو؟؟؟ اگر هست چنده؟؟؟
چهارم اينكه من مي خوام كابل شبكه بخرم براش چي بگم؟؟؟
پنجم اينكه يه ماوس كاملا كوچيك مي خوام بخرم براش چي و چه مدلي بخرم؟؟؟
ششم اينكه يه وبكم هم مي خوام بخرم و خيلي كوچيك و نسبتا خوب آخه مي خوام تو كيفش جا بده

با تشكر
باي

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[QUOTE='valizadeh4]'بعد از عمري صاحب لپتاپ شدم
سلام دوستانبعد از عمري صاحب لپتاپ شدم مي خواستم بدونم يه فن داره اون زير بعد من روي ميز كه مي زارم يه خرده نمي تونه نفس بكشه آيا مشكلي هست يا بايد يه چيزي زير لپتاپ بزارم تا بياد بالا؟؟؟دوم اينكه يه جايي داره مثل فلاپي مي گن جاي مموري هست من كه چيزي نفهميدم مي خواستم مفصل در موردش توضيح بديد؟؟؟سوم اينكه اين جاي دو تا پورت يو اس بي داره مي خواستم بدونم دستگاهي هست كه مثلا بكنش 4 تا اين يكي رو؟؟؟ اگر هست چنده؟؟؟چهارم اينكه من مي خوام كابل شبكه بخرم براش چي بگم؟؟؟پنجم اينكه يه ماوس كاملا كوچيك مي خوام بخرم براش چي و چه مدلي بخرم؟؟؟ششم اينكه يه وبكم هم مي خوام بخرم و خيلي كوچيك و نسبتا خوب آخه مي خوام تو كيفش جا بده

با تشكرباي[/QUOTE]

اولا مبارکه! :happy:
دوم یه اسمی مدلی می گفتی بفهمیم.
در مورد فن اگه اون طور که می گی زیر قرار گرفته باشه، روی میز مشکلی نداره ولی روی سطوح نرم مثل فرش یا رختخواب باید بیشتر احتیاط کنی.
بعد اون جایی که مثل فلاپیه بهش می گن اسلات PCMCIA و برای وصل کردن قطعاتی مثل مودم، کارت شبکه، تیونر و غیره استفاده می شه.
بعد یه وسیله ای هست که بهش می گن USB Hub Adapter که انواع مختلفش مثل 1 به 4، 1 به 7 و ... وجود داره. 1 به هفتش 47700 تومان در parslaptop هست. ممکنه ارزونتر هم باشه باید بگردی.
کابل شبکه بخر! یا بده برات درست کنن. پاساژملاصدرا طبقه دوم نمایندگی DLink
مارکش معتبر باشه، 100میلی آمپر بیشتر نباشه، خوشگل باشه!
ایضا مشابه فوق. مثلا Logitech خوبه.
اگه بازم مشکلی بود در این قسمت مطرح کن تا زود تر به نتیجه برسی.
پیروز باشی :D

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Kamran_A :
اولا مبارکه! :happy:
دوم یه اسمی مدلی می گفتی بفهمیم.
در مورد فن اگه اون طور که می گی زیر قرار گرفته باشه، روی میز مشکلی نداره ولی روی سطوح نرم مثل فرش یا رختخواب باید بیشتر احتیاط کنی.
بعد اون جایی که مثل فلاپیه بهش می گن اسلات PCMCIA و برای وصل کردن قطعاتی مثل مودم، کارت شبکه، تیونر و غیره استفاده می شه.
بعد یه وسیله ای هست که بهش می گن USB Hub Adapter که انواع مختلفش مثل 1 به 4، 1 به 7 و ... وجود داره. 1 به هفتش 47700 تومان در parslaptop هست. ممکنه ارزونتر هم باشه باید بگردی.
کابل شبکه بخر! یا بده برات درست کنن. پاساژملاصدرا طبقه دوم نمایندگی DLink
مارکش معتبر باشه، 100میلی آمپر بیشتر نباشه، خوشگل باشه!
ایضا مشابه فوق. مثلا Logitech خوبه.
اگه بازم مشکلی بود در این قسمت مطرح کن تا زود تر به نتیجه برسی.
پیروز باشی :D

سلام كامران
متشكر از پاسخ واضحتون و ممنون انشالله شيريني بعدا بهتون مي دم و مال من Dell پنتيوم 4 و رم 256 و هارد 40 هست و از دبي خريدم 500 تومان خوبه؟؟؟
حالا دو تا سوال ديگه پيش مياد
1-اون اسلات كه مي گي مثلا من چه چيز به درد بخوري مي تونم بهش وصل كنم؟؟؟
2-روي فرش با روي ميز چه فرقي مي كنه براي فن كه زير لپتاپ هست؟؟؟
3-اگر لپتاپ رو در حالت كار كردن حركت بدم چي مي شه؟؟آخه شنيدم كه اگر هارد روي سيستم معمولي تكون بخوره در حالت روشن خراب مي شه؟؟
4-من مي خوام اون اولش يعني به قولا setup رمز اوليه بزارم ولي هر چي نگاه مي كنم setup اون فرق مي كنه با معمولي و چنين چيزي پيدا نكردم
5-آيا مي شه اين لپتاپ رو مثل كامپيوتر معمولي 24 ساعت روشن نگاه داشت؟؟؟
6-آيا صفحه ي كيبورد در صورت كار كردن زياد اون حروف روش پاك مي شه؟؟؟
7-براي نگهداري و عمر بيشتر چه كار مي شه كرد؟؟
8-اگر بخواهيم بعضي قطعات رو آپديت كنيم مي شه؟؟؟مثلا هارد رو بكنم 80 و يا رم رو بكنم 512 آيا مي شه؟؟؟چند در مياد؟؟؟

با تشكر
باي

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از valizadeh4 :
سلام كامران
متشكر از پاسخ واضحتون و ممنون انشالله شيريني بعدا بهتون مي دم و مال من Dell پنتيوم 4 و رم 256 و هارد 40 هست و از دبي خريدم 500 تومان خوبه؟؟؟
حالا دو تا سوال ديگه پيش مياد
1-اون اسلات كه مي گي مثلا من چه چيز به درد بخوري مي تونم بهش وصل كنم؟؟؟
2-روي فرش با روي ميز چه فرقي مي كنه براي فن كه زير لپتاپ هست؟؟؟
3-اگر لپتاپ رو در حالت كار كردن حركت بدم چي مي شه؟؟آخه شنيدم كه اگر هارد روي سيستم معمولي تكون بخوره در حالت روشن خراب مي شه؟؟
4-من مي خوام اون اولش يعني به قولا setup رمز اوليه بزارم ولي هر چي نگاه مي كنم setup اون فرق مي كنه با معمولي و چنين چيزي پيدا نكردم
5-آيا مي شه اين لپتاپ رو مثل كامپيوتر معمولي 24 ساعت روشن نگاه داشت؟؟؟
6-آيا صفحه ي كيبورد در صورت كار كردن زياد اون حروف روش پاك مي شه؟؟؟
7-براي نگهداري و عمر بيشتر چه كار مي شه كرد؟؟
8-اگر بخواهيم بعضي قطعات رو آپديت كنيم مي شه؟؟؟مثلا هارد رو بكنم 80 و يا رم رو بكنم 512 آيا مي شه؟؟؟چند در مياد؟؟؟

با تشكر
باي

Wow!i مثل تیربار سوال می کنی!:eek:
مجیورم تلگرافی جواب بدم وگرنه 3 صفحه باید تایپ کنم!
اولا نمی دونم بستگی داره. لپ تاپ دست دوم مانند هندوانه نشکسته است!
1- هر چیزی که لپ تاپت نداشته باشه، لازم باشه و به صورت کارت PCMCIA وجود داشته باشه.
2- فرش یا موکت اگه پرز های بلند داشته باشه، وقتی لپ تاپ رو روش بذاری پرزهاش خروجی هوا رو مسدود می کنه.

3- لپ تاپ هم همینطوره و احتمال آسیب دیدن هارد زیاد می شه. حتی اگه وقتی روشن ههم نیست ضربه بخوره ممکنه هاردت خراب بشه.
4- دقیقا نمی دونم. تا حالا امتحان نکردم.
5- بله ولی هر چیزی به عمری داره، مثلا LCD شما به فرض 20000 ساعت عمر داره. حالا اگه روزی 2 ساعت روشن باشه 30 سال عمر می کنه و اگه 10 ساعت روشن باشه 6 سال.
6- بله
7- درمواقع غیر ضروری خاموش کن. ضربه یا تکون شدید وارد نکن. تو محیط پر گرد و خاک، خیلی گرم یا مرطوب استفاده نکن. زیاد زیر آفتاب نمونه. مراقب گرم شدنش باش و ...
8- بله رم 512 حدود 35-40 تومنه - هارد 80 حدود 100 تومن

راستی تو پست قبلی منظورم از "این قسمت" لینکی بود که به "این قسمت" متصل بود!

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Kamran_A :
1- هر چیزی که لپ تاپت نداشته باشه، لازم باشه و به صورت کارت PCMCIA وجود داشته باشه.
2- فرش یا موکت اگه پرز های بلند داشته باشه، وقتی لپ تاپ رو روش بذاری پرزهاش خروجی هوا رو مسدود می کنه.

3- لپ تاپ هم همینطوره و احتمال آسیب دیدن هارد زیاد می شه. حتی اگه وقتی روشن ههم نیست ضربه بخوره ممکنه هاردت خراب بشه.
5- بله ولی هر چیزی به عمری داره، مثلا LCD شما به فرض 20000 ساعت عمر داره. حالا اگه روزی 2 ساعت روشن باشه 30 سال عمر می کنه و اگه 10 ساعت روشن باشه 6 سال.
6- بله
7- درمواقع غیر ضروری خاموش کن. ضربه یا تکون شدید وارد نکن. تو محیط پر گرد و خاک، خیلی گرم یا مرطوب استفاده نکن. زیاد زیر آفتاب نمونه. مراقب گرم شدنش باش و ...

سلام دوست عزیز
تا اینجا گرفتم چی شد حالا چکیده ی سوالاتی که نفهمیدم چی شد می گم
1-رم 512 چه مارکی خوبه و چقدر می گیرن که نصبش کنن رو لپتاپ و آیا مفید هست یا ممکن هست مضر باشه برای لپتاپ؟؟؟
2-می خوام یه باتری با شارج(با اون ج هست ولی فونت فارسی خرابه) بالا مثلا 5 ساعت بخرم اصل و جاپنی چنده و چه مارکی خوبه و آیا برای لپتاپ مضر هست یا فرقی براش نمی کنه؟؟؟
3-یه پرس و جو در مورد رمز گذاشتن اول لپتاپ با ستاپ برام بکن و خبرش رو بده

با تشکر
بای

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Kamran_A :

6- بله

سلام دوست عزيز
يه چيز ديگه هم مي خواستم بگم يادم نبود
ببين دوست عزيز اگر پس از مدتي با كيبورد لپتاپ كار كنم آيا اون حروف روش پاك مي شه؟؟اگر مي شه چه كار كنم؟؟؟

با تشكر
باي

سلام دوست عزيز
ويندوز لپتاپ رو عوض كردم ولي صفحه كوچيك هست و دورش سياه در ضمن اون قسمتي كه مي گه شارژ باتري چنده نيستش همين طور صدا مي گي چه كار كنم؟؟؟سي دي هاش رو هم ندارم

با تشكر
باي

سلام دوست عزيز
من مشخصات كامل لپتاپم رو مي دم ببينم از كجا بايد اينارو دانلود كنم(يه فولدر تو لپتاپ هست كه نوشته Tools فكر كنم به جاي اينكه سي دي بده يارو رفته تو هارد گذاشته ولي هر كاري كردم ستاپ و اينا نداشت:

DELL
Pentium 4
Mobile Cpu 1.60 Ghz
1.20 Ghz , 256 Mb Of Ram
Audio:Sigmatel 9750
Modem:Broadcom Polaris
Modular Bay:Cd-Rw/Dvd Combo
Video:Intel 845 Gl
Uma Video Memory:1 Mb
Panel Type: 14 XGA
Level 2 Cache: 512 Kb

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزيز
من يه لپتاپ خريدم بعد از يه عمري و ويندوزش رو عوض كردم و اكس پي گذاشتم ولي وقتي ويندوز جديد رو ديدم يهو ديدم بله ه ه ه تا هيچ قطعه اي نصب نيست مثل صدا و مودم و حتي مانيتور چون صفحه كوچيك بود
من مشخصات كامل لپتاپم رو مي دم ببينم از كجا بايد اينارو دانلود كنم(يه فولدر تو لپتاپ هست كه نوشته Tools فكر كنم به جاي اينكه سي دي بده يارو رفته تو هارد گذاشته ولي هر كاري كردم ستاپ و اينا نداشت)
مشخصات لپتاپ:

DELL
Pentium 4
Mobile Cpu 1.60 Ghz
1.20 Ghz , 256 Mb Of Ram

راستي اگر ممكن هست يه قيمت هم بگيد ببينم گرون خريدم يا ارزون

با تشكر
باي

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزيز
من يه لپتاپ خريدم بعد از يه عمري و ويندوزش رو عوض كردم و اكس پي گذاشتم ولي وقتي ويندوز جديد رو ديدم يهو ديدم بله ه ه ه تا هيچ قطعه اي نصب نيست مثل صدا و مودم و حتي مانيتور چون صفحه كوچيك بود
من مشخصات كامل لپتاپم رو مي دم ببينم از كجا بايد اينارو دانلود كنم(يه فولدر تو لپتاپ هست كه نوشته Tools فكر كنم به جاي اينكه سي دي بده يارو رفته تو هارد گذاشته ولي هر كاري كردم ستاپ و اينا نداشت)
مشخصات لپتاپ:

DELL
Pentium 4
Mobile Cpu 1.60 Ghz
1.20 Ghz , 256 Mb Of Ram

راستي اگر ممكن هست يه قيمت هم بگيد ببينم گرون خريدم يا ارزون
قاعدتاً موقع خرید لپ تاپ باید یه سی دی سیستمی که حاوی درایورها باشه رو بدن. حالا اگه ندادن، می تونی از سایت دل دانلود کنی. http://support.dell.com اول user می سازی بعد مدل رو می دی و .....

کدوم مدل از dell هست؟ inspiron؟ latitude؟.....

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام محمود جان
مدل Inspiron 1100 هست خوبه؟؟؟
اگر ممكن هست خودت برام لينك مستقيمش رو بزار چون من چيزي حاليم نيست

با تشكر
باي

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از valizadeh4 :
سلام محمود جان

با تشكر
باي
دوست خوبم!از بس كه شما همه جا اين مشكل را مطرح كرده ايد! من مانده ام كجا جوابتان را بدهم. لطفا از اين به بعد همينجا بگوييد تا مشكل را برايتان برطف كنيم.

اول به من بگوييد كه شما چه سي دي هايي همراه نوت بوكتان بوده است؟ تا كار به آنجا ها نكشد!

با تشكر

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از valizadeh4 :
سلام محمود جان

با تشكر
باي
اين هم لينك كامل از درايور ها و برنامه:
http://support.dell.com/support/dow...s=gen&SystemID=INS_PNT_CEL_1100&os=WW1&osl=EN

دانلود، اين مزيت را دارد كه شما جديدترين داريور ها را داريد.(اما شما بايد حجم زيادي را دانلود كنيد!) من توصيه مي كنم كه اگر شما داريد ويندوز غير اصل نصب مي كنيد، بهتر است اگر ريكاوري سي دي داريد از آن استفاده كنيد! تا با مشكلات غير اصل بودن ويندوز بر نخوريد!

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
قبل از اينكه شما بگيد خودم پيداش كردم و دانلود كردم و كارم راه افتاد مي مونه يه مشكل ساده اونم اينه كه من هر چي نگاه مي كنم دكمه ي ژ رو پيدا نمي كنم نمي دونم كجا غيبش زده يه چيز ديگه آيا بدون پلاستيك اون حروف روي كيبوردش پاك مي شه؟؟؟ همچنين ctrl+Alt+Delete رو كه مي زنم خيلي دير عمل مي كنه يا اصلا عمل نمي كنه

با تشكر
باي

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از valizadeh4 :
سلام دوستان
قبل از اينكه شما بگيد خودم پيداش كردم و دانلود كردم و كارم راه افتاد مي مونه يه مشكل ساده اونم اينه كه من هر چي نگاه مي كنم دكمه ي ژ رو پيدا نمي كنم نمي دونم كجا غيبش زده يه چيز ديگه آيا بدون پلاستيك اون حروف روي كيبوردش پاك مي شه؟؟؟ همچنين ctrl+Alt+Delete رو كه مي زنم خيلي دير عمل مي كنه يا اصلا عمل نمي كنه

با تشكر
باي
دکمه ژ باید sift+x باشه (توی word)....
در مورد ctrl+Alt+Delete حتماً ویندوزت تا خر خره پر هست و سیستم کند عمل می کنه. شاید هم اسپایی چیزی وجود داره....

اون یکی رو هم نمی دونم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از malekzadeh :
به نقل از mahmood-gt2 :

لپ تاپ
ویندوز را safe mode اجرا کنید و ببینید که آیا همان مشکل دوباره رخ می دهد؟ درایور ها و این چیز ها ردیف هستند؟

malekzadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ردیف یعنی چجوری؟

بعدشم بعضی مواقع اصلا صفحه هیچ چی نشون نمیده سیاهه سیاه

بالا